Pharaohond verzekeren? Een verzekeringspakket voor honden al vanaf €8,5 per maand

Jouw trouwe Pharaohond geeft jou een hoop gezelligheid. Misschien is het wel je beste vriend. Het is geen populair onderwerp: jouw viervoeter kan ziek worden, of een ongeluk krijgen. Dan wil je niet kiezen tussen jouw maatje en een geldbedrag. Een huisdierenverzekering voor jouw Pharaohond biedt dan uitkomst. Vanaf €5,00 verzeker je jouw viervoeter tegen veel voorkomende ingrepen. Denk hierbij aan medische hulpmiddelen of bloedonderzoek. Maatschappijen als Inshared en verschillende andere partijen werken met max. vergoedingen variërend van €1.600 oplopend tot €5.200. Via deze pagina tref je populaire Pharaohond verzekeringen (mei 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Waarom een huisdierenverzekering afsluiten?

Jouw Pharaohond is jouw trouwe viervoeter. Uiteraard wil je het allerbeste voor je dog. Met behulp van zo’n dierenverzekering waarborg je het dier van goede zorg zonder dat het in de papieren loopt. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Je hebt zo geen stress over hoge rekeningen. Doorgaans kan je terecht bij de dichtsbijzijndste dierenarts. De nota stuur je (online) naar de verzekeraar. Bij sommige aanbieders ontvang je tot wel €4.200 per jaar.

 • Altijd geld voor een operatie
 • Uitgebreide medische behandelingen
 • Voor puppy’s en oudere honden
 • Vrije keuze dierenarts
 • Beginnend bij €7,35 per maand

Euthanasie & inslapen

Is jouw hond erg oud, of heeft hij te lijden onder een erge ziekte? Hier is het laten inslapen van dieren een keuze. Voor euthanasie ga je naar de dierenarts (kost ongeveer €75), maar mogelijk ook thuis (circa €140). Inslapen (afmaken) wordt grotendeels gedekt in de polis. Inzake het afscheid heb je enkele keuzes: cremeren, destructie of begraven.

Castratie en Sterilisatie

Het castreren zorgt ervoor dat de Pharaohond niet meer vruchtbaar is. Het grote voordeel hiervan is: een aangenamer dier. Meestal gebeurt het bij puppy’s. Houdt wel rekening met zo’n €330. Reaal dier & zorg vergoedt het standaard. Bij een groot aantal andere assuranten is het castreren gedekte in het aanvullend pakket.

dierenverzekering-pharaohond

Wat kost een Pharaohond verzekering?

Een dierenverzekering werkt hetzelfde als zorgverzekeringen zoals mensen die afsluiten. In de overeengekomen polis worden operaties en medicijnen grotendeels vergoed. Het verzekeren van een huisdier is aanzienlijk voordeliger dan een verzekering voor mensen. De prijzen variëren enorm, tussen €8,5 – €29,5 per maand. Op basis waarvan wordt de verzekering voor dieren berekend? Veel factoren liggen ten grondslag aan de premie. Wat als eerste telt is het ras van jouw hond. Evenzeer houden verzekeraars rekening met het gewicht in KG en leeftijd. Ook het gekozen pakket en het (vrijwillig) eigen risico zijn belangrijke factoren. Een dierenverzekering is er vanaf €8,3 per maand. Binnen een paar minuten ontdekken wat de verzekering voor jouw Pharaohond precies kost? Selecteer een aanbieder, beantwoord de vragen, en je ziet meteen hoe hoog de premie van mei 2024 bedraagt. Je kunt ook direct een verzekering Oostenrijkse pinscher afsluiten.

Verzekering afsluiten in 8 stappen
Een goede Pharaohond verzekering afsluiten stelt niet veel voor. Een polis gevonden met een lage premie, of die jij betrouwbaar acht? Grofweg krijg je de volgende vragen:

 1. Selecteer het geslacht van jouw hond.
 2. Gaat het om een ras of kruising?
 3. Betreft het een kruising? Kies dan het gewicht van het dier zodra het volgroeid is.
 4. Hoe oud is jouw hond?
 5. Waar woon jij? Vul je postcode in.
 6. Je hebt nu keuze uit enkele pakketten en regel direct online aanvullende verzekeringen.
 7. Maak een keuze voor de max. vergoeding en het vrijwillig eigen risico.
 8. Je krijgt nu de premie per maand te zien. Klopt het? Dan kan je jouw dierenverzekering online afsluiten.

