Thai Ridgeback verzekeren? Een verzekering voor honden al vanaf €8,75 per maand

Herkenbaar? Jouw Thai Ridgeback betekent ontzettend veel toewijding. Een onderdeel van de familie. Je hoort het eigenlijk liever niet: hij kan iets onder de leden krijgen of een erge verwonding krijgen. In zo’n scenario wordt je niet graag gedwongen te kiezen tussen je hond en een rekening. Een huisdierenverzekering voor jou Thai Ridgeback is dan erg welkom. Vanaf €5,00 verzeker je jouw viervoeter tegen de meeste medische kosten. Bijvoorbeeld ontwormen en transplantaties met lichaamseigen cellen. Polissen van bijvoorbeeld Reaal en andere partijen staan garant voor bedragen tussen de €1.500 tot en met € 5.300. Op deze webpagina bekijk je favoriete Thai Ridgeback verzekeringen (april 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Wat zijn de voordelen van een huisdierenverzekering?

Jouw Thai Ridgeback is jouw maatje. Natuurlijk streef je naar optimale zorg voor jouw huisdier. Door het afsluiten van een dierenverzekering waarborg je jouw huisdier van de beste zorg. Onmisbaar bij bijvoorbeeld een operatie. Je hoeft niet na te denken over hoge rekeningen. Meestal ben je gewoon welkom bij de dichtsbijzijndste dierenarts. De factuur declareer je eenvoudig online. Bij sommige aanbieders ontvang je tot wel €3.300 per jaar.

 • Niet meer nadenken over financiën
 • Geneesmiddelen en onderzoeken
 • Voor jonge en oude honden
 • Vrije keuze dierenarts
 • Al vanaf €6,65 per maand

Inslapen en euthanasie

Is jouw hond erg oud, of is hij ongeneeslijk ziek? Hier is laten inslapen soms het beste. Voor euthanasie ga je naar de dierenarts (kost ongeveer €90), maar is ook op locatie mogelijk (circa €135). De kosten van inslapen (afmaken) worden deels gedekt in de polis. Wat het afscheid aangaat zijn er diverse keuzes: destructie, cremeren of begraven.

Castreren en Steriliseren

Het effect van castratie is dat jouw Thai Ridgeback zijn vruchtbaarheid zal verliezen. Dit zorgt vaak ook voor een minder onrustig dier. Het gebeurt vaak op jonge leeftijd. Sterilisatie kost al gauw €225. Bij Real dier & zorg is dit gewoon inbegrepen. Bij veel van de andere aanbieders is castreren een premium dekking.

dierenverzekering-thai-ridgeback

Wat kost een Thai Ridgeback verzekering?

Een dierenverzekering is vergelijkbaar met de zorgverzekeringen van Univé, FBTO of VGZ. Tegen een maandelijkse premie, zijn een heleboel kosten / handelingen gedekt. Een huisdierenverzekering is vele malen voordeliger dan een zorgverzekering voor jou en mij. De premie ligt tussen de €9,25 – €26,5 per 4 weken. Hoe berekenen ze de premie voor mijn huisdier? Een aantal factoren liggen ten grondslag aan de premie. De verzekeraars kijkt primair naar het ras van jouw hond. Tevens wordt er gekeken naar de leeftijd en het gewicht. Ook de dekking die je kiest en de hoogte van het eigen risico bepalen de premie. Een dierenverzekering is er vanaf €6,9 per maand. Direct weten wat de verzekering voor jouw Thai Ridgeback exact kost? Selecteer een maatschappij, vul de gevraagde gegevens in, en je ziet meteen hoe hoog de premie van april 2024 bedraagt. Alternatief: verzekering Sloughi afsluiten.

Hoe moet ik een dierenverzekering afsluiten?
Een geschikte Thai Ridgeback verzekering afsluiten stelt niet veel voor. Een aanbieder gevonden die goedkoop is, of een waar jij goede verhalen over hoort? bij de meeste verzekeraars ziet het er ongeveer zo uit:

 1. Is jouw hond een reutje of een teefje?
 2. Voer het ras van jouw hond in.
 3. Is jouw hond een kruising? Selecteer dan het gewicht van de hond zodra het uitgegroeid is.
 4. Wanneer is jouw hond geboren?
 5. Voer je postcode + evt. huisnummer in.
 6. Selecteer de gewenste dekking en vergeet niet de aanvullende dekkingen.
 7. Geef jouw voorkeur door betreft de maximale vergoeding en selecteer het eigen risico.
 8. Je krijgt nu de premie per maand te zien. Het afsluiten van de dierenverzekering doe je gewoon online.

