Noors Blauw verzekeren? Een huisdierverzekering voor uw kat vanaf €7,25 per maand

Jouw eigen Noors Blauw staat voor volop gezelligheid. Het is onderdeel van jouw leven. Het is niet leuk om te bedenken: jouw huisdier kan een rottige ziekte krijgen, of een ongeluk krijgen. In zo’n scenario is het niet leuk om te moeten kiezen tussen je poes en een factuur van de dierenarts. Een huisdierenverzekering voor de Noors Blauw biedt dan uitkomst. Al vanaf een paar euro per maand is jouw kat verzekerd tegen verwondingen of aandoeningen. Je moet dan denken aan gedragstherapie of acupuncturist behandeling. Maatschappijen als Ohra en verschillende andere partijen vergoeden tussen de €1.700 oplopend tot €2.800. Op deze webpagina vind je gangbare Noors Blauw verzekeringen (juni 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Wat zijn de voordelen van een huisdierenverzekering?

Jouw Noors Blauw is jouw maatje. Natuurlijk verlang je naar het allerbeste voor jouw huisdier. Geholpen door een dierenverzekering garandeer je jouw maatje van goede zorg zonder dat het in de papieren loopt. Onmisbaar bij bijvoorbeeld een operatie. Je hoeft niet na te denken over financiële zaken. Bij veel verzekeraars kan je gewoon naar een lokale dierenarts. De rekening gaat naar de verzekeraar. Bij sommige aanbieders ontvang je tot wel €3.900 per jaar.

 • Geen zorgen meer over geld
 • Uitgebreide vergoedingen
 • Voor rasdieren en gekruiste katten
 • Vrije keuze dierenarts
 • Al vanaf €9,8 per maand

Inslapen en euthanasie

Begint je kat op leeftijd te raken, of is hij ernstig ziek? Hier is het laten inslapen van je dier mogelijk. Euthanasie regel je bij de dierenarts (circa €75), maar kan ook bij jou thuis (zo’n €115). Het proces van inslapen (afmaken) wordt deels gedekt door een verzekeringsmaatschappij. Wat het afscheid aangaat heb je ’n aantal varianten: cremeren, begraven of destructie.

Steriliseren en Castreren

Het castreren heeft als effect dat je Noors Blauw niet meer vruchtbaar is. Het positieve effect is: een rustiger dier. Meestal gebeurt het bij kittens. Kosten van sterilisatie zijn al snel €220. Bij Real dier & zorg is dit gewoon inbegrepen. Bij veel van de andere partijen is castratie gedekte in het aanvullend pakket.

dierenverzekering-noors-blauw

Wat kost een Noors Blauw verzekeren?

Een dierenverzekering verschilt niet veel van de standaard zorgverzekering bij mensen. Tegen een maandelijkse premie, zijn een heleboel kosten / handelingen gedekt. Het verzekeren van een huisdier is stukken voordeliger dan de zorgpremie die jij en ik betalen. De prijzen variëren enorm, tussen €10 tot €42,5 per 4 weken. Maar kost nu echt een verzekering voor m’n dier? Veel onderdelen hebben invloed op de prijs. De voornaamste variabele is het ras. Ook houden verzekeraars rekening met gewicht en leeftijd. Ook het basispakket dat je kiest en jouw eigen risico bepalen de premie. Een verzekering is er al vanaf €8,05 per maand. Moeiteloos ondervinden wat de verzekering voor de Noors Blauw concreet kost? Selecteer een assuradeur, beantwoord de vragen, en ontdek de actuele premie van juni 2024. Je kunt ook direct een Kattenverzekering voor de Sibirskaya Koshka afsluiten.

Hoe werkt het afsluiten van een verzekering
Zo’n Noors Blauw verzekering afsluiten is in een paar minuten geregeld. Een polis gevonden die goedkoop is, of een waar jij goede verhalen over hoort? Grofweg gaat het zo:

 1. Is jouw poes een kater of een kat?
 2. Gaat het om een ras of kruising?
 3. Staat het ras er niet bij? Kies dan het gewicht van het dier zodra het volgroeid is.
 4. Kies de leeftijd van de kat.
 5. Kies jouw woonplaats.
 6. Kies een dekkingspakket en indien nodig extra zekerheden (aanvullende dekking).
 7. Maak een keuze voor de max. vergoeding en het vrijwillig eigen risico.
 8. De kosten staan meteen in beeld. Klopt het? Dan kan je jouw dierenverzekering online afsluiten.

