Segugio italiano verzekeren? Een verzekeringspakket voor honden vanaf €6,75 per maand

Jouw eigen Segugio italiano geeft jou een hoop liefde. Een onderdeel van de familie. Je hoort het eigenlijk liever niet: jouw viervoeter kan ziek worden, of er kan iets anders gebeuren. Dan wordt je niet graag gedwongen te kiezen tussen jullie hond en jouw portemonnee. Een huisdierenverzekering voor jou Segugio italiano is dan erg welkom. Voor slechts een paar euro verzeker je jouw huisdier tegen veel behandelingen en medicaties. Onder andere lepto en/of DHP vaccinatie en chippen. Assuradeurs als Inshared en nog een aantal assuradeurs staan garant voor bedragen tussen de €1.300 en €4.500. Op huisdierenverzekeringafsluiten.nl vind je bekende Segugio italiano verzekeringen (juni 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Wat zijn de voordelen van een huisdierenverzekering?

Jouw Segugio italiano is misschien wel je beste vriend. Logischerwijs wil je de best mogelijke zorg voor je dog. Door het afsluiten van een dierenverzekering waarborg je jouw maatje van de beste zorg. Een ongeluk zit in een klein hoekje. In zo’n geval geld. Bij veel aanbieders kan je terecht bij jouw eigen dierenarts. De rekening gaat naar de verzekeraar. Het maximum uitgekeerde bedrag kan oplopen tot €4.800 per jaar.

 • Geen financiële verrassingen
 • Uitgebreide vergoedingen
 • Voor puppy’s en oudere honden
 • Vaak geen verplichte dierenartsen
 • Beginnend bij €9,9 per maand

Inslapen en euthanasie

Is jouw hond erg oud, of is hij ongeneeslijk ziek? Mogelijk is het laten inslapen van je dier mogelijk. Voor euthanasie maak je een afspraak bij jouw dierenarts (kost ongeveer €80), maar kan ook bij jou thuis (zo’n €115). De kosten van inslapen (afmaken) worden deels gedekt door een verzekeringsmaatschappij. Aangaande afscheid nemen heb je enkele keuzes: begraven, cremeren of destructie.

Steriliseren en Castreren

Het casteren maakt dat een Segugio italiano zijn vruchtbaarheid zal verliezen. Het positieve effect is: een aangenamer gezinslid. Vaak doet men dit in het 1e levensjaar. Kosten van sterilisatie zijn al snel €250. Reaal dier & zorg vergoedt het standaard. Bij de meeste andere verzekeraars is een castratie gedekte in het aanvullend pakket.

dierenverzekering-segugio-italiano

Wat kost een Segugio italiano verzekering?

De dierenverzekering kan je goed vergelijken met een zorgverzekering voor mensen. In ruil voor een terugkerende premie vallen een groot aantal medische behandelingen. Het verzekeren van een huisdier is veel goedkoper dan een polis voor mensen. In de basis ligt de prijs tussen €13,75 – €35 (maandelijks). Op basis waarvan wordt de verzekering voor dieren berekend? Een aantal onderdelen zijn bepalend voor de kosten. De voornaamste variabele is het ras van jouw viervoeter. Tevens kijken verzekeraars naar geboortejaar en het gewicht. Ook het verzekeringspakket en jouw eigen risico zijn van belang. Een verzekering is er al vanaf €7,2 per maand. Eenvoudig uitvinden wat de verzekering voor jouw Segugio italiano precies kost? Kies direct een van de partijen, voer de details over jouw huisdier in, en ontdek de actuele premie van juni 2024. Interessant: verzekering Russische Terrier afsluiten.

Hoe moet ik een dierenverzekering afsluiten?
Een Segugio italiano verzekering afsluiten is erg makkelijk. Een dekking gevonden met een aantrekkelijke polis, of waar je een goed gevoel bij hebt? bij de meeste verzekeraars gaat het zo:

 1. Is het een reu of een teef?
 2. Kies het ras van jouw hond.
 3. Is jouw hond een kruising? Markeer dan het verwachte volgroeide gewicht.
 4. Kies de leeftijd van de hond.
 5. Kies jouw woonplaats.
 6. Markeer de gewenste dekking en regel direct online aanvullende verzekeringen.
 7. Selecteer de gewenste vergoeding en de hoogte van het eigen risico.
 8. Je ziet nu wat de maandelijkse polis is. Tevreden? Sluit de huisdierenverzekering online af.

