Ojos Azules verzekeren? Een verzekering voor jouw kat al vanaf €6 per maand

Jouw eigen Ojos Azules staat voor een hoop liefde. Jullie zijn misschien wel onafscheidelijk. Het is geen populair onderwerp: jouw huisdier kan een rottige ziekte krijgen, of er kan iets anders gebeuren. Dan wil je geen keuze hoeven maken tussen jouw huisdier en jouw portemonnee. Een huisdierenverzekering voor jou Ojos Azules biedt dan uitkomst. Tegen een klein bedrag per maand is jouw kat verzekerd tegen veel voorkomende ingrepen. Denk hierbij aan Europese medische zorg of homeopaat behandeling. Polissen van bijvoorbeeld Petplan of lokale verzekeraars staan garant voor bedragen tussen de €1.300 oplopend tot €3.400. Op huisdierenverzekeringafsluiten.nl vind je meer info over alle Ojos Azules verzekeringen (juli 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Waarom heb ik een huisdierenverzekering nodig?

Jouw Ojos Azules is misschien wel je beste vriend. Vanzelfsprekend wil je het allerbeste voor jouw kat. Dankzij een dierenverzekering garandeer je jouw huisdier van de juiste zorg mocht het zover komen. Bijvoorbeeld bij ziekte of een ongeluk. Je hoeft dan niet in te zitten over een flinke rekening van de arts. Vaak ben je gewoon welkom bij een dierenarts naar keuze. De rekening gaat naar de verzekeraar. Vergoedingen lopen op tot €3.800 per jaar.

 • Niet meer nadenken over financiën
 • Verzekerd tegen groot aantal behandelingen
 • Voor rasdieren en gekruiste katten
 • Veel aangesloten dierenartsen
 • Beginnend bij €5,9 per maand

Inslapen & euthanasie

Is jouw kat erg oud, of heeft hij een erge aandoening? In een dergelijke situatie is laten inslapen soms het beste. Euthanasie regel je bij de dierenarts (kosten: €90), maar soms is thuis ook een optie (plus minus €165). Het laten inslapen (afmaken) wordt grotendeels vergoed binnen je polis. Omtrent het afscheid heb je ’n aantal opties: begraven, destructie of cremeren.

Steriliseren en Castreren

Het castreren zorgt ervoor dat de Ojos Azules geen kittens meer kan verwekken. Vaak resulteert het ook in een aangenamer dier. Het gebeurt vaak op jonge leeftijd. Denk hierbij al wel snel aan €250. Reaal dier & zorg vergoedt het standaard. Bij veel van de andere aanbieders is het castreren een premium dekking.

dierenverzekering-ojos-azules

Wat kost een Ojos Azules verzekering?

Een dierenverzekering verschilt niet veel van de zorgverzekeringen van Univé, FBTO of VGZ. Voor een vast bedrag per maand, zijn een heleboel kosten / handelingen gedekt. Het verzekeren van een huisdier is vele malen voordeliger dan een polis voor mensen. De prijzen variëren enorm, tussen €8 en €34 per maand. Maar kost nu echt een verzekering voor m’n dier? Allerlei elementen zijn bepalend voor de kosten. Wat als eerste telt is het ras of de kruising van het dier. Ook kijken verzekeraars naar de leeftijd en het gewicht. Ook de gekozen dekking en de hoogte van het eigen risico zijn belangrijke factoren. Een huisdierenverzekering sluit je af vanaf €8,2 per maand. Direct achterhalen wat de verzekering voor de Ojos Azules exact kost? Kies een assuradeur, voer jouw gegevens in, en ontdek de actuele premie van juli 2024. Je kunt ook direct een Kattenverzekering voor de Sokoke afsluiten.

Hoe moet ik een dierenverzekering afsluiten?
Zo’n Ojos Azules verzekering afsluiten stelt niet veel voor. Een dekking aangetroffen die niet al te duur is, of met een dekking die bij jou past? Grofweg werkt het als volgt:

 1. Kies het geslacht van het dier (man of vrouw).
 2. Kies het ras van jouw kat.
 3. Heb je te maken met een kruising? Selecteer dan het volgroeide gewicht.
 4. Hoe oud is jouw kat?
 5. Voer je postcode + evt. huisnummer in.
 6. Je hebt nu keuze uit enkele pakketten en regel direct online aanvullende verzekeringen.
 7. Geef jouw voorkeur door betreft de maximale vergoeding en kies het eigen risico.
 8. Je krijgt nu de premie per maand te zien. Je kunt de dierenverzekering meteen online afsluiten.

