Slovenski Cuvac verzekeren? Een verzekering voor een hond al vanaf €6,25 per maand

De Slovenski Cuvac geeft jou een hoop liefde. Het hoort bij jouw gezin. Het is niet leuk om te bedenken: jouw huisdier kan een rottige ziekte krijgen, of een ongeluk krijgen. Dan wordt je niet graag gedwongen te kiezen tussen jouw huisdier en jouw portemonnee. Een huisdierenverzekering voor de Slovenski Cuvac kan moeilijke keuzes uit de weg nemen. Tegen een klein bedrag per maand verzeker je jouw huisdier tegen veel voorkomende ingrepen. Bijvoorbeeld kennelhoest vaccinatie en fotodynamische therapie. Maatschappijen als Inshared of verschillende andere partijen keren bedragen uit tussen de €1.500 en €4.700. Op deze webpagina vergelijk je erkende Slovenski Cuvac verzekeringen (juni 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Waarom heb ik een huisdierenverzekering nodig?

Jouw Slovenski Cuvac is jouw trouwe viervoeter. Vanzelfsprekend wil je het allerbeste voor jouw huisdier. Dankzij een dierenverzekering verzeker je het diertje van de juiste zorg mocht het zover komen. Onmisbaar bij bijvoorbeeld een operatie. Je hoeft niet na te denken over financiële zaken. Bij veel verzekeraars kies je zelf jouw eigen dierenarts. De rekening gaat naar de verzekeraar. De maximale vergoeding kan oplopen tot €3.200 per jaar.

 • Voorkom hoge kosten
 • Medische ingrepen en medicatie
 • Ook voor kruisingen
 • Mogelijkheid voor eigen dierenarts
 • Premie vanaf €5,8 per maand

Inslapen & euthanasie

Wordt jouw hond een dag je ouder, of heeft hij te lijden onder een erge ziekte? Dan is inslapen de beste optie. Dit heet ook wel euthanasie, en dit doe je bij de dierenarts (circa €85), maar is ook op locatie mogelijk (ongeveer €160). Inslapen (afmaken) wordt grotendeels gedekt binnen je polis. Inzake het afscheid onderscheiden we een aantal keuzes: cremeren, begraven of destructie.

Castreren en Steriliseren

Het castreren heeft als effect dat je Slovenski Cuvac niet meer vruchtbaar is. Vaak resulteert het ook in een rustiger dier. Dit is doorgaans na 6 maanden al mogelijk. Denk hierbij al wel snel aan €180. Reaal dier & zorg vergoedt het standaard. Bij de meeste andere polissen is castratie een aanvullende verzekering.

dierenverzekering-slovenski-cuvac

Wat kost een Slovenski Cuvac verzekering?

Een dierenverzekering is eigenlijk hetzelfde als een zorgverzekering voor mensen. In de overeengekomen polis zijn een heleboel kosten / handelingen gedekt. Jouw hond verzekeren is aanmerkelijk goedkoper dan de zorgpremie die jij en ik betalen. In de basis ligt de prijs tussen €10,75 – €30,5 per 30 dagen. Wat kost nu het verzekeren van mijn huisdier? Velerlei aspecten hebben invloed op de prijs. De voornaamste variabele is het ras van jouw viervoeter. Ook tellen ook geboortejaar en het gewicht. Ook het basispakket dat je kiest en het gekozen eigen risico hebben invloed. Een dierenverzekering is er vanaf €9,65 per maand. À la minute te weten komen wat de verzekering voor de Slovenski Cuvac exact kost? Kies een assuradeur, vul de vragen over jou en je dier in, en je ziet meteen hoe hoog de premie van juni 2024 bedraagt. Suggestie: verzekering Sealyham Terrier afsluiten.

Verzekering afsluiten in 8 stappen
Een geschikte Slovenski Cuvac verzekering afsluiten is zo gepiept. Een verzekeraar gezien met een aantrekkelijke polis, of waar jij veel vertrouwen in hebt? Grofweg ziet het er ongeveer zo uit:

 1. Selecteer het geslacht van jouw hond.
 2. Voer het ras van jouw hond in.
 3. Betreft het een kruising? Klik dan op het gewicht in KG zodra het dier volgroeid is.
 4. Voer de geboortedatum in van jouw hond.
 5. Voer je postcode + evt. huisnummer in.
 6. Kies een dekkingspakket en regel direct online aanvullende verzekeringen.
 7. Maak een keuze voor de max. vergoeding en bepaal het eigen risico.
 8. De verzekeraar toont de premie per maand. Tevreden? Sluit de huisdierenverzekering online af.

