Nova scotia duck tolling retriever verzekeren? Een dierenverzekering voor je hond vanaf €8,25 per maand

Jouw eigen Nova scotia duck tolling retriever betekent onmetelijk veel liefde. Een onderdeel van de familie. Het is niet leuk om te bedenken: hij kan iets onder de leden krijgen of een aanrijding krijgen. In dat geval sta je liever niet voor de keuze tussen jouw viervoeter en een flinke nota van de arts. Een huisdierenverzekering voor de Nova scotia duck tolling retriever is dan erg welkom. Voor een kleine premie verzeker je jouw viervoeter tegen verwondingen of aandoeningen. Bijvoorbeeld homeopaat behandeling en/of echo. Maatschappijen als Reaal of nog een aantal assuradeurs hanteren vergoedingen schommelend tussen de €1.000 tot wel €5.000. Aan de hand van deze pagina tref je alle Nova scotia duck tolling retriever verzekeringen (juni 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Waarom heb ik een huisdierenverzekering nodig?

Jouw Nova scotia duck tolling retriever is jou heel wat waard. Vanzelf ga je voor het allerbeste voor jouw viervoeter. Geholpen door een dierenverzekering verzeker jij jouw hond van de beste zorg. Denk aan een bepaalde operatie. Je hoeft dan niet in te zitten over een forse nota. Steeds vaker kan je terecht bij jouw eigen dierenarts. De rekening gaat naar de verzekeraar. De maximale vergoedingen zijn soms wel €3.900 per jaar.

 • Geen zorgen meer over geld
 • Verzekerd tegen groot aantal behandelingen
 • Voor rasdieren en gekruiste honden
 • Naar je eigen dierenarts
 • Premie vanaf €9,3 per maand

Inslapen & euthanasie

Wordt jouw hond een dag je ouder, of gewoon te ziek? Mogelijk is het laten inslapen van je dier mogelijk. Dit heet ook wel euthanasie, en dit doe je bij de dierenarts (kost ongeveer €95), maar soms is thuis ook een optie (ongeveer €175). Het proces van inslapen (afmaken) wordt deels gedekt in de polis. Aangaande afscheid nemen zijn er diverse opties: begraven, cremeren of destructie.

Steriliseren en Castreren

Castratie zorgt ervoor dat de Nova scotia duck tolling retriever geen pups meer voort kan brengen. Vaak resulteert het ook in een aangenamer gezinslid. Meestal gebeurt het bij puppy’s. Kosten van sterilisatie zijn al snel €220. Reaal dier & zorg vergoedt het standaard. Bij veel van de andere partijen is de castratie als extra optie te verzekeren.

dierenverzekering-nova-scotia-duck-tolling-retriever

Wat kost een Nova scotia duck tolling retriever verzekering?

De dierenverzekering kan je goed vergelijken met een zorgverzekering voor mensen. In ruil voor een terugkerende premie worden medische kosten (deels) gedekt. Een verzekering voor dieren is vele malen goedkoper dan een zorgverzekering voor jou en mij. De prijzen variëren enorm, tussen €8,75 tot €43,5 per 30 dagen. Wat kost nu het verzekeren van mijn huisdier? Allerlei factoren zijn bepalend voor de kosten. De voornaamste variabele is het ras of de kruising van het dier. Daarnaast tellen ook gewicht en leeftijd. Ook het verzekeringspakket en het eigen risico bepalen de premie. Een verzekering is er al vanaf €9,85 per maand. Onmiddellijk weten wat de verzekering voor jouw Nova scotia duck tolling retriever precies kost? Kies een assuradeur, vul de gevraagde gegevens in, en achterhaal de actuele premie van juni 2024. Suggestie: verzekering Middenslag keeshond afsluiten.

Hoe sluit ik een verzekering af?
Een Nova scotia duck tolling retriever verzekering afsluiten is zo gepiept. Een pakket gevonden die niet al te duur is, of die jij betrouwbaar acht? In veel gevallen krijg je de volgende vragen:

 1. Kies het geslacht van het dier (man of vrouw).
 2. Voer het ras van jouw hond in.
 3. Staat het ras er niet bij? Markeer dan het gewicht van de hond zodra het uitgegroeid is.
 4. Wanneer is jouw hond geboren?
 5. Waar woon jij? Vul je postcode in.
 6. Markeer de gewenste dekking en regel direct online aanvullende verzekeringen.
 7. Markeer de maximum vergoeding per jaar en bepaal het eigen risico.
 8. De verzekeraar toont de premie per maand. Tevreden? Sluit de huisdierenverzekering online af.

