Snowshoe verzekeren? Een verzekering voor je kat vanaf €6,75 per maand

Jouw trouwe Snowshoe betekent ontzettend veel vriendschap. Het is onderdeel van jouw leven. Je hoort het eigenlijk liever niet: jouw kater kan ziek worden, of een aanrijding krijgen. In dat geval wil je niet kiezen tussen jouw huisdier en jouw portemonnee. Een huisdierenverzekering voor jouw Snowshoe biedt dan uitkomst. Voor een kleine premie verzeker je jouw poes tegen de meeste ziektekosten. Denk hierbij aan lepto en/of DHP vaccinatie of lasertherapie. Verzekeraars als Inshared en andere partijen werken met max. vergoedingen variërend van €2.000 en €4.100. Op huisdierenverzekeringafsluiten.nl vind je meer info over bekende Snowshoe verzekeringen (juni 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Waarom een huisdierenverzekering afsluiten?

Jouw Snowshoe is jouw maatje. Uiteraard ga je voor de best mogelijke zorg voor hem of haar. Met een dierenverzekering verzeker jij het diertje van de juiste zorg als het nodig is. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Je hoeft je dan niet druk te maken over een flinke rekening van de arts. Bij veel verzekeraars maak je zelf een keuze voor de dichtsbijzijndste dierenarts. De factuur declareer je eenvoudig online. De maximale vergoedingen zijn soms wel €4.200 per jaar.

 • Geen financiële verrassingen
 • Veel operaties zijn verzekerd
 • Voor kittens en oudere katten
 • Naar je eigen dierenarts
 • Vanaf €8,25 per maand

Euthanasie & inslapen

Is jouw kat op leeftijd, of gewoon te ziek? In een dergelijke situatie is inslapen een mogelijkheid. Euthanasie vindt plaats bij de dierenarts (kosten: €100), maar kan ook bij jou thuis (circa €110). Het laten inslapen (afmaken) wordt grotendeels vergoed door de assuranten. Omtrent het afscheid onderscheiden we een aantal varianten: cremeren, begraven of destructie.

Steriliseren of Castreren

Het casteren maakt dat een Snowshoe zich niet meer kan voortplanten. Dit zorgt vaak ook voor een leuker huisdier. Dit kan al vrij snel na de bevalling. Denk hierbij al wel snel aan €270. Reaal dier & zorg vergoedt het standaard. Bij veel andere aanbieders is de castratie als extra optie te verzekeren.

dierenverzekering-snowshoe

Wat kost een Snowshoe verzekering?

De dierenverzekering kan je goed vergelijken met een zorgverzekering voor mensen. In de overeengekomen polis vallen een groot aantal medische behandelingen. Het verzekeren van een huisdier is flink voordeliger dan de zorgpremie die jij en ik betalen. De bandbreedte ligt doorgaans tussen €17,25 en €30,5 (maandelijks). Maar kost nu echt een verzekering voor m’n dier? Velerlei elementen zijn bepalend voor de kosten. De voornaamste variabele is het type ras of de kruising. Bovendien tellen ook geboortejaar en het gewicht. Ook het gekozen pakket en jouw eigen risico worden meegenomen. Een huisdierenverzekering sluit je af vanaf €9,3 per maand. Nu uitvinden wat de verzekering voor jouw Snowshoe nu echt kost? Selecteer een aanbieder, vul de vragen over jou en je dier in, en check de premie van juni 2024. Check ook: Kattenverzekering voor de Balinees afsluiten.

Hoe sluit ik snel een huisdierenverzekering af?
Zo’n Snowshoe verzekering afsluiten stelt niet veel voor. Een dekking aangetroffen met een lage premie, of met een dekking die bij jou past? Meestal gaat het zo:

 1. Is jouw poes een kater of een kat?
 2. Kies het ras van jouw kat.
 3. Betreft het een kruising? Markeer dan het gewicht in KG zodra het dier volgroeid is.
 4. Voer de geboortedatum in van jouw kat.
 5. Kies jouw woonplaats.
 6. Kies jouw basisdekking en vergeet niet de aanvullende dekkingen.
 7. Kies een van de opties m.b.t. de max. vergoeding en bepaal het eigen risico.
 8. Je ziet nu wat de maandelijkse polis is. De gekozen dierenverzekering sluit je direct online af, en kan vandaag nog ingaan.

