Amerikaanse Eskimohond verzekeren? Een huisdierverzekering voor honden al vanaf €6 per maand

Jouw trouwe Amerikaanse Eskimohond staat voor geweldig veel toewijding. Misschien is het wel je beste vriend. Je denkt er liever niet over na: jouw hond kan een aandoening krijgen, of terechtkomen in een ongeval. In dat geval wil je geen keuze hoeven maken tussen jouw viervoeter en een rekening. Een huisdierenverzekering voor jou Amerikaanse Eskimohond is een oplossing. Tegen een klein bedrag per maand verzeker je jouw huisdier tegen veel behandelingen en medicaties. Bijvoorbeeld sterilisatie en isotopenonderzoek. Aanbieders als Ohra of andere aanbieders hanteren vergoedingen schommelend tussen de €1.800 tot en met € 4.600. Op deze website vind je meer info over populaire Amerikaanse Eskimohond verzekeringen (juli 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Wat zijn de voordelen van een huisdierenverzekering?

Jouw Amerikaanse Eskimohond is jouw maatje. Uiteraard verlang je naar de best mogelijke zorg voor jouw hond. Met behulp van zo’n dierenverzekering verzeker jij het diertje van de juiste zorg als het nodig is. Denk aan een bepaalde operatie. Je hoeft niet na te denken over financiële zaken. Bij veel verzekeraars ben je gewoon welkom bij de dichtsbijzijndste dierenarts. De onkosten dekt de verzekeraar online. Het maximum uitgekeerde bedrag kan oplopen tot €3.400 per jaar.

 • Geen zorgen meer over geld
 • Uitgebreide medische behandelingen
 • Voor puppy’s en oudere honden
 • Veel aangesloten dierenartsen
 • Premie vanaf €6,8 per maand

Inslapen en euthanasie

Is jouw hond erg oud, of gewoon te ziek? Wellicht is inslapen de beste optie. Voor euthanasie maak je een afspraak bij jouw dierenarts (kost ongeveer €85), maar kan ook bij jou thuis (ongeveer €115). Jouw hond laten inslapen (afmaken) wordt voor een deel betaald door de verzekeraar. Ten aanzien van het afscheid heb je ’n aantal keuzes: cremeren, begraven of destructie.

Castreren of Steriliseren

Castratie zorgt ervoor dat de Amerikaanse Eskimohond niet meer vruchtbaar is. Het positieve effect is: een rustiger dier. Het gebeurt vaak op jonge leeftijd. Kijk niet vreemd op van bedragen als €255. Reaal dier & zorg vergoedt het standaard. Bij een groot aantal andere verzekeraars is het castreren gedekte in het aanvullend pakket.

dierenverzekering-amerikaanse-eskimohond

Wat kost een Amerikaanse Eskimohond verzekeren?

Een dierenverzekering is eigenlijk hetzelfde als de zorgverzekeringen van Univé, FBTO of VGZ. Tegen een maandelijkse premie, vallen een groot aantal medische behandelingen. Jouw hond verzekeren is vele malen goedkoper dan een zorgverzekering voor jou en mij. De bandbreedte ligt doorgaans tussen €13,75 en €31,5 per 30 dagen. Hoe berekenen ze de premie voor mijn huisdier? Verschillende variabelen hebben invloed op de prijs. Een belangrijke factor is het type ras of de kruising. Vanzelfsprekend tellen ook het gewicht in KG en leeftijd. Ook het verzekeringspakket en de hoogte van het eigen risico werken mee in de premie. Jouw viervoeter is al verzekerd vanaf €7,05 per maand. Snel te weten komen wat de verzekering voor de Amerikaanse Eskimohond tot op de komma kost? Kies direct een aanbieder, vul de vragen over jou en je dier in, en achterhaal de actuele premie van juli 2024. Interessant: verzekering Staffordshire Terrier afsluiten.

Hoe sluit ik een verzekering af?
Een geschikte Amerikaanse Eskimohond verzekering afsluiten is zo gepiept. Een pakket gezien die betaalbaar is, of een waar jij goede verhalen over hoort? Meestal ziet het er ongeveer zo uit:

 1. Selecteer het geslacht van jouw hond.
 2. Voer het ras van jouw hond in.
 3. Is jouw hond een kruising? Kies dan het gewicht in KG zodra het dier volgroeid is.
 4. Hoe oud is jouw hond?
 5. Voer de postcode (1234AB) in.
 6. Selecteer de gewenste dekking en indien nodig extra zekerheden (aanvullende dekking).
 7. Maak een keuze voor de max. vergoeding en het vrijwillig eigen risico.
 8. Je ziet direct wat het kost. Klopt het? Dan kan je jouw dierenverzekering online afsluiten.

