Tsjechoslowaakse Wolfhond verzekeren? Een verzekering voor honden al vanaf €9,25 per maand

Herkenbaar? Jouw Tsjechoslowaakse Wolfhond staat synoniem voor een hoop toewijding. Het hoort bij jouw gezin. Het is geen populair onderwerp: jouw hond kan een aandoening krijgen, of een tegenslag krijgen. In zo’n scenario sta je liever niet voor de keuze tussen jouw viervoeter en jouw portemonnee. Een huisdierenverzekering voor jouw Tsjechoslowaakse Wolfhond kan moeilijke keuzes uit de weg nemen. Voor slechts een paar euro verzeker je jouw viervoeter tegen verwondingen of aandoeningen. Denk hierbij aan titeren en/of chippen. Verzekeraars als Inshared en verschillende andere partijen keren bedragen uit tussen de €1.900 tot wel €4.000. Op deze website vergelijk je alle Tsjechoslowaakse Wolfhond verzekeringen (april 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
petplan-verzekering v.a. €5,57 v.a. €4,41 €0 - €250 €5000 Meer over Petplan
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
hema-verzekering v.a. €13,00 v.a. €10,26 €45 €3000 Meer over Hema
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Waarom heb ik een huisdierenverzekering nodig?

Jouw Tsjechoslowaakse Wolfhond is misschien wel je beste vriend. Vanzelf verlang je naar de best mogelijke zorg voor jouw viervoeter. Dankzij een dierenverzekering verzeker je het dier van de juiste zorg als het nodig is. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Je hoeft niet na te denken over een forse nota. Bij veel aanbieders maak je zelf een keuze voor een lokale dierenarts. De rekening gaat naar de verzekeraar. Het maximum uitgekeerde bedrag kan oplopen tot €4.200 per jaar.

 • Altijd geld voor een operatie
 • Veel operaties zijn verzekerd
 • Voor rasdieren en gekruiste honden
 • Meestal zelf dierenarts kiezen
 • Al vanaf €6,9 per maand

Euthanasie & inslapen

Is jouw hond oud aan het worden, of is hij ongeneeslijk ziek? In dat geval is laten inslapen soms het beste. Voor euthanasie ga je naar de dierenarts (ongeveer €90), maar is ook op locatie mogelijk (plus minus €160). Inslapen (afmaken) wordt grotendeels gedekt door de assuranten. Aangaande afscheid nemen heb je ’n aantal keuzes: destructie, cremeren of begraven.

Sterilisatie of Castratie

Het castreren zorgt ervoor dat de Tsjechoslowaakse Wolfhond geen pups meer voort kan brengen. Dit zorgt vaak ook voor een minder dominant dier. Het gebeurt vaak op jonge leeftijd. Houdt wel rekening met zo’n €330. Reaal dier & zorg vergoedt het standaard. Bij veel van de andere aanbieders is de castratie een premium dekking.

dierenverzekering-tsjechoslowaakse-wolfhond

Wat kost een Tsjechoslowaakse Wolfhond verzekering?

De dierenverzekering kan je goed vergelijken met een zorgverzekering voor mensen. Tegen een maandelijkse premie, zijn een heleboel kosten / handelingen gedekt. Het verzekeren van een huisdier is natuurlijk veel voordeliger dan een verzekering voor mensen. De premie ligt tussen de €17 tot €40,5 per 30 dagen. Maar hoe komt de prijs voor een verzekering tot stand? Verschillende onderdelen bepalen de premie. Wat als eerste telt is het ras van jouw hond. Daarnaast wordt er gekeken naar de leeftijd en het gewicht. Ook de dekking die je kiest en het eigen risico hebben invloed. Jouw hond is verzekerd vanaf €9,5 per maand. Snel ontdekken wat de verzekering voor jouw Tsjechoslowaakse Wolfhond precies kost? Kies direct een van de partijen, beantwoord de vragen, en je ziet meteen hoe hoog de premie van april 2024 bedraagt. Suggestie: verzekering Stabyhound afsluiten.

Hoe moet ik een dierenverzekering afsluiten?
Zo’n Tsjechoslowaakse Wolfhond verzekering afsluiten regel je snel & eenvoudig. Een dekking tegengekomen die betaalbaar is, of die jij betrouwbaar acht? Meestal werkt het als volgt:

 1. Is jouw hond een reutje of een teefje?
 2. Kies het ras van de hond uit de lijst.
 3. Heb je te maken met een kruising? Markeer dan het gewicht in KG zodra het dier volgroeid is.
 4. Hoe oud is jouw hond?
 5. Waar woon jij? Vul je postcode in.
 6. Kies een dekkingspakket en regel direct online aanvullende verzekeringen.
 7. Geef jouw voorkeur door betreft de maximale vergoeding en het vrijwillig eigen risico.
 8. Je krijgt nu de premie per maand te zien. De gekozen dierenverzekering sluit je direct online af, en kan vandaag nog ingaan.