Prijzen dierenarts Segugio italiano

Ingreep Tarieven
Consult €42
Consult weekend / avond €60
Chippen €44
Vaccinatie €51
Urine onderzoek €18
Bloedonderzoek €57,5
Röntgenfoto €69
CT-scan €147
MRI-Scan €775
Castratie Vanaf €230
Sterilisatie Vanaf €285
Tanden en kiezen trekken Vanaf €175
Reinigen gebit Vanaf €74,5

Welke hondenverzekering is voor mij geschikt?

Vandaag nog een puppy verzekering voor jouw Segugio italiano (reu of teef)? We onderscheiden eennuttige zaken die je niet moet vergeten bij het vinden van de juiste polis. Wist je dat: de goedkoopste polis is die voor een puppy. Je hebt dan altijd een voordelige polis. Houd ook de volgende factoren in acht:

1. Kosten per maand (premie)
De te verzekeren hond (gewicht, ras) beïnvloeden de premie Goed om te weten, de ene polis is de ander niet. Begin steevast met premies naast elkaar zetten.

2. Hoe ziet de dekking eruit?
Bekijk goed wat er vergoed wordt. Niet alle aandoeningen en medicijnen worden vergoed bij elk ras. Bekijk altijd de inhoud van het pakket. Is sterilisatie wel vergoed voor mijn hond? En hoe gaat het met vaccinaties?

3. Max. vergoeding p/jaar
De maximale vergoeding per jaar vinden we meestal tussen de €1.700 t/m 3.400. Ga je voor een hoog bedrag, dan stijgt de premie. Dit verschilt per situatie.

4. Eigen risico
Bij ongeveer de helft van de verzekeraars is het eigen risico een vooraf gekozen vast bedrag voor elke declaratie. Sommige assuradeurs vragen een percentage per behandeling. Een vooraf gekozen bedrag ligt zo rond de €75, kies je een percentage dan moet je denken aan 8 tot 50%. Mogelijk ook relevant: Schotse Collie verzekering.

Dierenverzekering Segugio italiano vergelijken juni 2024

Jij wilt de ziektekosten van jouw hond verzekeren. Vandaag de dag kan je kiezen uit veel pakketten. Hoe vind ik nu snel een verzekering zonder poespas? Aan de hand van onze vergelijker kan jij zonder gedoe hondenverzekering voor de Segugio italiano vergelijken. Je leest alles over bijv. Ohra. Factoren die de hoogte van de polis bepalen zijn o.a. het ras, medisch verleden, gewicht, postcode, leeftijd. Hieronder vind je een aantal erkende dierenverzekeraars. Elke verzekeraar heeft weer zijn voordelen.

petplan-verzekering

Petplan

Operaties
Hond, kat, papegaai en konijn
Alle honden welkom

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Aantrekkelijk geprijsd
€65 preventieve zorg
Ongeacht welk ras/afkomst

ohra-verzekering

Ohra

Castratie
Direct geregeld
Hulp en advies online

inshared-verzekering

Inshared

Eigen risico kiezen
Aanvullende opties
Verantwoord verzekeren

hema-verzekering

Hema

Geneesmiddelen
Uitgebreide dekking
Online account

aegon-verzekering

Aegon

Radio Therapie
Met buitenland
Eenvoudig

Waar ben ik tegen verzekerd met mijn hondenverzekering?

De afgedekte behandelingen van een dierenverzekering lopen uiteen. De erkende partijen biedt een soort van basisverzekering. Zodoende zijn de normale behandelingen inbegrepen. Je moet denken aan een bezoek aan de arts, CT-scans, een uitgebreide behandeling of geneesmiddelen. Vaak vergoeden verzekeraars 50% tot 80% van de gemaakte kosten. Bij verscheidene partijen kan je het eigen risico kiezen dat bij jou past. Bovendien er zijn mogelijkheden voor top of totaal polissen. Je krijgt dan nog meer dekking, en de verzekeraar biedt jaarlijks een hoger bedrag uit. Check ook: Petplan verzekering.

Aanvullende huisdierenverzekering
Steeds meer verzekeraars kunnen voorzien in speciale uitgebreidere pakketten (aanvullende verzekering). De polis zelf gaat omhoog, maar je komt niet voor verrassingen te staan. Vaak afgesloten aanvullende verzekeringen zijn:

 • Castratie / Sterilisatie
 • Euthanasie + crematie
 • Buitenland-modules
 • Fysio-dekking
 • Tand-dekking
 • Uitgebreid onderzoek

Verzekering Segugio italiano afsluiten? Betrouwbare en scherpe verzekeringspremie voor jullie dierenverzekering!