Slovensky Hrubosrsty Stavac verzekeren? Een huisdierverzekering voor honden al vanaf €8,5 per maand

Jouw Slovensky Hrubosrsty Stavac biedt jou volop toewijding. Jullie zijn misschien wel onafscheidelijk. Het is niet leuk om te bedenken: jouw hond kan een aandoening krijgen, of een erge verwonding krijgen. Dan is het niet leuk om te moeten kiezen tussen jouw huisdier en een factuur van de dierenarts. Een huisdierenverzekering voor jouw Slovensky Hrubosrsty Stavac biedt dan uitkomst. Voor een kleine premie ben je verzekerd tegen de meeste medische kosten. Je moet dan denken aan kennelhoest vaccinatie en radioactieve jodium behandelingen. Polissen van bijvoorbeeld Inshared en lokale verzekeraars vergoeden tussen de €2.000 en €4.800. Via deze pagina vind je meer info over erkende Slovensky Hrubosrsty Stavac verzekeringen (mei 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Wat zijn de voordelen van een huisdierenverzekering?

Jouw Slovensky Hrubosrsty Stavac is misschien wel je beste vriend. Logischerwijs ga je voor uitmuntende zorg voor jouw huisdier. Met behulp van zo’n dierenverzekering garandeer je jouw hond van goede zorg zonder dat het in de papieren loopt. Denk aan een bepaalde operatie. Je hoeft dan niet in te zitten over hoge rekeningen. Bij veel aanbieders kan je gewoon naar een dierenarts in de buurt. De factuur declareer je eenvoudig online. Bij sommige aanbieders ontvang je tot wel €3.000 per jaar.

 • Altijd geld voor een operatie
 • Medische ingrepen en medicatie
 • Voor puppy’s en oudere honden
 • Vaak geen verplichte dierenartsen
 • Premie vanaf €6,55 per maand

Euthanasie en inslapen

Is jouw hond oud aan het worden, of is hij ongeneeslijk ziek? Hier is inslapen een mogelijkheid. Voor euthanasie ga je naar de dierenarts (kost ongeveer €70), maar soms is thuis ook een optie (circa €180). De kosten van inslapen (afmaken) worden deels gedekt binnen je polis. Aangaande afscheid nemen onderscheiden we een aantal keuzes: destructie, cremeren of begraven.

Sterilisatie en Castratie

Het effect van castratie is dat jouw Slovensky Hrubosrsty Stavac zijn vruchtbaarheid zal verliezen. Vaak resulteert het ook in een huisdier dat minder wegloopt. Vaak doet men dit in het 1e levensjaar. Sterilisatie kost al gauw €220. Reaal dier & zorg vergoedt het standaard. Bij het gros van de andere aanbieders is een castratie een premium dekking.

dierenverzekering-slovensky-hrubosrsty-stavac

Wat kost een Slovensky Hrubosrsty Stavac verzekering?

Een dierenverzekering werkt hetzelfde als een zorgverzekering voor mensen. Tegen een maandelijkse premie, ben je verzekerd tegen allerlei medische kosten. Een huisdierenverzekering is aanzienlijk betaalbaarder dan een polis voor mensen. De premie ligt tussen de €10,75 en €44,5 (maandelijks). Hoe berekenen ze de premie voor mijn huisdier? Een aantal aspecten zorgen voor de totstandkoming van de premie. Een belangrijke factor is het ras. Natuurlijk spelen er ook zaken als het gewicht in KG en leeftijd. Ook het basispakket dat je kiest en jouw eigen risico zijn belangrijke factoren. Een verzekering is er al vanaf €8,05 per maand. Meteen weten wat de verzekering voor jouw Slovensky Hrubosrsty Stavac precies kost? Klik op een assuradeur, vul de vragen over jou en je dier in, en je ziet meteen hoe hoog de premie van mei 2024 bedraagt. Alternatief: verzekering Shar pei afsluiten.

Hoe sluit ik een verzekering af?
Een geschikte Slovensky Hrubosrsty Stavac verzekering afsluiten is zo gepiept. Een polis tegengekomen met een lage premie, of met een dekking die bij jou past? In veel gevallen gaat het zo:

 1. Is jouw hond een reutje of een teefje?
 2. Gaat het om een ras of kruising?
 3. Betreft het een kruising? Markeer dan het volgroeide gewicht.
 4. Kies de leeftijd van de hond.
 5. Waar woon jij? Vul je postcode in.
 6. Selecteer de gewenste dekking en indien nodig extra zekerheden (aanvullende dekking).
 7. Selecteer de gewenste vergoeding en kies het eigen risico.
 8. De kosten staan meteen in beeld. Je kunt de dierenverzekering meteen online afsluiten.

