Chinese naakthond verzekeren? Een huisdierenverzekering voor jouw hond al vanaf €9,5 per maand

Jouw Chinese naakthond staat synoniem voor geweldig veel gehechtheid. Misschien is het wel je beste vriend. Het is geen populair onderwerp: ook jouw hond kan ziek worden, of een ongeluk krijgen. In dat geval sta je liever niet voor de keuze tussen jouw maatje en jouw portemonnee. Een huisdierenverzekering voor jou Chinese naakthond is een oplossing. Tegen een klein bedrag per maand verzeker je jouw viervoeter tegen veel behandelingen en medicaties. Onder andere bloedtransfusies en/of lepto en/of DHP vaccinatie. Maatschappijen als Petplan en andere aanbieders werken met max. vergoedingen variërend van €1.500 en €2.800. Op deze website ontdek je gangbare Chinese naakthond verzekeringen (juni 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Waarom een huisdierenverzekering afsluiten?

Jouw Chinese naakthond is jou heel wat waard. Natuurlijk wens je optimale zorg voor je dog. Geholpen door een dierenverzekering waarborg je jouw hond van de beste zorg. Onmisbaar bij bijvoorbeeld een operatie. Je hoeft dan niet in te zitten over een flinke rekening van de arts. Bij veel verzekeraars ben je gewoon welkom bij de dichtsbijzijndste dierenarts. De nota stuur je (online) naar de verzekeraar. De maximale vergoedingen zijn soms wel €3.100 per jaar.

 • Geen zorgen meer over geld
 • Verzekerd tegen groot aantal behandelingen
 • Alle rassen en kruisingen zijn welkom
 • Meestal zelf dierenarts kiezen
 • Beginnend bij €8,4 per maand

Inslapen & euthanasie

Begint je hond op leeftijd te raken, of is hij ongeneeslijk ziek? Hier is laten inslapen soms het beste. Voor euthanasie ga je naar de dierenarts (kosten: €85), echter kan dit ook lokaal (plus minus €175). De kosten van inslapen (afmaken) worden deels gedekt binnen je polis. Ten aanzien van het afscheid zijn er diverse keuzemogelijkheden: destructie, begraven of cremeren.

Castreren en Steriliseren

Castratie zorgt ervoor dat de Chinese naakthond geen pups meer voort kan brengen. Vaak resulteert het ook in een minder dominant dier. Het gebeurt vaak op jonge leeftijd. Houdt wel rekening met zo’n €260. Reaal dier & zorg vergoedt het standaard. Bij een groot aantal andere polissen is de castratie gedekte in het aanvullend pakket.

dierenverzekering-chinese-naakthond

Wat kost een Chinese naakthond verzekeren?

Een dierenverzekering verschilt niet veel van een zorgverzekering voor mensen. Binnen een vooraf afgesloten pakket ben je verzekerd tegen allerlei medische kosten. Een verzekering voor dieren is aanmerkelijk goedkoper dan een polis voor mensen. De bandbreedte ligt doorgaans tussen €14,75 – €35,5 per 4 weken. Op basis waarvan wordt de verzekering voor dieren berekend? Velerlei elementen hebben invloed op de prijs. Een belangrijke factor is het ras van jouw viervoeter. Bovendien spelen er ook zaken als gewicht en leeftijd. Ook het verzekeringspakket en het (vrijwillig) eigen risico worden meegenomen. Jouw hond is verzekerd vanaf €8,5 per maand. Meteen weten wat de verzekering voor jouw Chinese naakthond tot op de komma kost? Selecteer een maatschappij, voer de details over jouw huisdier in, en achterhaal de actuele premie van juni 2024. Suggestie: verzekering Ca de Bestiar afsluiten.

Hoe sluit ik een verzekering af?
Een goede Chinese naakthond verzekering afsluiten stelt niet veel voor. Een dekking gespot met een aantrekkelijke polis, of waar jij veel vertrouwen in hebt? Doorgaans ziet het er ongeveer zo uit:

 1. Kies het geslacht van het dier (man of vrouw).
 2. Voer het ras van jouw hond in.
 3. Gaat het om een kruising? Voer dan in het gewicht in KG zodra het dier volgroeid is.
 4. Kies de leeftijd van de hond.
 5. Voer je postcode + evt. huisnummer in.
 6. Selecteer de gewenste dekking en vergeet niet de aanvullende dekkingen.
 7. Selecteer de gewenste vergoeding en kies een eigen risico.
 8. Je ziet nu wat de maandelijkse polis is. Het afsluiten van de dierenverzekering doe je gewoon online.

