Chat Turc nageur verzekeren? Een dierenverzekering voor katten vanaf €6,25 per maand

Jouw Chat Turc nageur geeft jou ontzettend veel vriendschap. Het hoort bij jouw gezin. Het is niet leuk om te bedenken: jouw kater kan ziek worden, of een tegenslag krijgen. Dan wordt je niet graag gedwongen te kiezen tussen jouw huisdier en een factuur van de dierenarts. Een huisdierenverzekering voor de Chat Turc nageur biedt dan uitkomst. Al vanaf een paar euro per maand verzeker je jouw kat de meeste ziektekosten. Denk hierbij aan bloedtransfusies en kitten vaccinatie. Aanbieders als Aegon of andere aanbieders werken met max. vergoedingen variërend van €1.500 en €3.000. Op deze website tref je erkende Chat Turc nageur verzekeringen (juli 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Waarom een huisdierenverzekering afsluiten?

Jouw Chat Turc nageur is jouw trouwe kater. Vanzelfsprekend streef je naar het beste voor jouw kater. Met een dierenverzekering verzeker je jouw poes van de juiste zorg mocht het zover komen. Bijvoorbeeld bij ziekte of een ongeluk. Je hoeft dan niet in te zitten over financiële zaken. Bij veel verzekeraars kies je zelf een regionale dierenarts. De nota stuur je (online) naar de verzekeraar. Het maximum uitgekeerde bedrag kan oplopen tot €3.100 per jaar.

 • Geen financiële verrassingen
 • Geneesmiddelen en onderzoeken
 • Ook voor kruisingen
 • Mogelijkheid voor eigen dierenarts
 • Premie vanaf €5,7 per maand

Euthanasie & inslapen

Is jouw kat op leeftijd, of is hij ernstig ziek? In zo’n geval is het laten inslapen van je dier mogelijk. Voor euthanasie ga je naar de dierenarts (ongeveer €80), echter kan dit ook lokaal (ongeveer €130). Jouw kat laten inslapen (afmaken) wordt voor een deel betaald door de verzekeraars. Aangaande afscheid nemen zijn er diverse opties: begraven, cremeren of destructie.

Sterilisatie en Castratie

Castratie zorgt ervoor dat de Chat Turc nageur niet meer vruchtbaar is. Vaak resulteert het ook in een aangenamer dier. Dit kan al vrij snel na de bevalling. Denk hierbij al wel snel aan €265. Reaal dier & zorg vergoedt het standaard. Bij veel van de andere partijen is het castreren als extra optie te verzekeren.

dierenverzekering-chat-turc-nageur

Wat kost een Chat Turc nageur verzekering?

Een dierenverzekering werkt hetzelfde als de zorgverzekering zoals wij die kennen. In ruil voor een terugkerende premie ben je verzekerd tegen allerlei medische kosten. Het verzekeren van een huisdier is beduidend betaalbaarder dan een verzekering voor mensen. De bandbreedte ligt doorgaans tussen €11,75 en €37,5 (maandelijks). Maar kost nu echt een verzekering voor m’n dier? Allerlei onderdelen hebben invloed op de prijs. De verzekeraars kijkt primair naar het ras van jouw poes. Uiteraard spelen er ook zaken als geboortejaar en het gewicht. Ook de gekozen dekking en de hoogte van het eigen risico zijn van belang. Jouw poes is al verzekerd vanaf €5,85 per maand. Snel ondervinden wat de verzekering voor de Chat Turc nageur exact kost? Kies een van de partijen, voer de details over jouw huisdier in, en check de premie van juli 2024. Interessant: Kattenverzekering voor de Japanse bobtail afsluiten.

Hoe sluit ik een verzekering af?
Een geschikte Chat Turc nageur verzekering afsluiten is erg makkelijk. Een polis tegengekomen die niet al te duur is, of met een dekking die bij jou past? Doorgaans werkt het als volgt:

 1. Gaat het om een mannetje of vrouwtje?
 2. Selecteer het ras, of kies een kruising.
 3. Staat het ras er niet bij? Voer dan in het gewicht van de kat zodra het uitgegroeid is.
 4. Kies de leeftijd van de kat.
 5. Voer je postcode + evt. huisnummer in.
 6. Kies een dekkingspakket en vergeet niet de aanvullende dekkingen.
 7. Markeer de maximum vergoeding per jaar en kies het eigen risico.
 8. Je treft nu de maandpremie. Het afsluiten van de dierenverzekering doe je gewoon online.

