Kraski Ovcar verzekeren? Een huisdierverzekering voor honden al vanaf €8,5 per maand

Jouw Kraski Ovcar biedt jou een hoop gezelligheid. Het hoort bij jouw gezin. Je hoort het eigenlijk liever niet: jouw huisdier kan een rottige ziekte krijgen, of een ongeluk krijgen. In dat geval sta je liever niet voor de keuze tussen je hond en een factuur van de dierenarts. Een huisdierenverzekering voor de Kraski Ovcar is een oplossing. Al vanaf een paar euro per maand verzeker je jouw viervoeter tegen veel behandelingen en medicaties. Onder andere huidallergie behandeling en chippen. Aanbieders als Ohra of lokale verzekeraars hanteren vergoedingen schommelend tussen de €1.700 en €5.400. Via deze pagina tref je erkende Kraski Ovcar verzekeringen (juni 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Waarom een huisdierenverzekering afsluiten?

Jouw Kraski Ovcar is jouw trouwe kameraad. Natuurlijk wil je uitmuntende zorg voor je dog. Geholpen door een dierenverzekering garandeer jij jouw hond van goede zorg zonder dat het in de papieren loopt. Bijvoorbeeld bij ziekte of een ongeluk. Je hoeft je dan niet druk te maken over een flinke rekening van de arts. In veel gevallen ben je gewoon welkom bij de dichtsbijzijndste dierenarts. De nota stuur je (online) naar de verzekeraar. Het maximum uitgekeerde bedrag kan oplopen tot €4.000 per jaar.

 • Geen zorgen meer over geld
 • Veel operaties zijn verzekerd
 • Voor jonge en oude honden
 • Vaak geen verplichte dierenartsen
 • Premie vanaf €7,65 per maand

Euthanasie en inslapen

Is jouw hond erg oud, of heeft hij een erge aandoening? Mogelijk is inslapen de beste optie. Dit heet ook wel euthanasie, en dit doe je bij de dierenarts (kost ongeveer €90), maar kan ook bij jou thuis (circa €155). De kosten van inslapen (afmaken) worden deels gedekt door de assuranten. Ten aanzien van het afscheid zijn er verschillende opties: cremeren, begraven of destructie.

Sterilisatie of Castratie

Het castreren zorgt ervoor dat de Kraski Ovcar zich niet meer kan voortplanten. Het gedrag verandert vaak in een rustiger dier. Meestal gebeurt het bij puppy’s. Kijk niet vreemd op van bedragen als €200. Reaal dier & zorg vergoedt het standaard. Bij een groot aantal andere assuranten is de castratie een extra dekking.

dierenverzekering-kraski-ovcar

Wat kost een Kraski Ovcar verzekeren?

Een dierenverzekering verschilt niet veel van een zorgverzekering voor mensen. In ruil voor een terugkerende premie zijn een heleboel kosten / handelingen gedekt. Een huisdierenverzekering is stukken goedkoper dan een verzekering voor mensen. De kosten variëren tussen €15,5 – €44 per 30 dagen. Maar kost nu echt een verzekering voor m’n dier? Veel elementen zijn bepalend voor de kosten. De verzekeraars kijkt primair naar het ras. Tevens kijken verzekeraars naar gewicht en leeftijd. Ook het basispakket dat je kiest en de hoogte van het eigen risico hebben invloed. Jouw viervoeter is al verzekerd vanaf €6,25 per maand. Ogenblikkelijk ontdekken wat de verzekering voor jouw Kraski Ovcar nu echt kost? Selecteer een maatschappij, vul de gevraagde gegevens in, en je ziet meteen hoe hoog de premie van juni 2024 bedraagt. Alternatief: verzekering Kaninchen Teckel afsluiten.

Hoe sluit ik een verzekering af?
Een geschikte Kraski Ovcar verzekering afsluiten regel je snel & eenvoudig. Een dekking aangetroffen die niet al te duur is, of met een dekking die bij jou past? Meestal werkt het als volgt:

 1. Gaat het om een mannetje of vrouwtje?
 2. Kies het ras van jouw hond.
 3. Betreft het een kruising? Selecteer dan het gewicht van het dier zodra het volgroeid is.
 4. Kies de leeftijd van de hond.
 5. Vul je postcode in.
 6. Kies een dekkingspakket plus eventuele aanvullende dekkingen.
 7. Geef jouw voorkeur door betreft de maximale vergoeding en selecteer het eigen risico.
 8. De kosten staan meteen in beeld. Tevreden? Sluit de huisdierenverzekering online af.