Kosten dierenarts Ojos Azules

Ingreep Kosten
Consult €31
Consult weekend / avond €50
Chippen €29
Vaccinatie €44
Urine onderzoek €17,5
Bloedonderzoek €46
Röntgenfoto €64,5
CT-scan €102
MRI-Scan €425
Castratie Vanaf €63,5
Sterilisatie Vanaf €84
Tanden en kiezen trekken Vanaf €115
Reinigen gebit Vanaf €57,5

Welke kattenverzekering moet ik kiezen?

Vandaag nog een kitten verzekering kiezen voor jouw Ojos Azules (kat of kater)? We onderscheiden eenessentiële dingen die belangrijk zijn bij de keuze voor een maatschappij. Goed om te weten: sluit de polis af voor jouw kat als het nog een kitten is. Je profiteert dan van minimale kosten. Vergeet ook niet deze onderdelen:

1. Premie per maand
Het ras poes, gewicht en leeftijd bepalen de de maandelijkse kosten. Let op, de ene polis is de ander niet. Start altijd met een gedegen prijsvergelijking.

2. Hoe ziet de dekking eruit?
Check grondig wat er in de basisdekking zit. Niet alle geneesmethodes en medicijnen betaalt de verzekeraar. Analyseer zorgvuldig de kleine lettertjes. Is bloeddrukmeting vergoed of niet? En in welke mate krijg ik een vergoeding voor lepto en/of DHP vaccinatie?

3. Wat wordt er jaarlijks maximaal vergoed?
Het bedrag wat je maximaal vergoed krijgt bedraagt tussen de €1.500 en 5.500. Bij een hoge maximale vergoeding, dan gaat de premie omhoog. Probeer de kosten ongeveer in te schatten.

4. Eigen risico
Bij sommige aanbieders betaal je het eigen risico als een vaststaand bedrag per behandeling. Echter, weer andere aanbieders werken met een percentage van bijv. 20%. Vaste vergoedingen liggen rond de €50, percentages zijn rond de 10% of meer. Bekijk ook de opties voor een Boerenkat verzekering.

Dierenverzekering Ojos Azules vergelijken juli 2024

Jij wilt de zorg voor jouw kat goed regelen. Tegenwoordig zijn er veel aanbieders. Hoe vind ik nu snel een gewoon goede verzekering? Door gebruik te maken van huisdierenverzekeringafsluiten.nl kan ook jij probleemloos kattenverzekering voor de Ojos Azules vergelijken. Je komt hier in contact met o.a. Aegon. Variabelen die invloed hebben op de premie zijn bijvoorbeeld medisch verleden, gewicht, leeftijd, postcode, het ras. Verderop lees je meer over de meest gekozen dierenverzekeraars. Per aanbieder tref je belangrijke pluspunten.

petplan-verzekering

Petplan

Geneesmiddelen
Ruim aanbod pakketten
Veel keuzevrijheid

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Ellebogen verzekerd
Tel: 072-5180280
Goede adviseur

ohra-verzekering

Ohra

Radio Therapie
Tel: 126-4004040
Geen kleine lettertjes

inshared-verzekering

Inshared

Crematie
Medische kosten tot €3.500
Online afsluiten

hema-verzekering

Hema

Tandzorg
Binnen 5 minuten geregeld
Eenvoudig

aegon-verzekering

Aegon

Aantrekkelijk geprijsd
Met buitenland
Snelle uitkering

Welke kosten dekt de kattenverzekering?

De behandelingen die vergoed worden door een dierenverzekering verschillen per verzekeraar. De erkende assuradeurs biedt als uitgangspunt een basisverzekering. Met deze polis zijn de standaard ingrepen afgedekt. O.a. een consult bij de dierenarts, foto’s maken bij de dierenarts, specifieke operaties of medicijnen. Vaak is de minimale dekking tot 80% van de rekening. Niet zelden selecteer je zelf hoeveel % je zelf betaalt. Niet zelden kun je een totaalpakket of plus-polis nemen. Je krijgt dan nog meer dekking, en het max. bedrag per jaar is dan ook hoger. Lees meer over: Petplan huisdierpakket.

Aanvullende verzekering voor jouw kat
Het merendeel van de partijen hebben de beschikking over extra aanvullende verzekeringen. De premie zal wellicht toenemen, echter ben je verzekerd voor bijna alles! Veel voorkomende aanvullende verzekeringen zijn:

 • Castratie
 • Crematie
 • Buitenlanddekking
 • Fysio-begeleiding
 • Tandheelkunde
 • Radio- en chemotherapie

Verzekering Ojos Azules afsluiten? Altijd een voordelige verzekeringspremie van jouw dierenverzekering!