Perdigueiro Portugues verzekeren? Een dierenverzekering voor een hond al vanaf €7,5 per maand

De Perdigueiro Portugues staat synoniem voor onmetelijk veel gezelligheid. Een onderdeel van de familie. Je hoort het eigenlijk liever niet: hij kan iets onder de leden krijgen of een ongeluk krijgen. In dat geval wil je niet kiezen tussen jullie hond en jouw portemonnee. Een huisdierenverzekering voor jou Perdigueiro Portugues kan moeilijke keuzes uit de weg nemen. Al vanaf een paar euro per maand is jouw hond verzekerd tegen verwondingen of aandoeningen. Bijvoorbeeld transponder plaatsen en heupbehandeling. Verzekeraars als Inshared en andere aanbieders werken met max. vergoedingen variërend van €1.700 tot wel €3.800. Aan de hand van deze pagina vind je gangbare Perdigueiro Portugues verzekeringen (juli 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Waarom een huisdierenverzekering afsluiten?

Jouw Perdigueiro Portugues is jou heel wat waard. Vanzelf wens je uitstekende zorg voor hem of haar. Met behulp van zo’n dierenverzekering garandeer jij jouw viervoeter van de juiste zorg als het nodig is. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Je hoeft dan niet in te zitten over geld. Bij veel aanbieders maak je zelf een keuze voor een lokale dierenarts. De onkosten dekt de verzekeraar online. De maximale vergoeding kan oplopen tot €3.400 per jaar.

 • Voorkom hoge kosten
 • Veel operaties zijn verzekerd
 • Voor jonge en oude honden
 • Meestal zelf dierenarts kiezen
 • Al verzekerd vanaf €8,6 per maand

Inslapen & euthanasie

Wordt jouw hond een dag je ouder, of gewoon te ziek? In zo’n geval is het laten inslapen van dieren een keuze. Voor euthanasie ga je naar de dierenarts (kosten: €90), maar soms is thuis ook een optie (ongeveer €110). Inslapen (afmaken) wordt grotendeels gedekt door de verzekeraars. Omtrent het afscheid heb je ’n aantal keuzes: begraven, cremeren of destructie.

Sterilisatie of Castratie

Het castreren heeft als effect dat je Perdigueiro Portugues zijn vruchtbaarheid zal verliezen. Het positieve effect is: een aangenamer dier. Meestal gebeurt het bij puppy’s. Kosten van sterilisatie zijn al snel €330. Standaard gedekt bij Reaal dier & zorg. Bij een groot aantal andere aanbieders is de castratie een premium dekking.

dierenverzekering-perdigueiro-portugues

Wat kost een Perdigueiro Portugues verzekeren?

De dierenverzekering kan je goed vergelijken met de zorgverzekering zoals wij die kennen. In ruil voor een terugkerende premie ben je verzekerd tegen allerlei medische kosten. Een huisdierenverzekering is natuurlijk veel voordeliger dan een polis voor mensen. In de basis ligt de prijs tussen €15,25 en €42,5 (maandelijks). Maar hoe komt de prijs voor een verzekering tot stand? Een aantal aspecten bepalen de premie. Het meest belangrijke is het ras van jouw hond. Ook kijken verzekeraars naar het gewicht in KG en leeftijd. Ook de dekking die je kiest en het gekozen eigen risico werken mee in de premie. Een huisdierenverzekering sluit je af vanaf €8,2 per maand. Ogenblikkelijk ondervinden wat de verzekering voor de Perdigueiro Portugues tot op de komma kost? Selecteer een verzekeraar, beantwoord de vragen, en vind meteen uit hoe hoog de premie van juli 2024 is. Suggestie: verzekering Nova scotia duck tolling retriever afsluiten.

Hoe moet ik een dierenverzekering afsluiten?
Zo’n Perdigueiro Portugues verzekering afsluiten regel je snel & eenvoudig. Een dekking aangetroffen met een aantrekkelijke polis, of een waar jij goede verhalen over hoort? In veel gevallen werkt het als volgt:

 1. Is jouw hond een reutje of een teefje?
 2. Selecteer het ras, of kies een kruising.
 3. Staat het ras er niet bij? Klik dan op het gewicht in KG zodra het dier volgroeid is.
 4. Selecteer de leeftijd van het dier.
 5. Waar woon jij? Vul je postcode in.
 6. Kies een dekkingspakket plus eventuele aanvullende dekkingen.
 7. Kies een van de opties m.b.t. de max. vergoeding en kies een eigen risico.
 8. De verzekeraar toont de premie per maand. Het afsluiten van de dierenverzekering doe je gewoon online.

