Perro de Presa Canario verzekeren? Een verzekeringspolis voor honden vanaf €7,25 per maand

Jouw Perro de Presa Canario staat synoniem voor volop vriendschap. Misschien is het wel je beste vriend. Je hoort het eigenlijk liever niet: jouw huisdier kan een rottige ziekte krijgen, of terechtkomen in een ongeval. In dat geval wordt je niet graag gedwongen te kiezen tussen jouw maatje en een geldbedrag. Een huisdierenverzekering voor jouw Perro de Presa Canario biedt dan uitkomst. Voor een kleine premie verzeker je jouw hond verwondingen of aandoeningen. Je moet dan denken aan transplantaties met lichaamseigen cellen of KC of Pneumo vaccinatie. Aanbieders als Aegon of nog een aantal assuradeurs keren bedragen uit tussen de €1.500 en €3.200. Op deze website ontdek je nationale Perro de Presa Canario verzekeringen (juni 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Wat zijn de voordelen van een huisdierenverzekering?

Jouw Perro de Presa Canario is jouw maatje. Uiteraard verlang je naar de best mogelijke zorg voor jouw viervoeter. Dankzij een dierenverzekering verzeker je jouw hond van de juiste zorg mocht het zover komen. Je kunt denken aan een specifieke ingreep. Je hoeft je dan niet druk te maken over een flinke rekening van de arts. Bij veel aanbieders kan je terecht bij een dierenarts in de buurt. De nota stuur je (online) naar de verzekeraar. Het maximum uitgekeerde bedrag kan oplopen tot €4.700 per jaar.

 • Altijd geld voor een operatie
 • Uitgebreide vergoedingen
 • Voor puppy’s en oudere honden
 • Vrije keuze dierenarts
 • Al vanaf €5,6 per maand

Inslapen en euthanasie

Wordt jouw hond een dag je ouder, of gewoon te ziek? Dan is laten inslapen soms het beste. Voor euthanasie maak je een afspraak bij jouw dierenarts (ongeveer €70), maar kan ook bij jou thuis (zo’n €160). Het proces van inslapen (afmaken) wordt deels gedekt in de polis. Wat het afscheid aangaat heb je enkele opties: begraven, destructie of cremeren.

Steriliseren en Castreren

Het castreren zorgt ervoor dat de Perro de Presa Canario geen pups meer voort kan brengen. Het positieve effect is: een minder dominant dier. Meestal gebeurt het bij puppy’s. Houdt wel rekening met zo’n €180. Standaard gedekt bij Reaal dier & zorg. Bij veel van de andere assuranten is het castreren als extra optie te verzekeren.

dierenverzekering-perro-de-presa-canario

Wat kost een Perro de Presa Canario verzekering?

Een dierenverzekering werkt hetzelfde als zorgverzekeringen zoals mensen die afsluiten. Binnen een vooraf afgesloten pakket ben je verzekerd tegen allerlei medische kosten. Jouw hond verzekeren is flink voordeliger dan een zorgverzekering voor jou en mij. De premie ligt tussen de €8,75 en €37 per 30 dagen. Maar kost nu echt een verzekering voor m’n dier? Meerdere variabelen bepalen de premie. Een belangrijke factor is het type ras of de kruising. Vanzelfsprekend wordt er gekeken naar het gewicht en de leeftijd van jouw huisdier. Ook de dekking die je kiest en het (vrijwillig) eigen risico zijn belangrijke factoren. Een dierenverzekering is er vanaf €9,1 per maand. Nu ontdekken wat de verzekering voor jouw Perro de Presa Canario nu echt kost? Kies direct een van de partijen, voer de details over jouw huisdier in, en achterhaal de actuele premie van juni 2024. Interessant: verzekering Old English Bulldog afsluiten.

Verzekering afsluiten in 8 stappen
Een Perro de Presa Canario verzekering afsluiten stelt niet veel voor. Een pakket aangetroffen die goedkoop is, of met een dekking die bij jou past? Normaal gesproken ziet het er ongeveer zo uit:

 1. Is jouw hond een reutje of een teefje?
 2. Selecteer het ras, of kies een kruising.
 3. Is jouw hond een kruising? Kies dan het verwachte volgroeide gewicht.
 4. Selecteer de leeftijd van het dier.
 5. Waar woon jij? Vul je postcode in.
 6. Selecteer de gewenste dekking en regel direct online aanvullende verzekeringen.
 7. Selecteer de gewenste vergoeding en het vrijwillig eigen risico.
 8. De verzekeraar toont de premie per maand. Je kunt de dierenverzekering meteen online afsluiten.

