Dalles La Perm verzekeren? Een verzekeringspakket voor uw kat vanaf €8,75 per maand

Jouw Dalles La Perm biedt jou ontzettend veel liefde. Een onderdeel van de familie. Het is geen populair onderwerp: jouw kater kan ziek worden, of een erge verwonding krijgen. In zo’n scenario sta je liever niet voor de keuze tussen je poes en jouw portemonnee. Een huisdierenverzekering voor jou Dalles La Perm kan moeilijke keuzes uit de weg nemen. Voor slechts een paar euro verzeker je jouw kat veel voorkomende ingrepen. Onder andere bloeddrukmeting of bloedtransfusies. Assuradeurs als Ohra en andere partijen werken met max. vergoedingen variërend van €1.200 oplopend tot €5.300. Aan de hand van deze pagina vind je meer info over favoriete Dalles La Perm verzekeringen (april 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Waarom een huisdierenverzekering afsluiten?

Jouw Dalles La Perm is jouw trouwe kater. Logischerwijs ga je voor het beste voor je poes. Door het afsluiten van een dierenverzekering garandeer je jouw poes van optimale zorg. Onmisbaar bij bijvoorbeeld een operatie. Je hoeft niet na te denken over geld. Bij veel verzekeraars maak je zelf een keuze voor een dierenarts naar keuze. De rekening gaat naar de verzekeraar. Het maximum uitgekeerde bedrag kan oplopen tot €3.300 per jaar.

 • Altijd geld voor een operatie
 • Geneesmiddelen en onderzoeken
 • Voor rasdieren en gekruiste katten
 • Vrije keuze dierenarts
 • Premie vanaf €9,9 per maand

Inslapen & euthanasie

Wordt jouw kat een dag je ouder, of gewoon te ziek? Dan is inslapen een mogelijkheid. Voor euthanasie ga je naar de dierenarts (om en nabij €85), maar is ook op locatie mogelijk (vaak €110). Inslapen (afmaken) wordt grotendeels gedekt door een verzekeringsmaatschappij. Wat betreft afscheid heb je enkele mogelijkheden: cremeren, begraven of destructie.

Steriliseren of Castreren

Het effect van castratie is dat jouw Dalles La Perm geen kittens meer kan verwekken. Het grote voordeel hiervan is: een huisdier dat minder wegloopt. Het gebeurt vaak op jonge leeftijd. Kijk niet vreemd op van bedragen als €325. Reaal dier & zorg vergoedt het standaard. Bij een groot aantal andere assuranten is een castratie een aanvullende verzekering.

dierenverzekering-dalles-la-perm

Wat kost een Dalles La Perm verzekeren?

De dierenverzekering kan je goed vergelijken met de zorgverzekeringen van Univé, FBTO of VGZ. Binnen een vooraf afgesloten pakket vallen een groot aantal medische behandelingen. Een verzekering voor dieren is vele malen goedkoper dan een verzekering voor mensen. De prijzen variëren enorm, tussen €13,75 – €37 per 30 dagen. Hoe berekenen ze de premie voor mijn huisdier? Velerlei onderdelen zorgen voor de totstandkoming van de premie. Wat als eerste telt is het type ras of de kruising. Evenzeer tellen ook de leeftijd en het gewicht. Ook de dekking die je kiest en de hoogte van het eigen risico hebben invloed. Een verzekering is er al vanaf €6,85 per maand. Nu achterhalen wat de verzekering voor de Dalles La Perm nu echt kost? Kies een aanbieder, beantwoord de vragen, en ontdek de actuele premie van april 2024. Je kunt ook direct een Kattenverzekering voor de Kurilen stompstaartkat afsluiten.

Hoe werkt het afsluiten van een verzekering
Zo’n Dalles La Perm verzekering afsluiten stelt niet veel voor. Een polis tegengekomen met een aantrekkelijke polis, of waar jij veel vertrouwen in hebt? In veel gevallen gaat het zo:

 1. Is het een kat of een kater?
 2. Gaat het om een ras of kruising?
 3. Staat het ras er niet bij? Klik dan op het gewicht van de kat zodra het uitgegroeid is.
 4. Wanneer is jouw kat geboren?
 5. Kies jouw woonplaats.
 6. Je hebt nu keuze uit enkele pakketten en indien nodig extra zekerheden (aanvullende dekking).
 7. Maak een keuze voor de max. vergoeding en bepaal het eigen risico.
 8. Je treft nu de maandpremie. Klopt het? Dan kan je jouw dierenverzekering online afsluiten.

