Norbottenspets verzekeren? Een verzekeringspolis voor uw hond vanaf €6 per maand

Herkenbaar? Jouw Norbottenspets staat voor onmetelijk veel liefde. Het is onderdeel van jouw leven. Je staat er misschien niet altijd bij stil: jouw huisdier kan een rottige ziekte krijgen, of een erge verwonding krijgen. In zo’n scenario wil je geen keuze hoeven maken tussen jouw huisdier en een rekening. Een huisdierenverzekering voor jou Norbottenspets is een oplossing. Vanaf €5,00 verzeker je jouw hond veel behandelingen en medicaties. Denk hierbij aan titeren en/of bloeddrukmeting. Verzekeraars als Ohra en verschillende andere partijen hanteren vergoedingen schommelend tussen de €2.000 tot wel €2.800. Op deze website vind je gangbare Norbottenspets verzekeringen (april 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Waarom een huisdierenverzekering afsluiten?

Jouw Norbottenspets is misschien wel je beste vriend. Vanzelfsprekend ga je voor uitmuntende zorg voor jouw viervoeter. Via een dierenverzekering verzeker je het diertje van de beste zorg. Onmisbaar bij bijvoorbeeld een operatie. In zo’n geval financiële zaken. Doorgaans kan je gewoon naar jouw eigen dierenarts. De nota stuur je (online) naar de verzekeraar. De maximale vergoeding kan oplopen tot €3.300 per jaar.

 • Altijd geld voor een operatie
 • Veel operaties zijn verzekerd
 • Ook voor kruisingen
 • Veel aangesloten dierenartsen
 • Al vanaf €9,1 per maand

Inslapen en euthanasie

Is jouw hond op leeftijd, of heeft hij een erge aandoening? In dat geval is het laten inslapen van dieren een keuze. Euthanasie regel je bij de dierenarts (kosten: €95), maar mogelijk ook thuis (ongeveer €150). Inslapen (afmaken) wordt grotendeels gedekt door een verzekeringsmaatschappij. Aangaande afscheid nemen zijn er verschillende varianten: begraven, cremeren of destructie.

Sterilisatie of Castratie

Het castreren zorgt ervoor dat de Norbottenspets niet meer vruchtbaar is. Het grote voordeel hiervan is: een rustiger dier. Vaak doet men dit in het 1e levensjaar. Kijk niet vreemd op van bedragen als €245. Reaal dier & zorg vergoedt het standaard. Bij de meeste andere polissen is castreren een premium dekking.

dierenverzekering-norbottenspets

Wat kost een Norbottenspets verzekering?

Een dierenverzekering is vergelijkbaar met zorgverzekeringen zoals mensen die afsluiten. In ruil voor een terugkerende premie worden medische kosten (deels) gedekt. Jouw hond verzekeren is vele malen goedkoper dan een polis voor mensen. De kosten variëren tussen €18 en €41,5 (maandelijks). Maar kost nu echt een verzekering voor m’n dier? Verschillende factoren bepalen de premie. De voornaamste variabele is het ras van jouw hond. Tevens wordt er gekeken naar geboortejaar en het gewicht. Ook de gekozen dekking en het gekozen eigen risico werken mee in de premie. Jouw viervoeter is al verzekerd vanaf €7,2 per maand. Razendsnel weten wat de verzekering voor jouw Norbottenspets precies kost? Selecteer een maatschappij, voer de details over jouw huisdier in, en check de premie van april 2024. Suggestie: verzekering Mastino Napoletano afsluiten.

Hoe sluit ik snel een huisdierenverzekering af?
Een Norbottenspets verzekering afsluiten regel je snel & eenvoudig. Een dekking aangetroffen die niet al te duur is, of een waar jij goede verhalen over hoort? bij de meeste verzekeraars gaat het zo:

 1. Is het een reu of een teef?
 2. Gaat het om een ras of kruising?
 3. Is jouw hond een kruising? Voer dan in het gewicht van het dier zodra het volgroeid is.
 4. Wanneer is jouw hond geboren?
 5. Vul je postcode in.
 6. Selecteer de gewenste dekking en vergeet niet de aanvullende dekkingen.
 7. Kies een van de opties m.b.t. de max. vergoeding en kies het eigen risico.
 8. De kosten staan meteen in beeld. Tevreden? Sluit de huisdierenverzekering online af.

