Kaukasische herder verzekeren? Een verzekering voor je hond vanaf €7 per maand

Herkenbaar? Jouw Kaukasische herder betekent een hoop vriendschap. Misschien is het wel je beste vriend. Je denkt er liever niet over na: jouw huisdier kan een rottige ziekte krijgen, of een aanrijding krijgen. In dat geval wordt je niet graag gedwongen te kiezen tussen jullie hond en een geldbedrag. Een huisdierenverzekering voor de Kaukasische herder biedt dan uitkomst. Vanaf €5,00 ben je verzekerd tegen de meeste medische kosten. Denk dan aan bijvoorbeeld transponder plaatsen of ontvlooien. Verzekeraars als Inshared en nog een aantal assuradeurs staan garant voor bedragen tussen de €1.800 tot en met € 4.800. Op huisdierenverzekeringafsluiten.nl ontdek je gangbare Kaukasische herder verzekeringen (juli 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Wat zijn de voordelen van een huisdierenverzekering?

Jouw Kaukasische herder is jou heel wat waard. Vanzelfsprekend ga je voor de beste zorg voor jouw hond. Via een dierenverzekering garandeer je het diertje van optimale zorg. Denk aan een bepaalde operatie. Je hebt zo geen stress over geld. In veel gevallen maak je zelf een keuze voor een dierenarts naar keuze. Declareren van rekeningen gaat gemakkelijk. Vergoedingen lopen op tot €4.200 per jaar.

 • Voorkom hoge kosten
 • Medische ingrepen en medicatie
 • Alle rassen en kruisingen zijn welkom
 • Veel aangesloten dierenartsen
 • Al vanaf €9 per maand

Euthanasie & inslapen

Is jouw hond oud aan het worden, of is hij ernstig ziek? Hier is het laten inslapen van je dier mogelijk. Voor euthanasie maak je een afspraak bij jouw dierenarts (circa €80), maar mogelijk ook thuis (ongeveer €180). Het laten inslapen (afmaken) wordt grotendeels vergoed binnen je polis. Omtrent het afscheid onderscheiden we een aantal mogelijkheden: cremeren, destructie of begraven.

Steriliseren of Castreren

Het castreren zorgt ervoor dat de Kaukasische herder geen puppies meer kan verwekken. Het grote voordeel hiervan is: een vrolijke viervoeter. Dit kan al vrij snel na de bevalling. Kosten van sterilisatie zijn al snel €230. Bij Reaal dier & zorg is dit standaard gedekt. Bij het gros van de andere verzekeraars is het castreren een premium dekking.

dierenverzekering-kaukasische-herder

Wat kost een Kaukasische herder verzekeren?

Een dierenverzekering is vergelijkbaar met de zorgverzekeringen van Univé, FBTO of VGZ. Voor een vast bedrag per maand, vallen een groot aantal medische behandelingen. Een huisdierenverzekering is stukken goedkoper dan een zorgverzekering voor jou en mij. In de basis ligt de prijs tussen €12,25 – €29 per 4 weken. Hoe berekenen ze de premie voor mijn huisdier? Verschillende variabelen hebben invloed op de prijs. Wat als eerste telt is het ras van jouw hond. Uiteraard tellen ook het gewicht en de leeftijd van jouw huisdier. Ook het verzekeringspakket en het (vrijwillig) eigen risico worden meegenomen. Een dierenverzekering is er vanaf €5,35 per maand. Simpel & snel uitvinden wat de verzekering voor jouw Kaukasische herder exact kost? Navigeer naar een van de partijen, voer jouw gegevens in, en je ziet meteen hoe hoog de premie van juli 2024 bedraagt. Alternatief: verzekering Ijslandse hond afsluiten.

Hoe sluit ik een verzekering af?
Een Kaukasische herder verzekering afsluiten regel je snel & eenvoudig. Een aanbieder gezien die niet al te duur is, of die jij betrouwbaar acht? In de regel ziet het er ongeveer zo uit:

 1. Is het een reu of een teef?
 2. Voer het ras van jouw hond in.
 3. Heb je te maken met een kruising? Voer dan in het gewicht van de hond zodra het uitgegroeid is.
 4. Voer de geboortedatum in van jouw hond.
 5. Waar woon jij? Vul je postcode in.
 6. Je hebt nu keuze uit enkele pakketten en vergeet niet de aanvullende dekkingen.
 7. Markeer de maximum vergoeding per jaar en bepaal het eigen risico.
 8. De kosten staan meteen in beeld. De gekozen dierenverzekering sluit je direct online af, en kan vandaag nog ingaan.