Dierenarts Tarieven Snowshoe

Ingreep Tarieven
Consult €32
Consult weekend / avond €64
Chippen €24
Vaccinatie €41
Urine onderzoek €17,5
Bloedonderzoek €49
Röntgenfoto €67
CT-scan €97
MRI-Scan €425
Castratie Vanaf €64,5
Sterilisatie Vanaf €82
Tanden en kiezen trekken Vanaf €135
Reinigen gebit Vanaf €57

Welke kattenverzekering is voor mij geschikt?

Overweeg jij een kitten verzekering voor jouw Snowshoe (kat of kater)? Er zijn een aantal zaken belangrijke zaken die belangrijk zijn bij het afsluiten van een polis. Handig: de goedkoopste polis is die voor een kitten. Er is dan meestal wel een aantrekkelijke premie. Houd ook rekening met deze zaken:

1. Premie per maand
Het ras poes, gewicht en leeftijd bepalen de de maandelijkse kosten. Goed om te weten, verzekeraars hanteren uiteenlopende tarieven. Start altijd met premies vergelijken.

2. Hoe ziet de dekking eruit?
Controleer altijd wat er vergoed wordt. Niet alle behandelingen en geneesmiddelen worden standaard betaald. Analyseer goed de kleine lettertjes. Wordt huidallergie behandeling wel of niet vergoed? En in welke mate krijg ik een vergoeding voor MRI-scan?

3. De maximale vergoeding
De maximale vergoeding per jaar schommelt tussen de €1.400 en 4.500. Wil je een lekker hoog bedrag, dan betaal je meer premie. Bereken eens welk bedrag je zelf hebt liggen.

4. Eigen risico
Bij ongeveer de helft van de partijen is het eigen risico een bedrag dat je betaalt voor iedere behandeling. Enkele andere polissen hanteren een percentage van circa 15%. Een vooraf gekozen bedrag ligt zo rond de €50, en het percentage is vaak 20%. We hebben ook info over: Exotic verzekering.

Dierenverzekering Snowshoe vergelijken juni 2024

Jij zoekt een verzekering voor jouw kat. Op dit moment zijn er veel aanbieders. Bij welke aanbieder vind ik een gewoon goede verzekering? Door gebruik te maken van de vergelijkingstool kan je erg eenvoudig kattenverzekering voor de Snowshoe vergelijken. Je vind de voor- en nadelen van Inshared. Elementen die ten grondslag liggen aan de premie zijn factoren als postcode, medisch verleden, het ras, gewicht, geslacht. Hierna bekijk je een aantal erkende dierenverzekeraars. Elk met eigen pluspunten.

petplan-verzekering

Petplan

Steralisatie
4 pakketten
Voor de allerkleinsten

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Aantrekkelijk geprijsd
Diervriendelijk
Vrije dierenarts keuze

ohra-verzekering

Ohra

Rontgenonderzoek
WhatsApp service
Vele tevreden klanten

inshared-verzekering

Inshared

Ellebogen verzekerd
Jaarbeloning
Ook kittens verzekeren

hema-verzekering

Hema

Chemo
Thuiswinkel waarborg
Ook kittens verzekeren

aegon-verzekering

Aegon

Fysiotherapie
Korte wachttermijn
Goede adviseur

Wat wordt er gedekt door de kattenverzekering?

De behandelingen die vergoed worden door een dierenverzekering zijn wisselend. De nationale assuradeurs biedt als uitgangspunt een basisverzekering. Hiermee ben je al vrij goed verzekerd. Natuurlijk een bezoek bij de dierenarts, een röntgenfoto laten maken, een uitgebreide behandeling of medicijnen. Standaard kunnen ze de helft tot 3/4 vergoeden van te declareren rekeningen. Handig: steeds vaker kan je het vergoedingspercentage zelf kiezen. Ook is er vaak een “Plus” of “Top” pakket. Dit een volledig pakket qua dekking, en je kunt aanspraak maken op een hogere uitkering. Check ook: Overzicht huisdierverzekeringen.

Aanvullende verzekering voor jouw kat
De Nederlandse assuradeurs kunnen voorzien in speciale aanvullende verzekeringen op maat. Het maandbedrag wordt wat duurder, maar jij hoeft je nergens meer druk om te maken. Veel voorkomende aanvullende verzekeringen zijn:

 • Sterilisatie en castratie
 • Uitvaart
 • Buitenlanddekking
 • Fysio-trajecten
 • Tandarts module
 • Radio- en chemotherapie

Verzekering Snowshoe afsluiten? Gewaarborgde scherpe verzekeringspremie voor een dierenverzekering!