Karthuizer Blauw verzekeren? Een verzekering voor katten vanaf €7,5 per maand

De Karthuizer Blauw staat synoniem voor een hoop toewijding. Misschien is het wel je beste vriend. Je denkt er liever niet over na: jouw huisdier kan een rottige ziekte krijgen, of terechtkomen in een ongeval. In dat geval wil je niet kiezen tussen jouw poes en een flinke nota van de arts. Een huisdierenverzekering voor de Karthuizer Blauw is een oplossing. Voor slechts een paar euro is jouw kat verzekerd tegen de meeste medische kosten. Denk hierbij aan homeopaat behandeling en/of transplantaties met lichaamseigen cellen. Maatschappijen als Hema of lokale verzekeraars vergoeden tussen de €1.400 oplopend tot €4.300. Via deze pagina vind je erkende Karthuizer Blauw verzekeringen (juni 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Wat zijn de voordelen van een huisdierenverzekering?

Jouw Karthuizer Blauw is jouw trouwe kater. Vanzelf wens je het beste voor jouw kater. Dankzij een dierenverzekering garandeer jij het dier van de beste zorg. Denk aan een bepaalde operatie. Je hoeft je dan niet druk te maken over geld. Steeds vaker kan je gewoon naar de dichtsbijzijndste dierenarts. De factuur declareer je eenvoudig online. Het maximum uitgekeerde bedrag kan oplopen tot €3.900 per jaar.

 • Voorkom hoge kosten
 • Geneesmiddelen en onderzoeken
 • Alle rassen en kruisingen zijn welkom
 • Vrije keuze dierenarts
 • Beginnend bij €5,4 per maand

Inslapen en euthanasie

Is de tijd voor je kat gekomen, of is hij ongeneeslijk ziek? Mogelijk is inslapen de beste optie. Voor euthanasie ga je naar de dierenarts (kost ongeveer €100), maar is ook op locatie mogelijk (circa €120). Het laten inslapen (afmaken) wordt grotendeels vergoed in de polis. Ten aanzien van het afscheid heb je ’n aantal keuzes: cremeren, begraven of destructie.

Castratie en Sterilisatie

Het casteren maakt dat een Karthuizer Blauw geen kittens meer voort kan brengen. Vaak resulteert het ook in een aangenamer gezinslid. Dit is doorgaans na 6 maanden al mogelijk. Denk hierbij al wel snel aan €255. Reaal dier & zorg vergoedt het standaard. Bij veel van de andere polissen is castreren gedekte in het aanvullend pakket.

dierenverzekering-karthuizer-blauw

Wat kost een Karthuizer Blauw verzekeren?

Een dierenverzekering is eigenlijk hetzelfde als zorgverzekeringen zoals mensen die afsluiten. Voor een vast bedrag per maand, vallen een groot aantal medische behandelingen. Een huisdierenverzekering is aanmerkelijk goedkoper dan een zorgverzekering voor jou en mij. In de basis ligt de prijs tussen €15,75 – €44,5 (maandelijks). Maar hoe komt de prijs voor een verzekering tot stand? Allerlei factoren liggen ten grondslag aan de premie. Een belangrijke factor is het type ras of de kruising. Daarnaast wordt er gekeken naar het gewicht en de leeftijd van jouw huisdier. Ook de gekozen dekking en het (vrijwillig) eigen risico worden meegenomen. Een huisdierenverzekering sluit je af vanaf €8,55 per maand. Binnen een paar minuten weten wat de verzekering voor jouw Karthuizer Blauw concreet kost? Navigeer naar een aanbieder, voer jouw gegevens in, en ontdek de actuele premie van juni 2024. Je kunt ook direct een Kattenverzekering voor de Ojos Azules afsluiten.

Hoe werkt het afsluiten van een verzekering
Zo’n Karthuizer Blauw verzekering afsluiten is in een paar minuten geregeld. Een verzekeraar gevonden met een aantrekkelijke polis, of een waar jij goede verhalen over hoort? In de regel krijg je de volgende vragen:

 1. Selecteer het geslacht van jouw kat.
 2. Voer het ras van jouw kat in.
 3. Betreft het een kruising? Voer dan in het gewicht van de kat zodra het uitgegroeid is.
 4. Selecteer de leeftijd van het dier.
 5. Waar woon jij? Vul je postcode in.
 6. Selecteer de gewenste dekking plus eventuele aanvullende dekkingen.
 7. Markeer de maximum vergoeding per jaar en selecteer het eigen risico.
 8. Je treft nu de maandpremie. Je kunt de dierenverzekering meteen online afsluiten.

