Middenslag keeshond verzekeren? Een huisdierenverzekering voor een hond al vanaf €6 per maand

Herkenbaar? Jouw Middenslag keeshond geeft jou volop toewijding. Misschien is het wel je beste vriend. Je denkt er liever niet over na: ook jouw hond kan ziek worden, of een aanrijding krijgen. In zo’n scenario wordt je niet graag gedwongen te kiezen tussen je hond en een geldbedrag. Een huisdierenverzekering voor jouw Middenslag keeshond biedt dan uitkomst. Tegen een klein bedrag per maand is jouw hond verzekerd tegen de meeste ziektekosten. Je moet dan denken aan radiotherapie en operatie met narcose. Assuradeurs als Petplan en nog een aantal assuradeurs hanteren vergoedingen schommelend tussen de €1.600 tot en met € 2.800. Op deze website vind je meer info over nationale Middenslag keeshond verzekeringen (april 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Wat zijn de voordelen van een huisdierenverzekering?

Jouw Middenslag keeshond is jouw trouwe kameraad. Natuurlijk wens je het allerbeste voor je dog. Met een dierenverzekering verzeker je jouw maatje van de juiste zorg als het nodig is. Onmisbaar bij bijvoorbeeld een operatie. Je hoeft niet na te denken over een forse nota. Bij veel verzekeraars ben je gewoon welkom bij een regionale dierenarts. De rekening gaat naar de verzekeraar. De maximale vergoeding kan oplopen tot €4.800 per jaar.

 • Geen grote onverwachte uitgaven
 • Uitgebreide medische behandelingen
 • Voor rasdieren en gekruiste honden
 • Mogelijkheid voor eigen dierenarts
 • Al verzekerd vanaf €7,95 per maand

Inslapen & euthanasie

Wordt jouw hond een dag je ouder, of heeft hij een erge aandoening? In zo’n geval is het laten inslapen van dieren een keuze. Voor euthanasie ga je naar de dierenarts (kost ongeveer €90), maar kan ook bij jou thuis (ongeveer €120). Het proces van inslapen (afmaken) wordt deels gedekt door de verzekeraar. Wat betreft afscheid heb je enkele varianten: begraven, cremeren of destructie.

Steriliseren en Castreren

Het castreren heeft als effect dat je Middenslag keeshond geen pups meer voort kan brengen. Vaak resulteert het ook in een rustiger dier. Het gebeurt vaak op jonge leeftijd. Sterilisatie kost al gauw €260. Bij Real dier & zorg is dit gewoon inbegrepen. Bij het gros van de andere verzekeraars is een castratie een extra dekking.

dierenverzekering-middenslag-keeshond

Wat kost een Middenslag keeshond verzekering?

Een dierenverzekering verschilt niet veel van zorgverzekeringen zoals mensen die afsluiten. Voor een vast bedrag per maand, worden operaties en medicijnen grotendeels vergoed. Jouw viervoeter verzekeren is aanmerkelijk goedkoper dan een normale zorgverzekering. De prijzen variëren enorm, tussen €8,75 en €26,5 (maandelijks). Maar hoe komt de prijs voor een verzekering tot stand? Verschillende factoren zorgen voor de totstandkoming van de premie. Een belangrijke factor is het ras. Vanzelfsprekend kijken verzekeraars naar gewicht en leeftijd. Ook het verzekeringspakket en de hoogte van het eigen risico zijn belangrijke factoren. Een huisdierenverzekering sluit je af vanaf €6,85 per maand. Snel achterhalen wat de verzekering voor de Middenslag keeshond precies kost? Navigeer naar een assuradeur, voer jouw gegevens in, en ontdek de actuele premie van april 2024. Check ook: verzekering Lhasa apso afsluiten.

Hoe sluit ik snel een huisdierenverzekering af?
Een Middenslag keeshond verzekering afsluiten is erg makkelijk. Een polis tegengekomen die niet al te duur is, of een waar jij goede verhalen over hoort? In veel gevallen ziet het er ongeveer zo uit:

 1. Is jouw hond een reutje of een teefje?
 2. Kies het ras van jouw hond.
 3. Staat het ras er niet bij? Voer dan in het verwachte volgroeide gewicht.
 4. Hoe oud is jouw hond?
 5. Kies jouw woonplaats.
 6. Kies een dekkingspakket en regel direct online aanvullende verzekeringen.
 7. Markeer de maximum vergoeding per jaar en een eigen risico.
 8. De verzekeraar toont de premie per maand. De gekozen dierenverzekering sluit je direct online af, en kan vandaag nog ingaan.

