De oude Siamees verzekeren? Een verzekeringspakket voor je kat vanaf €6 per maand

De De oude Siamees betekent volop gezelligheid. Misschien is het wel je beste vriend. Je denkt er liever niet over na: jouw huisdier kan een rottige ziekte krijgen, of terechtkomen in een ongeval. Dan wil je niet kiezen tussen jouw maatje en jouw portemonnee. Een huisdierenverzekering voor de De oude Siamees biedt dan uitkomst. Vanaf €5,00 verzeker je jouw kat de meeste ziektekosten. Bijvoorbeeld lepto en/of DHP vaccinatie of huidallergie behandeling. Verzekeraars als Ohra en nog een aantal assuradeurs vergoeden tussen de €2.000 tot wel €3.900. Via deze pagina ontdek je alle De oude Siamees verzekeringen (juli 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Waarom een huisdierenverzekering afsluiten?

Jouw De oude Siamees is misschien wel je beste vriend. Vanzelf ga je voor de beste zorg voor jouw huisdier. Met behulp van zo’n dierenverzekering waarborg jij jouw maatje van de juiste zorg als het nodig is. Je kunt denken aan een specifieke ingreep. Je hoeft niet na te denken over een flinke rekening van de arts. Bij veel aanbieders ben je gewoon welkom bij jouw eigen dierenarts. Declareren van rekeningen gaat gemakkelijk. Vergoedingen lopen op tot €3.500 per jaar.

 • Altijd geld voor een operatie
 • Veel operaties zijn verzekerd
 • Voor rasdieren en gekruiste katten
 • Mogelijkheid voor eigen dierenarts
 • Beginnend bij €7,85 per maand

Inslapen en euthanasie

Is jouw kat op leeftijd, of is hij ongeneeslijk ziek? Mogelijk is het laten inslapen van dieren een keuze. Voor euthanasie maak je een afspraak bij jouw dierenarts (circa €80), maar mogelijk ook thuis (circa €125). Het laten inslapen (afmaken) wordt grotendeels vergoed in de polis. Wat betreft afscheid heb je ’n aantal keuzemogelijkheden: destructie, begraven of cremeren.

Castratie en Sterilisatie

Het castreren zorgt ervoor dat de De oude Siamees zich niet meer kan voortplanten. Het gedrag verandert vaak in een vrolijke poes. Vaak doet men dit in het 1e levensjaar. Kosten van sterilisatie zijn al snel €345. Reaal dier & zorg vergoedt het standaard. Bij veel andere polissen is een castratie een extra dekking.

dierenverzekering-de-oude-siamees

Wat kost een De oude Siamees verzekering?

De dierenverzekering kan je goed vergelijken met de standaard zorgverzekering bij mensen. Binnen een vooraf afgesloten pakket zijn een heleboel kosten / handelingen gedekt. Jouw poes verzekeren is natuurlijk veel goedkoper dan een normale zorgverzekering. De bandbreedte ligt doorgaans tussen €17 – €35,5 per maand. Maar hoe komt de prijs voor een verzekering tot stand? Allerlei variabelen hebben invloed op de prijs. Een belangrijke factor is het ras. Evenzeer houden verzekeraars rekening met het gewicht in KG en leeftijd. Ook de gekozen dekking en het (vrijwillig) eigen risico werken mee in de premie. Een huisdierenverzekering sluit je af vanaf €8,85 per maand. Simpel & snel weten wat de verzekering voor jouw De oude Siamees exact kost? Navigeer naar een verzekeraar, voer jouw gegevens in, en vind meteen uit hoe hoog de premie van juli 2024 is. Je kunt ook direct een Kattenverzekering voor de La Perm afsluiten.

Hoe moet ik een dierenverzekering afsluiten?
Een goede De oude Siamees verzekering afsluiten is kinderspel. Een verzekeraar gevonden die betaalbaar is, of met een dekking die bij jou past? Doorgaans werkt het als volgt:

 1. Gaat het om een mannetje of vrouwtje?
 2. Selecteer het ras, of kies een kruising.
 3. Betreft het een kruising? Markeer dan het volgroeide gewicht.
 4. Kies de leeftijd van de kat.
 5. Vul je postcode in.
 6. Selecteer de gewenste dekking en indien nodig extra zekerheden (aanvullende dekking).
 7. Maak een keuze voor de max. vergoeding en de hoogte van het eigen risico.
 8. Je ziet direct wat het kost. Het afsluiten van de dierenverzekering doe je gewoon online.

