Sabueso Espa verzekeren? Een huisdierenverzekering voor honden al vanaf €9,25 per maand

Jouw Sabueso Espa staat voor ontzettend veel vriendschap. Het is onderdeel van jouw leven. Het is niet leuk om te bedenken: jouw hond kan een bepaalde kwaal hebben, of een tegenslag krijgen. Dan wil je geen keuze hoeven maken tussen jouw maatje en een geldbedrag. Een huisdierenverzekering voor jou Sabueso Espa is een oplossing. Al vanaf een paar euro per maand ben je verzekerd tegen de meeste medische kosten. Je moet dan denken aan gedragstherapie of KC of Pneumo vaccinatie. Assuradeurs als Hema of nog een aantal assuradeurs staan garant voor bedragen tussen de €2.000 oplopend tot €2.600. Op deze website ontdek je nationale Sabueso Espa verzekeringen (juni 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Waarom een huisdierenverzekering afsluiten?

Jouw Sabueso Espa is jouw trouwe viervoeter. Logischerwijs ga je voor de best mogelijke zorg voor je dog. Geholpen door een dierenverzekering verzeker je jouw maatje van goede zorg zonder dat het in de papieren loopt. Bijvoorbeeld bij ziekte of een ongeluk. Je hoeft dan niet in te zitten over hoge rekeningen. Bij veel aanbieders kan je terecht bij een dierenarts in de buurt. De onkosten dekt de verzekeraar online. Vergoedingen lopen op tot €4.900 per jaar.

 • Geen grote onverwachte uitgaven
 • Geneesmiddelen en onderzoeken
 • Alle rassen en kruisingen zijn welkom
 • Veel aangesloten dierenartsen
 • Beginnend bij €8,3 per maand

Euthanasie & inslapen

Is jouw hond op leeftijd, of is hij ernstig ziek? In dat geval is het laten inslapen van je dier mogelijk. Voor euthanasie maak je een afspraak bij jouw dierenarts (kosten: €90), echter kan dit ook lokaal (ongeveer €155). Inslapen (afmaken) wordt grotendeels gedekt door de assuranten. Aangaande afscheid nemen zijn er diverse opties: begraven, cremeren of destructie.

Sterilisatie of Castratie

Het casteren maakt dat een Sabueso Espa geen puppies meer kan verwekken. Het gedrag verandert vaak in een rustiger dier. Vaak doet men dit in het 1e levensjaar. Houdt wel rekening met zo’n €215. Reaal dier & zorg vergoedt het standaard. Bij het gros van de andere polissen is de castratie gedekte in het aanvullend pakket.

dierenverzekering-sabueso-espa

Wat kost een Sabueso Espa verzekeren?

Een dierenverzekering werkt hetzelfde als de standaard zorgverzekering bij mensen. Binnen een vooraf afgesloten pakket vallen een groot aantal medische behandelingen. Het verzekeren van een huisdier is vele malen goedkoper dan de zorgpremie die jij en ik betalen. De premie ligt tussen de €15 – €40 (maandelijks). Op basis waarvan wordt de verzekering voor dieren berekend? Velerlei factoren bepalen de premie. De voornaamste variabele is het ras of de kruising van het dier. Natuurlijk spelen er ook zaken als geboortejaar en het gewicht. Ook het verzekeringspakket en de hoogte van het eigen risico werken mee in de premie. Jouw hond is verzekerd vanaf €5,85 per maand. À la minute weten wat de verzekering voor jouw Sabueso Espa exact kost? Selecteer een aanbieder, vul de vragen over jou en je dier in, en vind meteen uit hoe hoog de premie van juni 2024 is. Alternatief: verzekering Pronkrug afsluiten.

Hoe sluit ik snel een huisdierenverzekering af?
Een geschikte Sabueso Espa verzekering afsluiten stelt niet veel voor. Een polis gevonden die niet al te duur is, of juist met de beste voorwaarden? In de regel doorloop je de volgende stappen:

 1. Selecteer het geslacht van jouw hond.
 2. Gaat het om een ras of kruising?
 3. Betreft het een kruising? Kies dan het gewicht in KG zodra het dier volgroeid is.
 4. Voer de geboortedatum in van jouw hond.
 5. Kies jouw woonplaats.
 6. Kies een dekkingspakket en regel direct online aanvullende verzekeringen.
 7. Geef jouw voorkeur door betreft de maximale vergoeding en selecteer het eigen risico.
 8. De kosten staan meteen in beeld. Je kunt de dierenverzekering meteen online afsluiten.

