Foreign white verzekeren? Een verzekeringspakket voor je kat vanaf €8 per maand

De Foreign white geeft jou volop toewijding. Jullie zijn misschien wel onafscheidelijk. Je denkt er liever niet over na: jouw kat kan een aandoening krijgen, of een aanrijding krijgen. In dat geval wil je geen keuze hoeven maken tussen jullie kat en een rekening. Een huisdierenverzekering voor jouw Foreign white is dan erg welkom. Tegen een klein bedrag per maand verzeker je jouw huisdier tegen verwondingen of aandoeningen. Denk dan aan bijvoorbeeld nest enting voor fokkers of chippen. Assuradeurs als Inshared en nog een aantal assuradeurs vergoeden tussen de €1.400 tot en met € 2.600. Op deze website bekijk je bekende Foreign white verzekeringen (april 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Waarom heb ik een huisdierenverzekering nodig?

Jouw Foreign white is misschien wel je beste vriend. Natuurlijk verlang je naar het beste voor jouw kat. Door het afsluiten van een dierenverzekering verzeker je jouw maatje van goede zorg zonder dat het in de papieren loopt. Bijvoorbeeld bij ziekte of een ongeluk. Je hoeft niet na te denken over een forse nota. Steeds vaker kan je terecht bij een regionale dierenarts. De factuur declareer je eenvoudig online. De maximale vergoedingen zijn soms wel €4.300 per jaar.

 • Altijd geld voor een operatie
 • Uitgebreide vergoedingen
 • Voor kittens en oudere katten
 • Mogelijkheid voor eigen dierenarts
 • Beginnend bij €7,1 per maand

Inslapen & euthanasie

Wordt jouw kat een dag je ouder, of gewoon te ziek? In dat geval is laten inslapen soms het beste. Euthanasie regel je bij de dierenarts (ongeveer €85), maar mogelijk ook thuis (zo’n €125). Het proces van inslapen (afmaken) wordt deels gedekt binnen je polis. Wat het afscheid aangaat onderscheiden we een aantal opties: begraven, destructie of cremeren.

Castratie of Sterilisatie

Het castreren zorgt ervoor dat de Foreign white geen kittens meer voort kan brengen. Het gedrag verandert vaak in een leuker huisdier. Vaak doet men dit in het 1e levensjaar. Houdt wel rekening met zo’n €340. Standaard gedekt bij Reaal dier & zorg. Bij veel andere polissen is een castratie een extra dekking.

dierenverzekering-foreign-white

Wat kost een Foreign white verzekering?

Een dierenverzekering verschilt niet veel van een zorgverzekering voor mensen. Voor een vast bedrag per maand, worden medische kosten (deels) gedekt. Een verzekering voor dieren is veel voordeliger dan een polis voor mensen. De bandbreedte ligt doorgaans tussen €15,25 en €31,5 (maandelijks). Maar kost nu echt een verzekering voor m’n dier? Velerlei aspecten zorgen voor de totstandkoming van de premie. Wat als eerste telt is het ras. Natuurlijk kijken verzekeraars naar het gewicht in KG en leeftijd. Ook de gekozen dekking en het gekozen eigen risico hebben invloed. Een huisdierenverzekering sluit je af vanaf €8,85 per maand. À la minute weten wat de verzekering voor jouw Foreign white tot op de komma kost? Navigeer naar een aanbieder, voer de details over jouw huisdier in, en achterhaal de actuele premie van april 2024. Check ook: Kattenverzekering voor de Maltezer Kat afsluiten.

Verzekering afsluiten in 8 stappen
Zo’n Foreign white verzekering afsluiten is zo gepiept. Een polis gespot die betaalbaar is, of waar je een goed gevoel bij hebt? Meestal krijg je de volgende vragen:

 1. Kies het geslacht van het dier (man of vrouw).
 2. Voer het ras van jouw kat in.
 3. Is jouw kat een kruising? Selecteer dan het gewicht van het dier zodra het volgroeid is.
 4. Voer de geboortedatum in van jouw kat.
 5. Kies jouw woonplaats.
 6. Kies jouw basisdekking en vergeet niet de aanvullende dekkingen.
 7. Geef jouw voorkeur door betreft de maximale vergoeding en een eigen risico.
 8. Je krijgt nu de premie per maand te zien. Klopt het? Dan kan je jouw dierenverzekering online afsluiten.

