Cavalier king charles spaniel verzekeren? Een huisdierenverzekering voor uw hond vanaf €7,25 per maand

De Cavalier king charles spaniel geeft jou ontzettend veel toewijding. Het is onderdeel van jouw leven. Je hoort het eigenlijk liever niet: jouw hond kan een bepaalde kwaal hebben, of een erge verwonding krijgen. In zo’n scenario wil je niet kiezen tussen jouw maatje en jouw portemonnee. Een huisdierenverzekering voor de Cavalier king charles spaniel is een oplossing. Al vanaf een paar euro per maand verzeker je jouw viervoeter tegen veel voorkomende ingrepen. Denk hierbij aan behandeling tegen knie-aandoeningen en tumor medicatie. Verzekeraars als Inshared of andere partijen hanteren vergoedingen schommelend tussen de €1.400 oplopend tot €3.100. Op huisdierenverzekeringafsluiten.nl bekijk je alle Cavalier king charles spaniel verzekeringen (mei 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Waarom heb ik een huisdierenverzekering nodig?

Jouw Cavalier king charles spaniel is jouw maatje. Uiteraard wil je uitmuntende zorg voor jouw hond. Geholpen door een dierenverzekering verzeker jij het dier van de juiste zorg mocht het zover komen. Je kunt denken aan een specifieke ingreep. Je hoeft je dan niet druk te maken over geld. Bij veel aanbieders ben je gewoon welkom bij een lokale dierenarts. De rekening gaat naar de verzekeraar. De maximale vergoedingen zijn soms wel €3.400 per jaar.

 • Altijd geld voor een operatie
 • Uitgebreide vergoedingen
 • Voor jonge en oude honden
 • Mogelijkheid voor eigen dierenarts
 • Al verzekerd vanaf €5,8 per maand

Euthanasie en inslapen

Wordt jouw hond een dag je ouder, of heeft hij te lijden onder een erge ziekte? Wellicht is laten inslapen soms het beste. Dit heet ook wel euthanasie, en dit doe je bij de dierenarts (kosten: €80), maar kan ook bij jou thuis (ongeveer €125). De kosten van inslapen (afmaken) worden deels gedekt binnen je polis. Aangaande afscheid nemen zijn er verschillende mogelijkheden: begraven, cremeren of destructie.

Sterilisatie of Castratie

Castratie zorgt ervoor dat de Cavalier king charles spaniel niet meer vruchtbaar is. Het grote voordeel hiervan is: een vrolijke viervoeter. Vaak doet men dit in het 1e levensjaar. Kosten van sterilisatie zijn al snel €325. Standaard gedekt bij Reaal dier & zorg. Bij de meeste andere partijen is de castratie een aanvullende verzekering.

dierenverzekering-cavalier-king-charles-spaniel

Wat kost een Cavalier king charles spaniel verzekeren?

De dierenverzekering kan je goed vergelijken met zorgverzekeringen zoals mensen die afsluiten. Tegen een maandelijkse premie, ben je verzekerd tegen allerlei medische kosten. Het verzekeren van een huisdier is natuurlijk veel voordeliger dan een zorgverzekering voor jou en mij. De premie ligt tussen de €12,25 en €26 per 4 weken. Wat kost nu het verzekeren van mijn huisdier? Veel factoren bepalen de premie. Wat als eerste telt is het ras van jouw viervoeter. Natuurlijk spelen er ook zaken als het gewicht en de leeftijd van jouw huisdier. Ook het gekozen pakket en de hoogte van het eigen risico zijn van belang. Jouw viervoeter is al verzekerd vanaf €6,8 per maand. Meteen weten wat de verzekering voor jouw Cavalier king charles spaniel concreet kost? Klik op een verzekeraar, voer de details over jouw huisdier in, en check de premie van mei 2024. Suggestie: verzekering Briard afsluiten.

Hoe werkt het afsluiten van een verzekering
Een goede Cavalier king charles spaniel verzekering afsluiten is kinderspel. Een polis gevonden die goedkoop is, of die jij betrouwbaar acht? In de regel doorloop je de volgende stappen:

 1. Kies het geslacht van het dier (man of vrouw).
 2. Kies het ras van de hond uit de lijst.
 3. Staat het ras er niet bij? Kies dan het gewicht van de hond zodra het uitgegroeid is.
 4. Kies de leeftijd van de hond.
 5. Waar woon jij? Vul je postcode in.
 6. Selecteer de gewenste dekking en regel direct online aanvullende verzekeringen.
 7. Selecteer de gewenste vergoeding en bepaal het eigen risico.
 8. Je krijgt nu de premie per maand te zien. De gekozen dierenverzekering sluit je direct online af, en kan vandaag nog ingaan.

