California spangled verzekeren? Een verzekering voor katten al vanaf €9,5 per maand

Herkenbaar? Jouw California spangled staat synoniem voor geweldig veel vriendschap. Een onderdeel van de familie. Je denkt er liever niet over na: hij kan iets onder de leden krijgen of een ongeluk krijgen. Dan is het niet leuk om te moeten kiezen tussen jouw maatje en een flinke nota van de arts. Een huisdierenverzekering voor jou California spangled kan moeilijke keuzes uit de weg nemen. Voor een kleine premie ben je verzekerd tegen de meeste ziektekosten. Denk dan aan bijvoorbeeld scintigrafie of bloeddrukmeting. Aanbieders als Reaal en andere partijen keren bedragen uit tussen de €1.100 oplopend tot €3.100. Aan de hand van deze pagina bekijk je erkende California spangled verzekeringen (juli 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Waarom een huisdierenverzekering afsluiten?

Jouw California spangled is jouw maatje. Uiteraard ga je voor optimale zorg voor jouw kat. Met behulp van zo’n dierenverzekering garandeer jij jouw poes van goede zorg zonder dat het in de papieren loopt. Bijvoorbeeld bij ziekte of een ongeluk. Je hoeft niet na te denken over hoge rekeningen. In veel gevallen ben je gewoon welkom bij een lokale dierenarts. De nota stuur je (online) naar de verzekeraar. Bij sommige aanbieders ontvang je tot wel €3.400 per jaar.

 • Voorkom hoge kosten
 • Uitgebreide vergoedingen
 • Voor jonge en oude katten
 • Meestal zelf dierenarts kiezen
 • Vanaf €7,55 per maand

Inslapen & euthanasie

Is jouw kat erg oud, of heeft hij een erge aandoening? Dan is het laten inslapen van je dier mogelijk. Euthanasie vindt plaats bij de dierenarts (circa €100), maar mogelijk ook thuis (vaak €150). Jouw kat laten inslapen (afmaken) wordt voor een deel betaald binnen je polis. Wat het afscheid aangaat onderscheiden we een aantal keuzemogelijkheden: begraven, destructie of cremeren.

Castratie en Sterilisatie

Het effect van castratie is dat jouw California spangled niet meer vruchtbaar is. Het gedrag verandert vaak in een vrolijke poes. Meestal gebeurt het bij kittens. Houdt wel rekening met zo’n €180. Reaal dier & zorg vergoedt het standaard. Bij het gros van de andere verzekeraars is een castratie gedekte in het aanvullend pakket.

dierenverzekering-california-spangled

Wat kost een California spangled verzekeren?

Een dierenverzekering werkt hetzelfde als de standaard zorgverzekering bij mensen. In ruil voor een terugkerende premie zijn een heleboel kosten / handelingen gedekt. Een verzekering voor dieren is veel goedkoper dan een zorgverzekering voor jou en mij. De kosten variëren tussen €13,5 – €32,5 per maand. Maar kost nu echt een verzekering voor m’n dier? Allerlei aspecten bepalen de premie. De voornaamste variabele is het ras. Daarnaast wordt er gekeken naar gewicht en leeftijd. Ook het basispakket dat je kiest en het gekozen eigen risico bepalen de premie. Een huisdierenverzekering sluit je af vanaf €9,35 per maand. Moeiteloos te weten komen wat de verzekering voor de California spangled tot op de komma kost? Kies direct een aanbieder, vul de vragen over jou en je dier in, en vind meteen uit hoe hoog de premie van juli 2024 is. Interessant: Kattenverzekering voor de Havana Brown afsluiten.

Hoe moet ik een dierenverzekering afsluiten?
Zo’n California spangled verzekering afsluiten stelt niet veel voor. Een verzekeraar tegengekomen die niet al te duur is, of waar je een goed gevoel bij hebt? In de regel gaat het zo:

 1. Is jouw poes een kater of een kat?
 2. Kies het ras van jouw kat.
 3. Heb jij een kruising of overig ras? Markeer dan het gewicht van het dier zodra het volgroeid is.
 4. Kies de leeftijd van de kat.
 5. Voer je postcode + evt. huisnummer in.
 6. Markeer de gewenste dekking en indien nodig extra zekerheden (aanvullende dekking).
 7. Markeer de maximum vergoeding per jaar en kies het eigen risico.
 8. Je treft nu de maandpremie. Klopt het? Dan kan je jouw dierenverzekering online afsluiten.

