Barsoi verzekeren? Een verzekeringspolis voor honden vanaf €8,75 per maand

Jouw eigen Barsoi staat voor volop gezelligheid. Jullie zijn misschien wel onafscheidelijk. Je denkt er liever niet over na: jouw hond kan een bepaalde kwaal hebben, of een aanrijding krijgen. In zo’n scenario wil je niet kiezen tussen jouw maatje en een factuur van de dierenarts. Een huisdierenverzekering voor jou Barsoi biedt dan uitkomst. Vanaf €5,00 verzeker je jouw hond veel behandelingen en medicaties. Bijvoorbeeld bloeddrukmeting of lepto en/of DHP vaccinatie. Polissen van bijvoorbeeld Reaal of andere aanbieders staan garant voor bedragen tussen de €1.300 en €4.000. Op deze website bekijk je betrouwbare Barsoi verzekeringen (juni 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Wat zijn de voordelen van een huisdierenverzekering?

Jouw Barsoi is jouw maatje. Logischerwijs verlang je naar uitmuntende zorg voor hem of haar. Geholpen door een dierenverzekering verzeker jij jouw hond van de beste zorg. Onmisbaar bij bijvoorbeeld een operatie. Je hoeft je dan niet druk te maken over een forse nota. Doorgaans kan je terecht bij een regionale dierenarts. De nota stuur je (online) naar de verzekeraar. Het maximum uitgekeerde bedrag kan oplopen tot €3.600 per jaar.

 • Voorkom hoge kosten
 • Verzekerd tegen groot aantal behandelingen
 • Ook voor kruisingen
 • Mogelijkheid voor eigen dierenarts
 • Al verzekerd vanaf €6,95 per maand

Euthanasie en inslapen

Is de tijd voor je hond gekomen, of gewoon te ziek? Hier is het laten inslapen van je dier mogelijk. Voor euthanasie maak je een afspraak bij jouw dierenarts (kosten: €90), maar is ook op locatie mogelijk (circa €135). Het proces van inslapen (afmaken) wordt deels gedekt door een verzekeringsmaatschappij. Omtrent het afscheid onderscheiden we een aantal keuzes: cremeren, begraven of destructie.

Sterilisatie en Castratie

Castratie zorgt ervoor dat de Barsoi zijn vruchtbaarheid zal verliezen. Het grote voordeel hiervan is: een vrolijke viervoeter. Vaak doet men dit in het 1e levensjaar. Houdt wel rekening met zo’n €255. Bij Reaal dier & zorg is dit standaard gedekt. Bij een groot aantal andere assuranten is castratie gedekte in het aanvullend pakket.

dierenverzekering-barsoi

Wat kost een Barsoi verzekering?

Een dierenverzekering is eigenlijk hetzelfde als de standaard zorgverzekering bij mensen. Binnen een vooraf afgesloten pakket vallen een groot aantal medische behandelingen. Een verzekering voor dieren is aanzienlijk goedkoper dan een polis voor mensen. De prijzen variëren enorm, tussen €15,5 en €29,5 per 4 weken. Hoe berekenen ze de premie voor mijn huisdier? Verschillende variabelen zijn bepalend voor de kosten. Het meest belangrijke is het ras van jouw hond. Vanzelfsprekend wordt er gekeken naar het gewicht en de leeftijd van jouw huisdier. Ook de dekking die je kiest en de hoogte van het eigen risico hebben invloed. Een verzekering is er al vanaf €5,75 per maand. Binnen een paar minuten achterhalen wat de verzekering voor de Barsoi precies kost? Klik op een van de partijen, vul de vragen over jou en je dier in, en vind meteen uit hoe hoog de premie van juni 2024 is. Alternatief: verzekering Amerikaanse Eskimohond afsluiten.

Hoe sluit ik een verzekering af?
Zo’n Barsoi verzekering afsluiten is kinderspel. Een polis tegengekomen met een aantrekkelijke polis, of met een dekking die bij jou past? Gewoonlijk ziet het er ongeveer zo uit:

 1. Selecteer het geslacht van jouw hond.
 2. Kies het ras van de hond uit de lijst.
 3. Heb je te maken met een kruising? Klik dan op het verwachte volgroeide gewicht.
 4. Kies de leeftijd van de hond.
 5. Kies jouw woonplaats.
 6. Kies een dekkingspakket en vergeet niet de aanvullende dekkingen.
 7. Markeer de maximum vergoeding per jaar en bepaal het eigen risico.
 8. Je ziet direct wat het kost. Het afsluiten van de dierenverzekering doe je gewoon online.

