Chantilly verzekeren? Een huisdierenverzekering voor uw kat vanaf €8,25 per maand

Jouw Chantilly geeft jou geweldig veel toewijding. Het hoort bij jouw gezin. Je staat er misschien niet altijd bij stil: jouw kat kan een bepaalde kwaal hebben, of een ongeluk krijgen. In zo’n scenario wil je geen keuze hoeven maken tussen jouw huisdier en een rekening. Een huisdierenverzekering voor de Chantilly biedt dan uitkomst. Voor slechts een paar euro is jouw kat verzekerd tegen verwondingen of aandoeningen. Onder andere fysiotherapie of radioactieve jodium behandelingen. Polissen van bijvoorbeeld Aegon of nog een aantal assuradeurs staan garant voor bedragen tussen de €1.600 en €5.400. Op huisdierenverzekeringafsluiten.nl ontdek je bekende Chantilly verzekeringen (juli 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Wat zijn de voordelen van een huisdierenverzekering?

Jouw Chantilly is jouw trouwe kameraad. Natuurlijk wil je uitstekende zorg voor jouw kat. Geholpen door een dierenverzekering garandeer jij het diertje van de juiste zorg mocht het zover komen. Denk aan een bepaalde operatie. In zo’n geval hoge rekeningen. Steeds vaker kan je gewoon naar een dierenarts in de buurt. De rekening gaat naar de verzekeraar. De maximale vergoedingen zijn soms wel €3.000 per jaar.

 • Altijd geld voor een operatie
 • Veel operaties zijn verzekerd
 • Voor jonge en oude katten
 • Vrije keuze dierenarts
 • Al vanaf €5,85 per maand

Euthanasie en inslapen

Wordt jouw kat een dag je ouder, of heeft hij een erge aandoening? Mogelijk is inslapen de beste optie. Voor euthanasie ga je naar de dierenarts (om en nabij €75), maar kan ook bij jou thuis (ongeveer €110). Het proces van inslapen (afmaken) wordt deels gedekt door de verzekeraars. Ten aanzien van het afscheid zijn er verschillende keuzemogelijkheden: destructie, begraven of cremeren.

Castratie of Sterilisatie

Het casteren maakt dat een Chantilly zijn vruchtbaarheid zal verliezen. Dit zorgt vaak ook voor een minder onrustig dier. Meestal gebeurt het bij kittens. Sterilisatie kost al gauw €250. Standaard gedekt bij Reaal dier & zorg. Bij veel van de andere aanbieders is de castratie een extra dekking.

dierenverzekering-chantilly

Wat kost een Chantilly verzekeren?

Een dierenverzekering werkt hetzelfde als de standaard zorgverzekering bij mensen. Binnen een vooraf afgesloten pakket worden medische kosten (deels) gedekt. Een huisdierenverzekering is natuurlijk veel goedkoper dan een zorgverzekering voor jou en mij. De bandbreedte ligt doorgaans tussen €8,25 en €30 (maandelijks). Maar kost nu echt een verzekering voor m’n dier? Meerdere aspecten liggen ten grondslag aan de premie. De verzekeraars kijkt primair naar het type ras of de kruising. Bovendien kijken verzekeraars naar geboortejaar en het gewicht. Ook het verzekeringspakket en het eigen risico hebben invloed. Jouw kat is verzekerd vanaf €8 per maand. Gelijk te weten komen wat de verzekering voor de Chantilly tot op de komma kost? Klik op een verzekeraar, beantwoord de vragen, en check de premie van juli 2024. Suggestie: Kattenverzekering voor de Highland Straight afsluiten.

Hoe sluit ik een verzekering af?
Een goede Chantilly verzekering afsluiten regel je snel & eenvoudig. Een pakket tegengekomen die betaalbaar is, of juist met de beste voorwaarden? Normaal gesproken krijg je de volgende vragen:

 1. Is jouw poes een kater of een kat?
 2. Voer het ras van jouw kat in.
 3. Staat het ras er niet bij? Klik dan op het volgroeide gewicht.
 4. Wanneer is jouw kat geboren?
 5. Voer je postcode + evt. huisnummer in.
 6. Je hebt nu keuze uit enkele pakketten en regel direct online aanvullende verzekeringen.
 7. Markeer de maximum vergoeding per jaar en selecteer het eigen risico.
 8. De kosten staan meteen in beeld. Klopt het? Dan kan je jouw dierenverzekering online afsluiten.