Dierenarts Tarieven California spangled

Ingreep Vergoeding
Consult €31
Consult weekend / avond €61
Chippen €30
Vaccinatie €45
Urine onderzoek €19
Bloedonderzoek €45,5
Röntgenfoto €60
CT-scan €108
MRI-Scan €425
Castratie Vanaf €64,5
Sterilisatie Vanaf €82,5
Tanden en kiezen trekken Vanaf €110
Reinigen gebit Vanaf €48

Welke kattenverzekering past bij mijn dier?

Aan het oriënteren op een kitten verzekering afsluiten voor de California spangled (kat of kater)? Er zijn een aantal zaken nuttige zaken die je niet moet vergeten bij het afsluiten van de verzekering. Tip: sluit de polis af voor jouw kat als het nog een kitten is. Je vindt dan al snel een voordelige polis. Maar ook deze zaken zijn van belang:

1. Jouw premie
Het ras/kruising van de poes beïnvloeden de premie Let op, premies zijn per maatschappij erg wisselend. Start altijd met een gedegen prijsvergelijking.

2. Wat wordt er wel en niet vergoed?
Check goed hoe het gekozen pakket eruit ziet. Niet alle aandoeningen en medische hulpmiddelen zitten in het basispakket. Analyseer nauwkeurig de voorwaarden van de verzekeraar. Wordt echo vergoed of niet? En in welke mate krijg ik een vergoeding voor lepto en/of DHP vaccinatie?

3. De maximale vergoeding
De max. vergoeding p/jaar vinden we meestal tussen de €1.100 t/m 3.300. Wil je een lekker hoog bedrag, dan betaal je meer premie. Bedenk voor jezelf wat acceptabel is.

4. Eigen risico
Bij enkele polissen is het eigen risico een vooraf gekozen vast bedrag voor elke declaratie. Een aantal andere partijen hanteren een percentage van circa 15%. Bij een vaststaand bedrag moet je denken aan €175, het procentuele eigen risico ligt rond de 30%. Check ook alles over een Norsk Skogkatt verzekering.

Dierenverzekering California spangled vergelijken juli 2024

Jij wilt de zorg voor jouw kat goed regelen. Tegenwoordig vinden we talloze verzekeraars. Waar vind ik nu een verzekering zonder poespas? Door gebruik te maken van de huisdierenverzekering vergelijken kun je snel en gemakkelijk een kattenverzekering voor de California spangled vergelijken. Je vind de voor- en nadelen van Inshared. Elementen die invloed hebben op de premie zijn factoren als gewicht, geslacht, het ras, postcode, medisch verleden. Nu bekijk je de meest bekende dierenverzekeraars. Ieder met hun eigen voordelen.

petplan-verzekering

Petplan

Heupen verzekerd
Basis, Plus, Totaal en Ongevallen
Declaren via internet

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Eigen risico kiezen
Bewust of Comfort
Verantwoord verzekeren

ohra-verzekering

Ohra

Tandzorg
Voor hond & kat
Vele tevreden klanten

inshared-verzekering

Inshared

Aantrekkelijk geprijsd
Advertentie bij vermissing
Ongeacht welk ras/afkomst

hema-verzekering

Hema

Scherpe premie
Wat je van Hema verwacht
Alle katten welkom

aegon-verzekering

Aegon

Uitgebreide basisdekking
Identificatiechip
Account via internet

Wat wordt er gedekt door de kattenverzekering?

De afgedekte behandelingen van een dierenverzekering wisselen enorm. De grote aanbieders biedt een soort van basisverzekering. Daarmee zijn de meest standaard kosten gedekt. Voorbeelden hiervan zijn consults, foto’s maken bij de dierenarts, specifieke operaties of geneesmiddelen. Standaard kunnen ze de helft tot 3/4 vergoeden van de rekening. In sommige gevallen kan je het eigen risico kiezen dat bij jou past. Bij veel partijen kun je een totaalpakket of plus-polis nemen. Dit is een meer complete verzekering, en het max. bedrag per jaar is dan ook hoger. Klik verder naar: HEMA huisdier dekking.

Aanvullende dierenverzekering
Veel van de verzekeringsbedrijven kunnen je voorzien van aanvullende verzekeringen op maat. Het verzekeringstarief wordt wat duurder, maar jij hoeft je nergens meer druk om te maken. Veel voorkomende aanvullende verzekeringen zijn:

 • Uw kat castreren
 • Cremeren
 • Europa dekking
 • Fysio-trajecten
 • Tandartsdekking
 • Radio- en chemotherapie

Verzekering California spangled afsluiten? Gewaarborgde scherpe verzekeringspremie van je dierenverzekering!