Centraal Aziatische Ovtcharka verzekeren? Een verzekering voor je hond vanaf €6 per maand

De Centraal Aziatische Ovtcharka staat synoniem voor ontzettend veel gezelligheid. Een onderdeel van de familie. Het is niet leuk om te bedenken: hij kan iets onder de leden krijgen of een tegenslag krijgen. In zo’n scenario sta je liever niet voor de keuze tussen jullie hond en een factuur van de dierenarts. Een huisdierenverzekering voor jou Centraal Aziatische Ovtcharka is een oplossing. Vanaf €5,00 is jouw hond verzekerd tegen veel voorkomende ingrepen. Denk dan aan bijvoorbeeld gebitsbehandeling en titeren. Aanbieders als Aegon en andere aanbieders staan garant voor bedragen tussen de €1.000 tot en met € 4.900. Op huisdierenverzekeringafsluiten.nl bekijk je nationale Centraal Aziatische Ovtcharka verzekeringen (juni 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Wat zijn de voordelen van een huisdierenverzekering?

Jouw Centraal Aziatische Ovtcharka is misschien wel je beste vriend. Uiteraard streef je naar de best mogelijke zorg voor hem of haar. Via een dierenverzekering waarborg je het diertje van de beste zorg. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Je hoeft niet na te denken over een flinke rekening van de arts. In veel gevallen kan je gewoon naar een regionale dierenarts. Declareren van rekeningen gaat gemakkelijk. Vergoedingen lopen op tot €3.200 per jaar.

 • Altijd geld voor een operatie
 • Medische ingrepen en medicatie
 • Voor rasdieren en gekruiste honden
 • Mogelijkheid voor eigen dierenarts
 • Premie vanaf €7,75 per maand

Inslapen en euthanasie

Is jouw hond erg oud, of heeft hij een erge aandoening? Dan is het laten inslapen van dieren een keuze. Euthanasie regel je bij de dierenarts (ongeveer €80), maar kan ook bij jou thuis (vaak €155). Inslapen (afmaken) wordt grotendeels gedekt door de verzekeraars. Aangaande afscheid nemen zijn er diverse varianten: begraven, destructie of cremeren.

Steriliseren of Castreren

Het castreren heeft als effect dat je Centraal Aziatische Ovtcharka zijn vruchtbaarheid zal verliezen. Het positieve effect is: een leuker huisdier. Vaak doet men dit in het 1e levensjaar. Denk hierbij al wel snel aan €270. Bij Real dier & zorg is dit gewoon inbegrepen. Bij veel andere polissen is castratie een extra dekking.

dierenverzekering-centraal-aziatische-ovtcharka

Wat kost een Centraal Aziatische Ovtcharka verzekeren?

De dierenverzekering kan je goed vergelijken met de zorgverzekering zoals wij die kennen. Tegen een maandelijkse premie, vallen een groot aantal medische behandelingen. Jouw viervoeter verzekeren is vele malen voordeliger dan een verzekering voor mensen. De prijzen variëren enorm, tussen €16,5 en €33,5 (maandelijks). Maar kost nu echt een verzekering voor m’n dier? Een aantal elementen zijn bepalend voor de kosten. Het meest belangrijke is het ras van jouw hond. Vanzelfsprekend houden verzekeraars rekening met het gewicht in KG en leeftijd. Ook het gekozen pakket en jouw eigen risico werken mee in de premie. Een verzekering is er al vanaf €8,55 per maand. Meteen uitvinden wat de verzekering voor jouw Centraal Aziatische Ovtcharka tot op de komma kost? Selecteer een aanbieder, voer de details over jouw huisdier in, en achterhaal de actuele premie van juni 2024. Je kunt ook direct een verzekering Briquet Griffon Vendee afsluiten.

Hoe moet ik een dierenverzekering afsluiten?
Een goede Centraal Aziatische Ovtcharka verzekering afsluiten regel je snel & eenvoudig. Een aanbieder aangetroffen die betaalbaar is, of een waar jij goede verhalen over hoort? Meestal doorloop je de volgende stappen:

 1. Selecteer het geslacht van jouw hond.
 2. Selecteer het ras, of kies een kruising.
 3. Staat het ras er niet bij? Markeer dan het verwachte volgroeide gewicht.
 4. Wanneer is jouw hond geboren?
 5. Voer de postcode (1234AB) in.
 6. Kies jouw basisdekking en vergeet niet de aanvullende dekkingen.
 7. Kies een van de opties m.b.t. de max. vergoeding en de hoogte van het eigen risico.
 8. De verzekeraar toont de premie per maand. De gekozen dierenverzekering sluit je direct online af, en kan vandaag nog ingaan.