Dierenarts Tarieven Chantilly

Situatie Kosten
Consult €32
Consult weekend / avond €49
Chippen €28
Vaccinatie €48
Urine onderzoek €18,5
Bloedonderzoek €50
Röntgenfoto €63
CT-scan €106
MRI-Scan €300
Castratie Vanaf €62
Sterilisatie Vanaf €82
Tanden en kiezen trekken Vanaf €125
Reinigen gebit Vanaf €52

Welke kattenverzekering past bij mij?

Vandaag nog een kitten verzekering voor de Chantilly (kat of kater? We behandelen een aantal zaken die van belang zijn bij de keuze voor een maatschappij. Handig: sluit op jonge leeftijd een kattenverzekering af voor je kitten. Je hebt dan te maken met een laag tarief. Vergeet ook niet deze onderdelen:

1. Hoogte van de premie
Het ras/kruising van de poes liggen ten grondslag aan de premie Vergeet niet, de premies per maand lopen enorm uiteen. Jouw startpunt is dus premies vergelijken.

2. Wat wordt er wel en niet vergoed?
Achterhaal altijd wat wel maar ook niet wordt verzekerd. Niet alle behandelingen en medische hulpmiddelen zitten in het basispakket. Check zorgvuldig de voorwaarden van de polis. Is homeopaat behandeling wel vergoed voor mijn kat? En hoe zit het met ontvlooien?

3. Max. vergoeding p/jaar
Het bedrag wat je maximaal vergoed krijgt is vaak een bedrag tussen de €1.700 – 2.900. Selecteer je €3.500 of meer, dan zal het maandelijkse bedrag toenemen. Bereken eens welk bedrag je zelf hebt liggen.

4. Eigen risico
Bij een aantal partijen betaal je het eigen risico als een vaststaand bedrag per behandeling. Enkele andere polissen eisen een percentage voor elke declaratie. Bij een vaststaand bedrag moet je denken aan €150, percentages zijn rond de 20% of meer. We hebben ook info over: Ojos Azules verzekering.

Dierenverzekering Chantilly vergelijken juli 2024

Jij wilt niet voor verrassingen komen te staan. Sinds een aantal jaren is het aanbod enorm. Hoe vind ik nu snel een kwalitatieve verzekering? Aan de hand van huisdierenverzekeringafsluiten.nl kan je zonder problemen kattenverzekering voor de Chantilly vergelijken. Je leest alles over bijv. Reaal. Aspecten die de premie bepalen zijn zaken als geslacht, leeftijd, het ras, gewicht, postcode. Nu lees je meer over de 6 grote NL’se dierenverzekeraars. Elk met eigen pluspunten.

petplan-verzekering

Petplan

Crematie
Diergeneeskunde Utrecht
Verantwoord verzekeren

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Kies je eigen dekking
Dier & Zorg label
Hulp en advies online

ohra-verzekering

Ohra

Ellebogen verzekerd
Basis, Plus en Top
Begrijpelijk

inshared-verzekering

Inshared

Aanvullende dekkingen
Medische kosten tot €3.500
Hoge klanttevredenheid

hema-verzekering

Hema

Reisverzekering
Dagelijks opzegbaar
Snelle uitkering

aegon-verzekering

Aegon

Crematie
Korte wachttermijn
Vele tevreden klanten

Welke kosten dekt de kattenverzekering?

De behandelingen die vergoed worden door een dierenverzekering wisselen enorm. De genoemde aanbieders werken met een basisverzekering. Met deze polis ben je al vrij goed verzekerd. Je moet denken aan een bezoek aan de arts, eenvoudige foto’s, een intensieve opname of medische hulpmiddelen. Vaak kunnen ze de helft tot 3/4 vergoeden van te declareren rekeningen. Bij verscheidene partijen kan je het vergoedingspercentage zelf kiezen. Ook zijn er duurdere “top” pakketten. Dit is een meer complete verzekering, met een hogere maximale vergoeding per jaar. Check ook: Reaal huisdierpakket.

Aanvullende verzekering
Veel van de organisaties kunnen voorzien in speciale aanvullende verzekeringen. Het maandbedrag valt iets hoger uit, maar het biedt meer zekerheid. Vaak afgesloten aanvullende verzekeringen zijn:

 • Sterilisatie
 • Cremeren
 • Buitenland-modules
 • Fysio-begeleiding
 • Gebit-dekking
 • Uitgebreid onderzoek

Verzekering Chantilly afsluiten? Gegarandeerd een lage verzekeringspremie van een dierenverzekering!