Tarieven dierenarts Perdigueiro Portugues

Consult Kosten
Consult €34
Consult weekend / avond €67
Chippen €48
Vaccinatie €49
Urine onderzoek €15,5
Bloedonderzoek €54
Röntgenfoto €77
CT-scan €144
MRI-Scan €800
Castratie Vanaf €190
Sterilisatie Vanaf €305
Tanden en kiezen trekken Vanaf €220
Reinigen gebit Vanaf €68,5

Welke hondenverzekering is voor mij geschikt?

Aan het oriënteren op een puppy verzekering kiezen voor jouw Perdigueiro Portugues (reu of teef? Graag noemen we verschillende factoren waar je rekening mee dient te houden bij het vinden van de juiste polis. Tip: sluit de verzekering zo vroeg mogelijk af (bij een puppy). Je hebt dan te maken met een aantrekkelijke premie. Let daarnaast op de volgende zaken:

1. Premie per maand
Het ras, gewicht en leeftijd liggen ten grondslag aan de maandelijkse kosten. Let op, verzekeraars hanteren uiteenlopende tarieven. Stap 1 is dus simpelweg prijzen vergelijken.

2. Wat wordt er wel/niet verzekerd?
Analyseer zorgvuldig wat er wel/niet is inbegrepen. Niet alle aandoeningen en medicijnen zitten in het basispakket. Controleer grondig de voorwaarden van de verzekeraar. Wordt huidallergie behandeling wel vergoed voor mijn hond? En in welke mate krijg ik een vergoeding voor elleboogbehandeling?

3. Maximum vergoeding
De maximale vergoeding per jaar vinden we meestal tussen de €2.000 en 5.100. Kies je een hoog bedrag, dan stijgt de premie. Bedenk voor jezelf wat acceptabel is.

4. Eigen risico
Bij ongeveer de helft van de aanbieders is het eigen risico een vooraf gekozen vast bedrag voor elke declaratie. Maar andere polissen doen dit met een percentage per behandeling. Een vooraf gekozen bedrag ligt zo rond de €75, het procentuele eigen risico ligt rond de 25%. Mogelijk ook relevant: Parson Jack Russel Terrier verzekering.

Dierenverzekering Perdigueiro Portugues vergelijken juli 2024

Jij wilt de zorg voor jouw hond goed regelen. Deze tijd is het aanbod enorm. Hoe vind ik nu snel een kwalitatieve verzekering? Door gebruik te maken van de vergelijkingstool kan je zonder problemen hondenverzekering voor de Perdigueiro Portugues vergelijken. Je komt hier in contact met o.a. Hema. Factoren die uiteindelijk de kosten van de verzekering bepalen zijn zaken als leeftijd, het ras, medisch verleden, geslacht, gewicht. Onderstaand lees je meer over enkele populaire dierenverzekeraars. Elke verzekeraar heeft weer zijn voordelen.

petplan-verzekering

Petplan

Geneesmiddelen
Samengesteld door artsen
Alle kruisingen welkom

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Reisverzekering
Diervriendelijk
Hulp en advies online

ohra-verzekering

Ohra

Verblijf in kliniek
Delta Lloyd
Alle kruisingen welkom

inshared-verzekering

Inshared

14 dagen bedenktijd
Geldt ook op vakantie
Maximale zekerheid

hema-verzekering

Hema

Eigen risico kiezen
Thuiswinkel waarborg
Goed beoordeeld

aegon-verzekering

Aegon

Uitgebreide basisdekking
Geen erfelijke ziektes
Ongeacht welk ras/afkomst

Welke dekking biedt mijn hondenverzekering?

De behandelingen die vergoed worden door een dierenverzekering wisselen enorm. De genoemde maatschappijen biedt een soort van basisverzekering. Daarmee zijn de meest standaard kosten gedekt. Vanzelfsprekend een regulier consult, een röntgenfoto laten maken, opname in een kliniekof medicijnen. Vaak is men in staat tot 75% – 80% te compenseren van de gemaakte kosten. Bij een aantal aanbieders kan je het eigen risico kiezen dat bij jou past. Bovendien is er vaak een “Plus” of “Top” pakket. Dit een volledig pakket qua dekking, en je kunt aanspraak maken op een hogere uitkering. Bezoek ook: AEGON huisdier dekking.

Aanvullende dierenverzekering
De grote aanbieders kunnen voorzien in speciale uitgebreidere pakketten (aanvullende verzekering). Het maandbedrag valt iets hoger uit, echter ben je verzekerd voor bijna alles! Om je een beeld te geven van een aantal aanvullende verzekeringen:

 • Castratie van de hond
 • Cremeren
 • Dekking in het buitenland
 • Fysio-dekking
 • Tand-dekking
 • Uitgebreid onderzoek

Verzekering Perdigueiro Portugues afsluiten? Betrouwbare en goedkope verzekeringspremie voor een dierenverzekering!