Prijzen dierenarts Centraal Aziatische Ovtcharka

Situatie Tarieven
Consult €39
Consult weekend / avond €73
Chippen €41
Vaccinatie €54
Urine onderzoek €18,5
Bloedonderzoek €59
Röntgenfoto €79,5
CT-scan €150
MRI-Scan €775
Castratie Vanaf €215
Sterilisatie Vanaf €305
Tanden en kiezen trekken Vanaf €205
Reinigen gebit Vanaf €69,5

Welke hondenverzekering past bij mij?

Vandaag nog een puppy verzekering voor de Centraal Aziatische Ovtcharka (reu of teef? Graag noemen we belangrijke dingen waar je op moet letten bij het vinden van de juiste polis. Tip: ideaal gezien sluit je de polis af als het nog een puppy is. Je profiteert dan van een voordelige polis. Maar ook deze zaken zijn van belang:

1. Maandelijkse premie
Het soort hond en z’n leeftijd bepalen de de maandelijkse premie Let op, premies zijn per maatschappij erg wisselend. Het vertrekpunt moet zijn premies naast elkaar zetten.

2. Dekkingsgebied van de polis
Bekijk zorgvuldig hoe het gekozen pakket eruit ziet. Niet alle therapieën en geneesmiddelen worden standaard betaald. Check goed de kleine lettertjes. Wordt bloedtransfusies wel vergoed voor mijn hond? Of hoe zit het met MRI-scan?

3. De maximale vergoeding
De maximale vergoeding op jaarbasis vinden we meestal tussen de €1.200 – 3.400. Ga je voor een hoog bedrag, dan stijgt de premie. Bedenk goed wat je zelf kunt betalen.

4. Eigen risico
Bij ongeveer de helft van de partijen betaal je het eigen risico als een vaststaand bedrag per behandeling. Een aantal andere polissen eisen een percentage voor elke declaratie. Bij een vaststaand bedrag moet je denken aan €125, en het percentage is vaak 20%, afhankelijk van het pakket. Check ook alles over een Cane Corso verzekering.

Dierenverzekering Centraal Aziatische Ovtcharka vergelijken juni 2024

Jij zoekt een goede verzekering voor jouw hond. Vandaag de dag kan je kiezen uit veel pakketten. Hoe vind ik nu snel een kwalitatieve verzekering? Door gebruik te maken van de huisdierenverzekering vergelijken kan je simpel & snel hondenverzekering voor de Centraal Aziatische Ovtcharka vergelijken. Je vind de voor- en nadelen van Petplan. Onderdelen die de hoogte van de polis bepalen zijn zaken als postcode, leeftijd, medisch verleden, gewicht, het ras. Hieronder ontdek je de meest bekende dierenverzekeraars. Per aanbieder tref je belangrijke pluspunten.

petplan-verzekering

Petplan

Dekking op maat
Hond, kat, papegaai en konijn
Alle honden welkom

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Buitenlanddekking
Diervriendelijk
Account via internet

ohra-verzekering

Ohra

Fysiotherapie
Tel: 126-4004040
Snelle uitkering

inshared-verzekering

Inshared

Rontgenonderzoek
Staat 24/7 voor jou klaar
Ongeacht welk ras/afkomst

hema-verzekering

Hema

Tandzorg
Prima basisdekking
Veel rassen te verzekeren

aegon-verzekering

Aegon

Vaccinaties
Korte wachttermijn
Hoge klanttevredenheid

Welke dekking biedt mijn hondenverzekering?

De voorwaarden van een dierenverzekering wisselen enorm. De meeste partijen werken met een basisverzekering. Zodoende zijn de meest standaard kosten gedekt. Natuurlijk een bezoek bij de dierenarts, röntgenfoto’s, een ingreep of andere hulpmiddelen. Standaard is men in staat tot 75% – 80% te compenseren van de rekening. Bij een aantal aanbieders kies je dit percentage zelf. Ook kun je een totaalpakket of plus-polis nemen. Dit is een meer complete verzekering, en het uit te keren bedrag is vaak wel het dubbele. Bekijk alles over: Petplan verzekering.

Aanvullende huisdierenverzekering
Veel van de partijen geven jou de optie voor aanvullende verzekeringen op maat. Het kostenplaatje gaat omhoog, maar je komt niet voor verrassingen te staan. Vaak afgesloten aanvullende verzekeringen zijn:

 • Sterilisatie en castratie
 • Cremeren
 • Dekking in het buitenland
 • Fysio-begeleiding
 • Gebit-dekking
 • Chemo/radiotherapie

Verzekering Centraal Aziatische Ovtcharka afsluiten? Betrouwbare en goedkope verzekeringspremie voor jullie dierenverzekering!