Dierenarts Tarieven Thai Ridgeback

Behandeling Onkosten
Consult €36
Consult weekend / avond €73
Chippen €41
Vaccinatie €50
Urine onderzoek €18,5
Bloedonderzoek €51,5
Röntgenfoto €70
CT-scan €154
MRI-Scan €700
Castratie Vanaf €205
Sterilisatie Vanaf €330
Tanden en kiezen trekken Vanaf €200
Reinigen gebit Vanaf €66

Welke hondenverzekering past bij mij?

Meer weten over een puppy verzekering kiezen voor jouw Thai Ridgeback (reu of teef? Hieronder vind je een aantal onderdelen waar je rekening mee dient te houden bij de keuze voor een maatschappij. Advies: sluit de verzekering zo vroeg mogelijk af (bij een puppy). Er is dan meestal wel een laag tarief. Maar ook deze zaken zijn van belang:

1. Kosten per maand (premie)
Het type hond, en z’n leeftijd liggen ten grondslag aan de maandelijkse kosten. Vergeet niet, prijzen verschillen nogal per aanbieder. Stap 1 is dus een prijsvergelijking.

2. Type dekking?
Controleer nauwkeurig wat wel maar ook niet wordt verzekerd. Niet alle geneesmethodes en medicaties worden vergoed bij elk ras. Achterhaal altijd de inhoud van het pakket. Wordt cocktail vaccinatie vergoed of niet? Of hoe zit het met kennelhoest vaccinatie?

3. Maximum vergoeding
De maximale vergoeding op jaarbasis bedraagt tussen de €2.000 en 5.100. Kies je een hoog bedrag, dan gaat de premie omhoog. Bereken eens welk bedrag je zelf hebt liggen.

4. Eigen risico
Bij ongeveer de helft van de verzekeraars betaal je het eigen risico als een vast bedrag per declaratie. Maar andere assuradeurs werken met een percentage van bijv. 20%. Vaste vergoedingen liggen rond de €125, kies je een percentage dan moet je denken aan 15 – 25%. Mogelijk ook relevant: Staffordshire bull terrier verzekering.

Dierenverzekering Thai Ridgeback vergelijken april 2024

Jij wilt de zorg voor jouw hond goed regelen. Tegenwoordig is er nogal wat te kiezen. Bij welke aanbieder vind ik een verzekering op maat? Geholpen door deze website kan jij binnen een paar minuten hondenverzekering voor de Thai Ridgeback vergelijken. Hier tref je aanbieders als Aegon. Onderdelen die de premie bepalen zijn onder andere postcode, leeftijd, geslacht, gewicht, medisch verleden. Onderstaand tref je enkele populaire dierenverzekeraars. We sommen de belangrijkste voordelen voor je op.

petplan-verzekering

Petplan

Operaties
Vergoeding tot €5.000 p/jaar
Account via internet

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

14 dagen bedenktijd
Tot €5000 dekking
Ongeacht welk ras/afkomst

ohra-verzekering

Ohra

Dekking op maat
Eenvoudig opzeggen
Vrije dierenarts keuze

inshared-verzekering

Inshared

Uitgebreide basisdekking
Jaarbeloning
Ook voor puppy’s

hema-verzekering

Hema

Snelle klantenservice
Doorlopende reisverzekering
Geen kleine lettertjes

aegon-verzekering

Aegon

Kies je eigen dekking
Identificatiechip
Vele tevreden klanten

Wat wordt er gedekt door de hondenverzekering?

De voorwaarden van een dierenverzekering lopen uiteen. De erkende maatschappijen werken met een basisverzekering. Zo ben je al vrij goed verzekerd. Vanzelfsprekend een regulier consult, een röntgenfoto laten maken, een uitgebreide behandeling of pillen. Vaak is men in staat tot 75% – 80% te compenseren van een declaratie. Tip: soms kan je het eigen risico kiezen dat bij jou past. Daarnaast kan je een premium pakket kiezen. Je krijgt dan nog meer dekking, met een hogere maximale vergoeding per jaar. Klik verder naar: OHRA huisdierpakket.

Aanvullende huisdierenverzekering
De erkende maatschappijen kunnen voorzien in speciale aanvullende verzekeringen op maat. Het kostenplaatje gaat omhoog, maar het biedt meer zekerheid. Veel voorkomende aanvullende verzekeringen zijn:

 • Castratie / Sterilisatie
 • Euthanasie + crematie
 • Dekking in het buitenland
 • Fysio-begeleiding
 • Tandarts
 • Chemo/radiotherapie

Verzekering Thai Ridgeback afsluiten? Gegarandeerd een scherpe verzekeringspremie van de dierenverzekering!