Kosten dierenarts Pharaohond

Ingreep Prijzen
Consult €39
Consult weekend / avond €67
Chippen €43
Vaccinatie €57
Urine onderzoek €17,5
Bloedonderzoek €58
Röntgenfoto €68,5
CT-scan €155
MRI-Scan €825
Castratie Vanaf €220
Sterilisatie Vanaf €275
Tanden en kiezen trekken Vanaf €190
Reinigen gebit Vanaf €75

Welke hondenverzekering past bij mij?

Meer weten over een puppy verzekering kiezen voor jouw Pharaohond (reu of teef? We behandelen verschillende factoren die van belang zijn bij het vinden van de juiste polis. Advies: sluit op jonge leeftijd een hondenverzekering af voor je puppy. Je vindt dan al snel een laag tarief. Houd ook rekening met deze zaken:

1. Hoogte van de premie
Het ras/kruising van de hond liggen ten grondslag aan de premie per maand Let op, premies zijn per maatschappij erg wisselend. Start altijd met een gedegen prijsvergelijking.

2. Dekkingsgebied van de polis
Achterhaal goed wat wel maar ook niet wordt verzekerd. Niet alle operaties en medische hulpmiddelen betaalt de verzekeraar. Controleer grondig de inhoud van het pakket. Is tumor medicatie ook gedekt? En wat kan ik verwachten omtrent titeren?

3. Wat wordt er jaarlijks maximaal vergoed?
Het bedrag wat je maximaal vergoed krijgt ligt tussen de €1.300 t/m 5.700. Ga je voor een hoog bedrag, dan gaat de premie omhoog. Bedenk voor jezelf wat acceptabel is.

4. Eigen risico
Bij enkele partijen werkt men met een eigen risico als een absoluut bedrag per behandeling/declaratie. Enkele andere verzekeraars eisen een percentage voor elke declaratie. Zo’n vast eigen risico is gemiddeld €175, bij een percentage ga je vaak richting de 20%, afhankelijk van het pakket. Bekijk ook de opties voor een Perro de agua espanol verzekering.

Dierenverzekering Pharaohond vergelijken mei 2024

Jij wilt de zorg voor jouw hond goed regelen. Op dit moment vinden we talloze verzekeraars. Bij welke aanbieder vind ik de beste of goedkoopste verzekering? Geholpen door huisdierenverzekeringafsluiten.nl kan je erg eenvoudig hondenverzekering voor de Pharaohond vergelijken. Je leest alles over bijv. Reaal dier & zorg. Variabelen die uiteindelijk de kosten van de verzekering bepalen zijn o.a. het ras, geslacht, leeftijd, gewicht, postcode. Verderop achterhaal je de meest bekende dierenverzekeraars. Per aanbieder tref je belangrijke pluspunten.

petplan-verzekering

Petplan

Tandzorg
Handig dierenadvies
Uitstekend beoordeeld

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Snelle ingangsdatum
Tot €5000 dekking
Alle honden welkom

ohra-verzekering

Ohra

Uitgebreide basisdekking
Zelf dierenarts kiezen
Vrije dierenarts keuze

inshared-verzekering

Inshared

Rontgenonderzoek
Staat 24/7 voor jou klaar
Alle honden welkom

hema-verzekering

Hema

Steralisatie
Prima basisdekking
Vrije dierenarts keuze

aegon-verzekering

Aegon

Chemo
€3.500 euro per jaar
Goed beoordeeld

Waar ben ik tegen verzekerd met mijn hondenverzekering?

De behandelingen die vergoed worden door een dierenverzekering verschillen per verzekeraar. De genoemde assuradeurs biedt een soort van basisverzekering. Zo zijn de meest standaard kosten gedekt. Natuurlijk een bezoek bij de dierenarts, CT-scans, opname + verblijf in kliniek of medicijnen. Standaard is men in staat tot 75% – 80% te compenseren van de rekening. Soms kan je het vergoedingspercentage zelf kiezen. Ook kun je een totaalpakket of plus-polis nemen. De dekking is hierbij veel uitgebreider, met een hogere maximale vergoeding per jaar. Lees meer over: AEGON huisdierpakket.

Aanvullende verzekering voor jouw hond
Het gros van de organisaties hebben de beschikking over uitgebreidere pakketten (aanvullende verzekering). De premie valt iets hoger uit, maar het biedt meer zekerheid. Voorbeelden van populaire aanvullende verzekeringen zijn:

 • Castratie
 • Euthanasie + crematie
 • Europa dekking
 • Fysio-module
 • Tandarts module
 • Ct-scans

Verzekering Pharaohond afsluiten? Gegarandeerd een voordelige verzekeringspremie van de dierenverzekering!