Welsh corgi pembroke verzekeren? Een huisdierenverzekering voor honden al vanaf €8,25 per maand

Jouw eigen Welsh corgi pembroke staat voor onmetelijk veel vriendschap. Het is onderdeel van jouw leven. Je hoort het eigenlijk liever niet: ook jouw hond kan ziek worden, of een erge verwonding krijgen. Dan wordt je niet graag gedwongen te kiezen tussen jullie hond en een flinke nota van de arts. Een huisdierenverzekering voor de Welsh corgi pembroke biedt dan uitkomst. Al vanaf een paar euro per maand ben je verzekerd tegen de meeste ziektekosten. Denk dan aan bijvoorbeeld Rabiës vaccinatie en castratie. Maatschappijen als Reaal of nog een aantal assuradeurs hanteren vergoedingen schommelend tussen de €1.500 oplopend tot €4.100. Op deze webpagina vind je betrouwbare Welsh corgi pembroke verzekeringen (juli 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Waarom een huisdierenverzekering afsluiten?

Jouw Welsh corgi pembroke is jou heel wat waard. Natuurlijk verlang je naar optimale zorg voor jouw huisdier. Via een dierenverzekering waarborg je jouw hond van de juiste zorg als het nodig is. Onmisbaar bij bijvoorbeeld een operatie. Je hoeft niet na te denken over een forse nota. Bij veel aanbieders maak je zelf een keuze voor een dierenarts in de buurt. De nota stuur je (online) naar de verzekeraar. De maximale vergoeding kan oplopen tot €3.700 per jaar.

 • Geen grote onverwachte uitgaven
 • Medische ingrepen en medicatie
 • Alle rassen en kruisingen zijn welkom
 • Vaak geen verplichte dierenartsen
 • Al verzekerd vanaf €9,2 per maand

Euthanasie en inslapen

Is jouw hond erg oud, of heeft hij te lijden onder een erge ziekte? In een dergelijke situatie is inslapen de beste optie. Dit heet ook wel euthanasie, en dit doe je bij de dierenarts (circa €85), echter kan dit ook lokaal (ongeveer €115). Het proces van inslapen (afmaken) wordt deels gedekt in de polis. Aangaande afscheid nemen zijn er verschillende keuzemogelijkheden: destructie, begraven of cremeren.

Castratie of Sterilisatie

Het effect van castratie is dat jouw Welsh corgi pembroke geen pups meer voort kan brengen. Vaak resulteert het ook in een leuker huisdier. Dit kan al vrij snel na de bevalling. Denk hierbij al wel snel aan €320. Bij Reaal dier & zorg is dit standaard gedekt. Bij de meeste andere assuranten is castreren een aanvullende verzekering.

dierenverzekering-welsh-corgi-pembroke

Wat kost een Welsh corgi pembroke verzekeren?

De dierenverzekering kan je goed vergelijken met zorgverzekeringen zoals mensen die afsluiten. In ruil voor een terugkerende premie zijn een heleboel kosten / handelingen gedekt. Jouw hond verzekeren is natuurlijk veel goedkoper dan een zorgverzekering voor jou en mij. De bandbreedte ligt doorgaans tussen €13,25 – €31 per 30 dagen. Hoe berekenen ze de premie voor mijn huisdier? Allerlei aspecten zijn bepalend voor de kosten. De voornaamste variabele is het type ras of de kruising. Vanzelfsprekend wordt er gekeken naar het gewicht en de leeftijd van jouw huisdier. Ook de dekking die je kiest en het (vrijwillig) eigen risico bepalen de premie. Een verzekering is er al vanaf €5,85 per maand. Snel ondervinden wat de verzekering voor de Welsh corgi pembroke nu echt kost? Kies direct een van de partijen, vul de vragen over jou en je dier in, en achterhaal de actuele premie van juli 2024. Suggestie: verzekering Tornjak afsluiten.

Hoe sluit ik een verzekering af?
Zo’n Welsh corgi pembroke verzekering afsluiten regel je snel & eenvoudig. Een verzekeraar tegengekomen met een aantrekkelijke polis, of een waar jij goede verhalen over hoort? Grofweg doorloop je de volgende stappen:

 1. Gaat het om een mannetje of vrouwtje?
 2. Gaat het om een ras of kruising?
 3. Heb je te maken met een kruising? Klik dan op het gewicht van de hond zodra het uitgegroeid is.
 4. Selecteer de leeftijd van het dier.
 5. Voer je postcode + evt. huisnummer in.
 6. Kies een dekkingspakket en optioneel aanvullende verzekeringen.
 7. Markeer de maximum vergoeding per jaar en de hoogte van het eigen risico.
 8. De kosten staan meteen in beeld. De gekozen dierenverzekering sluit je direct online af, en kan vandaag nog ingaan.