Kosten dierenarts Foreign white

Consult Onkosten
Consult €30
Consult weekend / avond €61
Chippen €26
Vaccinatie €39
Urine onderzoek €17
Bloedonderzoek €41,5
Röntgenfoto €58
CT-scan €102
MRI-Scan €425
Castratie Vanaf €61,5
Sterilisatie Vanaf €81
Tanden en kiezen trekken Vanaf €135
Reinigen gebit Vanaf €45

Welke kattenverzekering voor mijn poes?

Aan het oriënteren op een kitten verzekering kiezen voor jouw Foreign white (kat of kater)? We onderscheiden eenbelangrijke dingen waar je rekening mee dient te houden bij het afsluiten van een polis. Advies: ideaal gezien sluit je de polis af als het nog een kitten is. Je vindt dan al snel minimale kosten. Houd ook rekening met deze zaken:

1. Hoogte van de premie
Het ras poes, gewicht en leeftijd bepalen grotendeels de premie per maand Vergeet niet, prijzen verschillen nogal per aanbieder. Jouw startpunt is dus het vergelijken van de prijzen.

2. Wat wordt er wel/niet verzekerd?
Controleer grondig wat er vergoed wordt. Niet alle operaties en medicijnen zijn inbegrepen. Check goed de voorwaarden van de verzekeraar. Is radioactieve jodium behandelingen wel vergoed voor mijn kat? En hoe zit het met ontwormen?

3. De maximale vergoeding
Het bedrag wat je maximaal vergoed krijgt ligt tussen de €1.300 en 4.100. Bij een hoge maximale vergoeding, dan ga je meer betalen. Probeer de kosten ongeveer in te schatten.

4. Eigen risico
Bij ongeveer de helft van de aanbieders betaal je het eigen risico als een bedrag dat je betaalt voor iedere behandeling. Enkele andere assuradeurs werken met een percentage van bijv. 20%. Een vooraf gekozen bedrag ligt zo rond de €75, percentages zijn rond de 20%. We hebben ook info over: Shorthair verzekering.

Dierenverzekering Foreign white vergelijken april 2024

Jij wilt de ziektekosten van jouw kat verzekeren. Vandaag de dag is er nogal wat te kiezen. Hoe vind ik nu snel de beste of goedkoopste verzekering? Aan de hand van de vergelijkingstool kan je moeiteloos kattenverzekering voor de Foreign white vergelijken. Wij vergelijken onder andere Inshared. Factoren die de hoogte van de polis bepalen zijn o.a. leeftijd, medisch verleden, het ras, geslacht, gewicht. Hieronder tref je de 6 grote NL’se dierenverzekeraars. Ieder met hun eigen voordelen.

petplan-verzekering

Petplan

Aantrekkelijk geprijsd
Vergoeding tot €5.000 p/jaar
Eenvoudig

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Reisverzekering
Dier & Zorg label
Account via internet

ohra-verzekering

Ohra

Tandzorg
Delta Lloyd
Gemoedsrust

inshared-verzekering

Inshared

Crematie
Geldt ook op vakantie
Goede adviseur

hema-verzekering

Hema

Steralisatie
Doorlopende reisverzekering
Gemoedsrust

aegon-verzekering

Aegon

Crematie
Ook narcose
Verantwoord verzekeren

Wat betaalt mijn kattenverzekering?

De behandelingen die vergoed worden door een dierenverzekering zijn wisselend. De grote verzekeraars werken met een basisverzekering. Zo ben je al vrij goed verzekerd. Vanzelfsprekend een regulier consult, foto’s maken bij de dierenarts, opname in een kliniekof pillen. Gewoonlijk is men in staat tot 75% – 80% te compenseren van een declaratie. Bij een aantal aanbieders kies je dit percentage zelf. Niet zelden kun je een totaalpakket of plus-polis nemen. Dit een volledig pakket qua dekking, met een hogere maximale vergoeding per jaar. Check ook: Inshared dekking.

Aanvullende verzekering voor jouw kat
De nationale verzekeraars hebben de beschikking over extra aanvullende verzekeringen. De premie zal wellicht toenemen, maar het biedt meer zekerheid. Om je een beeld te geven van een aantal aanvullende verzekeringen:

 • Sterilisatie en castratie
 • Uitvaart
 • Buitenlanddekking
 • Fysio-module
 • Tandarts module
 • Bloedonderzoek

Verzekering Foreign white afsluiten? Gegarandeerd een goedkope verzekeringspremie voor jouw dierenverzekering!