Prijslijst dierenarts Middenslag keeshond

Situatie Tarieven
Consult €43
Consult weekend / avond €73
Chippen €48
Vaccinatie €50
Urine onderzoek €17
Bloedonderzoek €60
Röntgenfoto €68
CT-scan €146
MRI-Scan €875
Castratie Vanaf €180
Sterilisatie Vanaf €280
Tanden en kiezen trekken Vanaf €220
Reinigen gebit Vanaf €67,5

Welke hondenverzekering past bij mij?

Aan het oriënteren op een puppy verzekering voor jouw Middenslag keeshond (reu of teef)? We onderscheiden eenessentiële dingen waar je op moet letten bij de keuze voor een maatschappij. Advies: ideaal gezien sluit je de polis af als het nog een puppy is. Je profiteert dan van een laag tarief. Let daarnaast op de volgende zaken:

1. Hoogte van de premie
Het soort hond en z’n leeftijd liggen ten grondslag aan de maandelijkse kosten. Echter, prijzen verschillen nogal per aanbieder. De basis is een gedegen prijsvergelijking.

2. Type dekking?
Check altijd wat wel maar ook niet wordt verzekerd. Niet alle therapieën en medische hulpmiddelen zitten in het basispakket. Analyseer nauwkeurig de voorwaarden van de polis. Is acupuncturist behandeling wel of niet vergoed? En hoe zit het met cocktail vaccinatie?

3. Wat wordt er jaarlijks maximaal betaald?
De max. vergoeding p/jaar is vaak een bedrag tussen de €1.200 en 5.000. Wil je een lekker hoog bedrag, dan ga je meer betalen. Noteer voor jezelf de max. kosten die jij verwacht.

4. Eigen risico
Bij meerdere assuradeurs werkt men met een eigen risico als een bedrag dat je betaalt voor iedere behandeling. Sommige aanbieders doen dit met een percentage per behandeling. Bij een vaststaand bedrag moet je denken aan €100, het procentuele eigen risico ligt rond de 20%, afhankelijk van het pakket. Check ook alles over een Mastin espanol verzekering.

Dierenverzekering Middenslag keeshond vergelijken april 2024

Jij wilt niet voor verrassingen komen te staan. Sinds een aantal jaren kan je kiezen uit veel pakketten. Bij welke aanbieder vind ik een gewoon goede verzekering? Op basis van de huisdierenverzekering vergelijken kan ook jij probleemloos hondenverzekering voor de Middenslag keeshond vergelijken. Je komt hier in contact met o.a. Aegon. Variabelen die ten grondslag liggen aan de premie zijn onder andere gewicht, medisch verleden, postcode, leeftijd, het ras. Onderstaand vind je de meest gekozen dierenverzekeraars. Ieder met hun eigen voordelen.

petplan-verzekering

Petplan

Uitgebreide basisdekking
Met tips & weetjes
Declaren via internet

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Snelle klantenservice
Ook heupen en ellebogen
Ongeacht welk ras/afkomst

ohra-verzekering

Ohra

Snelle ingangsdatum
Eenvoudig opzeggen
Declaren via internet

inshared-verzekering

Inshared

Verblijf in kliniek
170.000 + verzekerden
Ongeacht welk ras/afkomst

hema-verzekering

Hema

Radio Therapie
Eenvoudig verzekerd
Online afsluiten

aegon-verzekering

Aegon

Uitgebreide basisdekking
€3.500 euro per jaar
Hoge klanttevredenheid

Wat wordt er gedekt door de hondenverzekering?

De afgedekte behandelingen van een dierenverzekering wisselen enorm. De grote partijen hanteert een basisverzekering. Zo zijn de meest standaard kosten gedekt. Denk aan een consult bij een dierenarts, foto’s maken bij de dierenarts, een ingreep of andere hulpmiddelen. In het algemeen kunnen ze de helft tot 3/4 vergoeden van een declaratie. Soms kan je het vergoedingspercentage zelf kiezen. Bij veel partijen er zijn mogelijkheden voor top of totaal polissen. Dit een volledig pakket qua dekking, en de verzekeraar biedt jaarlijks een hoger bedrag uit. Check ook: verzekering AEGON afsluiten.

Aanvullende verzekering
De grote verzekeraars geven jou de optie voor uitgebreidere pakketten (aanvullende verzekering). Het verzekeringstarief zal wat stijgen, maar jij hoeft je nergens meer druk om te maken. Voorbeelden van populaire aanvullende verzekeringen zijn:

 • Castratie
 • Uitvaart
 • Verzekerd in het buitenland
 • Fysio-dekking
 • Tandarts module
 • Chemo- en radiotherapie

Verzekering Middenslag keeshond afsluiten? Betrouwbare en scherpe verzekeringspremie van jouw dierenverzekering!