Zwarte russische terrier verzekeren? Een huisdierenverzekering voor een hond al vanaf €8,5 per maand

Jouw Zwarte russische terrier staat synoniem voor een hoop gehechtheid. Het is onderdeel van jouw leven. Je denkt er liever niet over na: jouw huisdier kan een rottige ziekte krijgen, of een erge verwonding krijgen. In dat geval wordt je niet graag gedwongen te kiezen tussen jouw viervoeter en een geldbedrag. Een huisdierenverzekering voor jou Zwarte russische terrier is een oplossing. Voor een kleine premie ben je verzekerd tegen de meeste ziektekosten. Je moet dan denken aan puppie vaccinatie en/of radioactieve jodium behandelingen. Polissen van bijvoorbeeld Ohra en lokale verzekeraars werken met max. vergoedingen variërend van €1.400 en €5.400. Op deze website vind je meer info over betrouwbare Zwarte russische terrier verzekeringen (mei 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Wat zijn de voordelen van een huisdierenverzekering?

Jouw Zwarte russische terrier is jou heel wat waard. Natuurlijk wil je optimale zorg voor hem of haar. Met een dierenverzekering waarborg jij jouw huisdier van de juiste zorg mocht het zover komen. Bijvoorbeeld bij ziekte of een ongeluk. In zo’n geval geld. Steeds vaker kan je gewoon naar een dierenarts naar keuze. De factuur declareer je eenvoudig online. Vergoedingen lopen op tot €4.600 per jaar.

 • Niet meer nadenken over financiën
 • Uitgebreide medische behandelingen
 • Alle rassen en kruisingen zijn welkom
 • Meestal zelf dierenarts kiezen
 • Vanaf €6,05 per maand

Inslapen & euthanasie

Wordt jouw hond een dag je ouder, of is hij ongeneeslijk ziek? In zo’n geval is laten inslapen soms het beste. Voor euthanasie ga je naar de dierenarts (ongeveer €90), maar soms is thuis ook een optie (circa €140). De kosten van inslapen (afmaken) worden deels gedekt door een verzekeringsmaatschappij. Wat betreft afscheid heb je ’n aantal mogelijkheden: destructie, cremeren of begraven.

Castratie en Sterilisatie

Het effect van castratie is dat jouw Zwarte russische terrier zich niet meer kan voortplanten. Het gedrag verandert vaak in een minder onrustig dier. Meestal gebeurt het bij puppy’s. Denk hierbij al wel snel aan €225. Bij Real dier & zorg is dit gewoon inbegrepen. Bij de meeste andere partijen is castratie een extra dekking.

dierenverzekering-zwarte-russische-terrier

Wat kost een Zwarte russische terrier verzekeren?

Een dierenverzekering verschilt niet veel van de zorgverzekering zoals wij die kennen. Voor een vast bedrag per maand, worden medische kosten (deels) gedekt. Jouw viervoeter verzekeren is vele malen goedkoper dan een polis voor mensen. In de basis ligt de prijs tussen €12,5 en €43,5 per 30 dagen. Hoe berekenen ze de premie voor mijn huisdier? Een aantal factoren hebben invloed op de prijs. Het meest belangrijke is het ras van jouw hond. Uiteraard wordt er gekeken naar de leeftijd en het gewicht. Ook het verzekeringspakket en het eigen risico zijn van belang. Jouw hond is verzekerd vanaf €6,9 per maand. Onmiddellijk ondervinden wat de verzekering voor de Zwarte russische terrier concreet kost? Navigeer naar een aanbieder, voer jouw gegevens in, en ontdek de actuele premie van mei 2024. Suggestie: verzekering Welsh corgi pembroke afsluiten.

Hoe werkt het afsluiten van een verzekering
Zo’n Zwarte russische terrier verzekering afsluiten regel je snel & eenvoudig. Een dekking gespot die goedkoop is, of waar jij veel vertrouwen in hebt? In de regel werkt het als volgt:

 1. Is het een reu of een teef?
 2. Gaat het om een ras of kruising?
 3. Kies je voor kruising? Markeer dan het gewicht in KG zodra het dier volgroeid is.
 4. Kies de leeftijd van de hond.
 5. Waar woon jij? Vul je postcode in.
 6. Kies een dekkingspakket en vergeet niet de aanvullende dekkingen.
 7. Maak een keuze voor de max. vergoeding en kies het eigen risico.
 8. Je krijgt nu de premie per maand te zien. Het afsluiten van de dierenverzekering doe je gewoon online.

