Siberische husky verzekeren? Een verzekeringspolis voor honden vanaf €9,75 per maand

De Siberische husky geeft jou geweldig veel gehechtheid. Het is onderdeel van jouw leven. Je denkt er liever niet over na: hij kan iets onder de leden krijgen of een erge verwonding krijgen. Dan is het niet leuk om te moeten kiezen tussen jouw maatje en een rekening. Een huisdierenverzekering voor de Siberische husky is een oplossing. Voor een kleine premie verzeker je jouw hond veel behandelingen en medicaties. Denk dan aan bijvoorbeeld castratie of Rabiës vaccinatie. Assuradeurs als Hema en nog een aantal assuradeurs vergoeden tussen de €2.000 tot wel €4.300. Op deze website bekijk je alle Siberische husky verzekeringen (juli 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Waarom een huisdierenverzekering afsluiten?

Jouw Siberische husky is misschien wel je beste vriend. Vanzelfsprekend wens je optimale zorg voor jouw hond. Met behulp van zo’n dierenverzekering garandeer je jouw viervoeter van de juiste zorg als het nodig is. Je kunt denken aan een specifieke ingreep. Je hoeft dan niet in te zitten over een forse nota. Doorgaans maak je zelf een keuze voor een regionale dierenarts. Declareren van rekeningen gaat gemakkelijk. Het maximum uitgekeerde bedrag kan oplopen tot €3.900 per jaar.

 • Altijd geld voor een operatie
 • Uitgebreide medische behandelingen
 • Voor jonge en oude honden
 • Naar je eigen dierenarts
 • Al vanaf €9,65 per maand

Euthanasie en inslapen

Begint je hond op leeftijd te raken, of gewoon te ziek? In zo’n geval is het laten inslapen van je dier mogelijk. Euthanasie vindt plaats bij de dierenarts (kost ongeveer €90), maar is ook op locatie mogelijk (circa €160). Het laten inslapen (afmaken) wordt grotendeels vergoed in de polis. Inzake het afscheid zijn er diverse opties: destructie, begraven of cremeren.

Steriliseren en Castreren

Het effect van castratie is dat jouw Siberische husky niet meer vruchtbaar is. Dit zorgt vaak ook voor een huisdier dat minder wegloopt. Meestal gebeurt het bij puppy’s. Denk hierbij al wel snel aan €205. Bij Reaal dier & zorg is dit standaard gedekt. Bij een groot aantal andere assuranten is castreren als extra optie te verzekeren.

dierenverzekering-siberische-husky

Wat kost een Siberische husky verzekeren?

Een dierenverzekering verschilt niet veel van de zorgverzekering zoals wij die kennen. Binnen een vooraf afgesloten pakket ben je verzekerd tegen allerlei medische kosten. Een huisdierenverzekering is vele malen betaalbaarder dan een zorgverzekering voor jou en mij. De prijzen variëren enorm, tussen €17,75 – €28 per 30 dagen. Wat kost nu het verzekeren van mijn huisdier? Een aantal elementen liggen ten grondslag aan de premie. De voornaamste variabele is het type ras of de kruising. Tevens kijken verzekeraars naar geboortejaar en het gewicht. Ook de dekking die je kiest en het gekozen eigen risico worden meegenomen. Een huisdierenverzekering sluit je af vanaf €6,4 per maand. Binnen een paar minuten weten wat de verzekering voor jouw Siberische husky tot op de komma kost? Selecteer een maatschappij, vul de vragen over jou en je dier in, en je ziet meteen hoe hoog de premie van juli 2024 bedraagt. Check ook: verzekering Schapendoes afsluiten.

Hoe sluit ik snel een huisdierenverzekering af?
Een goede Siberische husky verzekering afsluiten is kinderspel. Een aanbieder gevonden met een aantrekkelijke polis, of waar je een goed gevoel bij hebt? Normaliter gaat het zo:

 1. Selecteer het geslacht van jouw hond.
 2. Voer het ras van jouw hond in.
 3. Heb je te maken met een kruising? Klik dan op het verwachte volgroeide gewicht.
 4. Selecteer de leeftijd van het dier.
 5. Kies jouw woonplaats.
 6. Je hebt nu keuze uit enkele pakketten en vergeet niet de aanvullende dekkingen.
 7. Geef jouw voorkeur door betreft de maximale vergoeding en het vrijwillig eigen risico.
 8. Je ziet direct wat het kost. Klopt het? Dan kan je jouw dierenverzekering online afsluiten.