Dierenarts Tarieven Norbottenspets

Behandeling Kosten
Consult €34
Consult weekend / avond €68
Chippen €48
Vaccinatie €50
Urine onderzoek €16,5
Bloedonderzoek €52,5
Röntgenfoto €76,5
CT-scan €159
MRI-Scan €700
Castratie Vanaf €200
Sterilisatie Vanaf €315
Tanden en kiezen trekken Vanaf €180
Reinigen gebit Vanaf €73,5

Welke hondenverzekering past bij mij?

Meer weten over een puppy verzekering voor de Norbottenspets (reu of teef? We behandelen belangrijke onderdelen waar je rekening mee dient te houden bij het afsluiten van een polis. Advies: sluit de polis af voor jouw hond als het nog een puppy is. Je profiteert dan van een voordelige polis. Let daarnaast op de volgende zaken:

1. Maandelijkse premie
De te verzekeren hond (gewicht, ras) zijn grotendeels verantwoordelijk voor de premie Echter, er zit behoorlijk verschil tussen de polissen. De basis is premies naast elkaar zetten.

2. Wat wordt er wel/niet verzekerd?
Controleer zorgvuldig wat er in de basisdekking zit. Niet alle therapieën en medische hulpmiddelen zijn inbegrepen. Achterhaal grondig de inhoud van het pakket. Wordt homeopaat behandeling vergoed of niet? En in hoeverre zijn zaken gedekt als vaccinaties?

3. Wat wordt er jaarlijks maximaal vergoed?
De maximale vergoeding op jaarbasis ligt tussen de €1.000 – 6.500. Ga je voor een hoog bedrag, dan betaal je meer premie. Probeer de kosten ongeveer in te schatten.

4. Eigen risico
Bij meerdere partijen betaal je het eigen risico als een vaststaand bedrag per behandeling. Sommige verzekeraars werken met een percentage van bijv. 20%. Een vooraf gekozen bedrag ligt zo rond de €150, het procentuele eigen risico ligt rond de 25%. Mogelijk ook relevant: Munsterlander verzekering.

Dierenverzekering Norbottenspets vergelijken april 2024

Jij zoekt een verzekering voor jouw viervoeter. Sinds een aantal jaren zijn er veel aanbieders. Bij wie moet ik zijn voor de beste of goedkoopste verzekering? Op basis van huisdierenverzekeringafsluiten.nl kan je razendsnel hondenverzekering voor de Norbottenspets vergelijken. Je komt hier in contact met o.a. Aegon. Aspecten die invloed hebben op de premie zijn zaken als postcode, medisch verleden, leeftijd, het ras, geslacht. Hieronder achterhaal je de 6 grote NL’se dierenverzekeraars. Ieder met hun eigen voordelen.

petplan-verzekering

Petplan

Castratie
De enige echte specialist
Uitstekend beoordeeld

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Vandaag nog verzekerd
Ook heupen en ellebogen
Voor de allerkleinsten

ohra-verzekering

Ohra

Radio Therapie
Direct geregeld
Ook je pup verzekeren

inshared-verzekering

Inshared

Castratie
170.000 + verzekerden
Ook je pup verzekeren

hema-verzekering

Hema

Opname kliniek
No-nonsense
Voor de allerkleinsten

aegon-verzekering

Aegon

Kies je eigen dekking
Lage poliskosten
Ook voor puppy’s

Wat wordt er gedekt door de hondenverzekering?

De behandelingen die vergoed worden door een dierenverzekering zijn per aanbieder weer anders. De Nederlandse verzekeraars biedt een soort van basisverzekering. Zo ben je al vrij goed verzekerd. Natuurlijk een bezoek bij de dierenarts, röntgenfoto’s, opname + verblijf in kliniek of hulpmiddelen. In het algemeen is men in staat tot 75% – 80% te compenseren van de rekening. In sommige gevallen kan je het vergoedingspercentage zelf kiezen. Niet zelden zijn er duurdere “top” pakketten. Dit is een meer complete verzekering, en de verzekeraar biedt jaarlijks een hoger bedrag uit. Lees meer over: AEGON dierenverzekering.

Aanvullende dierenverzekering
De Nederlandse aanbieders geven jou de optie voor aanvullende verzekeringen op maat. Het kostenplaatje valt iets hoger uit, maar het biedt meer zekerheid. Voorbeelden van populaire aanvullende verzekeringen zijn:

 • Castratie / Sterilisatie
 • Crematie
 • Dekking in het buitenland
 • Fysio-trajecten
 • Gebit-dekking
 • Uitgebreid onderzoek

Verzekering Norbottenspets afsluiten? Altijd een voordelige verzekeringspremie voor jouw dierenverzekering!