Gouden Siamees verzekeren? Een dierenverzekering voor jouw kat al vanaf €6,25 per maand

Jouw trouwe Gouden Siamees staat voor volop liefde. Het is onderdeel van jouw leven. Het is niet leuk om te bedenken: ook jouw kat kan ziek worden, of een ongeluk krijgen. In zo’n scenario is het niet leuk om te moeten kiezen tussen je poes en een rekening. Een huisdierenverzekering voor de Gouden Siamees is dan erg welkom. Voor slechts een paar euro verzeker je jouw poes tegen veel voorkomende ingrepen. Denk hierbij aan bloedonderzoek en behandeling tegen knie-aandoeningen. Maatschappijen als Hema en andere partijen keren bedragen uit tussen de €1.100 oplopend tot €4.800. Op deze webpagina tref je alle Gouden Siamees verzekeringen (juli 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Wat zijn de voordelen van een huisdierenverzekering?

Jouw Gouden Siamees is jouw maatje. Vanzelf ga je voor de beste zorg voor jouw huisdier. Door het afsluiten van een dierenverzekering waarborg jij het dier van de juiste zorg mocht het zover komen. Je kunt denken aan een specifieke ingreep. Je hoeft dan niet in te zitten over financiële zaken. Steeds vaker maak je zelf een keuze voor een dierenarts in de buurt. De onkosten dekt de verzekeraar online. De maximale vergoedingen zijn soms wel €3.700 per jaar.

 • Voorkom hoge kosten
 • Uitgebreide medische behandelingen
 • Voor kittens en oudere katten
 • Veel aangesloten dierenartsen
 • Al verzekerd vanaf €6,65 per maand

Euthanasie & inslapen

Wordt jouw kat een dag je ouder, of gewoon te ziek? Wellicht is het laten inslapen van dieren een keuze. Euthanasie regel je bij de dierenarts (om en nabij €75), echter kan dit ook lokaal (zo’n €135). Het laten inslapen (afmaken) wordt grotendeels vergoed door de assuranten. Omtrent het afscheid zijn er verschillende mogelijkheden: cremeren, destructie of begraven.

Steriliseren of Castreren

Castratie zorgt ervoor dat de Gouden Siamees niet meer vruchtbaar is. Vaak resulteert het ook in een aangenamer gezinslid. Meestal gebeurt het bij kittens. Kijk niet vreemd op van bedragen als €345. Bij Reaal dier & zorg is dit standaard gedekt. Bij de meeste andere assuranten is een castratie gedekte in het aanvullend pakket.

dierenverzekering-gouden-siamees

Wat kost een Gouden Siamees verzekering?

Een dierenverzekering werkt hetzelfde als de standaard zorgverzekering bij mensen. Voor een vast bedrag per maand, worden medische kosten (deels) gedekt. Het verzekeren van een huisdier is flink goedkoper dan de zorgpremie die jij en ik betalen. De prijzen variëren enorm, tussen €8,5 en €38,5 per 4 weken. Maar kost nu echt een verzekering voor m’n dier? Verschillende elementen zijn bepalend voor de kosten. Een belangrijke factor is het type ras of de kruising. Tevens spelen er ook zaken als geboortejaar en het gewicht. Ook de dekking die je kiest en het eigen risico worden meegenomen. Jouw kat is verzekerd vanaf €6,9 per maand. Razendsnel ontdekken wat de verzekering voor jouw Gouden Siamees exact kost? Selecteer een aanbieder, beantwoord de vragen, en achterhaal de actuele premie van juli 2024. Suggestie: Kattenverzekering voor de Manx afsluiten.

Hoe sluit ik een verzekering af?
Een goede Gouden Siamees verzekering afsluiten is erg makkelijk. Een aanbieder gezien die betaalbaar is, of waar jij veel vertrouwen in hebt? Doorgaans ziet het er ongeveer zo uit:

 1. Selecteer het geslacht van jouw kat.
 2. Gaat het om een ras of kruising?
 3. Kies je voor kruising? Selecteer dan het gewicht van de kat zodra het uitgegroeid is.
 4. Wanneer is jouw kat geboren?
 5. Kies jouw woonplaats.
 6. Selecteer de gewenste dekking en optioneel aanvullende verzekeringen.
 7. Kies een van de opties m.b.t. de max. vergoeding en bepaal het eigen risico.
 8. De kosten staan meteen in beeld. Tevreden? Sluit de huisdierenverzekering online af.