Dierenarts Tarieven Siberische husky

Behandeling Prijzen
Consult €37
Consult weekend / avond €59
Chippen €41
Vaccinatie €55
Urine onderzoek €15,5
Bloedonderzoek €58,5
Röntgenfoto €75,5
CT-scan €141
MRI-Scan €825
Castratie Vanaf €205
Sterilisatie Vanaf €295
Tanden en kiezen trekken Vanaf €195
Reinigen gebit Vanaf €76,5

Welke hondenverzekering past bij mijn dier?

Overweeg jij een puppy verzekering voor jouw trouwe Siberische husky (reu of teef)? We onderscheiden eennuttige dingen die je niet moet vergeten bij het afsluiten van een polis. Advies: ideaal gezien sluit je de polis af als het nog een puppy is. Je hebt dan te maken met een aantrekkelijke premie. Let daarnaast op de volgende zaken:

1. Premie per maand
Het ras, gewicht en leeftijd beïnvloeden de premie Maar, prijzen verschillen nogal per aanbieder. Start altijd met premies naast elkaar zetten.

2. Wat wordt er wel/niet verzekerd?
Check zorgvuldig wat de verzekeraar wel en niet dekt. Niet alle therapieën en medicijnen zijn inbegrepen. Achterhaal altijd de polisvoorwaarden. Is bloeddrukmeting wel vergoed voor mijn hond? Of hoe zit het met sterilisatie?

3. Maximum uitkering per jaar
Het bedrag wat je maximaal vergoed krijgt schommelt tussen de €1.400 en 6.300. Wil je een lekker hoog bedrag, dan stijgt de premie. Bereken eens welk bedrag je zelf hebt liggen.

4. Eigen risico
Bij een aantal assuradeurs betekent het eigen risico een vast bedrag per declaratie. Een aantal andere polissen doen dit met een percentage per behandeling. Het vaste bedrag ligt rond de €100, bij een percentage ga je vaak richting de 8 tot 50%. Check ook alles over een Sheltie verzekering.

Dierenverzekering Siberische husky vergelijken juli 2024

Jij wilt de ziektekosten van jouw hond verzekeren. Sinds een aantal jaren vinden we talloze verzekeraars. Bij welke aanbieder vind ik een kwalitatieve verzekering? Aan de hand van deze website kan je erg eenvoudig hondenverzekering voor de Siberische husky vergelijken. Je vind de voor- en nadelen van Petplan. Elementen die invloed hebben op de premie zijn zaken als postcode, gewicht, geslacht, leeftijd, medisch verleden. Hierna lees je meer over de meest gekozen dierenverzekeraars. Elk met eigen pluspunten.

petplan-verzekering

Petplan

Opname kliniek
Diergeneeskunde Utrecht
Uitstekend beoordeeld

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Operaties
Tel: 072-5180280
Geen kleine lettertjes

ohra-verzekering

Ohra

Snelle ingangsdatum
Delta Lloyd
Geen kleine lettertjes

inshared-verzekering

Inshared

Radio Therapie
Staat 24/7 voor jou klaar
Vele tevreden klanten

hema-verzekering

Hema

Reisverzekering
Beste zorg bij ziekte
Online declareren

aegon-verzekering

Aegon

Vandaag nog verzekerd
Geen erfelijke ziektes
Gemoedsrust

Waar ben ik tegen verzekerd met mijn hondenverzekering?

De polisvoorwaarden van een dierenverzekering zijn per aanbieder weer anders. De erkende verzekeraars werken met een basisverzekering. Daarmee zijn de meest standaard kosten gedekt. Vanzelfsprekend een regulier consult, een röntgenfoto laten maken, specifieke operaties of hulpmiddelen. Doorgaans is men in staat tot 75% – 80% te compenseren van gedeclareerde bedragen. Handig: steeds vaker bepaal je zelf het eigen risico. Bij veel partijen zijn er duurdere “top” pakketten. Er zijn dan nog meer zaken afgedekt, met een hogere maximale vergoeding per jaar. Bekijk alles over: Inshared dierenverzekering.

Aanvullende dierenverzekering
Het gros van de assuradeurs kunnen voorzien in speciale aanvullende verzekeringen. De premie zal wat stijgen, echter ben je verzekerd voor bijna alles! Om je een beeld te geven van een aantal aanvullende verzekeringen:

 • Castratie / Sterilisatie
 • Crematie
 • Verzekerd in het buitenland
 • Fysio-dekking
 • Gebit
 • Chemo/radiotherapie

Verzekering Siberische husky afsluiten? Gewaarborgde scherpe verzekeringspremie van de dierenverzekering!