Kleine keeshond verzekeren? Een verzekeringspolis voor jouw hond al vanaf €9,25 per maand

Jouw Kleine keeshond staat synoniem voor onmetelijk veel gehechtheid. Een onderdeel van de familie. Je hoort het eigenlijk liever niet: jouw hond kan een aandoening krijgen, of een aanrijding krijgen. Dan wil je geen keuze hoeven maken tussen je hond en een geldbedrag. Een huisdierenverzekering voor de Kleine keeshond is dan erg welkom. Al vanaf een paar euro per maand is jouw hond verzekerd tegen de meeste ziektekosten. Onder andere acupuncturist behandeling of fotodynamische therapie. Maatschappijen als Petplan of verschillende andere partijen staan garant voor bedragen tussen de €1.100 tot en met € 2.500. Op deze webpagina bekijk je populaire Kleine keeshond verzekeringen (mei 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Waarom een huisdierenverzekering afsluiten?

Jouw Kleine keeshond is jouw maatje. Logischerwijs ga je voor uitstekende zorg voor jouw viervoeter. Dankzij een dierenverzekering waarborg je het diertje van optimale zorg. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Je hoeft je dan niet druk te maken over een flinke rekening van de arts. In veel gevallen kies je zelf de dichtsbijzijndste dierenarts. Declareren van rekeningen gaat gemakkelijk. Vergoedingen lopen op tot €3.300 per jaar.

 • Geen grote onverwachte uitgaven
 • Geneesmiddelen en onderzoeken
 • Voor puppy’s en oudere honden
 • Veel aangesloten dierenartsen
 • Vanaf €7,05 per maand

Inslapen & euthanasie

Is jouw hond op leeftijd, of is hij ernstig ziek? In dat geval is inslapen een mogelijkheid. Dit heet ook wel euthanasie, en dit doe je bij de dierenarts (ongeveer €100), maar is ook op locatie mogelijk (vaak €175). Het laten inslapen (afmaken) wordt grotendeels vergoed binnen je polis. Wat betreft afscheid zijn er verschillende opties: destructie, begraven of cremeren.

Castratie en Sterilisatie

Het casteren maakt dat een Kleine keeshond niet meer vruchtbaar is. Dit zorgt vaak ook voor een aangenamer dier. Meestal gebeurt het bij puppy’s. Kijk niet vreemd op van bedragen als €200. Bij Real dier & zorg is dit gewoon inbegrepen. Bij veel van de andere polissen is castratie gedekte in het aanvullend pakket.

dierenverzekering-kleine-keeshond

Wat kost een Kleine keeshond verzekering?

Een dierenverzekering verschilt niet veel van de zorgverzekeringen van Univé, FBTO of VGZ. Voor een vast bedrag per maand, ben je verzekerd tegen allerlei medische kosten. Een verzekering voor dieren is veel goedkoper dan een zorgverzekering voor jou en mij. De premie ligt tussen de €10,5 – €35 (maandelijks). Maar hoe komt de prijs voor een verzekering tot stand? Velerlei variabelen zijn bepalend voor de kosten. De voornaamste variabele is het ras van jouw viervoeter. Daarnaast spelen er ook zaken als geboortejaar en het gewicht. Ook het verzekeringspakket en het eigen risico worden meegenomen. Een huisdierenverzekering sluit je af vanaf €9,5 per maand. Meteen ondervinden wat de verzekering voor de Kleine keeshond tot op de komma kost? Navigeer naar een aanbieder, vul de gevraagde gegevens in, en achterhaal de actuele premie van mei 2024. Suggestie: verzekering Jack russell terrier afsluiten.

Hoe werkt het afsluiten van een verzekering
Zo’n Kleine keeshond verzekering afsluiten is zo gepiept. Een polis tegengekomen met een lage premie, of die jij betrouwbaar acht? Normaal gesproken krijg je de volgende vragen:

 1. Gaat het om een mannetje of vrouwtje?
 2. Voer het ras van jouw hond in.
 3. Kies je voor kruising? Voer dan in het gewicht van het dier zodra het volgroeid is.
 4. Wanneer is jouw hond geboren?
 5. Voer de postcode (1234AB) in.
 6. Kies jouw basisdekking en regel direct online aanvullende verzekeringen.
 7. Geef jouw voorkeur door betreft de maximale vergoeding en kies het eigen risico.
 8. Je krijgt nu de premie per maand te zien. Je kunt de dierenverzekering meteen online afsluiten.