Prijslijst dierenarts Noors Blauw

Situatie Prijzen
Consult €27
Consult weekend / avond €54
Chippen €21
Vaccinatie €48
Urine onderzoek €16
Bloedonderzoek €48
Röntgenfoto €60
CT-scan €92
MRI-Scan €325
Castratie Vanaf €62,5
Sterilisatie Vanaf €81,5
Tanden en kiezen trekken Vanaf €115
Reinigen gebit Vanaf €54

Welke kattenverzekering past bij mijn dier?

Meer weten over een kitten verzekering voor jouw Noors Blauw (kat of kater? Hieronder vind je belangrijke dingen die je niet moet vergeten bij de keuze voor een maatschappij. Handig: sluit op jonge leeftijd een kattenverzekering af voor je kitten. Er is dan meestal wel een laag tarief. Vergeet ook niet deze onderdelen:

1. Kosten per maand (premie)
Het type poes, en z’n leeftijd hebben invloed op de maandelijkse premie Vergeet niet, de premies per maand lopen enorm uiteen. Het vertrekpunt moet zijn een gedegen prijsvergelijking.

2. Dekkingsgebied van de polis
Check zorgvuldig wat wel maar ook niet wordt verzekerd. Niet alle geneesmethodes en medicaties zitten in het basispakket. Controleer grondig de voorwaarden van de polis. Is chippen ook inbegrepen? Of hoe zit het met sterilisatie?

3. Max. vergoeding p/jaar
Het bedrag wat je maximaal vergoed krijgt is vaak een bedrag tussen de €1.100 en 4.000. Ga je voor een hoog bedrag, dan betaal je meer premie. Bedenk voor jezelf wat acceptabel is.

4. Eigen risico
Bij enkele verzekeraars betekent het eigen risico een vast bedrag per declaratie. Echter, weer andere verzekeraars doen dit met een percentage per behandeling. Een vooraf gekozen bedrag ligt zo rond de €150, het procentuele eigen risico ligt rond de 10% of meer. We hebben ook info over: Bengaalse Kat verzekering.

Dierenverzekering Noors Blauw vergelijken juni 2024

Jij zoekt een verzekering voor jouw kat. Tegenwoordig is er nogal wat te kiezen. Waar vind ik nu een kwalitatieve verzekering? Aan de hand van de dierenverzekeringvergelijker kan jij binnen een paar minuten kattenverzekering voor de Noors Blauw vergelijken. Je komt hier in contact met o.a. Aegon. Onderdelen die de premie bepalen zijn factoren als geslacht, leeftijd, het ras, gewicht, medisch verleden. Nu vind je de meest bekende dierenverzekeraars. Elk met eigen pluspunten.

petplan-verzekering

Petplan

Buitenlanddekking
Ruim aanbod pakketten
Vrije dierenarts keuze

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Heupen verzekerd
280.000+ klanten
Declaren via internet

ohra-verzekering

Ohra

Reisverzekering
Delta Lloyd
Alle katten welkom

inshared-verzekering

Inshared

Crematie
De eerlijke verzekering
Geen kleine lettertjes

hema-verzekering

Hema

Rontgenonderzoek
Beste zorg bij ziekte
Online declareren

aegon-verzekering

Aegon

Aanvullende dekkingen
Met buitenland
Ongeacht welk ras/afkomst

Wat betaalt mijn kattenverzekering?

De afgedekte behandelingen van een dierenverzekering wisselen enorm. Het merendeel van de maatschappijen werken met een basisverzekering. Daarmee worden algemene kosten gedekt. Denk aan een consult bij een dierenarts, röntgenfoto’s, een ingreep of medische hulpmiddelen. In het algemeen is men in staat tot 75% – 80% te compenseren van een declaratie. Bij verscheidene partijen kan je het vergoedingspercentage zelf kiezen. Niet zelden is er vaak een “Plus” of “Top” pakket. Er zijn dan nog meer zaken afgedekt, en het uit te keren bedrag is vaak wel het dubbele. Bezoek ook: Inshared huisdier dekking.

Aanvullende dierenverzekering
De erkende assuradeurs bieden daarnaast unieke aanvullende verzekering (pakketten). De polis zelf valt iets hoger uit, maar je kunt met een gerust hart slapen. Veel voorkomende aanvullende verzekeringen zijn:

 • Uw kat castreren
 • Crematie
 • Verzekerd in het buitenland
 • Fysio-dekking
 • Tand-module
 • Ct-scans

Verzekering Noors Blauw afsluiten? Gewaarborgde lage verzekeringspremie van je dierenverzekering!