Wolfskeeshond verzekeren? Een verzekering voor honden al vanaf €6,75 per maand

Jouw trouwe Wolfskeeshond staat synoniem voor geweldig veel gezelligheid. Een onderdeel van de familie. Je denkt er liever niet over na: jouw huisdier kan een rottige ziekte krijgen, of terechtkomen in een ongeval. In zo’n scenario wil je geen keuze hoeven maken tussen jullie hond en een factuur van de dierenarts. Een huisdierenverzekering voor jou Wolfskeeshond biedt dan uitkomst. Vanaf €5,00 ben je verzekerd tegen de meeste medische kosten. Je moet dan denken aan MRI-scan en gedragstherapie. Maatschappijen als Reaal of nog een aantal assuradeurs staan garant voor bedragen tussen de €1.300 en €5.200. Op huisdierenverzekeringafsluiten.nl vind je bekende Wolfskeeshond verzekeringen (juli 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Wat zijn de voordelen van een huisdierenverzekering?

Jouw Wolfskeeshond is jou heel wat waard. Natuurlijk ga je voor optimale zorg voor jouw viervoeter. Met behulp van zo’n dierenverzekering waarborg jij jouw viervoeter van optimale zorg. Een ongeluk zit in een klein hoekje. In zo’n geval een flinke rekening van de arts. Steeds vaker kan je gewoon naar een dierenarts in de buurt. De rekening gaat naar de verzekeraar. Vergoedingen lopen op tot €3.400 per jaar.

 • Geen financiële verrassingen
 • Uitgebreide vergoedingen
 • Voor puppy’s en oudere honden
 • Vrije keuze dierenarts
 • Al verzekerd vanaf €8,8 per maand

Inslapen & euthanasie

Is jouw hond op leeftijd, of is hij ongeneeslijk ziek? In dat geval is inslapen de beste optie. Dit heet ook wel euthanasie, en dit doe je bij de dierenarts (ongeveer €95), echter kan dit ook lokaal (zo’n €115). De kosten van inslapen (afmaken) worden deels gedekt door de verzekeraars. Omtrent het afscheid heb je ’n aantal opties: begraven, cremeren of destructie.

Steriliseren of Castreren

Het castreren heeft als effect dat je Wolfskeeshond geen puppies meer kan verwekken. Vaak resulteert het ook in een leuker huisdier. Vaak doet men dit in het 1e levensjaar. Kijk niet vreemd op van bedragen als €270. Bij Real dier & zorg is dit gewoon inbegrepen. Bij het gros van de andere aanbieders is castreren een extra dekking.

dierenverzekering-wolfskeeshond

Wat kost een Wolfskeeshond verzekering?

Een dierenverzekering werkt hetzelfde als de standaard zorgverzekering bij mensen. Voor een vast bedrag per maand, ben je verzekerd tegen allerlei medische kosten. Een huisdierenverzekering is vele malen voordeliger dan een normale zorgverzekering. De kosten variëren tussen €13,5 – €30 (maandelijks). Op basis waarvan wordt de verzekering voor dieren berekend? Veel onderdelen bepalen de premie. Wat als eerste telt is het ras van jouw viervoeter. Uiteraard wordt er gekeken naar geboortejaar en het gewicht. Ook de dekking die je kiest en het gekozen eigen risico zijn van belang. Een dierenverzekering is er vanaf €7,85 per maand. Vandaag nog te weten komen wat de verzekering voor de Wolfskeeshond nu echt kost? Selecteer een verzekeraar, voer de details over jouw huisdier in, en achterhaal de actuele premie van juli 2024. Check ook: verzekering Weimaraner afsluiten.

Hoe werkt het afsluiten van een verzekering
Zo’n Wolfskeeshond verzekering afsluiten is zo gepiept. Een pakket gespot met een lage premie, of die jij betrouwbaar acht? Normaliter werkt het als volgt:

 1. Selecteer het geslacht van jouw hond.
 2. Voer het ras van jouw hond in.
 3. Betreft het een kruising? Klik dan op het verwachte volgroeide gewicht.
 4. Hoe oud is jouw hond?
 5. Waar woon jij? Vul je postcode in.
 6. Kies een dekkingspakket en vergeet niet de aanvullende dekkingen.
 7. Selecteer de gewenste vergoeding en kies een eigen risico.
 8. Je ziet direct wat het kost. Klopt het? Dan kan je jouw dierenverzekering online afsluiten.

