Bunny Cat verzekeren? Een dierenverzekering voor katten al vanaf €9,75 per maand

Herkenbaar? Jouw Bunny Cat biedt jou geweldig veel gezelligheid. Het hoort bij jouw gezin. Het is geen populair onderwerp: hij kan iets onder de leden krijgen of er kan iets anders gebeuren. In dat geval is het niet leuk om te moeten kiezen tussen jouw maatje en jouw portemonnee. Een huisdierenverzekering voor de Bunny Cat is een oplossing. Voor een kleine premie verzeker je jouw poes tegen de meeste medische kosten. Je moet dan denken aan heupbehandeling en shockwave therapie. Assuradeurs als Inshared en andere partijen staan garant voor bedragen tussen de €1.100 tot en met € 2.500. Op deze website vind je meer info over betrouwbare Bunny Cat verzekeringen (juli 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Wat zijn de voordelen van een huisdierenverzekering?

Jouw Bunny Cat is jouw trouwe kameraad. Natuurlijk wil je de beste zorg voor jouw huisdier. Met behulp van zo’n dierenverzekering waarborg jij jouw poes van de beste zorg. Bijvoorbeeld bij ziekte of een ongeluk. In zo’n geval een forse nota. In veel gevallen kan je terecht bij een lokale dierenarts. De factuur declareer je eenvoudig online. Vergoedingen lopen op tot €4.900 per jaar.

 • Voorkom hoge kosten
 • Veel operaties zijn verzekerd
 • Voor jonge en oude katten
 • Mogelijkheid voor eigen dierenarts
 • Al verzekerd vanaf €9,1 per maand

Euthanasie en inslapen

Wordt jouw kat een dag je ouder, of gewoon te ziek? In zo’n geval is inslapen de beste optie. Voor euthanasie ga je naar de dierenarts (kost ongeveer €95), maar soms is thuis ook een optie (zo’n €135). Inslapen (afmaken) wordt grotendeels gedekt door de assuranten. Wat betreft afscheid zijn er verschillende varianten: begraven, cremeren of destructie.

Sterilisatie en Castratie

Het castreren heeft als effect dat je Bunny Cat geen kittens meer voort kan brengen. Het positieve effect is: een aangenamer dier. Het gebeurt vaak op jonge leeftijd. Denk hierbij al wel snel aan €200. Reaal dier & zorg vergoedt het standaard. Bij veel van de andere assuranten is castratie een premium dekking.

dierenverzekering-bunny-cat

Wat kost een Bunny Cat verzekering?

Een dierenverzekering verschilt niet veel van de standaard zorgverzekering bij mensen. Voor een vast bedrag per maand, worden operaties en medicijnen grotendeels vergoed. Het verzekeren van een huisdier is aanmerkelijk betaalbaarder dan een zorgverzekering voor jou en mij. De prijzen variëren enorm, tussen €16 – €26 per 30 dagen. Wat kost nu het verzekeren van mijn huisdier? Verschillende onderdelen hebben invloed op de prijs. Wat als eerste telt is het ras van jouw kat. Uiteraard spelen er ook zaken als het gewicht en de leeftijd van jouw huisdier. Ook het basispakket dat je kiest en jouw eigen risico worden meegenomen. Jouw poes is al verzekerd vanaf €9,2 per maand. Moeiteloos ondervinden wat de verzekering voor de Bunny Cat concreet kost? Selecteer een assuradeur, beantwoord de vragen, en vind meteen uit hoe hoog de premie van juli 2024 is. Je kunt ook direct een Kattenverzekering voor de Haaskat afsluiten.

Hoe sluit ik snel een huisdierenverzekering af?
Zo’n Bunny Cat verzekering afsluiten is erg makkelijk. Een verzekeraar gespot die niet al te duur is, of juist met de beste voorwaarden? bij de meeste verzekeraars krijg je de volgende vragen:

 1. Selecteer het geslacht van jouw kat.
 2. Voer het ras van jouw kat in.
 3. Staat het ras er niet bij? Kies dan het gewicht van de kat zodra het uitgegroeid is.
 4. Kies de leeftijd van de kat.
 5. Waar woon jij? Vul je postcode in.
 6. Je hebt nu keuze uit enkele pakketten plus eventuele aanvullende dekkingen.
 7. Maak een keuze voor de max. vergoeding en kies een eigen risico.
 8. Je krijgt nu de premie per maand te zien. Het afsluiten van de dierenverzekering doe je gewoon online.

