Shiloh Shepherd verzekeren? Een verzekeringspolis voor uw hond vanaf €9,75 per maand

Herkenbaar? Jouw Shiloh Shepherd staat voor geweldig veel gehechtheid. Een onderdeel van de familie. Je denkt er liever niet over na: ook jouw hond kan ziek worden, of terechtkomen in een ongeval. Dan sta je liever niet voor de keuze tussen jullie hond en jouw portemonnee. Een huisdierenverzekering voor de Shiloh Shepherd kan moeilijke keuzes uit de weg nemen. Voor een kleine premie verzeker je jouw huisdier tegen de meeste ziektekosten. Denk dan aan bijvoorbeeld tumor medicatie en chippen. Verzekeraars als Reaal of lokale verzekeraars hanteren vergoedingen schommelend tussen de €1.700 oplopend tot €3.700. Op huisdierenverzekeringafsluiten.nl vergelijk je gangbare Shiloh Shepherd verzekeringen (juni 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Wat zijn de voordelen van een huisdierenverzekering?

Jouw Shiloh Shepherd is jouw maatje. Natuurlijk wil je het beste voor jouw viervoeter. Geholpen door een dierenverzekering waarborg jij jouw maatje van de juiste zorg mocht het zover komen. Je kunt denken aan een specifieke ingreep. In zo’n geval hoge rekeningen. In veel gevallen kies je zelf een lokale dierenarts. De factuur declareer je eenvoudig online. Bij sommige aanbieders ontvang je tot wel €3.100 per jaar.

 • Geen zorgen meer over geld
 • Veel operaties zijn verzekerd
 • Voor puppy’s en oudere honden
 • Meestal zelf dierenarts kiezen
 • Vanaf €6,7 per maand

Euthanasie & inslapen

Is jouw hond op leeftijd, of is hij ongeneeslijk ziek? Hier is inslapen de beste optie. Euthanasie vindt plaats bij de dierenarts (ongeveer €90), maar soms is thuis ook een optie (circa €165). Jouw hond laten inslapen (afmaken) wordt voor een deel betaald door de verzekeraars. Wat het afscheid aangaat onderscheiden we een aantal mogelijkheden: begraven, cremeren of destructie.

Castratie of Sterilisatie

Het casteren maakt dat een Shiloh Shepherd zich niet meer kan voortplanten. Vaak resulteert het ook in een leuker huisdier. Dit is doorgaans na 6 maanden al mogelijk. Sterilisatie kost al gauw €260. Bij Reaal dier & zorg is dit standaard gedekt. Bij een groot aantal andere partijen is de castratie gedekte in het aanvullend pakket.

dierenverzekering-shiloh-shepherd

Wat kost een Shiloh Shepherd verzekeren?

Een dierenverzekering is vergelijkbaar met de zorgverzekeringen van Univé, FBTO of VGZ. In ruil voor een terugkerende premie worden operaties en medicijnen grotendeels vergoed. Jouw hond verzekeren is stukken goedkoper dan een verzekering voor mensen. De prijzen variëren enorm, tussen €13,25 – €37 per 4 weken. Hoe berekenen ze de premie voor mijn huisdier? Verschillende aspecten zijn bepalend voor de kosten. Het meest belangrijke is het type ras of de kruising. Daarnaast kijken verzekeraars naar de leeftijd en het gewicht. Ook het gekozen pakket en het eigen risico hebben invloed. Jouw hond is verzekerd vanaf €5,8 per maand. Simpel & snel weten wat de verzekering voor jouw Shiloh Shepherd concreet kost? Kies direct een aanbieder, vul de gevraagde gegevens in, en vind meteen uit hoe hoog de premie van juni 2024 is. Je kunt ook direct een verzekering Sarplaninac afsluiten.

Hoe sluit ik snel een huisdierenverzekering af?
Een Shiloh Shepherd verzekering afsluiten is erg makkelijk. Een pakket gevonden met een aantrekkelijke polis, of waar je een goed gevoel bij hebt? In veel gevallen krijg je de volgende vragen:

 1. Is het een reu of een teef?
 2. Selecteer het ras, of kies een kruising.
 3. Kies je voor kruising? Kies dan het volgroeide gewicht.
 4. Kies de leeftijd van de hond.
 5. Voer de postcode (1234AB) in.
 6. Selecteer de gewenste dekking en indien nodig extra zekerheden (aanvullende dekking).
 7. Markeer de maximum vergoeding per jaar en het vrijwillig eigen risico.
 8. De verzekeraar toont de premie per maand. Je kunt de dierenverzekering meteen online afsluiten.

