Polski owczarek nizinny verzekeren? Een huisdierenverzekering voor uw hond vanaf €7,25 per maand

Herkenbaar? Jouw Polski owczarek nizinny betekent geweldig veel toewijding. Een onderdeel van de familie. Het is geen populair onderwerp: hij kan iets onder de leden krijgen of een aanrijding krijgen. In zo’n scenario wil je geen keuze hoeven maken tussen jouw maatje en een geldbedrag. Een huisdierenverzekering voor de Polski owczarek nizinny is een oplossing. Tegen een klein bedrag per maand is jouw hond verzekerd tegen de meeste ziektekosten. Onder andere titeren en kennelhoest vaccinatie. Polissen van bijvoorbeeld Hema en andere aanbieders keren bedragen uit tussen de €1.500 en €3.000. Op huisdierenverzekeringafsluiten.nl vind je meer info over Nederlandse Polski owczarek nizinny verzekeringen (mei 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Waarom een huisdierenverzekering afsluiten?

Jouw Polski owczarek nizinny is jouw maatje. Vanzelf ga je voor de beste zorg voor jouw huisdier. Door het afsluiten van een dierenverzekering verzeker je jouw hond van de juiste zorg als het nodig is. Onmisbaar bij bijvoorbeeld een operatie. Je hoeft niet na te denken over een flinke rekening van de arts. In veel gevallen kan je gewoon naar een dierenarts naar keuze. Declareren van rekeningen gaat gemakkelijk. Het maximum uitgekeerde bedrag kan oplopen tot €4.400 per jaar.

 • Geen financiële verrassingen
 • Verzekerd tegen groot aantal behandelingen
 • Voor rasdieren en gekruiste honden
 • Meestal zelf dierenarts kiezen
 • Al vanaf €5,30 per maand

Inslapen en euthanasie

Is de tijd voor je hond gekomen, of heeft hij een erge aandoening? In dat geval is inslapen de beste optie. Euthanasie regel je bij de dierenarts (kost ongeveer €95), maar soms is thuis ook een optie (vaak €155). Inslapen (afmaken) wordt grotendeels gedekt in de polis. Ten aanzien van het afscheid onderscheiden we een aantal varianten: begraven, cremeren of destructie.

Castreren en Steriliseren

Het casteren maakt dat een Polski owczarek nizinny niet meer vruchtbaar is. Het grote voordeel hiervan is: een minder dominant dier. Dit kan al vrij snel na de bevalling. Kosten van sterilisatie zijn al snel €295. Standaard gedekt bij Reaal dier & zorg. Bij het gros van de andere polissen is castreren een premium dekking.

dierenverzekering-polski-owczarek-nizinny

Wat kost een Polski owczarek nizinny verzekering?

Een dierenverzekering werkt hetzelfde als de standaard zorgverzekering bij mensen. In ruil voor een terugkerende premie ben je verzekerd tegen allerlei medische kosten. Jouw viervoeter verzekeren is aanzienlijk goedkoper dan een verzekering voor mensen. De premie ligt tussen de €9,25 tot €29 (maandelijks). Hoe berekenen ze de premie voor mijn huisdier? Meerdere elementen zorgen voor de totstandkoming van de premie. De voornaamste variabele is het type ras of de kruising. Tevens tellen ook het gewicht en de leeftijd van jouw huisdier. Ook de gekozen dekking en de hoogte van het eigen risico werken mee in de premie. Een verzekering is er al vanaf €9,9 per maand. Direct weten wat de verzekering voor jouw Polski owczarek nizinny precies kost? Kies direct een van de partijen, vul de vragen over jou en je dier in, en ontdek de actuele premie van mei 2024. Suggestie: verzekering Peruaanse Naakthond afsluiten.

Verzekering afsluiten in 8 stappen
Een geschikte Polski owczarek nizinny verzekering afsluiten regel je snel & eenvoudig. Een polis gevonden die niet al te duur is, of die jij betrouwbaar acht? Doorgaans ziet het er ongeveer zo uit:

 1. Gaat het om een mannetje of vrouwtje?
 2. Voer het ras van jouw hond in.
 3. Gaat het om een kruising? Voer dan in het gewicht van de hond zodra het uitgegroeid is.
 4. Voer de geboortedatum in van jouw hond.
 5. Voer de postcode (1234AB) in.
 6. Kies een dekkingspakket plus eventuele aanvullende dekkingen.
 7. Kies een van de opties m.b.t. de max. vergoeding en een eigen risico.
 8. Je ziet nu wat de maandelijkse polis is. Je kunt de dierenverzekering meteen online afsluiten.