Prijzen dierenarts Barsoi

Situatie Kosten
Consult €43
Consult weekend / avond €66
Chippen €45
Vaccinatie €57
Urine onderzoek €17
Bloedonderzoek €52
Röntgenfoto €74,5
CT-scan €148
MRI-Scan €700
Castratie Vanaf €225
Sterilisatie Vanaf €300
Tanden en kiezen trekken Vanaf €200
Reinigen gebit Vanaf €67

Welke hondenverzekering past bij mijn dier?

Aan het oriënteren op een puppy verzekering afsluiten voor de Barsoi (reu of teef)? Er zijn een aantal zaken belangrijke dingen die je niet moet vergeten bij het afsluiten van een polis. Tip: sluit op jonge leeftijd een hondenverzekering af voor je puppy. Er is dan meestal wel een voordelige polis. Let daarnaast op de volgende zaken:

1. Jouw premie
Het type hond, en z’n leeftijd zijn grotendeels verantwoordelijk voor de premie Echter, de tarieven liggen zeer uiteen. Jouw startpunt is dus een gedegen prijsvergelijking.

2. Dekkingsgebied van de polis
Controleer zorgvuldig wat wel maar ook niet wordt verzekerd. Niet alle behandelingen en medicijnen zitten in het basispakket. Bekijk grondig de inhoud van het pakket. Is CT-scan wel afgedekt? Of hoe zit het met elleboogbehandeling?

3. Max. vergoeding p/jaar
De maximale vergoeding per jaar bedraagt tussen de €1.800 t/m 3.800. Selecteer je €3.500 of meer, dan zal het maandelijkse bedrag toenemen. Bedenk goed wat je zelf kunt betalen.

4. Eigen risico
Bij enkele aanbieders is het eigen risico een vaststaand bedrag per behandeling. Maar andere partijen eisen een percentage voor elke declaratie. Het vaste bedrag ligt rond de €150, het procentuele eigen risico ligt rond de max. 40%. We hebben ook info over: Australian Silky Terrier verzekering.

Dierenverzekering Barsoi vergelijken juni 2024

Jij wilt de zorg voor jouw hond goed regelen. Tegenwoordig is er nogal wat te kiezen. Waar vind ik nu een gewoon goede verzekering? Geholpen door de huisdierenverzekering vergelijken kan je zonder problemen hondenverzekering voor de Barsoi vergelijken. Wij vergelijken onder andere Aegon. Factoren die de hoogte van de polis bepalen zijn bijvoorbeeld geslacht, medisch verleden, gewicht, het ras, postcode. Hieronder tref je de meest gekozen dierenverzekeraars. Elk met eigen pluspunten.

petplan-verzekering

Petplan

Uitgebreide vergoeding
Vergoeding tot €5.000 p/jaar
Eenvoudig

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Ellebogen verzekerd
Betrouwbaar Reaal
Vrije dierenarts keuze

ohra-verzekering

Ohra

Aanvullende dekkingen
Basis, Plus en Top
Geen kleine lettertjes

inshared-verzekering

Inshared

Operaties
Advertentie bij vermissing
Goed beoordeeld

hema-verzekering

Hema

Dekking op maat
No-nonsense
Hoge klanttevredenheid

aegon-verzekering

Aegon

14 dagen bedenktijd
Met buitenland
Alle kruisingen welkom

Waar ben ik tegen verzekerd met mijn hondenverzekering?

De voorwaarden van een dierenverzekering lopen uiteen. De meeste assuradeurs hanteert een basisverzekering. Hiermee ben je al vrij goed verzekerd. Denk aan een consult bij een dierenarts, röntgenfoto’s, een noodzakelijke operatie of medicijnen. Gewoonlijk kunnen ze de helft tot 3/4 vergoeden van gedeclareerde bedragen. Niet zelden selecteer je zelf hoeveel % je zelf betaalt. Ook zijn er duurdere “top” pakketten. Dit een volledig pakket qua dekking, en het uit te keren bedrag is vaak wel het dubbele. Bezoek ook: AEGON huisdier polis.

Aanvullende huisdierenverzekering
De erkende assuradeurs hebben de mogelijkheid voor unieke aanvullende verzekering (pakketten). Het kostenplaatje zal wellicht toenemen, echter ben je verzekerd voor bijna alles! Voorbeelden van populaire aanvullende verzekeringen zijn:

 • Castratie
 • Crematie
 • Verzekerd in het buitenland
 • Fysiotherapie
 • Tand-module
 • MRI-scan

Verzekering Barsoi afsluiten? Betrouwbare en voordelige verzekeringspremie van jullie dierenverzekering!