Chrysant Kat verzekeren? Een dierenverzekering voor jouw kat al vanaf €7,25 per maand

Herkenbaar? Jouw Chrysant Kat staat voor een hoop toewijding. Het is onderdeel van jouw leven. Het is geen populair onderwerp: hij kan iets onder de leden krijgen of er kan iets anders gebeuren. In zo’n scenario wil je geen keuze hoeven maken tussen jouw huisdier en een factuur van de dierenarts. Een huisdierenverzekering voor jou Chrysant Kat biedt dan uitkomst. Voor slechts een paar euro verzeker je jouw poes tegen de meeste medische kosten. Onder andere scintigrafie of fysiotherapie. Assuradeurs als Ohra en nog een aantal assuradeurs hanteren vergoedingen schommelend tussen de €1.100 en €3.000. Op huisdierenverzekeringafsluiten.nl tref je bekende Chrysant Kat verzekeringen (juli 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Waarom heb ik een huisdierenverzekering nodig?

Jouw Chrysant Kat is jouw trouwe kater. Vanzelf wens je het beste voor je poes. Via een dierenverzekering garandeer je jouw kat van optimale zorg. Denk aan een bepaalde operatie. Je hoeft je dan niet druk te maken over een forse nota. Vaak maak je zelf een keuze voor een lokale dierenarts. Declareren van rekeningen gaat gemakkelijk. De maximale vergoedingen zijn soms wel €4.200 per jaar.

 • Geen grote onverwachte uitgaven
 • Uitgebreide vergoedingen
 • Voor rasdieren en gekruiste katten
 • Vaak geen verplichte dierenartsen
 • Vanaf €8,85 per maand

Euthanasie en inslapen

Is jouw kat erg oud, of gewoon te ziek? In zo’n geval is het laten inslapen van dieren een keuze. Euthanasie regel je bij de dierenarts (circa €95), echter kan dit ook lokaal (zo’n €115). De kosten van inslapen (afmaken) worden deels gedekt door de verzekeraar. Wat betreft afscheid zijn er verschillende keuzes: begraven, destructie of cremeren.

Castratie of Sterilisatie

Het castreren zorgt ervoor dat de Chrysant Kat geen kittens meer voort kan brengen. Het grote voordeel hiervan is: een minder onrustig dier. Vaak doet men dit in het 1e levensjaar. Kijk niet vreemd op van bedragen als €195. Reaal dier & zorg vergoedt het standaard. Bij de meeste andere partijen is het castreren een extra dekking.

dierenverzekering-chrysant-kat

Wat kost een Chrysant Kat verzekeren?

De dierenverzekering kan je goed vergelijken met een zorgverzekering voor mensen. Binnen een vooraf afgesloten pakket vallen een groot aantal medische behandelingen. Een verzekering voor dieren is veel goedkoper dan een zorgverzekering voor jou en mij. De prijzen variëren enorm, tussen €9,5 – €39,5 per 4 weken. Maar hoe komt de prijs voor een verzekering tot stand? Velerlei aspecten hebben invloed op de prijs. Wat als eerste telt is het ras van jouw kat. Daarnaast tellen ook geboortejaar en het gewicht. Ook de dekking die je kiest en het gekozen eigen risico worden meegenomen. Een dierenverzekering is er vanaf €8,55 per maand. Ogenblikkelijk achterhalen wat de verzekering voor de Chrysant Kat nu echt kost? Kies direct een assuradeur, voer de details over jouw huisdier in, en vind meteen uit hoe hoog de premie van juli 2024 is. Suggestie: Kattenverzekering voor de Khao Manee afsluiten.

Hoe werkt het afsluiten van een verzekering
Zo’n Chrysant Kat verzekering afsluiten stelt niet veel voor. Een verzekeraar gevonden die goedkoop is, of juist met de beste voorwaarden? Doorgaans gaat het zo:

 1. Kies het geslacht van het dier (man of vrouw).
 2. Gaat het om een ras of kruising?
 3. Betreft het een kruising? Klik dan op het verwachte volgroeide gewicht.
 4. Voer de geboortedatum in van jouw kat.
 5. Kies jouw woonplaats.
 6. Kies een dekkingspakket en indien nodig extra zekerheden (aanvullende dekking).
 7. Geef jouw voorkeur door betreft de maximale vergoeding en het vrijwillig eigen risico.
 8. De verzekeraar toont de premie per maand. Je kunt de dierenverzekering meteen online afsluiten.

