Galgo espanol verzekeren? Een dierenverzekering voor honden vanaf €6,25 per maand

Jouw eigen Galgo espanol staat synoniem voor ontzettend veel liefde. Misschien is het wel je beste vriend. Je hoort het eigenlijk liever niet: jouw hond kan een aandoening krijgen, of er kan iets anders gebeuren. In dat geval wil je niet kiezen tussen jouw huisdier en een factuur van de dierenarts. Een huisdierenverzekering voor de Galgo espanol biedt dan uitkomst. Vanaf €5,00 is jouw hond verzekerd tegen de meeste medische kosten. Denk hierbij aan cocktail vaccinatie of fysiotherapie. Maatschappijen als Aegon of nog een aantal assuradeurs vergoeden tussen de €1.300 en €3.200. Op deze webpagina tref je favoriete Galgo espanol verzekeringen (juni 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Wat zijn de voordelen van een huisdierenverzekering?

Jouw Galgo espanol is jouw trouwe viervoeter. Uiteraard verlang je naar de best mogelijke zorg voor jouw hond. Via een dierenverzekering garandeer jij jouw viervoeter van optimale zorg. Je kunt denken aan een specifieke ingreep. Je hoeft dan niet in te zitten over een flinke rekening van de arts. Bij veel verzekeraars kan je gewoon naar een lokale dierenarts. De nota stuur je (online) naar de verzekeraar. Het maximum uitgekeerde bedrag kan oplopen tot €3.900 per jaar.

 • Voorkom hoge kosten
 • Uitgebreide medische behandelingen
 • Ook voor kruisingen
 • Meestal zelf dierenarts kiezen
 • Al vanaf €6,9 per maand

Inslapen en euthanasie

Is jouw hond erg oud, of gewoon te ziek? In een dergelijke situatie is laten inslapen soms het beste. Euthanasie regel je bij de dierenarts (kosten: €85), echter kan dit ook lokaal (circa €170). De kosten van inslapen (afmaken) worden deels gedekt door de verzekeraars. Ten aanzien van het afscheid heb je enkele opties: cremeren, destructie of begraven.

Castreren of Steriliseren

Het castreren zorgt ervoor dat de Galgo espanol geen puppies meer kan verwekken. Dit zorgt vaak ook voor een aangenamer gezinslid. Meestal gebeurt het bij puppy’s. Houdt wel rekening met zo’n €200. Standaard gedekt bij Reaal dier & zorg. Bij veel van de andere polissen is castratie als extra optie te verzekeren.

dierenverzekering-galgo-espanol

Wat kost een Galgo espanol verzekering?

Een dierenverzekering werkt hetzelfde als de standaard zorgverzekering bij mensen. Tegen een maandelijkse premie, zijn een heleboel kosten / handelingen gedekt. Het verzekeren van een huisdier is beduidend voordeliger dan een polis voor mensen. De premie ligt tussen de €13,25 – €43 per 4 weken. Op basis waarvan wordt de verzekering voor dieren berekend? Allerlei variabelen zijn bepalend voor de kosten. Het meest belangrijke is het ras van jouw hond. Natuurlijk wordt er gekeken naar geboortejaar en het gewicht. Ook het gekozen pakket en jouw eigen risico bepalen de premie. Een huisdierenverzekering sluit je af vanaf €8,3 per maand. Binnen een paar minuten ontdekken wat de verzekering voor jouw Galgo espanol tot op de komma kost? Kies direct een aanbieder, vul de vragen over jou en je dier in, en je ziet meteen hoe hoog de premie van juni 2024 bedraagt. Alternatief: verzekering Epagneul de Saint Usuge afsluiten.

Hoe sluit ik een verzekering af?
Zo’n Galgo espanol verzekering afsluiten is zo gepiept. Een pakket gespot met een lage premie, of juist met de beste voorwaarden? Grofweg werkt het als volgt:

 1. Gaat het om een mannetje of vrouwtje?
 2. Voer het ras van jouw hond in.
 3. Gaat het om een kruising? Voer dan in het gewicht in KG zodra het dier volgroeid is.
 4. Voer de geboortedatum in van jouw hond.
 5. Waar woon jij? Vul je postcode in.
 6. Je hebt nu keuze uit enkele pakketten en vergeet niet de aanvullende dekkingen.
 7. Markeer de maximum vergoeding per jaar en selecteer het eigen risico.
 8. Je ziet direct wat het kost. Klopt het? Dan kan je jouw dierenverzekering online afsluiten.