Kosten dierenarts Wolfskeeshond

Ingreep Kosten
Consult €40
Consult weekend / avond €70
Chippen €42
Vaccinatie €58
Urine onderzoek €18
Bloedonderzoek €58
Röntgenfoto €70
CT-scan €148
MRI-Scan €750
Castratie Vanaf €215
Sterilisatie Vanaf €300
Tanden en kiezen trekken Vanaf €175
Reinigen gebit Vanaf €77,5

Welke hondenverzekering past bij mij?

Vandaag nog een puppy verzekering afsluiten voor de Wolfskeeshond (reu of teef)? Er zijn een aantal zaken een aantal zaken die belangrijk zijn bij de keuze voor een maatschappij. Handig: sluit op jonge leeftijd een hondenverzekering af voor je puppy. Je hebt dan altijd een voordelige polis. Vergeet ook niet deze onderdelen:

1. Jouw premie
Het ras/kruising van de hond beïnvloeden de premie per maand Maar, de maatschappijen verschillen onderling nogal. Begin steevast met een prijsvergelijking.

2. Dekkingsgebied van de polis
Controleer nauwkeurig wat er wel/niet is inbegrepen. Niet alle behandelingen en medicaties zijn inbegrepen. Bekijk altijd de voorwaarden van de verzekeraar. Is ontvlooien wel afgedekt? En in hoeverre zijn zaken gedekt als heupbehandeling?

3. Maximum vergoeding
De maximale vergoeding per jaar schommelt tussen de €1.500 t/m 3.500. Ga je voor een hoog bedrag, dan stijgt de premie. Bereken eens welk bedrag je zelf hebt liggen.

4. Eigen risico
Bij enkele assuradeurs betekent het eigen risico een absoluut bedrag per behandeling/declaratie. Enkele andere polissen vragen een percentage per behandeling. Bij een vaststaand bedrag moet je denken aan €75, het procentuele eigen risico ligt rond de 20% of meer. Bekijk ook de opties voor een Wetterhoun verzekering.

Dierenverzekering Wolfskeeshond vergelijken juli 2024

Jij wilt niet voor verrassingen komen te staan. Op dit moment vinden we talloze verzekeraars. Bij wie moet ik zijn voor een verzekering op maat? Geholpen door onze vergelijker kun je snel en gemakkelijk een hondenverzekering voor de Wolfskeeshond vergelijken. Je komt hier in contact met o.a. Ohra. Aspecten die ten grondslag liggen aan de premie zijn onder andere geslacht, het ras, gewicht, medisch verleden, postcode. Hieronder ontdek je enkele populaire dierenverzekeraars. Per aanbieder tref je belangrijke pluspunten.

petplan-verzekering

Petplan

Rontgenonderzoek
Handig dierenadvies
Hoge klanttevredenheid

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Kies je eigen dekking
Tel: 072-5180280
Maximale zekerheid

ohra-verzekering

Ohra

Radio Therapie
Ook aansprakelijkheid
Maximale zekerheid

inshared-verzekering

Inshared

Radio Therapie
50% vergoeding mogelijk
Gemoedsrust

hema-verzekering

Hema

Snelle klantenservice
Wat je van Hema verwacht
Veel rassen te verzekeren

aegon-verzekering

Aegon

Ellebogen verzekerd
Ook narcose
Begrijpelijk

Wat wordt er gedekt door de hondenverzekering?

De dekkingen van een dierenverzekering wisselen enorm. De erkende aanbieders biedt een soort van basisverzekering. Zodoende ben je afgedekt tegen veel voorkomende kosten. Voorbeelden hiervan zijn consults, CT-scans, een noodzakelijke operatie of pillen. Doorgaans is de minimale dekking tot 80% van de gemaakte kosten. Bij verscheidene partijen kan je het vergoedingspercentage zelf kiezen. Bovendien kan je een premium pakket kiezen. Je krijgt dan nog meer dekking, en het max. bedrag per jaar is dan ook hoger. Bezoek ook: Reaal dier & zorg huisdierdekking.

Aanvullende huisdierenverzekering
De Nederlandse aanbieders kunnen je voorzien van aanvullende verzekeringen op maat. De polis zelf valt iets hoger uit, maar je komt niet voor verrassingen te staan. Voorbeelden van populaire aanvullende verzekeringen zijn:

 • Uw hond castreren
 • Euthanasie
 • Dekking in het buitenland
 • Fysiotherapie
 • Gebit-dekking
 • Bloedonderzoek

Verzekering Wolfskeeshond afsluiten? Gewaarborgde aantrekkelijke verzekeringspremie voor jullie dierenverzekering!