Dierenarts Tarieven Polski owczarek nizinny

Behandeling Onkosten
Consult €44
Consult weekend / avond €72
Chippen €48
Vaccinatie €52
Urine onderzoek €16
Bloedonderzoek €58,5
Röntgenfoto €79,5
CT-scan €150
MRI-Scan €775
Castratie Vanaf €200
Sterilisatie Vanaf €270
Tanden en kiezen trekken Vanaf €185
Reinigen gebit Vanaf €74,5

Welke hondenverzekering past bij mij?

Overweeg jij een puppy verzekering voor jouw trouwe Polski owczarek nizinny (reu of teef? Graag noemen we nuttige onderdelen waar je rekening mee dient te houden bij het kiezen van een aanbieder. Wist je dat: sluit de verzekering zo vroeg mogelijk af (bij een puppy). Er is dan meestal wel een laag tarief. Houd ook rekening met deze zaken:

1. Hoogte van de premie
Het soort hond en z’n leeftijd bepalen de de premie per maand Maar, er zit behoorlijk verschil tussen de polissen. Begin steevast met premies vergelijken.

2. Hoe ziet de dekking eruit?
Analyseer grondig wat er in de basisdekking zit. Niet alle behandelingen en medicaties worden standaard betaald. Check nauwkeurig de inhoud van het pakket. Is dwang- en sondevoeding wel afgedekt? En hoe gaat het met Rabiës vaccinatie?

3. Maximum vergoeding
De max. vergoeding p/jaar bedraagt tussen de €1.800 en 4.500. Kies je een hoog bedrag, dan gaat de premie omhoog. Bereken eens welk bedrag je zelf hebt liggen.

4. Eigen risico
Bij een aantal partijen betaal je het eigen risico als een bedrag dat je betaalt voor iedere behandeling. Enkele andere verzekeraars doen dit met een percentage per behandeling. Bij een vaststaand bedrag moet je denken aan €175, kies je een percentage dan moet je denken aan 15% per declaratie. Bekijk ook de opties voor een Podenco Canario verzekering.

Dierenverzekering Polski owczarek nizinny vergelijken mei 2024

Jij zoekt een goede verzekering voor jouw hond. Deze tijd vinden we talloze verzekeraars. Bij welke aanbieder vind ik een verzekering op maat? Door gebruik te maken van de dierenverzekeringvergelijker kan jij binnen een paar minuten hondenverzekering voor de Polski owczarek nizinny vergelijken. Hier tref je aanbieders als Reaal. Variabelen die de premie bepalen zijn onder andere medisch verleden, leeftijd, het ras, geslacht, postcode. Verderop vind je de 6 grote NL’se dierenverzekeraars. Elke verzekeraar heeft weer zijn voordelen.

petplan-verzekering

Petplan

Castratie
Basis, Plus, Totaal en Ongevallen
Account via internet

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Fysiotherapie
Dier & Zorg label
Snelle uitkering

ohra-verzekering

Ohra

Crematie
Direct geregeld
Alle honden welkom

inshared-verzekering

Inshared

Fysiotherapie
Advertentie bij vermissing
Online afsluiten

hema-verzekering

Hema

Buitenlanddekking
Uitgebreide dekking
Online account

aegon-verzekering

Aegon

Snelle ingangsdatum
Met buitenland
Online account

Welke kosten dekt de hondenverzekering?

De afgedekte behandelingen van een dierenverzekering zijn per aanbieder weer anders. De genoemde assuradeurs werken met een basisverzekering. Daarmee ben je afgedekt tegen veel voorkomende kosten. Je moet denken aan een bezoek aan de arts, een röntgenfoto laten maken, opname in een kliniekof medische hulpmiddelen. In het algemeen is men in staat tot 75% – 80% te compenseren van de rekening. Handig: steeds vaker kies je zelf het eigen risico. Niet zelden is er vaak een “Plus” of “Top” pakket. Dit is een meer complete verzekering, en je kunt aanspraak maken op een hogere uitkering. Klik verder naar: AEGON verzekering voor dieren.

Aanvullende verzekering voor jouw hond
Het gros van de aanbieders bieden daarnaast extra aanvullende verzekeringen. Het kostenplaatje gaat omhoog, maar jij hoeft je nergens meer druk om te maken. Aanvullende verzekeringen die regelmatig worden afgesloten zijn:

 • Castratie / Sterilisatie
 • Uitvaart
 • Buitenland-modules
 • Fysio-dekking
 • Tand-dekking
 • Bloedonderzoek

Verzekering Polski owczarek nizinny afsluiten? Zeker een voordelige verzekeringspremie van jullie dierenverzekering!