Prijzen dierenarts Slovensky Hrubosrsty Stavac

Situatie Tarieven
Consult €41
Consult weekend / avond €69
Chippen €43
Vaccinatie €58
Urine onderzoek €16
Bloedonderzoek €54,5
Röntgenfoto €72,5
CT-scan €153
MRI-Scan €850
Castratie Vanaf €180
Sterilisatie Vanaf €285
Tanden en kiezen trekken Vanaf €195
Reinigen gebit Vanaf €72,5

Welke hondenverzekering past bij mijn dier?

Overweeg jij een puppy verzekering voor jouw Slovensky Hrubosrsty Stavac (reu of teef)? Er zijn een aantal zaken essentiële onderdelen waar je op moet letten bij het vinden van de juiste polis. Tip: ideaal gezien sluit je de polis af als het nog een puppy is. Er is dan meestal wel een lage premie. Vergeet ook niet deze onderdelen:

1. Maandelijkse premie
De te verzekeren hond (gewicht, ras) bepalen grotendeels de hoogte van de premie. Goed om te weten, de premies per maand lopen enorm uiteen. Het vertrekpunt moet zijn premies vergelijken.

2. Hoe ziet de dekking eruit?
Achterhaal nauwkeurig wat er wel/niet is inbegrepen. Niet alle behandelingen en medische hulpmiddelen betaalt de verzekeraar. Bekijk goed de voorwaarden van de verzekeraar. Wordt transponder plaatsen wel of niet vergoed? Of hoe zit het met kennelhoest vaccinatie?

3. Maximum vergoeding
Het bedrag wat je maximaal vergoed krijgt bedraagt tussen de €2.000 en 4.900. Selecteer je €3.500 of meer, dan betaal je meer premie. Bereken eens welk bedrag je zelf hebt liggen.

4. Eigen risico
Bij sommige verzekeraars is het eigen risico een bedrag dat je betaalt voor iedere behandeling. Maar andere partijen doen dit met een percentage per behandeling. Bij een vaststaand bedrag moet je denken aan €175, en het percentage is vaak 30%. Mogelijk ook relevant: Sint Hubertushond verzekering.

Dierenverzekering Slovensky Hrubosrsty Stavac vergelijken mei 2024

Jij wilt jouw hond verzekeren. Vandaag de dag kan je kiezen uit veel pakketten. Wat is nu een verzekering op maat? Op basis van de dierenverzekeringvergelijker kan je erg eenvoudig hondenverzekering voor de Slovensky Hrubosrsty Stavac vergelijken. Hier tref je aanbieders als Reaal. Aspecten die uiteindelijk de kosten van de verzekering bepalen zijn bijvoorbeeld het ras, gewicht, leeftijd, geslacht, medisch verleden. Onderstaand vind je enkele populaire dierenverzekeraars. Per aanbieder tref je belangrijke pluspunten.

petplan-verzekering

Petplan

Snelle ingangsdatum
De enige echte specialist
Uitstekend beoordeeld

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Castratie
Alternatieve therapieën
Vele tevreden klanten

ohra-verzekering

Ohra

Buitenlanddekking
WhatsApp service
Gebruiksvriendelijk

inshared-verzekering

Inshared

Dekking op maat
Jaarbeloning
Uitstekend beoordeeld

hema-verzekering

Hema

Opname kliniek
Prima basisdekking
Gemoedsrust

aegon-verzekering

Aegon

Vandaag nog verzekerd
Ook narcose
Ook je pup verzekeren

Waar ben ik tegen verzekerd met mijn hondenverzekering?

De polisvoorwaarden van een dierenverzekering lopen uiteen. De nationale maatschappijen biedt een soort van basisverzekering. Zo ben je al vrij goed verzekerd. Vanzelfsprekend een regulier consult, foto’s maken bij de dierenarts, opname + verblijf in kliniek of pillen. In het algemeen vergoeden verzekeraars 50% tot 80% van gedeclareerde bedragen. Niet zelden bepaal je zelf het eigen risico. Ook zijn er duurdere “top” pakketten. Dit een volledig pakket qua dekking, en het uit te keren bedrag is vaak wel het dubbele. Bekijk alles over: OHRA huisdier polis.

Aanvullende dierenverzekering
Veel van de verzekeraars bieden daarnaast aanvullende verzekeringen op maat. De polis zelf zal wellicht toenemen, maar het biedt meer zekerheid. Vaak afgesloten aanvullende verzekeringen zijn:

 • Uw hond steriliseren
 • Uitvaart
 • Verzekerd in het buitenland
 • Fysio-module
 • Tandarts
 • Ct-scans

Verzekering Slovensky Hrubosrsty Stavac afsluiten? Betrouwbare en voordelige verzekeringspremie van een dierenverzekering!