Mastino Napoletano verzekeren? Een dierenverzekering voor een hond al vanaf €8 per maand

Jouw eigen Mastino Napoletano biedt jou een hoop gehechtheid. Het hoort bij jouw gezin. Je hoort het eigenlijk liever niet: hij kan iets onder de leden krijgen of een aanrijding krijgen. Dan wordt je niet graag gedwongen te kiezen tussen je hond en een flinke nota van de arts. Een huisdierenverzekering voor jou Mastino Napoletano is een oplossing. Al vanaf een paar euro per maand ben je verzekerd tegen veel behandelingen en medicaties. Je moet dan denken aan bestraling en puppie vaccinatie. Maatschappijen als Ohra en andere aanbieders staan garant voor bedragen tussen de €1.600 tot en met € 5.400. Via deze pagina tref je populaire Mastino Napoletano verzekeringen (juli 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Waarom een huisdierenverzekering afsluiten?

Jouw Mastino Napoletano is jouw trouwe kameraad. Uiteraard ga je voor de beste zorg voor jouw huisdier. Dankzij een dierenverzekering garandeer jij jouw huisdier van goede zorg zonder dat het in de papieren loopt. Denk aan een bepaalde operatie. In zo’n geval een forse nota. In veel gevallen ben je gewoon welkom bij een dierenarts in de buurt. De nota stuur je (online) naar de verzekeraar. Bij sommige aanbieders ontvang je tot wel €4.300 per jaar.

 • Altijd geld voor een operatie
 • Veel operaties zijn verzekerd
 • Alle rassen en kruisingen zijn welkom
 • Mogelijkheid voor eigen dierenarts
 • Premie vanaf €6,9 per maand

Inslapen en euthanasie

Is de tijd voor je hond gekomen, of gewoon te ziek? Hier is het laten inslapen van dieren een keuze. Euthanasie regel je bij de dierenarts (circa €90), maar is ook op locatie mogelijk (ongeveer €145). De kosten van inslapen (afmaken) worden deels gedekt door de verzekeraars. Omtrent het afscheid onderscheiden we een aantal keuzemogelijkheden: cremeren, destructie of begraven.

Castreren of Steriliseren

Het castreren zorgt ervoor dat de Mastino Napoletano niet meer vruchtbaar is. Het grote voordeel hiervan is: een minder onrustig dier. Vaak doet men dit in het 1e levensjaar. Kijk niet vreemd op van bedragen als €240. Bij Reaal dier & zorg is dit standaard gedekt. Bij veel andere partijen is castreren gedekte in het aanvullend pakket.

dierenverzekering-mastino-napoletano

Wat kost een Mastino Napoletano verzekering?

Een dierenverzekering verschilt niet veel van een zorgverzekering voor mensen. Tegen een maandelijkse premie, vallen een groot aantal medische behandelingen. Jouw viervoeter verzekeren is natuurlijk veel voordeliger dan de zorgpremie die jij en ik betalen. In de basis ligt de prijs tussen €9,25 tot €42 per 30 dagen. Hoe berekenen ze de premie voor mijn huisdier? Veel variabelen zijn bepalend voor de kosten. Het meest belangrijke is het ras van jouw viervoeter. Ook wordt er gekeken naar geboortejaar en het gewicht. Ook het gekozen pakket en de hoogte van het eigen risico hebben invloed. Een verzekering is er al vanaf €7,7 per maand. À la minute te weten komen wat de verzekering voor de Mastino Napoletano tot op de komma kost? Klik op een verzekeraar, beantwoord de vragen, en achterhaal de actuele premie van juli 2024. Interessant: verzekering Laplandse Herdershond afsluiten.

Hoe moet ik een dierenverzekering afsluiten?
Een goede Mastino Napoletano verzekering afsluiten regel je snel & eenvoudig. Een polis tegengekomen met een lage premie, of een waar jij goede verhalen over hoort? Doorgaans werkt het als volgt:

 1. Is het een reu of een teef?
 2. Voer het ras van jouw hond in.
 3. Is jouw hond een kruising? Markeer dan het verwachte volgroeide gewicht.
 4. Kies de leeftijd van de hond.
 5. Kies jouw woonplaats.
 6. Je hebt nu keuze uit enkele pakketten en optioneel aanvullende verzekeringen.
 7. Kies een van de opties m.b.t. de max. vergoeding en kies het eigen risico.
 8. Je ziet nu wat de maandelijkse polis is. Klopt het? Dan kan je jouw dierenverzekering online afsluiten.