Tarieven dierenarts Sabueso Espa

Consult Tarieven
Consult €45
Consult weekend / avond €74
Chippen €48
Vaccinatie €54
Urine onderzoek €18
Bloedonderzoek €53
Röntgenfoto €79,5
CT-scan €143
MRI-Scan €750
Castratie Vanaf €225
Sterilisatie Vanaf €280
Tanden en kiezen trekken Vanaf €185
Reinigen gebit Vanaf €78

Welke hondenverzekering voor mijn viervoeter?

Overweeg jij een puppy verzekering voor jouw trouwe Sabueso Espa (reu of teef? Hieronder vind je belangrijke factoren waar je rekening mee dient te houden bij het afsluiten van een polis. Wist je dat: sluit op jonge leeftijd een hondenverzekering af voor je puppy. Je hebt dan te maken met een aantrekkelijke premie. Vergeet ook niet deze onderdelen:

1. Kosten per maand (premie)
De te verzekeren hond (gewicht, ras) zijn grotendeels verantwoordelijk voor de hoogte van de premie. Maar, de ene polis is de ander niet. Start altijd met een gedegen prijsvergelijking.

2. Dekkingsgebied van de polis
Achterhaal goed hoe het gekozen pakket eruit ziet. Niet alle operaties en medicijnen betaalt de verzekeraar. Check goed de voorwaarden van de verzekeraar. Wordt ontvlooien vergoed of niet? En in welke mate krijg ik een vergoeding voor elleboogbehandeling?

3. Maximum vergoeding
De max. vergoeding p/jaar schommelt tussen de €1.100 en 4.500. Bij een hoge maximale vergoeding, dan stijgt de premie. Bedenk goed wat je zelf kunt betalen.

4. Eigen risico
Bij ongeveer de helft van de verzekeraars is het eigen risico een vaststaand bedrag per behandeling. Echter, weer andere aanbieders doen dit met een percentage per behandeling. Vaste vergoedingen liggen rond de €175, het procentuele eigen risico ligt rond de 8 tot 50%. Mogelijk ook relevant: Riesenschnauzer verzekering.

Dierenverzekering Sabueso Espa vergelijken juni 2024

Jij wilt de zorg voor jouw hond goed regelen. Vandaag de dag is er nogal wat te kiezen. Bij welke aanbieder vind ik een verzekering op maat? Geholpen door de dierenverzekeringvergelijker kun je snel en gemakkelijk een hondenverzekering voor de Sabueso Espa vergelijken. Wij vergelijken onder andere Ohra. Aspecten die invloed hebben op de premie zijn onder andere het ras, postcode, medisch verleden, gewicht, leeftijd. Hierna achterhaal je de meest gekozen dierenverzekeraars. Per aanbieder tref je belangrijke pluspunten.

petplan-verzekering

Petplan

Operaties
De nr. 1 dierenverzekering
Hulp en advies online

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Aantrekkelijk geprijsd
Betrouwbaar Reaal
Snelle uitkering

ohra-verzekering

Ohra

Uitgebreide vergoeding
Direct geregeld
Uitstekend beoordeeld

inshared-verzekering

Inshared

Steralisatie
Health check
Alle rassen welkom

hema-verzekering

Hema

Heupen verzekerd
Binnen 5 minuten geregeld
Maximale zekerheid

aegon-verzekering

Aegon

Operaties
Keurmerk
Ook je pup verzekeren

Welke dekking biedt mijn hondenverzekering?

De dekkingen van een dierenverzekering lopen uiteen. De genoemde verzekeraars biedt als uitgangspunt een basisverzekering. Hiermee zijn de normale behandelingen inbegrepen. Voorbeelden hiervan zijn consults, CT-scans, een noodzakelijke operatie of medische hulpmiddelen. In de regel kunnen ze de helft tot 3/4 vergoeden van de rekening. Tip: soms kies je dit percentage zelf. Daarnaast zijn er duurdere “top” pakketten. Je krijgt dan nog meer dekking, met een hogere maximale vergoeding per jaar. Check ook: Overzicht huisdierverzekeringen.

Aanvullende hondenverzekering
De grote assuradeurs geven jou de optie voor unieke aanvullende verzekering (pakketten). Het kostenplaatje valt iets hoger uit, echter ben je verzekerd voor bijna alles! Veel voorkomende aanvullende verzekeringen zijn:

 • Castratie
 • Euthanasie + crematie
 • Buitenland-modules
 • Fysio-trajecten
 • Gebit-dekking
 • Uitgebreid onderzoek

Verzekering Sabueso Espa afsluiten? Gewaarborgde voordelige verzekeringspremie voor jouw dierenverzekering!