Toypoedel verzekeren? Een verzekeringspolis voor je hond vanaf €8,25 per maand

De Toypoedel betekent ontzettend veel vriendschap. Een onderdeel van de familie. Je hoort het eigenlijk liever niet: jouw viervoeter kan ziek worden, of terechtkomen in een ongeval. In dat geval wil je geen keuze hoeven maken tussen je hond en een flinke nota van de arts. Een huisdierenverzekering voor jouw Toypoedel biedt dan uitkomst. Voor slechts een paar euro verzeker je jouw hond veel behandelingen en medicaties. Je moet dan denken aan puppie vaccinatie of Rabiës vaccinatie. Maatschappijen als Ohra en lokale verzekeraars staan garant voor bedragen tussen de €1.700 oplopend tot €3.000. Via deze pagina tref je alle Toypoedel verzekeringen (april 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Waarom een huisdierenverzekering afsluiten?

Jouw Toypoedel is jouw maatje. Vanzelf verlang je naar optimale zorg voor hem of haar. Met behulp van zo’n dierenverzekering waarborg jij jouw viervoeter van goede zorg zonder dat het in de papieren loopt. Onmisbaar bij bijvoorbeeld een operatie. Je hoeft je dan niet druk te maken over een flinke rekening van de arts. Bij veel verzekeraars kies je zelf een regionale dierenarts. Declareren van rekeningen gaat gemakkelijk. Het maximum uitgekeerde bedrag kan oplopen tot €3.800 per jaar.

 • Altijd geld voor een operatie
 • Veel operaties zijn verzekerd
 • Alle rassen en kruisingen zijn welkom
 • Veel aangesloten dierenartsen
 • Al vanaf €6,9 per maand

Euthanasie en inslapen

Is de tijd voor je hond gekomen, of gewoon te ziek? In een dergelijke situatie is laten inslapen soms het beste. Voor euthanasie ga je naar de dierenarts (ongeveer €70), maar mogelijk ook thuis (plus minus €145). De kosten van inslapen (afmaken) worden deels gedekt door de verzekeraars. Inzake het afscheid onderscheiden we een aantal keuzemogelijkheden: destructie, cremeren of begraven.

Castreren en Steriliseren

Het effect van castratie is dat jouw Toypoedel geen puppies meer kan verwekken. Het gedrag verandert vaak in een huisdier dat minder wegloopt. Het gebeurt vaak op jonge leeftijd. Kijk niet vreemd op van bedragen als €265. Reaal dier & zorg vergoedt het standaard. Bij veel andere aanbieders is castreren gedekte in het aanvullend pakket.

dierenverzekering-toypoedel

Wat kost een Toypoedel verzekering?

Een dierenverzekering werkt hetzelfde als de zorgverzekering zoals wij die kennen. In ruil voor een terugkerende premie worden operaties en medicijnen grotendeels vergoed. Een verzekering voor dieren is veel goedkoper dan een polis voor mensen. De kosten variëren tussen €10 en €38,5 per 30 dagen. Op basis waarvan wordt de verzekering voor dieren berekend? Meerdere elementen zorgen voor de totstandkoming van de premie. De voornaamste variabele is het ras of de kruising van het dier. Uiteraard kijken verzekeraars naar het gewicht en de leeftijd van jouw huisdier. Ook de dekking die je kiest en het eigen risico werken mee in de premie. Jouw hond is verzekerd vanaf €9,75 per maand. Moeiteloos ontdekken wat de verzekering voor jouw Toypoedel exact kost? Klik op een aanbieder, voer jouw gegevens in, en ontdek de actuele premie van april 2024. Check ook: verzekering Springer spaniel afsluiten.

Hoe moet ik een dierenverzekering afsluiten?
Zo’n Toypoedel verzekering afsluiten stelt niet veel voor. Een pakket aangetroffen die goedkoop is, of juist met de beste voorwaarden? In veel gevallen krijg je de volgende vragen:

 1. Selecteer het geslacht van jouw hond.
 2. Kies het ras van jouw hond.
 3. Betreft het een kruising? Voer dan in het gewicht van de hond zodra het uitgegroeid is.
 4. Kies de leeftijd van de hond.
 5. Vul je postcode in.
 6. Selecteer de gewenste dekking plus eventuele aanvullende dekkingen.
 7. Geef jouw voorkeur door betreft de maximale vergoeding en de hoogte van het eigen risico.
 8. Je treft nu de maandpremie. Het afsluiten van de dierenverzekering doe je gewoon online.