Prijzen dierenarts Karthuizer Blauw

Behandeling Onkosten
Consult €33
Consult weekend / avond €63
Chippen €29
Vaccinatie €41
Urine onderzoek €15,5
Bloedonderzoek €42
Röntgenfoto €65
CT-scan €97
MRI-Scan €275
Castratie Vanaf €62
Sterilisatie Vanaf €83
Tanden en kiezen trekken Vanaf €125
Reinigen gebit Vanaf €55,5

Welke kattenverzekering voor mijn poes?

Meer weten over een kitten verzekering kiezen voor jouw Karthuizer Blauw (kat of kater? Hieronder vind je essentiële onderdelen die belangrijk zijn bij het afsluiten van een polis. Advies: sluit de polis af voor jouw kat als het nog een kitten is. Er is dan meestal wel een laag tarief. Houd ook rekening met deze zaken:

1. Hoogte van de premie
De te verzekeren poes (gewicht, ras) bepalen grotendeels de maandelijkse kosten. Let op, verzekeraars hanteren uiteenlopende tarieven. Stap 1 is dus premies vergelijken.

2. Dekkingsgebied van de polis
Controleer altijd wat wel maar ook niet wordt verzekerd. Niet alle soorten ziektes en medicijnen zitten in het basispakket. Check grondig de polisvoorwaarden. Is titeren wel of niet vergoed? En in welke mate krijg ik een vergoeding voor kitten vaccinatie?

3. Wat wordt er jaarlijks maximaal vergoed?
De maximum uitkering per jaar is vaak een bedrag tussen de €1.400 – 3.200. Ga je voor een hoog bedrag, dan betaal je meer premie. Bereken eens welk bedrag je zelf hebt liggen.

4. Eigen risico
Bij sommige assuradeurs betekent het eigen risico een vast bedrag per declaratie. Een aantal andere verzekeraars hanteren een percentage van circa 15%. Vaste vergoedingen liggen rond de €75, het procentuele eigen risico ligt rond de 15 – 25%. We hebben ook info over: Straatkat verzekering.

Dierenverzekering Karthuizer Blauw vergelijken juni 2024

Jij wilt de ziektekosten van jouw kat verzekeren. Deze tijd vinden we talloze verzekeraars. Wat is nu de beste of goedkoopste verzekering? Op basis van deze website kun je snel en gemakkelijk een kattenverzekering voor de Karthuizer Blauw vergelijken. Hier tref je aanbieders als Hema. Aspecten die uiteindelijk de kosten van de verzekering bepalen zijn factoren als geslacht, postcode, leeftijd, gewicht, het ras. Verderop lees je meer over een aantal erkende dierenverzekeraars. Per aanbieder tref je belangrijke pluspunten.

petplan-verzekering

Petplan

Verblijf in kliniek
Diergeneeskunde Utrecht
Eenvoudig

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Verblijf in kliniek
Betrouwbaar Reaal
Vrije dierenarts keuze

ohra-verzekering

Ohra

14 dagen bedenktijd
WhatsApp service
Alle rassen welkom

inshared-verzekering

Inshared

Opname kliniek
Medische kosten tot €3.500
Ook kittens verzekeren

hema-verzekering

Hema

Dekking op maat
Verbond van verzekeraars
Gemoedsrust

aegon-verzekering

Aegon

Aanvullende dekkingen
Korte wachttermijn
Veel rassen te verzekeren

Wat betaalt mijn kattenverzekering?

De polisvoorwaarden van een dierenverzekering zijn per aanbieder weer anders. De meeste maatschappijen werken met een basisverzekering. Zodoende zijn de standaard ingrepen afgedekt. O.a. een consult bij de dierenarts, CT-scans, een ingreep of hulpmiddelen. In de regel vergoeden verzekeraars 50% tot 80% van te declareren rekeningen. Niet zelden kan je het eigen risico kiezen dat bij jou past. Daarnaast is er vaak een “Plus” of “Top” pakket. Dit is een meer complete verzekering, en je kunt aanspraak maken op een hogere uitkering. Lees meer over: verzekering Reaal afsluiten.

Aanvullende verzekering
De grote maatschappijen kunnen je voorzien van uitgebreidere pakketten (aanvullende verzekering). Het verzekeringstarief zal wellicht toenemen, echter ben je verzekerd voor bijna alles! Voorbeelden van populaire aanvullende verzekeringen zijn:

 • Castratie van de kat
 • Crematie
 • Dekking in het buitenland
 • Fysio-begeleiding
 • Gebit
 • Bloedonderzoek

Verzekering Karthuizer Blauw afsluiten? Gewaarborgde goedkope verzekeringspremie voor de dierenverzekering!