Prijzen dierenarts Welsh corgi pembroke

Consult Vergoeding
Consult €42
Consult weekend / avond €66
Chippen €39
Vaccinatie €52
Urine onderzoek €17,5
Bloedonderzoek €59,5
Röntgenfoto €68,5
CT-scan €143
MRI-Scan €700
Castratie Vanaf €170
Sterilisatie Vanaf €315
Tanden en kiezen trekken Vanaf €190
Reinigen gebit Vanaf €69,5

Welke hondenverzekering is voor mij geschikt?

Overweeg jij een puppy verzekering afsluiten voor de Welsh corgi pembroke (reu of teef? We behandelen verschillende factoren die je in het achterhoofd moet houden bij het afsluiten van de verzekering. Tip: de goedkoopste polis is die voor een puppy. Je profiteert dan van een voordelige polis. Maar ook deze zaken zijn van belang:

1. Kosten per maand (premie)
Het ras, gewicht en leeftijd bepalen de de premie per maand Let op, er zit behoorlijk verschil tussen de polissen. Stap 1 is dus premies vergelijken.

2. Wat wordt er wel/niet verzekerd?
Check goed wat de verzekeraar wel en niet dekt. Niet alle geneesmethodes en medische hulpmiddelen zitten in het basispakket. Controleer zorgvuldig de inhoud van het pakket. Wordt fotodynamische therapie ook inbegrepen? En hoe zit het met tumor medicatie?

3. Maximum uitkering per jaar
De maximale vergoeding per jaar schommelt tussen de €1.300 t/m 4.400. Bij een hoge maximale vergoeding, dan zal het maandelijkse bedrag toenemen. Bereken eens welk bedrag je zelf hebt liggen.

4. Eigen risico
Bij meerdere partijen werkt men met een eigen risico als een absoluut bedrag per behandeling/declaratie. Sommige assuradeurs hanteren een percentage van circa 15%. Bij een vaststaand bedrag moet je denken aan €125, percentages zijn rond de 20%, afhankelijk van het pakket. Misschien ook interessant: Vlinderhondje verzekering.

Dierenverzekering Welsh corgi pembroke vergelijken juli 2024

Jij wilt jouw hond verzekeren. Tegenwoordig kan je kiezen uit veel pakketten. Bij wie moet ik zijn voor de best geteste verzekering? Geholpen door onze vergelijker kan je razendsnel hondenverzekering voor de Welsh corgi pembroke vergelijken. Wij vergelijken onder andere Reaal. Variabelen die uiteindelijk de kosten van de verzekering bepalen zijn onder andere geslacht, het ras, leeftijd, gewicht, medisch verleden. Hieronder tref je enkele populaire dierenverzekeraars. Elk met eigen pluspunten.

petplan-verzekering

Petplan

Aantrekkelijk geprijsd
De nr. 1 dierenverzekering
Snelle uitkering

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Buitenlanddekking
Bewust of Comfort
Alle kruisingen welkom

ohra-verzekering

Ohra

Steralisatie
Voor hond & kat
Verantwoord verzekeren

inshared-verzekering

Inshared

Geneesmiddelen
170.000 + verzekerden
Gemoedsrust

hema-verzekering

Hema

Rontgenonderzoek
Verbond van verzekeraars
Online account

aegon-verzekering

Aegon

Geneesmiddelen
Ook narcose
Hulp en advies online

Welke dekking biedt mijn hondenverzekering?

De polisvoorwaarden van een dierenverzekering verschillen per verzekeraar. De genoemde verzekeraars werken met een basisverzekering. Met deze polis zijn de normale behandelingen inbegrepen. Vanzelfsprekend een regulier consult, een röntgenfoto laten maken, een ingreep of pillen. In het algemeen is men in staat tot 75% – 80% te compenseren van de gemaakte kosten. Tip: soms kan je het eigen risico kiezen dat bij jou past. Ook kan je een premium pakket kiezen. Dit is een meer complete verzekering, en het max. bedrag per jaar is dan ook hoger. Bekijk alles over: Petplan verzekering voor huisdieren.

Aanvullende verzekering voor jouw hond
De grote verzekeringsbedrijven kunnen je voorzien van aanvullende verzekeringen. Het kostenplaatje gaat omhoog, maar jij hoeft je nergens meer druk om te maken. Om je een beeld te geven van een aantal aanvullende verzekeringen:

 • Sterilisatie van de hond
 • Crematie
 • Verzekerd in het buitenland
 • Fysio-dekking
 • Gebit
 • Chemo/radiotherapie

Verzekering Welsh corgi pembroke afsluiten? Betrouwbare en aantrekkelijke verzekeringspremie voor de dierenverzekering!