Prijzen dierenarts Zwarte russische terrier

Consult Tarieven
Consult €45
Consult weekend / avond €65
Chippen €48
Vaccinatie €56
Urine onderzoek €17
Bloedonderzoek €51
Röntgenfoto €78,5
CT-scan €142
MRI-Scan €800
Castratie Vanaf €180
Sterilisatie Vanaf €300
Tanden en kiezen trekken Vanaf €180
Reinigen gebit Vanaf €73,5

Welke hondenverzekering past bij mijn dier?

Vandaag nog een puppy verzekering voor de Zwarte russische terrier (reu of teef? Hieronder vind je verschillende zaken die je in het achterhoofd moet houden bij het afsluiten van de verzekering. Goed om te weten: de goedkoopste polis is die voor een puppy. Je vindt dan al snel een lage premie. Vergeet ook niet deze onderdelen:

1. Kosten per maand (premie)
Het type hond, en z’n leeftijd zijn grotendeels verantwoordelijk voor de hoogte van de premie. Echter, er zit behoorlijk verschil tussen de polissen. De basis is premies vergelijken.

2. Dekkingsgebied van de polis
Controleer nauwkeurig hoe het gekozen pakket eruit ziet. Niet alle soorten ziektes en pillen worden vergoed bij elk ras. Achterhaal altijd de inhoud van het pakket. Is bloedtransfusies wel afgedekt? Of hoe zit het met CT-scan?

3. Wat wordt er jaarlijks maximaal betaald?
Het bedrag wat je maximaal vergoed krijgt bedraagt tussen de €1.800 t/m 4.200. Wil je een lekker hoog bedrag, dan stijgt de premie. Bedenk goed wat je zelf kunt betalen.

4. Eigen risico
Bij sommige aanbieders werkt men met een eigen risico als een bedrag dat je betaalt voor iedere behandeling. Sommige assuradeurs eisen een percentage voor elke declaratie. Het vaste bedrag ligt rond de €125, en het percentage is vaak 15 – 25%. Bekijk ook de opties voor een Witte Herder verzekering.

Dierenverzekering Zwarte russische terrier vergelijken mei 2024

Jij wilt de zorg voor jouw hond goed regelen. Deze tijd kan je kiezen uit veel pakketten. Waar vind ik nu een verzekering zonder poespas? Op basis van de dierenverzekeringvergelijker kun je snel en gemakkelijk een hondenverzekering voor de Zwarte russische terrier vergelijken. Je leest alles over bijv. Petplan. Onderdelen die de hoogte van de polis bepalen zijn onder andere geslacht, gewicht, het ras, leeftijd, postcode. Nu achterhaal je de 6 grote NL’se dierenverzekeraars. Elk met eigen pluspunten.

petplan-verzekering

Petplan

Fysiotherapie
Interessante dierenblog
Snelle uitkering

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Opname kliniek
Ook heupen en ellebogen
Ongeacht welk ras/afkomst

ohra-verzekering

Ohra

Uitgebreide basisdekking
WhatsApp service
Online afsluiten

inshared-verzekering

Inshared

Steralisatie
Aanvullende opties
Geen kleine lettertjes

hema-verzekering

Hema

Uitgebreide basisdekking
Doorlopende reisverzekering
Alle rassen welkom

aegon-verzekering

Aegon

Rontgenonderzoek
Met buitenland
Eenvoudig

Welke kosten dekt de hondenverzekering?

De voorwaarden van een dierenverzekering verschillen per verzekeraar. De erkende maatschappijen werken met een basisverzekering. Daarmee ben je afgedekt tegen veel voorkomende kosten. Voorbeelden hiervan zijn consults, röntgenfoto’s, een uitgebreide behandeling of andere hulpmiddelen. Gewoonlijk kunnen ze de helft tot 3/4 vergoeden van gedeclareerde bedragen. Bij verscheidene partijen kies je zelf het eigen risico. Bij veel partijen kun je een totaalpakket of plus-polis nemen. Dit een volledig pakket qua dekking, en het uit te keren bedrag is vaak wel het dubbele. Lees meer over: AEGON huisdierdekking.

Aanvullende huisdierenverzekering
Het gros van de assuradeurs kunnen voorzien in speciale extra aanvullende verzekeringen. Het maandbedrag zal wat stijgen, maar jij hoeft je nergens meer druk om te maken. Om je een beeld te geven van een aantal aanvullende verzekeringen:

 • Castratie / Sterilisatie
 • Cremeren
 • Dekking in het buitenland
 • Fysio-module
 • Tandheelkunde
 • Radio- en chemotherapie

Verzekering Zwarte russische terrier afsluiten? Zeker een lage verzekeringspremie van een dierenverzekering!