Lhasa apso verzekeren? Een verzekering voor uw hond vanaf €9,5 per maand

Jouw eigen Lhasa apso biedt jou een hoop gehechtheid. Een onderdeel van de familie. Het is geen populair onderwerp: ook jouw hond kan ziek worden, of een aanrijding krijgen. Dan wil je geen keuze hoeven maken tussen je hond en een geldbedrag. Een huisdierenverzekering voor de Lhasa apso kan moeilijke keuzes uit de weg nemen. Vanaf €5,00 verzeker je jouw huisdier tegen veel behandelingen en medicaties. Denk hierbij aan fotodynamische therapie en acupuncturist behandeling. Assuradeurs als Aegon of andere partijen staan garant voor bedragen tussen de €1.100 tot en met € 3.800. Aan de hand van deze pagina ontdek je populaire Lhasa apso verzekeringen (juni 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Wat zijn de voordelen van een huisdierenverzekering?

Jouw Lhasa apso is jou heel wat waard. Vanzelfsprekend ga je voor uitmuntende zorg voor je dog. Met behulp van zo’n dierenverzekering waarborg je jouw hond van de beste zorg. Denk aan een bepaalde operatie. Je hebt zo geen stress over financiële zaken. In veel gevallen kies je zelf een regionale dierenarts. De rekening gaat naar de verzekeraar. De maximale vergoedingen zijn soms wel €5.000 per jaar.

 • Niet meer nadenken over financiën
 • Medische ingrepen en medicatie
 • Voor puppy’s en oudere honden
 • Naar je eigen dierenarts
 • Al verzekerd vanaf €9,9 per maand

Euthanasie & inslapen

Begint je hond op leeftijd te raken, of heeft hij te lijden onder een erge ziekte? Dan is het laten inslapen van dieren een keuze. Euthanasie regel je bij de dierenarts (circa €100), maar mogelijk ook thuis (circa €145). Inslapen (afmaken) wordt grotendeels gedekt door een verzekeringsmaatschappij. Wat het afscheid aangaat heb je ’n aantal opties: cremeren, begraven of destructie.

Sterilisatie of Castratie

Castratie zorgt ervoor dat de Lhasa apso zich niet meer kan voortplanten. Het grote voordeel hiervan is: een minder dominant dier. Het gebeurt vaak op jonge leeftijd. Kijk niet vreemd op van bedragen als €270. Reaal dier & zorg vergoedt het standaard. Bij het gros van de andere aanbieders is de castratie een premium dekking.

dierenverzekering-lhasa-apso

Wat kost een Lhasa apso verzekering?

Een dierenverzekering is eigenlijk hetzelfde als de zorgverzekeringen van Univé, FBTO of VGZ. In ruil voor een terugkerende premie zijn een heleboel kosten / handelingen gedekt. Een verzekering voor dieren is flink betaalbaarder dan een zorgverzekering voor jou en mij. De prijzen variëren enorm, tussen €9,5 tot €28,5 per maand. Maar kost nu echt een verzekering voor m’n dier? Meerdere elementen zorgen voor de totstandkoming van de premie. De verzekeraars kijkt primair naar het type ras of de kruising. Tevens tellen ook geboortejaar en het gewicht. Ook het gekozen pakket en het eigen risico hebben invloed. Een verzekering is er al vanaf €5,35 per maand. Vandaag nog ontdekken wat de verzekering voor jouw Lhasa apso exact kost? Selecteer een verzekeraar, voer de details over jouw huisdier in, en ontdek de actuele premie van juni 2024. Suggestie: verzekering Kraski Ovcar afsluiten.

Verzekering afsluiten in 8 stappen
Een geschikte Lhasa apso verzekering afsluiten is zo gepiept. Een polis aangetroffen die betaalbaar is, of waar jij veel vertrouwen in hebt? In de regel ziet het er ongeveer zo uit:

 1. Gaat het om een mannetje of vrouwtje?
 2. Kies het ras van jouw hond.
 3. Staat het ras er niet bij? Kies dan het volgroeide gewicht.
 4. Wanneer is jouw hond geboren?
 5. Waar woon jij? Vul je postcode in.
 6. Markeer de gewenste dekking en optioneel aanvullende verzekeringen.
 7. Geef jouw voorkeur door betreft de maximale vergoeding en de hoogte van het eigen risico.
 8. Je ziet nu wat de maandelijkse polis is. Je kunt de dierenverzekering meteen online afsluiten.

