Canadese Eskimohond verzekeren? Een huisdierenverzekering voor jouw hond al vanaf €9,75 per maand

Herkenbaar? Jouw Canadese Eskimohond staat voor geweldig veel liefde. Misschien is het wel je beste vriend. Je hoort het eigenlijk liever niet: ook jouw hond kan ziek worden, of terechtkomen in een ongeval. In zo’n scenario wordt je niet graag gedwongen te kiezen tussen jouw viervoeter en een flinke nota van de arts. Een huisdierenverzekering voor de Canadese Eskimohond biedt dan uitkomst. Vanaf €5,00 verzeker je jouw hond de meeste medische kosten. Bijvoorbeeld CT-scan of elleboogbehandeling. Polissen van bijvoorbeeld Inshared of andere aanbieders vergoeden tussen de €1.100 tot en met € 5.000. Aan de hand van deze pagina vergelijk je favoriete Canadese Eskimohond verzekeringen (mei 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Waarom een huisdierenverzekering afsluiten?

Jouw Canadese Eskimohond is jouw trouwe viervoeter. Vanzelfsprekend streef je naar uitstekende zorg voor hem of haar. Via een dierenverzekering verzeker jij jouw viervoeter van optimale zorg. Bijvoorbeeld bij ziekte of een ongeluk. In zo’n geval geld. Bij veel aanbieders kan je gewoon naar de dichtsbijzijndste dierenarts. De rekening gaat naar de verzekeraar. Bij sommige aanbieders ontvang je tot wel €4.800 per jaar.

 • Altijd geld voor een operatie
 • Veel operaties zijn verzekerd
 • Voor puppy’s en oudere honden
 • Veel aangesloten dierenartsen
 • Beginnend bij €5,55 per maand

Inslapen & euthanasie

Is jouw hond erg oud, of heeft hij te lijden onder een erge ziekte? Wellicht is inslapen de beste optie. Voor euthanasie ga je naar de dierenarts (kost ongeveer €85), echter kan dit ook lokaal (plus minus €140). De kosten van inslapen (afmaken) worden deels gedekt in de polis. Inzake het afscheid zijn er verschillende varianten: begraven, destructie of cremeren.

Castreren of Steriliseren

Het casteren maakt dat een Canadese Eskimohond niet meer vruchtbaar is. Dit zorgt vaak ook voor een minder dominant dier. Meestal gebeurt het bij puppy’s. Kijk niet vreemd op van bedragen als €210. Bij Real dier & zorg is dit gewoon inbegrepen. Bij het gros van de andere assuranten is de castratie een aanvullende verzekering.

dierenverzekering-canadese-eskimohond

Wat kost een Canadese Eskimohond verzekeren?

Een dierenverzekering werkt hetzelfde als zorgverzekeringen zoals mensen die afsluiten. Voor een vast bedrag per maand, worden operaties en medicijnen grotendeels vergoed. Een huisdierenverzekering is natuurlijk veel voordeliger dan de zorgpremie die jij en ik betalen. In de basis ligt de prijs tussen €16,5 en €37 per 4 weken. Maar hoe komt de prijs voor een verzekering tot stand? Verschillende elementen zijn bepalend voor de kosten. Wat als eerste telt is het ras van jouw viervoeter. Natuurlijk kijken verzekeraars naar geboortejaar en het gewicht. Ook het basispakket dat je kiest en jouw eigen risico zijn van belang. Jouw viervoeter is al verzekerd vanaf €8,45 per maand. Snel te weten komen wat de verzekering voor de Canadese Eskimohond exact kost? Kies direct een assuradeur, vul de gevraagde gegevens in, en achterhaal de actuele premie van mei 2024. Alternatief: verzekering Brandl Brak afsluiten.

Hoe moet ik een dierenverzekering afsluiten?
Een goede Canadese Eskimohond verzekering afsluiten is kinderspel. Een aanbieder gevonden met een aantrekkelijke polis, of juist met de beste voorwaarden? Normaal gesproken krijg je de volgende vragen:

 1. Gaat het om een mannetje of vrouwtje?
 2. Kies het ras van jouw hond.
 3. Heb jij een kruising of overig ras? Markeer dan het gewicht van de hond zodra het uitgegroeid is.
 4. Wanneer is jouw hond geboren?
 5. Kies jouw woonplaats.
 6. Kies een dekkingspakket en indien nodig extra zekerheden (aanvullende dekking).
 7. Kies een van de opties m.b.t. de max. vergoeding en selecteer het eigen risico.
 8. De verzekeraar toont de premie per maand. Je kunt de dierenverzekering meteen online afsluiten.

