White Swiss Shepard Dog verzekeren? Een huisdierenverzekering voor honden vanaf €8,25 per maand

Herkenbaar? Jouw White Swiss Shepard Dog staat synoniem voor onmetelijk veel liefde. Het is onderdeel van jouw leven. Je hoort het eigenlijk liever niet: jouw huisdier kan een rottige ziekte krijgen, of een ongeluk krijgen. Dan wil je niet kiezen tussen jullie hond en jouw portemonnee. Een huisdierenverzekering voor de White Swiss Shepard Dog kan moeilijke keuzes uit de weg nemen. Al vanaf een paar euro per maand is jouw hond verzekerd tegen veel behandelingen en medicaties. Denk hierbij aan castratie en gebitsbehandeling. Aanbieders als Reaal en lokale verzekeraars staan garant voor bedragen tussen de €1.600 tot en met € 4.600. Aan de hand van deze pagina ontdek je Nederlandse White Swiss Shepard Dog verzekeringen (juli 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Waarom heb ik een huisdierenverzekering nodig?

Jouw White Swiss Shepard Dog is jouw trouwe viervoeter. Vanzelf wil je de beste zorg voor hem of haar. Dankzij een dierenverzekering garandeer je het dier van de juiste zorg als het nodig is. Je kunt denken aan een specifieke ingreep. Je hoeft je dan niet druk te maken over een forse nota. Doorgaans ben je gewoon welkom bij jouw eigen dierenarts. De nota stuur je (online) naar de verzekeraar. Het maximum uitgekeerde bedrag kan oplopen tot €3.600 per jaar.

 • Geen financiële verrassingen
 • Veel operaties zijn verzekerd
 • Voor puppy’s en oudere honden
 • Meestal zelf dierenarts kiezen
 • Vanaf €8,45 per maand

Inslapen & euthanasie

Is jouw hond oud aan het worden, of gewoon te ziek? In dat geval is inslapen de beste optie. Euthanasie vindt plaats bij de dierenarts (om en nabij €95), echter kan dit ook lokaal (circa €160). Inslapen (afmaken) wordt grotendeels gedekt door de assuranten. Omtrent het afscheid onderscheiden we een aantal keuzes: begraven, cremeren of destructie.

Castratie en Sterilisatie

Het effect van castratie is dat jouw White Swiss Shepard Dog niet meer vruchtbaar is. Het positieve effect is: een minder dominant dier. Dit is doorgaans na 6 maanden al mogelijk. Kijk niet vreemd op van bedragen als €325. Reaal dier & zorg vergoedt het standaard. Bij veel van de andere verzekeraars is castratie een extra dekking.

dierenverzekering-white-swiss-shepard-dog

Wat kost een White Swiss Shepard Dog verzekering?

Een dierenverzekering werkt hetzelfde als de zorgverzekeringen van Univé, FBTO of VGZ. Tegen een maandelijkse premie, zijn een heleboel kosten / handelingen gedekt. Jouw hond verzekeren is veel goedkoper dan de zorgpremie die jij en ik betalen. De premie ligt tussen de €17 en €43 per 30 dagen. Hoe berekenen ze de premie voor mijn huisdier? Veel aspecten bepalen de premie. Een belangrijke factor is het ras van jouw viervoeter. Bovendien spelen er ook zaken als het gewicht in KG en leeftijd. Ook de dekking die je kiest en het (vrijwillig) eigen risico worden meegenomen. Jouw hond is verzekerd vanaf €6,05 per maand. Razendsnel uitvinden wat de verzekering voor jouw White Swiss Shepard Dog concreet kost? Kies een verzekeraar, vul de vragen over jou en je dier in, en je ziet meteen hoe hoog de premie van juli 2024 bedraagt. Interessant: verzekering Vizsla afsluiten.

Hoe moet ik een dierenverzekering afsluiten?
Zo’n White Swiss Shepard Dog verzekering afsluiten is in een paar minuten geregeld. Een verzekeraar gespot met een aantrekkelijke polis, of juist met de beste voorwaarden? bij de meeste verzekeraars ziet het er ongeveer zo uit:

 1. Selecteer het geslacht van jouw hond.
 2. Gaat het om een ras of kruising?
 3. Kies je voor kruising? Markeer dan het gewicht in KG zodra het dier volgroeid is.
 4. Kies de leeftijd van de hond.
 5. Voer de postcode (1234AB) in.
 6. Je hebt nu keuze uit enkele pakketten en regel direct online aanvullende verzekeringen.
 7. Kies een van de opties m.b.t. de max. vergoeding en selecteer het eigen risico.
 8. Je treft nu de maandpremie. Klopt het? Dan kan je jouw dierenverzekering online afsluiten.