Prijzen dierenarts Lhasa apso

Situatie Vergoeding
Consult €35
Consult weekend / avond €62
Chippen €44
Vaccinatie €58
Urine onderzoek €16
Bloedonderzoek €53
Röntgenfoto €79,5
CT-scan €144
MRI-Scan €825
Castratie Vanaf €230
Sterilisatie Vanaf €295
Tanden en kiezen trekken Vanaf €170
Reinigen gebit Vanaf €66,5

Welke hondenverzekering past bij mij?

Bezig met een puppy verzekering voor jouw trouwe Lhasa apso (reu of teef? Graag noemen we verschillende zaken die je niet moet vergeten bij de keuze voor een maatschappij. Advies: sluit op jonge leeftijd een hondenverzekering af voor je puppy. Je profiteert dan van minimale kosten. Houd ook rekening met deze zaken:

1. Hoogte van de premie
Het soort hond en z’n leeftijd zijn grotendeels verantwoordelijk voor de premie per maand Maar, prijzen verschillen nogal per aanbieder. Begin steevast met premies vergelijken.

2. Hoe ziet de dekking eruit?
Analyseer zorgvuldig hoe het gekozen pakket eruit ziet. Niet alle therapieën en medicijnen worden standaard betaald. Check grondig de voorwaarden van de polis. Is radioactieve jodium behandelingen wel vergoed voor mijn hond? En wat kan ik verwachten omtrent Rabiës vaccinatie?

3. Wat wordt er jaarlijks maximaal vergoed?
De maximale vergoeding op jaarbasis vinden we meestal tussen de €1.000 – 6.500. Ga je voor een hoog bedrag, dan betaal je meer premie. Noteer voor jezelf de max. kosten die jij verwacht.

4. Eigen risico
Bij ongeveer de helft van de verzekeraars betaal je het eigen risico als een vaststaand bedrag per behandeling. Sommige aanbieders eisen een percentage voor elke declaratie. Het vaste bedrag ligt rond de €175, bij een percentage ga je vaak richting de circa 35%. Bekijk ook de opties voor een Lapinkoira verzekering.

Dierenverzekering Lhasa apso vergelijken juni 2024

Jij wilt jouw hond verzekeren. Tegenwoordig is het aanbod enorm. Bij wie moet ik zijn voor de beste of goedkoopste verzekering? Via huisdierenverzekeringafsluiten.nl kan jij binnen een paar minuten hondenverzekering voor de Lhasa apso vergelijken. Hier tref je aanbieders als Aegon. Onderdelen die de premie bepalen zijn onder andere leeftijd, het ras, gewicht, medisch verleden, geslacht. Onderstaand bekijk je de 6 grote NL’se dierenverzekeraars. We sommen de belangrijkste voordelen voor je op.

petplan-verzekering

Petplan

Tandzorg
Samengesteld door artsen
Ongeacht welk ras/afkomst

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

14 dagen bedenktijd
Tel: 072-5180280
Veel rassen te verzekeren

ohra-verzekering

Ohra

Chemo
Delta Lloyd
Vele tevreden klanten

inshared-verzekering

Inshared

Snelle klantenservice
Advertentie bij vermissing
Account via internet

hema-verzekering

Hema

Aantrekkelijk geprijsd
Uitgebreide dekking
Voor de allerkleinsten

aegon-verzekering

Aegon

Verblijf in kliniek
Identificatiechip
Online afsluiten

Welke kosten dekt de hondenverzekering?

De voorwaarden van een dierenverzekering verschillen per verzekeraar. Het merendeel van de partijen biedt als uitgangspunt een basisverzekering. Daarmee worden algemene kosten gedekt. Denk aan een consult bij een dierenarts, eenvoudige foto’s, een uitgebreide behandeling of geneesmiddelen. Gewoonlijk is de minimale dekking tot 80% van een declaratie. Bij verscheidene partijen kies je zelf het eigen risico. Ook kun je een totaalpakket of plus-polis nemen. Dit is een meer complete verzekering, en de verzekeraar biedt jaarlijks een hoger bedrag uit. Lees meer over: Petplan huisdierdekking.

Aanvullende dierenverzekering
De Nederlandse assuradeurs hebben de mogelijkheid voor unieke aanvullende verzekering (pakketten). Het kostenplaatje gaat omhoog, maar je kunt met een gerust hart slapen. Om je een beeld te geven van een aantal aanvullende verzekeringen:

 • Uw hond steriliseren
 • Euthanasie + crematie
 • Europa dekking
 • Fysio-trajecten
 • Tandartsdekking
 • Chemo- en radiotherapie

Verzekering Lhasa apso afsluiten? Zeker een aantrekkelijke verzekeringspremie van jouw dierenverzekering!