Tarieven dierenarts Chinese naakthond

Consult Kosten
Consult €35
Consult weekend / avond €62
Chippen €40
Vaccinatie €50
Urine onderzoek €16,5
Bloedonderzoek €54,5
Röntgenfoto €75
CT-scan €145
MRI-Scan €850
Castratie Vanaf €205
Sterilisatie Vanaf €305
Tanden en kiezen trekken Vanaf €165
Reinigen gebit Vanaf €68

Welke hondenverzekering past bij mijn dier?

Meer weten over een puppy verzekering voor jouw trouwe Chinese naakthond (reu of teef? Graag noemen we verschillende factoren die van belang zijn bij de keuze voor een maatschappij. Advies: de goedkoopste polis is die voor een puppy. Er is dan meestal wel een laag tarief. Maar ook deze zaken zijn van belang:

1. Jouw premie
Het type hond, en z’n leeftijd bepalen de de maandelijkse kosten. Maar, prijzen verschillen nogal per aanbieder. Stap 1 is dus het vergelijken van de prijzen.

2. Type dekking?
Controleer nauwkeurig wat er in de basisdekking zit. Niet alle soorten ziektes en pillen betaalt de verzekeraar. Achterhaal grondig de voorwaarden van de polis. Is transplantaties met lichaamseigen cellen wel afgedekt? En hoe gaat het met nest enting voor fokkers?

3. Max. vergoeding p/jaar
De maximale vergoeding op jaarbasis is vaak een bedrag tussen de €1.200 t/m 5.400. Ga je voor een hoog bedrag, dan ga je meer betalen. Noteer voor jezelf de max. kosten die jij verwacht.

4. Eigen risico
Bij ongeveer de helft van de assuradeurs betaal je het eigen risico als een absoluut bedrag per behandeling/declaratie. Sommige assuradeurs hanteren een percentage van circa 15%. Een vooraf gekozen bedrag ligt zo rond de €125, het procentuele eigen risico ligt rond de circa 35%. Mogelijk ook relevant: Cesky fousek verzekering.

Dierenverzekering Chinese naakthond vergelijken juni 2024

Jij wilt de beste zorg voor jouw hond. Deze tijd kan je kiezen uit veel pakketten. Hoe vind ik nu snel een kwalitatieve verzekering? Door gebruik te maken van de vergelijkingstool kan je erg eenvoudig hondenverzekering voor de Chinese naakthond vergelijken. Je komt hier in contact met o.a. Aegon. Variabelen die de hoogte van de polis bepalen zijn zaken als postcode, leeftijd, medisch verleden, geslacht, gewicht. Onderstaand bekijk je de meest bekende dierenverzekeraars. Elk met eigen pluspunten.

petplan-verzekering

Petplan

Dekking op maat
Hond, kat, papegaai en konijn
Maximale zekerheid

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Verblijf in kliniek
Tot €5000 dekking
Goede adviseur

ohra-verzekering

Ohra

Opname kliniek
Voor hond & kat
Veel keuzevrijheid

inshared-verzekering

Inshared

Snelle ingangsdatum
Medische kosten tot €3.500
Begrijpelijk

hema-verzekering

Hema

Radio Therapie
Verbond van verzekeraars
Gebruiksvriendelijk

aegon-verzekering

Aegon

Vaccinaties
Keurmerk
Goede adviseur

Welke kosten dekt de hondenverzekering?

De afgedekte behandelingen van een dierenverzekering lopen uiteen. Het gros van de partijen biedt als uitgangspunt een basisverzekering. Met deze polis zijn de standaard ingrepen afgedekt. Je moet denken aan een bezoek aan de arts, een röntgenfoto laten maken, een noodzakelijke operatie of medische hulpmiddelen. In de regel vergoeden verzekeraars 50% tot 80% van de rekening. Tip: soms kan je het vergoedingspercentage zelf kiezen. Daarnaast zijn er duurdere “top” pakketten. Er zijn dan nog meer zaken afgedekt, en het uit te keren bedrag is vaak wel het dubbele. Check ook: Petplan dierenverzekering.

Aanvullende hondenverzekering
De grote assuradeurs hebben de mogelijkheid voor aanvullende verzekeringen. De premie gaat omhoog, maar jij hoeft je nergens meer druk om te maken. Aanvullende verzekeringen die regelmatig worden afgesloten zijn:

 • Uw hond castreren
 • Crematie
 • Buitenlanddekking
 • Fysio-trajecten
 • Gebit
 • Chemo/radiotherapie

Verzekering Chinese naakthond afsluiten? Gewaarborgde goedkope verzekeringspremie voor een dierenverzekering!