Prijslijst dierenarts Canadese Eskimohond

Behandeling Tarieven
Consult €35
Consult weekend / avond €68
Chippen €48
Vaccinatie €52
Urine onderzoek €15
Bloedonderzoek €59,5
Röntgenfoto €75,5
CT-scan €147
MRI-Scan €750
Castratie Vanaf €200
Sterilisatie Vanaf €310
Tanden en kiezen trekken Vanaf €160
Reinigen gebit Vanaf €73

Welke hondenverzekering past bij mij?

Meer weten over een puppy verzekering voor jouw Canadese Eskimohond (reu of teef)? Er zijn een aantal zaken verschillende variabelen die je in het achterhoofd moet houden bij de keuze voor een maatschappij. Goed om te weten: ideaal gezien sluit je de polis af als het nog een puppy is. Je hebt dan te maken met een laag tarief. Houd ook rekening met deze zaken:

1. Premie per maand
Het soort hond en z’n leeftijd beïnvloeden de premie Echter, prijzen verschillen nogal per aanbieder. De basis is een prijsvergelijking.

2. Wat wordt er wel en niet vergoed?
Check grondig wat de verzekeraar wel en niet dekt. Niet alle operaties en medicijnen worden standaard betaald. Controleer goed de voorwaarden van de verzekeraar. Is acupuncturist behandeling wel vergoed voor mijn hond? Of hoe zit het met behandeling tegen knie-aandoeningen?

3. Wat wordt er jaarlijks maximaal vergoed?
De maximale vergoeding op jaarbasis ligt tussen de €1.000 – 4.100. Ga je voor een hoog bedrag, dan betaal je meer premie. Bereken eens welk bedrag je zelf hebt liggen.

4. Eigen risico
Bij ongeveer de helft van de aanbieders is het eigen risico een vaststaand bedrag per behandeling. Een aantal andere aanbieders hanteren een percentage van circa 15%. Het vaste bedrag ligt rond de €150, het procentuele eigen risico ligt rond de circa 35%. We hebben ook info over: Bull Terrier Miniatuur verzekering.

Dierenverzekering Canadese Eskimohond vergelijken mei 2024

Jij wilt de beste zorg voor jouw hond. Vandaag de dag zijn er veel aanbieders. Bij welke aanbieder vind ik een verzekering op maat? Door gebruik te maken van de dierenverzekeringvergelijker kan je moeiteloos hondenverzekering voor de Canadese Eskimohond vergelijken. Je leest alles over bijv. Reaal. Variabelen die de hoogte van de polis bepalen zijn onder andere medisch verleden, postcode, gewicht, het ras, leeftijd. Onderstaand vind je een aantal erkende dierenverzekeraars. We sommen de belangrijkste voordelen voor je op.

petplan-verzekering

Petplan

Scherpe premie
Vergoeding tot €5.000 p/jaar
Alle rassen welkom

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Uitgebreide basisdekking
Tot €5000 dekking
Ongeacht welk ras/afkomst

ohra-verzekering

Ohra

Vaccinaties
WhatsApp service
Maximale zekerheid

inshared-verzekering

Inshared

Geneesmiddelen
Advertentie bij vermissing
Alle rassen welkom

hema-verzekering

Hema

Radio Therapie
Verbond van verzekeraars
Veel keuzevrijheid

aegon-verzekering

Aegon

Snelle ingangsdatum
Geen erfelijke ziektes
Ongeacht welk ras/afkomst

Welke kosten dekt de hondenverzekering?

De polisvoorwaarden van een dierenverzekering verschillen per verzekeraar. De nationale aanbieders hanteert een basisverzekering. Zo ben je afgedekt tegen veel voorkomende kosten. Voorbeelden hiervan zijn consults, eenvoudige foto’s, opname in een kliniekof pillen. Normaliter is de minimale dekking tot 80% van de rekening. In sommige gevallen selecteer je zelf hoeveel % je zelf betaalt. Bovendien er zijn mogelijkheden voor top of totaal polissen. Je krijgt dan nog meer dekking, en het max. bedrag per jaar is dan ook hoger. Bekijk alles over: verzekering Petplan afsluiten.

Aanvullende dierenverzekering
De grote verzekeringsmaatschappijen kunnen voorzien in speciale extra aanvullende verzekeringen. De premie wordt wat duurder, echter ben je verzekerd voor bijna alles! Om je een beeld te geven van een aantal aanvullende verzekeringen:

 • Castratie
 • Crematie
 • Dekking in het buitenland
 • Fysio-module
 • Tandheelkunde
 • Ct-scans

Verzekering Canadese Eskimohond afsluiten? Altijd een lage verzekeringspremie van je dierenverzekering!