Tarieven dierenarts Toypoedel

Consult Kosten
Consult €34
Consult weekend / avond €72
Chippen €42
Vaccinatie €53
Urine onderzoek €15,5
Bloedonderzoek €58,5
Röntgenfoto €75
CT-scan €147
MRI-Scan €700
Castratie Vanaf €175
Sterilisatie Vanaf €295
Tanden en kiezen trekken Vanaf €185
Reinigen gebit Vanaf €67,5

Welke hondenverzekering past bij mij?

Bezig met een puppy verzekering voor de Toypoedel (reu of teef)? We onderscheiden eenbelangrijke variabelen die belangrijk zijn bij het kiezen van een aanbieder. Advies: sluit de polis af voor jouw hond als het nog een puppy is. Je hebt dan te maken met een voordelige polis. Houd ook de volgende factoren in acht:

1. Maandelijkse premie
Het soort hond en z’n leeftijd liggen ten grondslag aan de maandelijkse premie Let op, prijzen verschillen nogal per aanbieder. Stap 1 is dus premies naast elkaar zetten.

2. Wat wordt er wel en niet vergoed?
Achterhaal nauwkeurig wat er vergoed wordt. Niet alle behandelingen en medische hulpmiddelen worden vergoed bij elk ras. Check nauwkeurig de inhoud van het pakket. Wordt medische hulpmiddelen wel afgedekt? En in welke mate krijg ik een vergoeding voor gebitsbehandeling?

3. Maximum uitkering per jaar
De maximum uitkering per jaar schommelt tussen de €1.000 t/m 3.400. Ga je voor een hoog bedrag, dan betaal je meer premie. Noteer voor jezelf de max. kosten die jij verwacht.

4. Eigen risico
Bij sommige partijen giet met het eigen risico in een bedrag dat je betaalt voor iedere behandeling. Sommige aanbieders vragen een percentage per behandeling. Een vooraf gekozen bedrag ligt zo rond de €100, en het percentage is vaak 30%. Bekijk ook de opties voor een Tibetaanse terrier verzekering.

Dierenverzekering Toypoedel vergelijken april 2024

Jij zoekt een goede verzekering voor jouw hond. Deze tijd is het aanbod enorm. Wat is nu een kwalitatieve verzekering? Aan de hand van huisdierenverzekeringafsluiten.nl kan je razendsnel hondenverzekering voor de Toypoedel vergelijken. Je vind de voor- en nadelen van Hema. Variabelen die invloed hebben op de premie zijn o.a. het ras, postcode, medisch verleden, gewicht, geslacht. Hieronder vind je de meest gekozen dierenverzekeraars. Elk met eigen pluspunten.

petplan-verzekering

Petplan

Reisverzekering
Vergoeding tot €5.000 p/jaar
Alle rassen welkom

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Heupen verzekerd
Tel: 072-5180280
Voor de allerkleinsten

ohra-verzekering

Ohra

14 dagen bedenktijd
Basis, Plus en Top
Uitstekend beoordeeld

inshared-verzekering

Inshared

Crematie
50% of 100% gedekt
Ook je pup verzekeren

hema-verzekering

Hema

Kies je eigen dekking
Prima basisdekking
Online declareren

aegon-verzekering

Aegon

Ellebogen verzekerd
Met buitenland
Hoge klanttevredenheid

Welke dekking biedt mijn hondenverzekering?

De afgedekte behandelingen van een dierenverzekering zijn wisselend. Het gros van de assuradeurs hanteert een basisverzekering. Hiermee worden algemene kosten gedekt. Je moet denken aan een bezoek aan de arts, foto’s maken bij de dierenarts, een uitgebreide behandeling of medische hulpmiddelen. Doorgaans kunnen ze de helft tot 3/4 vergoeden van te declareren rekeningen. Bij verscheidene partijen kies je dit percentage zelf. Ook kun je een totaalpakket of plus-polis nemen. Er zijn dan nog meer zaken afgedekt, met een hogere maximale vergoeding per jaar. Klik verder naar: Petplan contract.

Aanvullende hondenverzekering
De grote partijen kunnen je voorzien van uitgebreidere pakketten (aanvullende verzekering). Het kostenplaatje valt iets hoger uit, echter ben je verzekerd voor bijna alles! Aanvullende verzekeringen die regelmatig worden afgesloten zijn:

 • Uw hond castreren
 • Uitvaart
 • Buitenland-modules
 • Fysio-trajecten
 • Tandarts module
 • Bloedonderzoek

Verzekering Toypoedel afsluiten? Altijd een lage verzekeringspremie van je dierenverzekering!