Kosten dierenarts Shiloh Shepherd

Situatie Kosten
Consult €44
Consult weekend / avond €64
Chippen €40
Vaccinatie €58
Urine onderzoek €16,5
Bloedonderzoek €58
Röntgenfoto €69
CT-scan €141
MRI-Scan €750
Castratie Vanaf €205
Sterilisatie Vanaf €295
Tanden en kiezen trekken Vanaf €210
Reinigen gebit Vanaf €70,5

Welke hondenverzekering moet ik kiezen?

Aan het oriënteren op een puppy verzekering voor de Shiloh Shepherd (reu of teef? Graag noemen we nuttige zaken waar je op moet letten bij de keuze voor een maatschappij. Tip: de goedkoopste polis is die voor een puppy. Je vindt dan al snel een lage premie. Let daarnaast op de volgende zaken:

1. Maandelijkse premie
Het type hond, en z’n leeftijd bepalen de de hoogte van de premie. Vergeet niet, prijzen verschillen nogal per aanbieder. Jouw startpunt is dus een prijsvergelijking.

2. Wat wordt er wel/niet verzekerd?
Controleer grondig wat wel maar ook niet wordt verzekerd. Niet alle aandoeningen en geneesmiddelen zitten in het basispakket. Check grondig de polisvoorwaarden. Is radiotherapie wel of niet vergoed? En in welke mate krijg ik een vergoeding voor heupbehandeling?

3. Wat wordt er jaarlijks maximaal betaald?
De max. vergoeding p/jaar bedraagt tussen de €1.200 t/m 5.000. Wil je een lekker hoog bedrag, dan gaat de premie omhoog. Bereken eens welk bedrag je zelf hebt liggen.

4. Eigen risico
Bij meerdere verzekeraars is het eigen risico een bedrag dat je betaalt voor iedere behandeling. Maar andere verzekeraars werken met een percentage van bijv. 20%. Vaste vergoedingen liggen rond de €50, en het percentage is vaak 8 tot 50%. We hebben ook info over: Shar pei verzekering.

Dierenverzekering Shiloh Shepherd vergelijken juni 2024

Jij wilt niet voor verrassingen komen te staan. Vandaag de dag is er nogal wat te kiezen. Waar vind ik nu de best geteste verzekering? Op basis van de dierenverzekeringvergelijker kan je moeiteloos hondenverzekering voor de Shiloh Shepherd vergelijken. Hier tref je aanbieders als Petplan. Aspecten die de premie bepalen zijn bijvoorbeeld geslacht, medisch verleden, leeftijd, gewicht, postcode. Onderstaand achterhaal je de meest gekozen dierenverzekeraars. Elke verzekeraar heeft weer zijn voordelen.

petplan-verzekering

Petplan

Buitenlanddekking
De nr. 1 dierenverzekering
Geen kleine lettertjes

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Radio Therapie
Diervriendelijk
Alle rassen welkom

ohra-verzekering

Ohra

Fysiotherapie
Zelf dierenarts kiezen
Uitstekend beoordeeld

inshared-verzekering

Inshared

Castratie
Jaarbeloning
Eenvoudig

hema-verzekering

Hema

Buitenlanddekking
Binnen 5 minuten geregeld
Goed beoordeeld

aegon-verzekering

Aegon

Fysiotherapie
Geen erfelijke ziektes
Online account

Wat betaalt mijn hondenverzekering?

De voorwaarden van een dierenverzekering zijn per aanbieder weer anders. De Nederlandse assuradeurs biedt een soort van basisverzekering. Daarmee zijn de normale behandelingen inbegrepen. Vanzelfsprekend een regulier consult, een röntgenfoto laten maken, opname + verblijf in kliniek of medicijnen. Standaard vergoeden verzekeraars 50% tot 80% van te declareren rekeningen. Niet zelden kies je zelf het eigen risico. Ook kun je een totaalpakket of plus-polis nemen. Je krijgt dan nog meer dekking, en de verzekeraar biedt jaarlijks een hoger bedrag uit. Klik verder naar: Petplan dierenverzekering.

Aanvullende huisdierenverzekering
De grote maatschappijen kunnen je voorzien van uitgebreidere pakketten (aanvullende verzekering). Het maandbedrag zal wat stijgen, echter ben je verzekerd voor bijna alles! Veel voorkomende aanvullende verzekeringen zijn:

 • Castratie
 • Euthanasie + crematie
 • Buitenlanddekking
 • Fysiotherapie
 • Gebit
 • Chemo/radiotherapie

Verzekering Shiloh Shepherd afsluiten? Zeker een voordelige verzekeringspremie voor jouw dierenverzekering!