Prijzen dierenarts Slovenski Cuvac

Ingreep Vergoeding
Consult €35
Consult weekend / avond €69
Chippen €47
Vaccinatie €55
Urine onderzoek €16
Bloedonderzoek €53
Röntgenfoto €73
CT-scan €143
MRI-Scan €875
Castratie Vanaf €200
Sterilisatie Vanaf €280
Tanden en kiezen trekken Vanaf €200
Reinigen gebit Vanaf €69

Welke hondenverzekering past bij mij?

Vandaag nog een puppy verzekering voor jouw Slovenski Cuvac (reu of teef)? Er zijn een aantal zaken verschillende onderdelen die van belang zijn bij het vinden van de juiste polis. Tip: sluit op jonge leeftijd een hondenverzekering af voor je puppy. Je vindt dan al snel een lage premie. Houd ook rekening met deze zaken:

1. Kosten per maand (premie)
Het soort hond en z’n leeftijd bepalen de de hoogte van de premie. Echter, de ene polis is de ander niet. Stap 1 is dus het vergelijken van de prijzen.

2. Type dekking?
Controleer grondig wat er in de basisdekking zit. Niet alle operaties en medicijnen zitten in het basispakket. Achterhaal altijd de voorwaarden van de polis. Wordt bestraling wel vergoed voor mijn hond? En hoe zit het met MRI-scan?

3. Wat wordt er jaarlijks maximaal vergoed?
De maximale vergoeding op jaarbasis is vaak een bedrag tussen de €1.400 t/m 3.900. Wil je een lekker hoog bedrag, dan ga je meer betalen. Bereken eens welk bedrag je zelf hebt liggen.

4. Eigen risico
Bij een aantal polissen giet met het eigen risico in een bedrag dat je betaalt voor iedere behandeling. Sommige partijen werken met een percentage van bijv. 20%. Vaste vergoedingen liggen rond de €50, en het percentage is vaak 15% per declaratie. Check ook alles over een Silky Windhound verzekering.

Dierenverzekering Slovenski Cuvac vergelijken juni 2024

Jij wilt de beste zorg voor jouw hond. Tegenwoordig is er nogal wat te kiezen. Wat is nu een verzekering zonder poespas? Geholpen door de dierenverzekeringvergelijker kan jij zonder gedoe hondenverzekering voor de Slovenski Cuvac vergelijken. Je komt hier in contact met o.a. Reaal. Onderdelen die de premie bepalen zijn factoren als het ras, medisch verleden, postcode, gewicht, leeftijd. Hieronder achterhaal je enkele populaire dierenverzekeraars. Elke verzekeraar heeft weer zijn voordelen.

petplan-verzekering

Petplan

Operaties
Handig dierenadvies
Snelle uitkering

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Castratie
Tot €5000 dekking
Goed beoordeeld

ohra-verzekering

Ohra

Scherpe premie
Eenvoudig opzeggen
Maximale zekerheid

inshared-verzekering

Inshared

Vaccinaties
170.000 + verzekerden
Online account

hema-verzekering

Hema

Aantrekkelijk geprijsd
Scherpe premie rasdieren
Goed beoordeeld

aegon-verzekering

Aegon

Geneesmiddelen
Looptijd: 1 jaar
Alle kruisingen welkom

Wat betaalt mijn hondenverzekering?

De afgedekte behandelingen van een dierenverzekering verschillen per verzekeraar. Het merendeel van de aanbieders werken met een basisverzekering. Hiermee ben je al vrij goed verzekerd. Je moet denken aan een bezoek aan de arts, eenvoudige foto’s, een noodzakelijke operatie of andere hulpmiddelen. Gewoonlijk vergoeden verzekeraars 50% tot 80% van een declaratie. Bij een aantal aanbieders kan je het eigen risico kiezen dat bij jou past. Ook kun je een totaalpakket of plus-polis nemen. De dekking is hierbij veel uitgebreider, met een hogere maximale vergoeding per jaar. Klik verder naar: HEMA huisdierenverzekering.

Aanvullende hondenverzekering
Steeds meer verzekeraars kunnen voorzien in speciale unieke aanvullende verzekering (pakketten). Het kostenplaatje zal wellicht toenemen, maar je kunt met een gerust hart slapen. Voorbeelden van populaire aanvullende verzekeringen zijn:

 • Uw hond castreren
 • Crematie
 • Dekking in het buitenland
 • Fysio-module
 • Tandarts module
 • MRI-scan

Verzekering Slovenski Cuvac afsluiten? Gegarandeerd een scherpe verzekeringspremie voor jullie dierenverzekering!