Tarieven dierenarts Kaukasische herder

Behandeling Kosten
Consult €38
Consult weekend / avond €60
Chippen €41
Vaccinatie €52
Urine onderzoek €17,5
Bloedonderzoek €50
Röntgenfoto €75
CT-scan €150
MRI-Scan €775
Castratie Vanaf €195
Sterilisatie Vanaf €285
Tanden en kiezen trekken Vanaf €185
Reinigen gebit Vanaf €74,5

Welke hondenverzekering past bij mij?

Aan het oriënteren op een puppy verzekering afsluiten voor de Kaukasische herder (reu of teef? We behandelen belangrijke onderdelen die je niet moet vergeten bij het vinden van de juiste polis. Handig: de goedkoopste polis is die voor een puppy. Je vindt dan al snel minimale kosten. Houd ook rekening met deze zaken:

1. Premie per maand
Het soort hond en z’n leeftijd beïnvloeden de premie Goed om te weten, de tarieven liggen zeer uiteen. Jouw startpunt is dus simpelweg prijzen vergelijken.

2. Type dekking?
Controleer zorgvuldig wat er wel/niet is inbegrepen. Niet alle aandoeningen en geneesmiddelen worden standaard betaald. Bekijk zorgvuldig de polisvoorwaarden. Is echo wel vergoed voor mijn hond? En wat kan ik verwachten omtrent puppie vaccinatie?

3. Maximum uitkering per jaar
De max. vergoeding p/jaar is vaak een bedrag tussen de €1.200 t/m 6.500. Kies je een hoog bedrag, dan betaal je meer premie. Probeer de kosten ongeveer in te schatten.

4. Eigen risico
Bij sommige verzekeraars betekent het eigen risico een absoluut bedrag per behandeling/declaratie. Enkele andere partijen doen dit met een percentage per behandeling. Een vooraf gekozen bedrag ligt zo rond de €50, kies je een percentage dan moet je denken aan 20% of meer. We hebben ook info over: Jura laufhund verzekering.

Dierenverzekering Kaukasische herder vergelijken juli 2024

Jij wilt de ziektekosten van jouw hond verzekeren. Op dit moment zijn er veel aanbieders. Waar vind ik nu een gewoon goede verzekering? Aan de hand van deze website kan je in een paar minuten hondenverzekering voor de Kaukasische herder vergelijken. Hier tref je aanbieders als Hema. Onderdelen die uiteindelijk de kosten van de verzekering bepalen zijn bijvoorbeeld geslacht, leeftijd, gewicht, het ras, medisch verleden. Nu lees je meer over de meest gekozen dierenverzekeraars. Per aanbieder tref je belangrijke pluspunten.

petplan-verzekering

Petplan

Vandaag nog verzekerd
De enige echte specialist
Ongeacht welk ras/afkomst

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Castratie
€65 preventieve zorg
Gebruiksvriendelijk

ohra-verzekering

Ohra

Snelle klantenservice
Eenvoudig opzeggen
Alle honden welkom

inshared-verzekering

Inshared

Verblijf in kliniek
Medische kosten tot €3.500
Alle rassen welkom

hema-verzekering

Hema

Fysiotherapie
Doorlopende reisverzekering
Veel keuzevrijheid

aegon-verzekering

Aegon

Reisverzekering
Lage poliskosten
Online account

Wat betaalt mijn hondenverzekering?

De afgedekte behandelingen van een dierenverzekering wisselen enorm. De Nederlandse aanbieders hanteert een basisverzekering. Daarmee zijn de standaard ingrepen afgedekt. Denk aan een consult bij een dierenarts, röntgenfoto’s, opname + verblijf in kliniek of medische hulpmiddelen. Standaard kunnen ze de helft tot 3/4 vergoeden van te declareren rekeningen. Tip: soms kan je het eigen risico kiezen dat bij jou past. Niet zelden kan je een premium pakket kiezen. De dekking is hierbij veel uitgebreider, en je kunt aanspraak maken op een hogere uitkering. Klik verder naar: AEGON huisdierpakket.

Aanvullende verzekering voor jouw hond
Het gros van de verzekeraars hebben de mogelijkheid voor aanvullende verzekeringen op maat. De premie zal wat stijgen, maar je komt niet voor verrassingen te staan. Om je een beeld te geven van een aantal aanvullende verzekeringen:

 • Castratie
 • Uitvaart
 • Verzekerd in het buitenland
 • Fysiotherapie
 • Tandarts
 • MRI-scan

Verzekering Kaukasische herder afsluiten? Betrouwbare en voordelige verzekeringspremie van de dierenverzekering!