Kosten dierenarts Kleine keeshond

Consult Prijzen
Consult €45
Consult weekend / avond €67
Chippen €46
Vaccinatie €57
Urine onderzoek €15,5
Bloedonderzoek €57,5
Röntgenfoto €71,5
CT-scan €158
MRI-Scan €775
Castratie Vanaf €230
Sterilisatie Vanaf €320
Tanden en kiezen trekken Vanaf €190
Reinigen gebit Vanaf €70

Welke hondenverzekering voor mijn viervoeter?

Vandaag nog een puppy verzekering voor jouw Kleine keeshond (reu of teef)? We onderscheiden eenessentiële factoren die van belang zijn bij de keuze voor een maatschappij. Handig: sluit de polis af voor jouw hond als het nog een puppy is. Je vindt dan al snel een laag tarief. Houd ook rekening met deze zaken:

1. Kosten per maand (premie)
Het type hond, en z’n leeftijd liggen ten grondslag aan de premie Maar, de tarieven liggen zeer uiteen. Stap 1 is dus simpelweg prijzen vergelijken.

2. Wat wordt er wel/niet verzekerd?
Bekijk grondig wat er wel/niet is inbegrepen. Niet alle operaties en geneesmiddelen betaalt de verzekeraar. Bekijk zorgvuldig de voorwaarden van de verzekeraar. Wordt behandeling tegen knie-aandoeningen wel afgedekt? Of hoe zit het met gebitsbehandeling?

3. De maximale vergoeding
Het bedrag wat je maximaal vergoed krijgt bedraagt tussen de €1.900 t/m 5.400. Wil je een lekker hoog bedrag, dan zal het maandelijkse bedrag toenemen. Probeer de kosten ongeveer in te schatten.

4. Eigen risico
Bij ongeveer de helft van de assuradeurs betaal je het eigen risico als een vast bedrag per declaratie. Maar andere polissen eisen een percentage voor elke declaratie. Bij een vaststaand bedrag moet je denken aan €100, percentages zijn rond de 25%. Check ook alles over een Kaukasische owcharka verzekering.

Dierenverzekering Kleine keeshond vergelijken mei 2024

Jij wilt de beste zorg voor jouw hond. Tegenwoordig is het aanbod enorm. Wat is nu een gewoon goede verzekering? Op basis van de dierenverzekeringvergelijker kan je erg eenvoudig hondenverzekering voor de Kleine keeshond vergelijken. Wij vergelijken onder andere Petplan. Aspecten die de premie bepalen zijn o.a. het ras, leeftijd, postcode, geslacht, gewicht. Hierna bekijk je de meest gekozen dierenverzekeraars. We sommen de belangrijkste voordelen voor je op.

petplan-verzekering

Petplan

Snelle ingangsdatum
Samengesteld door artsen
Uitstekend beoordeeld

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Tandzorg
Bewust of Comfort
Ongeacht welk ras/afkomst

ohra-verzekering

Ohra

Tandzorg
WhatsApp service
Vele tevreden klanten

inshared-verzekering

Inshared

Rontgenonderzoek
Aanvullende opties
Snelle uitkering

hema-verzekering

Hema

Castratie
Dagelijks opzegbaar
Online declareren

aegon-verzekering

Aegon

Scherpe premie
Identificatiechip
Online account

Wat betaalt mijn hondenverzekering?

De polisvoorwaarden van een dierenverzekering zijn wisselend. De Nederlandse partijen werken met een basisverzekering. Met deze polis ben je afgedekt tegen veel voorkomende kosten. Vanzelfsprekend een regulier consult, CT-scans, specifieke operaties of pillen. Vaak is de minimale dekking tot 80% van een declaratie. In sommige gevallen bepaal je zelf het eigen risico. Meestal kun je een totaalpakket of plus-polis nemen. Er zijn dan nog meer zaken afgedekt, en het max. bedrag per jaar is dan ook hoger. Check ook: AEGON contract.

Aanvullende verzekering voor jouw hond
De erkende organisaties hebben de beschikking over extra aanvullende verzekeringen. Het kostenplaatje gaat omhoog, maar je komt niet voor verrassingen te staan. Om je een beeld te geven van een aantal aanvullende verzekeringen:

 • Castratie / Sterilisatie
 • Cremeren
 • Buitenland-modules
 • Fysio-module
 • Tand-dekking
 • Bloedonderzoek

Verzekering Kleine keeshond afsluiten? Betrouwbare en voordelige verzekeringspremie van de dierenverzekering!