Prijzen dierenarts Chrysant Kat

Behandeling Onkosten
Consult €26
Consult weekend / avond €49
Chippen €25
Vaccinatie €44
Urine onderzoek €19
Bloedonderzoek €50
Röntgenfoto €69
CT-scan €95
MRI-Scan €425
Castratie Vanaf €61,5
Sterilisatie Vanaf €80
Tanden en kiezen trekken Vanaf €105
Reinigen gebit Vanaf €54

Welke kattenverzekering is voor mij geschikt?

Vandaag nog een kitten verzekering voor de Chrysant Kat (kat of kater)? We onderscheiden eennuttige variabelen waar je rekening mee dient te houden bij het afsluiten van een polis. Wist je dat: de goedkoopste polis is die voor een kitten. Je vindt dan al snel een voordelige polis. Houd ook rekening met deze zaken:

1. Jouw premie
Het type poes, en z’n leeftijd bepalen de de maandelijkse premie Let op, de ene polis is de ander niet. Jouw startpunt is dus een prijsvergelijking.

2. Wat wordt er wel/niet verzekerd?
Achterhaal zorgvuldig wat er in de basisdekking zit. Niet alle operaties en geneesmiddelen zijn inbegrepen. Bekijk altijd de inhoud van het pakket. Wordt ontwormen wel of niet vergoed? En in welke mate krijg ik een vergoeding voor isotopenonderzoek?

3. Maximum uitkering per jaar
De maximum uitkering per jaar bedraagt tussen de €1.900 t/m 3.400. Bij een hoge maximale vergoeding, dan zal het maandelijkse bedrag toenemen. Noteer voor jezelf de max. kosten die jij verwacht.

4. Eigen risico
Bij een aantal assuradeurs is het eigen risico een vaststaand bedrag per behandeling. Echter, weer andere partijen hanteren een percentage van circa 15%. Bij een vaststaand bedrag moet je denken aan €150, bij een percentage ga je vaak richting de 15% per declaratie. Misschien ook interessant: Pers verzekering.

Dierenverzekering Chrysant Kat vergelijken juli 2024

Jij zoekt een goede verzekering voor jouw kat. Vandaag de dag kan je kiezen uit veel pakketten. Bij welke aanbieder vind ik een verzekering op maat? Via deze website kan jij zonder gedoe kattenverzekering voor de Chrysant Kat vergelijken. Je komt hier in contact met o.a. Inshared. Variabelen die uiteindelijk de kosten van de verzekering bepalen zijn onder andere het ras, medisch verleden, geslacht, gewicht, postcode. Verderop vind je de meest bekende dierenverzekeraars. Ieder met hun eigen voordelen.

petplan-verzekering

Petplan

Uitgebreide basisdekking
Met tips & weetjes
Online afsluiten

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Rontgenonderzoek
€65 preventieve zorg
Ook kittens verzekeren

ohra-verzekering

Ohra

Kies je eigen dekking
Direct geregeld
Ongeacht welk ras/afkomst

inshared-verzekering

Inshared

Castratie
Geldt ook op vakantie
Gemoedsrust

hema-verzekering

Hema

Operaties
Verbond van verzekeraars
Online account

aegon-verzekering

Aegon

Tandzorg
Lage poliskosten
Snelle uitkering

Welke dekking biedt mijn kattenverzekering?

De afgedekte behandelingen van een dierenverzekering wisselen enorm. De grote aanbieders werken met een basisverzekering. Hiermee zijn de meest standaard kosten gedekt. Denk aan een consult bij een dierenarts, röntgenfoto’s, specifieke operaties of medische hulpmiddelen. Vaak kunnen ze de helft tot 3/4 vergoeden van de gemaakte kosten. Bij verscheidene partijen kan je het eigen risico kiezen dat bij jou past. Bovendien kun je een totaalpakket of plus-polis nemen. Er zijn dan nog meer zaken afgedekt, met een hogere maximale vergoeding per jaar. Klik verder naar: Petplan contract.

Aanvullende kattenverzekering
De Nederlandse verzekeringsbedrijven bieden daarnaast extra aanvullende verzekeringen. De premie zal wat stijgen, maar het biedt meer zekerheid. Om je een beeld te geven van een aantal aanvullende verzekeringen:

 • Sterilisatie van de kat
 • Euthanasie
 • Europa dekking
 • Fysio-begeleiding
 • Gebit
 • Chemo- en radiotherapie

Verzekering Chrysant Kat afsluiten? Gegarandeerd een aantrekkelijke verzekeringspremie van jullie dierenverzekering!