Prijslijst dierenarts Bunny Cat

Consult Tarieven
Consult €36
Consult weekend / avond €50
Chippen €29
Vaccinatie €42
Urine onderzoek €17
Bloedonderzoek €46,5
Röntgenfoto €69,5
CT-scan €102
MRI-Scan €325
Castratie Vanaf €63,5
Sterilisatie Vanaf €80,5
Tanden en kiezen trekken Vanaf €80
Reinigen gebit Vanaf €50

Welke kattenverzekering voor mijn poes?

Aan het oriënteren op een kitten verzekering voor de Bunny Cat (kat of kater? Graag noemen we essentiële dingen die van belang zijn bij het afsluiten van een polis. Goed om te weten: ideaal gezien sluit je de polis af als het nog een kitten is. Je vindt dan al snel een laag tarief. Houd ook de volgende factoren in acht:

1. Kosten per maand (premie)
Het ras/kruising van de poes bepalen de de premie per maand Goed om te weten, prijzen verschillen nogal per aanbieder. Het vertrekpunt moet zijn premies naast elkaar zetten.

2. Dekkingsgebied van de polis
Achterhaal grondig wat wel maar ook niet wordt verzekerd. Niet alle operaties en medicaties zijn inbegrepen. Controleer nauwkeurig de polisvoorwaarden. Is Rabiës vaccinatie wel vergoed voor mijn kat? En in hoeverre zijn zaken gedekt als lepto en/of DHP vaccinatie?

3. Wat wordt er jaarlijks maximaal betaald?
De maximale vergoeding op jaarbasis ligt tussen de €1.900 – 3.900. Kies je een hoog bedrag, dan betaal je meer premie. Bereken eens welk bedrag je zelf hebt liggen.

4. Eigen risico
Bij meerdere aanbieders betekent het eigen risico een vast bedrag per declaratie. Een aantal andere partijen hanteren een percentage van circa 15%. Het vaste bedrag ligt rond de €150, bij een percentage ga je vaak richting de 35%. Check ook alles over een Nebelung verzekering.

Dierenverzekering Bunny Cat vergelijken juli 2024

Jij zoekt een verzekering voor jouw kat. Vandaag de dag is het aanbod enorm. Bij wie moet ik zijn voor de best geteste verzekering? Op basis van huisdierenverzekeringafsluiten.nl kan je simpel & snel kattenverzekering voor de Bunny Cat vergelijken. Je leest alles over bijv. Reaal. Onderdelen die de hoogte van de polis bepalen zijn bijvoorbeeld leeftijd, gewicht, het ras, postcode, medisch verleden. Onderstaand bekijk je de meest gekozen dierenverzekeraars. Elke verzekeraar heeft weer zijn voordelen.

petplan-verzekering

Petplan

Aanvullende dekkingen
Handig dierenadvies
Online account

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Dekking op maat
Betrouwbaar Reaal
Alle katten welkom

ohra-verzekering

Ohra

Castratie
Direct geregeld
Verantwoord verzekeren

inshared-verzekering

Inshared

Uitgebreide vergoeding
Geldt ook op vakantie
Snelle uitkering

hema-verzekering

Hema

Vaccinaties
Prima basisdekking
Alle kruisingen welkom

aegon-verzekering

Aegon

Reisverzekering
Keurmerk
Geen kleine lettertjes

Wat betaalt mijn kattenverzekering?

De polisvoorwaarden van een dierenverzekering lopen uiteen. De nationale partijen hanteert een basisverzekering. Hiermee zijn de normale behandelingen inbegrepen. Vanzelfsprekend een regulier consult, CT-scans, een intensieve opname of pillen. In de regel is men in staat tot 75% – 80% te compenseren van de gemaakte kosten. In sommige gevallen bepaal je zelf het eigen risico. Bovendien kan je een premium pakket kiezen. Er zijn dan nog meer zaken afgedekt, en het max. bedrag per jaar is dan ook hoger. Bekijk alles over: OHRA huisdier dekking.

Aanvullende huisdierenverzekering
Het gros van de partijen hebben de mogelijkheid voor aanvullende verzekeringen op maat. De polis zelf wordt wat duurder, maar jij hoeft je nergens meer druk om te maken. Vaak afgesloten aanvullende verzekeringen zijn:

 • Sterilisatie en castratie
 • Uitvaart
 • Buitenland-modules
 • Fysio-dekking
 • Tandheelkunde
 • Chemo/radiotherapie

Verzekering Bunny Cat afsluiten? Altijd een scherpe verzekeringspremie van jouw dierenverzekering!