Prijzen dierenarts Gouden Siamees

Ingreep Vergoeding
Consult €26
Consult weekend / avond €53
Chippen €27
Vaccinatie €43
Urine onderzoek €19,5
Bloedonderzoek €45,5
Röntgenfoto €60,5
CT-scan €103
MRI-Scan €325
Castratie Vanaf €62,5
Sterilisatie Vanaf €85,5
Tanden en kiezen trekken Vanaf €115
Reinigen gebit Vanaf €47

Welke kattenverzekering voor mijn poes?

Overweeg jij een kitten verzekering voor jouw Gouden Siamees (kat of kater? Hieronder vind je essentiële onderdelen die je niet moet vergeten bij het afsluiten van de verzekering. Tip: de goedkoopste polis is die voor een kitten. Je hebt dan altijd minimale kosten. Maar ook deze zaken zijn van belang:

1. Jouw premie
De te verzekeren poes (gewicht, ras) zijn grotendeels verantwoordelijk voor de premie Vergeet niet, er zit behoorlijk verschil tussen de polissen. De basis is een prijsvergelijking.

2. Type dekking?
Achterhaal altijd wat wel maar ook niet wordt verzekerd. Niet alle soorten ziektes en medische hulpmiddelen worden vergoed bij elk ras. Bekijk grondig de kleine lettertjes. Wordt vaccinaties ook gedekt? En in welke mate krijg ik een vergoeding voor bloeddrukmeting?

3. De maximale vergoeding
De maximale vergoeding per jaar is vaak een bedrag tussen de €2.000 – 4.500. Wil je een lekker hoog bedrag, dan zal het maandelijkse bedrag toenemen. Bedenk voor jezelf wat acceptabel is.

4. Eigen risico
Bij enkele polissen betaal je het eigen risico als een vast bedrag per declaratie. Maar andere aanbieders doen dit met een percentage per behandeling. Bij een vaststaand bedrag moet je denken aan €125, percentages zijn rond de ongeveer 30%. We hebben ook info over: Siberische Boskat verzekering.

Dierenverzekering Gouden Siamees vergelijken juli 2024

Jij wilt jouw kat verzekeren. Tegenwoordig zijn er veel aanbieders. Bij welke aanbieder vind ik een verzekering op maat? Op basis van onze vergelijker kan je zonder problemen kattenverzekering voor de Gouden Siamees vergelijken. Je leest alles over bijv. Hema. Onderdelen die de premie bepalen zijn bijvoorbeeld postcode, gewicht, geslacht, medisch verleden, leeftijd. Hierna lees je meer over enkele populaire dierenverzekeraars. Per aanbieder tref je belangrijke pluspunten.

petplan-verzekering

Petplan

Operaties
Interessante dierenblog
Ook kittens verzekeren

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Geneesmiddelen
Bewust of Comfort
Snelle uitkering

ohra-verzekering

Ohra

Aantrekkelijk geprijsd
Ook andere verzekeringen
Voor de allerkleinsten

inshared-verzekering

Inshared

Fysiotherapie
De eerlijke verzekering
Goed beoordeeld

hema-verzekering

Hema

Radio Therapie
Prima basisdekking
Online declareren

aegon-verzekering

Aegon

Scherpe premie
Leeftijdsafhankelijk
Gemoedsrust

Wat wordt er gedekt door de kattenverzekering?

De behandelingen die vergoed worden door een dierenverzekering lopen uiteen. De grote aanbieders biedt een soort van basisverzekering. Hiermee zijn de meest standaard kosten gedekt. Natuurlijk een bezoek bij de dierenarts, CT-scans, een ingreep of hulpmiddelen. Vaak is men in staat tot 75% – 80% te compenseren van de gemaakte kosten. Handig: steeds vaker selecteer je zelf hoeveel % je zelf betaalt. Bij het gros van de aanbieders kan je een premium pakket kiezen. Dit is een meer complete verzekering, en je kunt aanspraak maken op een hogere uitkering. Check ook: OHRA huisdierdekking.

Aanvullende dierenverzekering
Veel van de verzekeraars kunnen voorzien in speciale aanvullende verzekeringen op maat. Het maandbedrag wordt wat duurder, maar het biedt meer zekerheid. Aanvullende verzekeringen die regelmatig worden afgesloten zijn:

 • Castratie van de kat
 • Cremeren
 • Dekking in het buitenland
 • Fysio-dekking
 • Tandheelkunde
 • MRI-scan

Verzekering Gouden Siamees afsluiten? Gegarandeerd een lage verzekeringspremie van een dierenverzekering!