Dierenarts Tarieven Cavalier king charles spaniel

Consult Vergoeding
Consult €41
Consult weekend / avond €69
Chippen €47
Vaccinatie €53
Urine onderzoek €18,5
Bloedonderzoek €59
Röntgenfoto €76
CT-scan €140
MRI-Scan €850
Castratie Vanaf €190
Sterilisatie Vanaf €330
Tanden en kiezen trekken Vanaf €220
Reinigen gebit Vanaf €74,5

Welke hondenverzekering voor mijn viervoeter?

Vandaag nog een puppy verzekering voor jouw Cavalier king charles spaniel (reu of teef)? Er zijn een aantal zaken belangrijke zaken waar je rekening mee dient te houden bij de keuze voor een maatschappij. Advies: de goedkoopste polis is die voor een puppy. Je hebt dan te maken met minimale kosten. Let daarnaast op de volgende zaken:

1. Maandelijkse premie
Het ras/kruising van de hond beïnvloeden de premie Goed om te weten, prijzen verschillen nogal per aanbieder. Stap 1 is dus premies naast elkaar zetten.

2. Wat wordt er wel en niet vergoed?
Bekijk nauwkeurig wat de verzekeraar wel en niet dekt. Niet alle geneesmethodes en geneesmiddelen zijn inbegrepen. Check grondig de voorwaarden van de polis. Is kennelhoest vaccinatie wel vergoed voor mijn hond? En welke garanties zijn er met castratie?

3. Wat wordt er jaarlijks maximaal betaald?
De max. vergoeding p/jaar ligt tussen de €1.800 t/m 3.700. Bij een hoge maximale vergoeding, dan stijgt de premie. Probeer de kosten ongeveer in te schatten.

4. Eigen risico
Bij sommige polissen werkt men met een eigen risico als een vooraf gekozen vast bedrag voor elke declaratie. Een aantal andere partijen eisen een percentage voor elke declaratie. Het vaste bedrag ligt rond de €150, percentages zijn rond de 20%, afhankelijk van het pakket. We hebben ook info over: Canadese Eskimohond verzekering.

Dierenverzekering Cavalier king charles spaniel vergelijken mei 2024

Jij wilt jouw hond verzekeren. Op dit moment is het aanbod enorm. Waar vind ik nu een verzekering zonder poespas? Geholpen door de huisdierenverzekering vergelijken kan je razendsnel hondenverzekering voor de Cavalier king charles spaniel vergelijken. Wij vergelijken onder andere Hema. Variabelen die ten grondslag liggen aan de premie zijn bijvoorbeeld leeftijd, geslacht, medisch verleden, postcode, het ras. Hierna bekijk je een aantal erkende dierenverzekeraars. Ieder met hun eigen voordelen.

petplan-verzekering

Petplan

Chemo
Basis, Plus, Totaal en Ongevallen
Vele tevreden klanten

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Vandaag nog verzekerd
Ook heupen en ellebogen
Ook voor puppy’s

ohra-verzekering

Ohra

Heupen verzekerd
Eenvoudig opzeggen
Begrijpelijk

inshared-verzekering

Inshared

Eigen risico kiezen
50% of 100% gedekt
Goed beoordeeld

hema-verzekering

Hema

14 dagen bedenktijd
Thuiswinkel waarborg
Goed beoordeeld

aegon-verzekering

Aegon

Heupen verzekerd
Keurmerk
Gemoedsrust

Welke dekking biedt mijn hondenverzekering?

De afgedekte behandelingen van een dierenverzekering lopen uiteen. De nationale verzekeraars werken met een basisverzekering. Zodoende zijn de normale behandelingen inbegrepen. Denk aan een consult bij een dierenarts, foto’s maken bij de dierenarts, een noodzakelijke operatie of geneesmiddelen. Standaard vergoeden verzekeraars 50% tot 80% van gedeclareerde bedragen. Handig: steeds vaker kies je zelf het eigen risico. Bij veel partijen er zijn mogelijkheden voor top of totaal polissen. Je krijgt dan nog meer dekking, met een hogere maximale vergoeding per jaar. Check ook: Reaal verzekering.

Aanvullende huisdierenverzekering
De nationale assuradeurs geven jou de optie voor aanvullende verzekeringen. Het kostenplaatje zal wellicht toenemen, maar het biedt meer zekerheid. Om je een beeld te geven van een aantal aanvullende verzekeringen:

 • Uw hond castreren
 • Uitvaart
 • Buitenland-modules
 • Fysio-module
 • Gebit
 • Chemo/radiotherapie

Verzekering Cavalier king charles spaniel afsluiten? Altijd een scherpe verzekeringspremie van jouw dierenverzekering!