Dierenarts Tarieven De oude Siamees

Situatie Vergoeding
Consult €35
Consult weekend / avond €57
Chippen €29
Vaccinatie €42
Urine onderzoek €15,5
Bloedonderzoek €42
Röntgenfoto €62
CT-scan €93
MRI-Scan €300
Castratie Vanaf €65
Sterilisatie Vanaf €81
Tanden en kiezen trekken Vanaf €115
Reinigen gebit Vanaf €53,5

Welke kattenverzekering past bij mij?

Overweeg jij een kitten verzekering kiezen voor jouw De oude Siamees (kat of kater? Graag noemen we een aantal factoren waar je op moet letten bij het vinden van de juiste polis. Goed om te weten: sluit de polis af voor jouw kat als het nog een kitten is. Je hebt dan te maken met een lage premie. Houd ook de volgende factoren in acht:

1. Hoogte van de premie
Het ras poes, gewicht en leeftijd zijn grotendeels verantwoordelijk voor de premie per maand Goed om te weten, er zit behoorlijk verschil tussen de polissen. Begin steevast met premies naast elkaar zetten.

2. Type dekking?
Bekijk zorgvuldig wat de verzekeraar wel en niet dekt. Niet alle soorten ziektes en pillen worden vergoed bij elk ras. Controleer altijd de voorwaarden van de verzekeraar. Is Rabiës vaccinatie ook inbegrepen? En in welke mate krijg ik een vergoeding voor bloeddrukmeting?

3. Wat wordt er jaarlijks maximaal vergoed?
De maximale vergoeding per jaar vinden we meestal tussen de €1.800 en 5.700. Bij een hoge maximale vergoeding, dan ga je meer betalen. Bereken eens welk bedrag je zelf hebt liggen.

4. Eigen risico
Bij meerdere aanbieders betekent het eigen risico een absoluut bedrag per behandeling/declaratie. Sommige partijen vragen een percentage per behandeling. Vaste vergoedingen liggen rond de €175, en het percentage is vaak ongeveer 30%. We hebben ook info over: Ragamuffin verzekering.

Dierenverzekering De oude Siamees vergelijken juli 2024

Jij wilt de zorg voor jouw kat goed regelen. Op dit moment is het aanbod enorm. Wat is nu een kwalitatieve verzekering? Door gebruik te maken van de vergelijkingstool kan je moeiteloos kattenverzekering voor de De oude Siamees vergelijken. Je vind de voor- en nadelen van Inshared. Elementen die ten grondslag liggen aan de premie zijn o.a. postcode, geslacht, het ras, medisch verleden, leeftijd. Verderop tref je enkele populaire dierenverzekeraars. Per aanbieder tref je belangrijke pluspunten.

petplan-verzekering

Petplan

14 dagen bedenktijd
Diergeneeskunde Utrecht
Declaren via internet

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Vandaag nog verzekerd
Ook heupen en ellebogen
Ook voor kittens

ohra-verzekering

Ohra

Rontgenonderzoek
Direct geregeld
Goed beoordeeld

inshared-verzekering

Inshared

Aanvullende dekkingen
50% vergoeding mogelijk
Online declareren

hema-verzekering

Hema

Aanvullende dekkingen
Eenvoudig verzekerd
Verantwoord verzekeren

aegon-verzekering

Aegon

14 dagen bedenktijd
Keurmerk
Alle rassen welkom

Wat betaalt mijn kattenverzekering?

De dekkingen van een dierenverzekering zijn per aanbieder weer anders. Het merendeel van de aanbieders biedt een soort van basisverzekering. Zodoende zijn de meest standaard kosten gedekt. Natuurlijk een bezoek bij de dierenarts, eenvoudige foto’s, een noodzakelijke operatie of pillen. Normaliter is de minimale dekking tot 80% van gedeclareerde bedragen. Bij een aantal aanbieders bepaal je zelf het eigen risico. Niet zelden kun je een totaalpakket of plus-polis nemen. Dit een volledig pakket qua dekking, en je kunt aanspraak maken op een hogere uitkering. Bekijk alles over: Petplan verzekering voor dieren.

Aanvullende verzekering voor jouw kat
De nationale organisaties bieden daarnaast extra aanvullende verzekeringen. De premie zal wat stijgen, maar je kunt met een gerust hart slapen. Vaak afgesloten aanvullende verzekeringen zijn:

 • Castratie
 • Cremeren
 • Buitenland-modules
 • Fysiotherapie
 • Tand-module
 • Ct-scans

Verzekering De oude Siamees afsluiten? Altijd een scherpe verzekeringspremie van jullie dierenverzekering!