Prijslijst dierenarts Kraski Ovcar

Behandeling Prijzen
Consult €35
Consult weekend / avond €70
Chippen €48
Vaccinatie €51
Urine onderzoek €14,5
Bloedonderzoek €50
Röntgenfoto €77,5
CT-scan €158
MRI-Scan €750
Castratie Vanaf €205
Sterilisatie Vanaf €270
Tanden en kiezen trekken Vanaf €210
Reinigen gebit Vanaf €76,5

Welke hondenverzekering is voor mij geschikt?

Aan het oriënteren op een puppy verzekering voor de Kraski Ovcar (reu of teef)? Er zijn een aantal zaken essentiële factoren die belangrijk zijn bij het afsluiten van een polis. Tip: sluit op jonge leeftijd een hondenverzekering af voor je puppy. Je hebt dan altijd een voordelige polis. Maar ook deze zaken zijn van belang:

1. Kosten per maand (premie)
Het ras/kruising van de hond bepalen de de premie Echter, de maatschappijen verschillen onderling nogal. Het vertrekpunt moet zijn het vergelijken van de prijzen.

2. Hoe ziet de dekking eruit?
Bekijk grondig wat de verzekeraar wel en niet dekt. Niet alle soorten ziektes en geneesmiddelen worden standaard betaald. Bekijk nauwkeurig de voorwaarden van de verzekeraar. Is bestraling wel of niet vergoed? Of hoe zit het met huidallergie behandeling?

3. Maximum vergoeding
De max. vergoeding p/jaar schommelt tussen de €1.200 – 4.600. Bij een hoge maximale vergoeding, dan zal het maandelijkse bedrag toenemen. Probeer de kosten ongeveer in te schatten.

4. Eigen risico
Bij meerdere assuradeurs betekent het eigen risico een bedrag dat je betaalt voor iedere behandeling. Echter, weer andere partijen eisen een percentage voor elke declaratie. Het vaste bedrag ligt rond de €175, percentages zijn rond de 15 – 25%. We hebben ook info over: Kleine munsterlander verzekering.

Dierenverzekering Kraski Ovcar vergelijken juni 2024

Jij zoekt een goede verzekering voor jouw hond. Tegenwoordig vinden we talloze verzekeraars. Bij welke aanbieder vind ik de best geteste verzekering? Op basis van huisdierenverzekeringafsluiten.nl kan jij zonder gedoe hondenverzekering voor de Kraski Ovcar vergelijken. Hier tref je aanbieders als Hema. Aspecten die invloed hebben op de premie zijn zaken als medisch verleden, het ras, postcode, gewicht, leeftijd. Nu vind je de meest bekende dierenverzekeraars. Elk met eigen pluspunten.

petplan-verzekering

Petplan

Opname kliniek
Ruim aanbod pakketten
Geen kleine lettertjes

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Heupen verzekerd
Ook heupen en ellebogen
Ook voor puppy’s

ohra-verzekering

Ohra

Geneesmiddelen
Ook aansprakelijkheid
Voor de allerkleinsten

inshared-verzekering

Inshared

14 dagen bedenktijd
De eerlijke verzekering
Vele tevreden klanten

hema-verzekering

Hema

Aantrekkelijk geprijsd
Binnen 5 minuten geregeld
Begrijpelijk

aegon-verzekering

Aegon

Radio Therapie
Identificatiechip
Gemoedsrust

Wat betaalt mijn hondenverzekering?

De polisvoorwaarden van een dierenverzekering zijn wisselend. Het gros van de verzekeraars werken met een basisverzekering. Hiermee zijn de meest standaard kosten gedekt. Vanzelfsprekend een regulier consult, foto’s maken bij de dierenarts, een ingreep of geneesmiddelen. Normaliter is men in staat tot 75% – 80% te compenseren van een declaratie. Tip: soms kan je het eigen risico kiezen dat bij jou past. Bij veel partijen zijn er duurdere “top” pakketten. Dit een volledig pakket qua dekking, en het uit te keren bedrag is vaak wel het dubbele. Bezoek ook: AEGON verzekering voor dieren.

Aanvullende hondenverzekering
De Nederlandse maatschappijen hebben de mogelijkheid voor aanvullende verzekeringen op maat. De polis zelf gaat omhoog, maar jij hoeft je nergens meer druk om te maken. Voorbeelden van populaire aanvullende verzekeringen zijn:

 • Uw hond castreren
 • Crematie
 • Verzekerd in het buitenland
 • Fysio-begeleiding
 • Tandarts module
 • Uitgebreid onderzoek

Verzekering Kraski Ovcar afsluiten? Gewaarborgde lage verzekeringspremie voor een dierenverzekering!