Dierenarts Tarieven Nova scotia duck tolling retriever

Ingreep Onkosten
Consult €40
Consult weekend / avond €64
Chippen €49
Vaccinatie €50
Urine onderzoek €16
Bloedonderzoek €57,5
Röntgenfoto €79,5
CT-scan €149
MRI-Scan €700
Castratie Vanaf €175
Sterilisatie Vanaf €310
Tanden en kiezen trekken Vanaf €175
Reinigen gebit Vanaf €66

Welke hondenverzekering past bij mijn dier?

Vandaag nog een puppy verzekering voor jouw Nova scotia duck tolling retriever (reu of teef)? Er zijn een aantal zaken nuttige onderdelen die je in het achterhoofd moet houden bij het afsluiten van een polis. Tip: de goedkoopste polis is die voor een puppy. Je profiteert dan van een aantrekkelijke premie. Maar ook deze zaken zijn van belang:

1. Maandelijkse premie
De te verzekeren hond (gewicht, ras) liggen ten grondslag aan de maandelijkse premie Maar, verzekeraars hanteren uiteenlopende tarieven. De basis is een gedegen prijsvergelijking.

2. Wat wordt er wel en niet vergoed?
Check nauwkeurig wat er in de basisdekking zit. Niet alle therapieën en pillen worden standaard betaald. Bekijk goed de voorwaarden van de verzekeraar. Wordt CT-scan ook gedekt? En hoe gaat het met kennelhoest vaccinatie?

3. De maximale vergoeding
De maximale vergoeding op jaarbasis ligt tussen de €1.500 en 4.800. Selecteer je €3.500 of meer, dan stijgt de premie. Noteer voor jezelf de max. kosten die jij verwacht.

4. Eigen risico
Bij meerdere partijen werkt men met een eigen risico als een absoluut bedrag per behandeling/declaratie. Een aantal andere assuradeurs eisen een percentage voor elke declaratie. Het vaste bedrag ligt rond de €125, het procentuele eigen risico ligt rond de 35%. Mogelijk ook relevant: Noorse Buhund verzekering.

Dierenverzekering Nova scotia duck tolling retriever vergelijken juni 2024

Jij wilt de beste zorg voor jouw hond. Op dit moment kan je kiezen uit veel pakketten. Waar vind ik nu de best geteste verzekering? Via onze vergelijker kan jij binnen een paar minuten hondenverzekering voor de Nova scotia duck tolling retriever vergelijken. Je leest alles over bijv. Ohra. Variabelen die invloed hebben op de premie zijn o.a. geslacht, het ras, gewicht, medisch verleden, postcode. Hierna achterhaal je de meest bekende dierenverzekeraars. Ieder met hun eigen voordelen.

petplan-verzekering

Petplan

Reisverzekering
Interessante dierenblog
Gebruiksvriendelijk

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Dekking op maat
Bewust of Comfort
Geen kleine lettertjes

ohra-verzekering

Ohra

Snelle klantenservice
Basis, Plus en Top
Ongeacht welk ras/afkomst

inshared-verzekering

Inshared

Vandaag nog verzekerd
Geldt ook op vakantie
Declaren via internet

hema-verzekering

Hema

Uitgebreide basisdekking
Eenvoudig verzekerd
Ook voor puppy’s

aegon-verzekering

Aegon

Steralisatie
€3.500 euro per jaar
Gemoedsrust

Waar ben ik tegen verzekerd met mijn hondenverzekering?

De voorwaarden van een dierenverzekering zijn per aanbieder weer anders. De nationale aanbieders biedt als uitgangspunt een basisverzekering. Daarmee zijn de normale behandelingen inbegrepen. Voorbeelden hiervan zijn consults, eenvoudige foto’s, een ingreep of hulpmiddelen. In de regel vergoeden verzekeraars 50% tot 80% van te declareren rekeningen. Tip: soms kies je dit percentage zelf. Niet zelden kan je een premium pakket kiezen. Je krijgt dan nog meer dekking, en de verzekeraar biedt jaarlijks een hoger bedrag uit. Klik verder naar: Petplan huisdierenverzekering.

Aanvullende verzekering
Veel van de verzekeringsmaatschappijen bieden daarnaast unieke aanvullende verzekering (pakketten). Het verzekeringstarief zal wat stijgen, maar het biedt meer zekerheid. Om je een beeld te geven van een aantal aanvullende verzekeringen:

 • Sterilisatie en castratie
 • Uitvaart
 • Buitenland-modules
 • Fysiotherapie
 • Tandheelkunde
 • Ct-scans

Verzekering Nova scotia duck tolling retriever afsluiten? Altijd een goedkope verzekeringspremie van je dierenverzekering!