Dierenarts Tarieven Chat Turc nageur

Behandeling Onkosten
Consult €34
Consult weekend / avond €57
Chippen €25
Vaccinatie €43
Urine onderzoek €15
Bloedonderzoek €48,5
Röntgenfoto €69
CT-scan €103
MRI-Scan €350
Castratie Vanaf €65
Sterilisatie Vanaf €82
Tanden en kiezen trekken Vanaf €130
Reinigen gebit Vanaf €52,5

Welke kattenverzekering past bij mijn dier?

Overweeg jij een kitten verzekering voor de Chat Turc nageur (kat of kater)? Er zijn een aantal zaken belangrijke variabelen die belangrijk zijn bij het afsluiten van een polis. Handig: sluit de verzekering zo vroeg mogelijk af (bij een kitten). Je vindt dan al snel een voordelige polis. Houd ook de volgende factoren in acht:

1. Kosten per maand (premie)
De te verzekeren poes (gewicht, ras) zijn grotendeels verantwoordelijk voor de maandelijkse kosten. Let op, er zit behoorlijk verschil tussen de polissen. Start altijd met een gedegen prijsvergelijking.

2. Wat wordt er wel en niet vergoed?
Check zorgvuldig wat wel maar ook niet wordt verzekerd. Niet alle behandelingen en geneesmiddelen zitten in het basispakket. Achterhaal nauwkeurig de inhoud van het pakket. Wordt vaccinaties wel of niet vergoed? En wat kan ik verwachten omtrent bloedonderzoek?

3. Maximum uitkering per jaar
De maximale vergoeding per jaar is vaak een bedrag tussen de €1.800 en 6.300. Kies je een hoog bedrag, dan gaat de premie omhoog. Bedenk goed wat je zelf kunt betalen.

4. Eigen risico
Bij enkele assuradeurs werkt men met een eigen risico als een vast bedrag per declaratie. Enkele andere assuradeurs werken met een percentage van bijv. 20%. Het vaste bedrag ligt rond de €75, het procentuele eigen risico ligt rond de ongeveer 30%. We hebben ook info over: Oosters Korthaar Chocolate verzekering.

Dierenverzekering Chat Turc nageur vergelijken juli 2024

Jij zoekt een goede verzekering voor jouw kat. Vandaag de dag is het aanbod enorm. Waar vind ik nu een verzekering zonder poespas? Via huisdierenverzekeringafsluiten.nl kan je moeiteloos kattenverzekering voor de Chat Turc nageur vergelijken. Hier tref je aanbieders als Reaal dier & zorg. Variabelen die invloed hebben op de premie zijn bijvoorbeeld medisch verleden, leeftijd, het ras, gewicht, postcode. Hieronder lees je meer over enkele populaire dierenverzekeraars. Ieder met hun eigen voordelen.

petplan-verzekering

Petplan

Heupen verzekerd
Ruim aanbod pakketten
Gebruiksvriendelijk

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Castratie
€65 preventieve zorg
Alle kruisingen welkom

ohra-verzekering

Ohra

Operaties
Ook andere verzekeringen
Account via internet

inshared-verzekering

Inshared

Snelle klantenservice
3 pakketten
Gebruiksvriendelijk

hema-verzekering

Hema

Ellebogen verzekerd
Scherpe premie rasdieren
Uitstekend beoordeeld

aegon-verzekering

Aegon

Uitgebreide vergoeding
Keurmerk
Veel rassen te verzekeren

Waar ben ik tegen verzekerd met mijn kattenverzekering?

De voorwaarden van een dierenverzekering wisselen enorm. De nationale aanbieders biedt als uitgangspunt een basisverzekering. Met deze polis zijn de meest standaard kosten gedekt. Voorbeelden hiervan zijn consults, eenvoudige foto’s, een uitgebreide behandeling of hulpmiddelen. Standaard is men in staat tot 75% – 80% te compenseren van een declaratie. Bij verscheidene partijen kan je het eigen risico kiezen dat bij jou past. Niet zelden er zijn mogelijkheden voor top of totaal polissen. Er zijn dan nog meer zaken afgedekt, en het uit te keren bedrag is vaak wel het dubbele. Bekijk alles over: Inshared huisdierpakket.

Aanvullende dierenverzekering
De nationale partijen bieden daarnaast unieke aanvullende verzekering (pakketten). Het kostenplaatje gaat omhoog, maar je komt niet voor verrassingen te staan. Aanvullende verzekeringen die regelmatig worden afgesloten zijn:

 • Sterilisatie van de kat
 • Euthanasie
 • Buitenland-modules
 • Fysiotherapie
 • Tandarts module
 • Uitgebreid onderzoek

Verzekering Chat Turc nageur afsluiten? Altijd een aantrekkelijke verzekeringspremie van jullie dierenverzekering!