Prijslijst dierenarts Amerikaanse Eskimohond

Consult Kosten
Consult €32
Consult weekend / avond €65
Chippen €48
Vaccinatie €53
Urine onderzoek €16
Bloedonderzoek €54
Röntgenfoto €75
CT-scan €140
MRI-Scan €750
Castratie Vanaf €180
Sterilisatie Vanaf €270
Tanden en kiezen trekken Vanaf €200
Reinigen gebit Vanaf €74,5

Welke hondenverzekering past bij mijn dier?

Aan het oriënteren op een puppy verzekering kiezen voor jouw Amerikaanse Eskimohond (reu of teef? We behandelen een aantal variabelen die belangrijk zijn bij de keuze voor een maatschappij. Goed om te weten: sluit op jonge leeftijd een hondenverzekering af voor je puppy. Je hebt dan te maken met een laag tarief. Houd ook rekening met deze zaken:

1. Maandelijkse premie
Het ras/kruising van de hond hebben invloed op de premie per maand Echter, prijzen verschillen nogal per aanbieder. Begin steevast met premies naast elkaar zetten.

2. Dekkingsgebied van de polis
Controleer altijd wat de verzekeraar wel en niet dekt. Niet alle aandoeningen en pillen zitten in het basispakket. Analyseer grondig de inhoud van het pakket. Is transponder plaatsen ook inbegrepen? En welke garanties zijn er met fysiotherapie?

3. Maximum vergoeding
De maximale vergoeding per jaar vinden we meestal tussen de €1.400 en 2.800. Ga je voor een hoog bedrag, dan zal het maandelijkse bedrag toenemen. Bereken eens welk bedrag je zelf hebt liggen.

4. Eigen risico
Bij ongeveer de helft van de aanbieders giet met het eigen risico in een vooraf gekozen vast bedrag voor elke declaratie. Enkele andere partijen hanteren een percentage van circa 15%. Zo’n vast eigen risico is gemiddeld €50, bij een percentage ga je vaak richting de 30%. We hebben ook info over: American hairless terrier verzekering.

Dierenverzekering Amerikaanse Eskimohond vergelijken juli 2024

Jij wilt de zorg voor jouw hond goed regelen. Sinds een aantal jaren kan je kiezen uit veel pakketten. Bij welke aanbieder vind ik een verzekering op maat? Aan de hand van onze vergelijker kan je moeiteloos hondenverzekering voor de Amerikaanse Eskimohond vergelijken. Je komt hier in contact met o.a. Ohra. Aspecten die de hoogte van de polis bepalen zijn factoren als het ras, gewicht, postcode, leeftijd, geslacht. Onderstaand ontdek je de meest bekende dierenverzekeraars. Per aanbieder tref je belangrijke pluspunten.

petplan-verzekering

Petplan

Aantrekkelijk geprijsd
De nr. 1 dierenverzekering
Maximale zekerheid

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Ellebogen verzekerd
Dekking op maat
Goede adviseur

ohra-verzekering

Ohra

Uitgebreide vergoeding
Voor hond & kat
Veel keuzevrijheid

inshared-verzekering

Inshared

Verblijf in kliniek
Geldt ook op vakantie
Snelle uitkering

hema-verzekering

Hema

Uitgebreide vergoeding
Dagelijks opzegbaar
Vrije dierenarts keuze

aegon-verzekering

Aegon

Scherpe premie
Lage poliskosten
Uitstekend beoordeeld

Wat betaalt mijn hondenverzekering?

De dekkingen van een dierenverzekering verschillen per verzekeraar. De meeste aanbieders biedt een soort van basisverzekering. Met deze polis worden algemene kosten gedekt. O.a. een consult bij de dierenarts, röntgenfoto’s, een noodzakelijke operatie of geneesmiddelen. Normaliter is de minimale dekking tot 80% van gedeclareerde bedragen. In sommige gevallen kan je het vergoedingspercentage zelf kiezen. Bovendien kan je een premium pakket kiezen. Dit een volledig pakket qua dekking, en je kunt aanspraak maken op een hogere uitkering. Lees meer over: Petplan dierenverzekering.

Aanvullende hondenverzekering
De Nederlandse verzekeringsmaatschappijen geven jou de optie voor extra aanvullende verzekeringen. De premie gaat omhoog, maar jij hoeft je nergens meer druk om te maken. Voorbeelden van populaire aanvullende verzekeringen zijn:

 • Sterilisatie van de hond
 • Euthanasie + crematie
 • Verzekerd in het buitenland
 • Fysio-trajecten
 • Tand-dekking
 • Chemo- en radiotherapie

Verzekering Amerikaanse Eskimohond afsluiten? Gewaarborgde aantrekkelijke verzekeringspremie van jouw dierenverzekering!