Prijslijst dierenarts Mastino Napoletano

Situatie Tarieven
Consult €42
Consult weekend / avond €66
Chippen €39
Vaccinatie €52
Urine onderzoek €17,5
Bloedonderzoek €60
Röntgenfoto €77
CT-scan €142
MRI-Scan €775
Castratie Vanaf €205
Sterilisatie Vanaf €305
Tanden en kiezen trekken Vanaf €220
Reinigen gebit Vanaf €76

Welke hondenverzekering past bij mijn dier?

Vandaag nog een puppy verzekering voor jouw Mastino Napoletano (reu of teef? We behandelen essentiële zaken waar je op moet letten bij het afsluiten van een polis. Advies: ideaal gezien sluit je de polis af als het nog een puppy is. Je hebt dan te maken met een laag tarief. Houd ook de volgende factoren in acht:

1. Jouw premie
De te verzekeren hond (gewicht, ras) bepalen grotendeels de hoogte van de premie. Echter, de tarieven liggen zeer uiteen. Start altijd met premies naast elkaar zetten.

2. Dekkingsgebied van de polis
Achterhaal zorgvuldig wat er in de basisdekking zit. Niet alle therapieën en pillen betaalt de verzekeraar. Analyseer zorgvuldig de voorwaarden van de verzekeraar. Wordt ontwormen wel vergoed voor mijn hond? En welke garanties zijn er met Rabiës vaccinatie?

3. Wat wordt er jaarlijks maximaal betaald?
Het bedrag wat je maximaal vergoed krijgt is vaak een bedrag tussen de €1.000 – 6.300. Wil je een lekker hoog bedrag, dan zal het maandelijkse bedrag toenemen. Probeer de kosten ongeveer in te schatten.

4. Eigen risico
Bij ongeveer de helft van de partijen is het eigen risico een vaststaand bedrag per behandeling. Echter, weer andere partijen doen dit met een percentage per behandeling. Vaste vergoedingen liggen rond de €150, en het percentage is vaak 10% of meer. Bekijk ook de opties voor een Markiesje verzekering.

Dierenverzekering Mastino Napoletano vergelijken juli 2024

Jij wilt de zorg voor jouw hond goed regelen. Tegenwoordig vinden we talloze verzekeraars. Waar vind ik nu de beste of goedkoopste verzekering? Geholpen door de vergelijkingstool kan je moeiteloos hondenverzekering voor de Mastino Napoletano vergelijken. Wij vergelijken onder andere Reaal. Elementen die ten grondslag liggen aan de premie zijn factoren als medisch verleden, postcode, leeftijd, gewicht, geslacht. Hierna vind je de 6 grote NL’se dierenverzekeraars. Elke verzekeraar heeft weer zijn voordelen.

petplan-verzekering

Petplan

Fysiotherapie
Met tips & weetjes
Gebruiksvriendelijk

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Heupen verzekerd
Dier & Zorg label
Veel rassen te verzekeren

ohra-verzekering

Ohra

Castratie
Eenvoudig opzeggen
Vele tevreden klanten

inshared-verzekering

Inshared

Crematie
Health check
Goed beoordeeld

hema-verzekering

Hema

Crematie
Beste zorg bij ziekte
Eenvoudig

aegon-verzekering

Aegon

Uitgebreide vergoeding
Keurmerk
Verantwoord verzekeren

Waar ben ik tegen verzekerd met mijn hondenverzekering?

De behandelingen die vergoed worden door een dierenverzekering verschillen per verzekeraar. De nationale partijen biedt een soort van basisverzekering. Zodoende zijn de normale behandelingen inbegrepen. Vanzelfsprekend een regulier consult, eenvoudige foto’s, opname in een kliniekof medische hulpmiddelen. Normaliter vergoeden verzekeraars 50% tot 80% van de gemaakte kosten. Tip: soms bepaal je zelf het eigen risico. Bovendien kan je een premium pakket kiezen. Dit een volledig pakket qua dekking, en de verzekeraar biedt jaarlijks een hoger bedrag uit. Lees meer over: verzekering Petplan afsluiten.

Aanvullende verzekering voor jouw hond
De erkende maatschappijen geven jou de optie voor aanvullende verzekeringen. Het verzekeringstarief zal wat stijgen, maar jij hoeft je nergens meer druk om te maken. Vaak afgesloten aanvullende verzekeringen zijn:

 • Uw hond steriliseren
 • Uitvaart
 • Verzekerd in het buitenland
 • Fysio-module
 • Tandarts module
 • MRI-scan

Verzekering Mastino Napoletano afsluiten? Betrouwbare en goedkope verzekeringspremie van jouw dierenverzekering!