Tarieven dierenarts Tsjechoslowaakse Wolfhond

Situatie Vergoeding
Consult €40
Consult weekend / avond €59
Chippen €44
Vaccinatie €50
Urine onderzoek €17
Bloedonderzoek €60
Röntgenfoto €69,5
CT-scan €155
MRI-Scan €850
Castratie Vanaf €190
Sterilisatie Vanaf €305
Tanden en kiezen trekken Vanaf €160
Reinigen gebit Vanaf €76

Welke hondenverzekering voor mijn viervoeter?

Vandaag nog een puppy verzekering afsluiten voor de Tsjechoslowaakse Wolfhond (reu of teef? Hieronder vind je verschillende onderdelen die je niet moet vergeten bij het afsluiten van een polis. Wist je dat: de goedkoopste polis is die voor een puppy. Je vindt dan al snel een voordelige polis. Houd ook rekening met deze zaken:

1. Jouw premie
De te verzekeren hond (gewicht, ras) liggen ten grondslag aan de hoogte van de premie. Let op, de tarieven liggen zeer uiteen. Stap 1 is dus het vergelijken van de prijzen.

2. Wat wordt er wel en niet vergoed?
Controleer nauwkeurig wat de verzekeraar wel en niet dekt. Niet alle geneesmethodes en medicaties zitten in het basispakket. Achterhaal grondig de voorwaarden van de polis. Wordt heupbehandeling wel afgedekt? En hoe zit het met elleboogbehandeling?

3. De maximale vergoeding
Het bedrag wat je maximaal vergoed krijgt schommelt tussen de €1.400 en 3.600. Wil je een lekker hoog bedrag, dan stijgt de premie. Dit verschilt per situatie.

4. Eigen risico
Bij meerdere assuradeurs betekent het eigen risico een vooraf gekozen vast bedrag voor elke declaratie. Een aantal andere assuradeurs eisen een percentage voor elke declaratie. Vaste vergoedingen liggen rond de €125, en het percentage is vaak 20% of meer. Mogelijk ook relevant: Tjechoslowaakse Wolfshond verzekering.

Dierenverzekering Tsjechoslowaakse Wolfhond vergelijken april 2024

Jij zoekt een goede verzekering voor jouw hond. Op dit moment is er nogal wat te kiezen. Wat is nu een kwalitatieve verzekering? Geholpen door deze website kan ook jij probleemloos hondenverzekering voor de Tsjechoslowaakse Wolfhond vergelijken. Je vind de voor- en nadelen van Aegon. Variabelen die de premie bepalen zijn bijvoorbeeld geslacht, postcode, leeftijd, gewicht, het ras. Verderop tref je een aantal erkende dierenverzekeraars. Elk met eigen pluspunten.

petplan-verzekering

Petplan

Aantrekkelijk geprijsd
De nr. 1 dierenverzekering
Vrije dierenarts keuze

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Vaccinaties
280.000+ klanten
Gemoedsrust

ohra-verzekering

Ohra

Eigen risico kiezen
Zelf dierenarts kiezen
Eenvoudig

inshared-verzekering

Inshared

Snelle klantenservice
Advertentie bij vermissing
Ook je pup verzekeren

hema-verzekering

Hema

Chemo
Scherpe premie rasdieren
Online declareren

aegon-verzekering

Aegon

Vaccinaties
Met buitenland
Alle honden welkom

Wat wordt er gedekt door de hondenverzekering?

De dekkingen van een dierenverzekering zijn wisselend. De nationale aanbieders hanteert een basisverzekering. Met deze polis zijn de meest standaard kosten gedekt. Je moet denken aan een bezoek aan de arts, röntgenfoto’s, specifieke operaties of medische hulpmiddelen. Doorgaans wordt er zo’n 50% tot 75% vergoed van de gemaakte kosten. Tip: soms selecteer je zelf hoeveel % je zelf betaalt. Bij veel partijen kun je een totaalpakket of plus-polis nemen. Dit een volledig pakket qua dekking, en de verzekeraar biedt jaarlijks een hoger bedrag uit. Bezoek ook: Inshared contract.

Aanvullende verzekering
Het merendeel van de maatschappijen bieden daarnaast uitgebreidere pakketten (aanvullende verzekering). Het verzekeringstarief wordt wat duurder, maar je komt niet voor verrassingen te staan. Veel voorkomende aanvullende verzekeringen zijn:

 • Castratie
 • Euthanasie
 • Dekking in het buitenland
 • Fysio-module
 • Tandheelkunde
 • MRI-scan

Verzekering Tsjechoslowaakse Wolfhond afsluiten? Betrouwbare en aantrekkelijke verzekeringspremie voor jullie dierenverzekering!