Prijslijst dierenarts Galgo espanol

Situatie Onkosten
Consult €37
Consult weekend / avond €68
Chippen €41
Vaccinatie €53
Urine onderzoek €16
Bloedonderzoek €51
Röntgenfoto €78
CT-scan €159
MRI-Scan €725
Castratie Vanaf €210
Sterilisatie Vanaf €315
Tanden en kiezen trekken Vanaf €160
Reinigen gebit Vanaf €75,5

Welke hondenverzekering moet ik kiezen?

Overweeg jij een puppy verzekering kiezen voor jouw Galgo espanol (reu of teef)? Er zijn een aantal zaken belangrijke dingen die belangrijk zijn bij de keuze voor een maatschappij. Handig: ideaal gezien sluit je de polis af als het nog een puppy is. Je vindt dan al snel minimale kosten. Vergeet ook niet deze onderdelen:

1. Premie per maand
Het ras/kruising van de hond bepalen de de maandelijkse premie Let op, premies zijn per maatschappij erg wisselend. De basis is premies vergelijken.

2. Wat wordt er wel/niet verzekerd?
Analyseer altijd wat de verzekeraar wel en niet dekt. Niet alle operaties en pillen betaalt de verzekeraar. Bekijk altijd de inhoud van het pakket. Wordt cocktail vaccinatie wel of niet vergoed? En hoe zit het met homeopaat behandeling?

3. Wat wordt er jaarlijks maximaal vergoed?
De maximale vergoeding op jaarbasis schommelt tussen de €1.900 – 4.900. Kies je een hoog bedrag, dan betaal je meer premie. Bedenk goed wat je zelf kunt betalen.

4. Eigen risico
Bij sommige aanbieders betaal je het eigen risico als een bedrag dat je betaalt voor iedere behandeling. Sommige polissen vragen een percentage per behandeling. Bij een vaststaand bedrag moet je denken aan €175, het procentuele eigen risico ligt rond de 8 tot 50%. Misschien ook interessant: Flat coated retriever verzekering.

Dierenverzekering Galgo espanol vergelijken juni 2024

Jij wilt de zorg voor jouw hond goed regelen. Sinds een aantal jaren vinden we talloze verzekeraars. Bij welke aanbieder vind ik een gewoon goede verzekering? Geholpen door huisdierenverzekeringafsluiten.nl kan je zonder problemen hondenverzekering voor de Galgo espanol vergelijken. Hier tref je aanbieders als Aegon. Aspecten die uiteindelijk de kosten van de verzekering bepalen zijn factoren als gewicht, postcode, medisch verleden, het ras, leeftijd. Verderop achterhaal je de 6 grote NL’se dierenverzekeraars. Elk met eigen pluspunten.

petplan-verzekering

Petplan

Uitgebreide basisdekking
Interessante dierenblog
Online account

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Tandzorg
Alternatieve therapieën
Veel rassen te verzekeren

ohra-verzekering

Ohra

Buitenlanddekking
Zelf dierenarts kiezen
Uitstekend beoordeeld

inshared-verzekering

Inshared

Vandaag nog verzekerd
Staat 24/7 voor jou klaar
Goed beoordeeld

hema-verzekering

Hema

Verblijf in kliniek
Wat je van Hema verwacht
Ook voor puppy’s

aegon-verzekering

Aegon

Rontgenonderzoek
Lage poliskosten
Online afsluiten

Wat wordt er gedekt door de hondenverzekering?

De polisvoorwaarden van een dierenverzekering zijn wisselend. De meeste maatschappijen biedt een soort van basisverzekering. Daarmee worden algemene kosten gedekt. Je moet denken aan een bezoek aan de arts, CT-scans, een uitgebreide behandeling of andere hulpmiddelen. Normaliter kunnen ze de helft tot 3/4 vergoeden van een declaratie. Soms kan je het vergoedingspercentage zelf kiezen. Bij veel partijen er zijn mogelijkheden voor top of totaal polissen. Je krijgt dan nog meer dekking, en het max. bedrag per jaar is dan ook hoger. Lees meer over: Petplan huisdierdekking.

Aanvullende verzekering voor jouw hond
Het gros van de verzekeringsmaatschappijen bieden daarnaast aanvullende verzekeringen op maat. Het maandbedrag wordt wat duurder, maar je kunt met een gerust hart slapen. Vaak afgesloten aanvullende verzekeringen zijn:

 • Castratie
 • Cremeren
 • Dekking in het buitenland
 • Fysio-module
 • Tandarts module
 • Ct-scans

Verzekering Galgo espanol afsluiten? Zeker een scherpe verzekeringspremie van een dierenverzekering!