Prijslijst dierenarts Perro de Presa Canario

Ingreep Tarieven
Consult €36
Consult weekend / avond €60
Chippen €47
Vaccinatie €56
Urine onderzoek €16,5
Bloedonderzoek €53
Röntgenfoto €72,5
CT-scan €150
MRI-Scan €725
Castratie Vanaf €210
Sterilisatie Vanaf €305
Tanden en kiezen trekken Vanaf €185
Reinigen gebit Vanaf €72

Welke hondenverzekering moet ik kiezen?

Meer weten over een puppy verzekering voor jouw Perro de Presa Canario (reu of teef? We behandelen essentiële zaken waar je op moet letten bij het afsluiten van de verzekering. Tip: sluit op jonge leeftijd een hondenverzekering af voor je puppy. Je profiteert dan van een aantrekkelijke premie. Vergeet ook niet deze onderdelen:

1. Premie per maand
De te verzekeren hond (gewicht, ras) bepalen de de hoogte van de premie. Let op, prijzen verschillen nogal per aanbieder. De basis is premies naast elkaar zetten.

2. Type dekking?
Achterhaal goed wat er wel/niet is inbegrepen. Niet alle operaties en pillen worden standaard betaald. Controleer altijd de inhoud van het pakket. Is behandeling tegen knie-aandoeningen vergoed of niet? En hoe gaat het met fysiotherapie?

3. Max. vergoeding p/jaar
De maximale vergoeding per jaar is vaak een bedrag tussen de €1.600 – 4.900. Bij een hoge maximale vergoeding, dan stijgt de premie. Dit verschilt per situatie.

4. Eigen risico
Bij een aantal verzekeraars is het eigen risico een vooraf gekozen vast bedrag voor elke declaratie. Enkele andere verzekeraars vragen een percentage per behandeling. Vaste vergoedingen liggen rond de €175, kies je een percentage dan moet je denken aan 30%. We hebben ook info over: Pekinees verzekering.

Dierenverzekering Perro de Presa Canario vergelijken juni 2024

Jij wilt niet voor verrassingen komen te staan. Op dit moment kan je kiezen uit veel pakketten. Hoe vind ik nu snel de best geteste verzekering? Aan de hand van deze website kun je snel en gemakkelijk een hondenverzekering voor de Perro de Presa Canario vergelijken. Hier tref je aanbieders als Aegon. Variabelen die invloed hebben op de premie zijn factoren als medisch verleden, het ras, geslacht, gewicht, postcode. Onderstaand vind je de 6 grote NL’se dierenverzekeraars. Ieder met hun eigen voordelen.

petplan-verzekering

Petplan

Steralisatie
De nr. 1 dierenverzekering
Gebruiksvriendelijk

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Chemo
Betrouwbaar Reaal
Goed beoordeeld

ohra-verzekering

Ohra

Uitgebreide basisdekking
Direct geregeld
Veel rassen te verzekeren

inshared-verzekering

Inshared

Fysiotherapie
Health check
Alle rassen welkom

hema-verzekering

Hema

Vandaag nog verzekerd
Thuiswinkel waarborg
Verantwoord verzekeren

aegon-verzekering

Aegon

Opname kliniek
Geen erfelijke ziektes
Goed beoordeeld

Waar ben ik tegen verzekerd met mijn hondenverzekering?

De behandelingen die vergoed worden door een dierenverzekering wisselen enorm. De meeste aanbieders gaat uit van een basisverzekering. Zodoende zijn de normale behandelingen inbegrepen. Voorbeelden hiervan zijn consults, foto’s maken bij de dierenarts, specifieke operaties of pillen. In de regel is de minimale dekking tot 80% van de gemaakte kosten. Handig: steeds vaker kies je zelf het eigen risico. Daarnaast kan je een premium pakket kiezen. Je krijgt dan nog meer dekking, en het uit te keren bedrag is vaak wel het dubbele. Bezoek ook: Reaal huisdierpakket.

Aanvullende hondenverzekering
Veel van de aanbieders kunnen voorzien in speciale aanvullende verzekeringen. De premie gaat omhoog, maar jij hoeft je nergens meer druk om te maken. Veel voorkomende aanvullende verzekeringen zijn:

 • Uw hond castreren
 • Uitvaart
 • Buitenlanddekking
 • Fysiotherapie
 • Gebit
 • Uitgebreid onderzoek

Verzekering Perro de Presa Canario afsluiten? Gewaarborgde scherpe verzekeringspremie van je dierenverzekering!