Tarieven dierenarts Dalles La Perm

Situatie Kosten
Consult €33
Consult weekend / avond €60
Chippen €21
Vaccinatie €44
Urine onderzoek €18
Bloedonderzoek €49,5
Röntgenfoto €61
CT-scan €103
MRI-Scan €300
Castratie Vanaf €64,5
Sterilisatie Vanaf €82,5
Tanden en kiezen trekken Vanaf €90
Reinigen gebit Vanaf €53

Welke kattenverzekering past bij mij?

Overweeg jij een kitten verzekering voor jouw Dalles La Perm (kat of kater? We behandelen een aantal factoren waar je op moet letten bij de keuze voor een maatschappij. Advies: ideaal gezien sluit je de polis af als het nog een kitten is. Er is dan meestal wel een lage premie. Let daarnaast op de volgende zaken:

1. Premie per maand
Het ras poes, gewicht en leeftijd beïnvloeden de maandelijkse premie Echter, verzekeraars hanteren uiteenlopende tarieven. Het vertrekpunt moet zijn een prijsvergelijking.

2. Type dekking?
Achterhaal nauwkeurig wat er wel/niet is inbegrepen. Niet alle therapieën en medicijnen worden standaard betaald. Analyseer zorgvuldig de inhoud van het pakket. Is acupuncturist behandeling vergoed of niet? Of hoe zit het met bloedonderzoek?

3. Maximum vergoeding
Het bedrag wat je maximaal vergoed krijgt is vaak een bedrag tussen de €1.800 – 3.800. Ga je voor een hoog bedrag, dan betaal je meer premie. Dit verschilt per situatie.

4. Eigen risico
Bij enkele assuradeurs betekent het eigen risico een absoluut bedrag per behandeling/declaratie. Sommige aanbieders hanteren een percentage van circa 15%. Het vaste bedrag ligt rond de €50, en het percentage is vaak 20%, afhankelijk van het pakket. Mogelijk ook relevant: Poedelkat verzekering.

Dierenverzekering Dalles La Perm vergelijken april 2024

Jij wilt jouw kat verzekeren. Deze tijd is er nogal wat te kiezen. Hoe vind ik nu snel een kwalitatieve verzekering? Geholpen door deze website kun je snel en gemakkelijk een kattenverzekering voor de Dalles La Perm vergelijken. Wij vergelijken onder andere Reaal dier & zorg. Variabelen die de premie bepalen zijn onder andere leeftijd, medisch verleden, geslacht, het ras, postcode. Hierna achterhaal je de meest bekende dierenverzekeraars. Ieder met hun eigen voordelen.

petplan-verzekering

Petplan

Ellebogen verzekerd
Interessante dierenblog
Gebruiksvriendelijk

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Tandzorg
Dekking op maat
Declaren via internet

ohra-verzekering

Ohra

Reisverzekering
Basis, Plus en Top
Vrije dierenarts keuze

inshared-verzekering

Inshared

Tandzorg
Jaarbeloning
Voor de allerkleinsten

hema-verzekering

Hema

14 dagen bedenktijd
Wat je van Hema verwacht
Verantwoord verzekeren

aegon-verzekering

Aegon

Vandaag nog verzekerd
Keurmerk
Eenvoudig

Waar ben ik tegen verzekerd met mijn kattenverzekering?

De dekkingen van een dierenverzekering verschillen per verzekeraar. De meeste aanbieders gaat uit van een basisverzekering. Zo zijn de meest standaard kosten gedekt. Denk aan een consult bij een dierenarts, foto’s maken bij de dierenarts, een intensieve opname of hulpmiddelen. In het algemeen vergoeden verzekeraars 50% tot 80% van gedeclareerde bedragen. Handig: steeds vaker kan je het vergoedingspercentage zelf kiezen. Ook is er vaak een “Plus” of “Top” pakket. De dekking is hierbij veel uitgebreider, en je kunt aanspraak maken op een hogere uitkering. Check ook: Reaal dier & zorg verzekering voor dieren.

Aanvullende kattenverzekering
De nationale assuradeurs hebben de beschikking over extra aanvullende verzekeringen. Het kostenplaatje gaat omhoog, maar je komt niet voor verrassingen te staan. Aanvullende verzekeringen die regelmatig worden afgesloten zijn:

 • Sterilisatie van de kat
 • Cremeren
 • Europa dekking
 • Fysio-module
 • Tand-dekking
 • Radio- en chemotherapie

Verzekering Dalles La Perm afsluiten? Altijd een scherpe verzekeringspremie voor jouw dierenverzekering!