Tarieven dierenarts White Swiss Shepard Dog

Consult Prijzen
Consult €41
Consult weekend / avond €71
Chippen €43
Vaccinatie €52
Urine onderzoek €15
Bloedonderzoek €56
Röntgenfoto €78
CT-scan €153
MRI-Scan €825
Castratie Vanaf €170
Sterilisatie Vanaf €300
Tanden en kiezen trekken Vanaf €160
Reinigen gebit Vanaf €67

Welke hondenverzekering past bij mij?

Meer weten over een puppy verzekering voor de White Swiss Shepard Dog (reu of teef? We behandelen verschillende onderdelen waar je rekening mee dient te houden bij het afsluiten van een polis. Handig: ideaal gezien sluit je de polis af als het nog een puppy is. Je profiteert dan van een aantrekkelijke premie. Vergeet ook niet deze onderdelen:

1. Jouw premie
Het soort hond en z’n leeftijd liggen ten grondslag aan de maandelijkse premie Let op, de premies per maand lopen enorm uiteen. De basis is premies naast elkaar zetten.

2. Dekkingsgebied van de polis
Check nauwkeurig wat er vergoed wordt. Niet alle soorten ziektes en geneesmiddelen zitten in het basispakket. Check goed de inhoud van het pakket. Is gebit schoonmaken ook inbegrepen? En in welke mate krijg ik een vergoeding voor bloeddrukmeting?

3. Maximum vergoeding
Het bedrag wat je maximaal vergoed krijgt schommelt tussen de €2.000 t/m 6.000. Ga je voor een hoog bedrag, dan stijgt de premie. Dit verschilt per situatie.

4. Eigen risico
Bij enkele polissen is het eigen risico een vaststaand bedrag per behandeling. Sommige assuradeurs doen dit met een percentage per behandeling. Vaste vergoedingen liggen rond de €125, percentages zijn rond de 35%. Mogelijk ook relevant: West highland white terrier verzekering.

Dierenverzekering White Swiss Shepard Dog vergelijken juli 2024

Jij wilt jouw hond verzekeren. Tegenwoordig is er nogal wat te kiezen. Wat is nu de best geteste verzekering? Door gebruik te maken van de vergelijkingstool kan jij zonder gedoe hondenverzekering voor de White Swiss Shepard Dog vergelijken. Je leest alles over bijv. Inshared. Elementen die invloed hebben op de premie zijn factoren als postcode, medisch verleden, geslacht, leeftijd, gewicht. Verderop lees je meer over een aantal erkende dierenverzekeraars. Ieder met hun eigen voordelen.

petplan-verzekering

Petplan

14 dagen bedenktijd
Met tips & weetjes
Voor de allerkleinsten

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Reisverzekering
Bewust of Comfort
Verantwoord verzekeren

ohra-verzekering

Ohra

Tandzorg
Direct geregeld
Online afsluiten

inshared-verzekering

Inshared

14 dagen bedenktijd
50% of 100% gedekt
Geen kleine lettertjes

hema-verzekering

Hema

Rontgenonderzoek
Wat je van Hema verwacht
Vele tevreden klanten

aegon-verzekering

Aegon

Reisverzekering
Korte wachttermijn
Goede adviseur

Waar ben ik tegen verzekerd met mijn hondenverzekering?

De dekkingen van een dierenverzekering zijn wisselend. De grote partijen werken met een basisverzekering. Zo zijn de meest standaard kosten gedekt. Vanzelfsprekend een regulier consult, een röntgenfoto laten maken, een noodzakelijke operatie of hulpmiddelen. Doorgaans kunnen ze de helft tot 3/4 vergoeden van te declareren rekeningen. Niet zelden kies je zelf het eigen risico. Niet zelden kan je een premium pakket kiezen. Je krijgt dan nog meer dekking, en het max. bedrag per jaar is dan ook hoger. Check ook: HEMA dekking.

Aanvullende hondenverzekering
De Nederlandse aanbieders kunnen voorzien in speciale aanvullende verzekeringen op maat. Het verzekeringstarief valt iets hoger uit, maar je komt niet voor verrassingen te staan. Veel voorkomende aanvullende verzekeringen zijn:

 • Sterilisatie en castratie
 • Uitvaart
 • Dekking in het buitenland
 • Fysiotherapie
 • Tand-dekking
 • Uitgebreid onderzoek

Verzekering White Swiss Shepard Dog afsluiten? Altijd een goedkope verzekeringspremie voor een dierenverzekering!