Neva Masquerade verzekeren? Een huisdierenverzekering voor katten al vanaf €7,75 per maand

Jouw Neva Masquerade geeft jou geweldig veel gezelligheid. Het is onderdeel van jouw leven. Het is geen populair onderwerp: jouw kat kan een aandoening krijgen, of een aanrijding krijgen. In dat geval wil je niet kiezen tussen jouw poes en een flinke nota van de arts. Een huisdierenverzekering voor de Neva Masquerade is dan erg welkom. Al vanaf een paar euro per maand verzeker je jouw huisdier tegen veel behandelingen en medicaties. Denk hierbij aan transponder plaatsen en/of gebit schoonmaken. Maatschappijen als Inshared of lokale verzekeraars keren bedragen uit tussen de €1.000 en €4.400. Aan de hand van deze pagina bekijk je populaire Neva Masquerade verzekeringen (mei 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Wat zijn de voordelen van een huisdierenverzekering?

Jouw Neva Masquerade is jouw trouwe kameraad. Vanzelfsprekend wens je de beste zorg voor hem of haar. Met behulp van zo’n dierenverzekering verzeker jij het dier van goede zorg zonder dat het in de papieren loopt. Onmisbaar bij bijvoorbeeld een operatie. Je hebt zo geen stress over hoge rekeningen. Bij veel aanbieders ben je gewoon welkom bij een dierenarts in de buurt. De factuur declareer je eenvoudig online. Vergoedingen lopen op tot €4.000 per jaar.

 • Geen zorgen meer over geld
 • Verzekerd tegen groot aantal behandelingen
 • Voor rasdieren en gekruiste katten
 • Mogelijkheid voor eigen dierenarts
 • Premie vanaf €5,45 per maand

Inslapen en euthanasie

Is jouw kat op leeftijd, of heeft hij een erge aandoening? Dan is het laten inslapen van je dier mogelijk. Euthanasie regel je bij de dierenarts (ongeveer €95), maar kan ook bij jou thuis (circa €180). Het proces van inslapen (afmaken) wordt deels gedekt door een verzekeringsmaatschappij. Ten aanzien van het afscheid heb je ’n aantal varianten: cremeren, begraven of destructie.

Castratie en Sterilisatie

Castratie zorgt ervoor dat de Neva Masquerade geen kittens meer voort kan brengen. Het gedrag verandert vaak in een huisdier dat minder wegloopt. Meestal gebeurt het bij kittens. Kosten van sterilisatie zijn al snel €230. Reaal dier & zorg vergoedt het standaard. Bij veel van de andere polissen is een castratie een aanvullende verzekering.

dierenverzekering-neva-masquerade

Wat kost een Neva Masquerade verzekering?

Een dierenverzekering is eigenlijk hetzelfde als de zorgverzekeringen van Univé, FBTO of VGZ. In de overeengekomen polis vallen een groot aantal medische behandelingen. Een huisdierenverzekering is aanzienlijk goedkoper dan de zorgpremie die jij en ik betalen. In de basis ligt de prijs tussen €13,25 tot €29,5 per maand. Maar kost nu echt een verzekering voor m’n dier? Veel aspecten zorgen voor de totstandkoming van de premie. Een belangrijke factor is het ras van jouw poes. Evenzeer wordt er gekeken naar het gewicht en de leeftijd van jouw huisdier. Ook het verzekeringspakket en de hoogte van het eigen risico zijn belangrijke factoren. Een verzekering is er al vanaf €6,15 per maand. Snel weten wat de verzekering voor jouw Neva Masquerade nu echt kost? Kies direct een aanbieder, voer de details over jouw huisdier in, en ontdek de actuele premie van mei 2024. Suggestie: Kattenverzekering voor de Sibi afsluiten.

Hoe sluit ik een verzekering af?
Zo’n Neva Masquerade verzekering afsluiten is zo gepiept. Een pakket gespot met een aantrekkelijke polis, of waar je een goed gevoel bij hebt? Grofweg doorloop je de volgende stappen:

 1. Gaat het om een mannetje of vrouwtje?
 2. Gaat het om een ras of kruising?
 3. Gaat het om een kruising? Voer dan in het gewicht van het dier zodra het volgroeid is.
 4. Selecteer de leeftijd van het dier.
 5. Vul je postcode in.
 6. Kies een dekkingspakket en indien nodig extra zekerheden (aanvullende dekking).
 7. Markeer de maximum vergoeding per jaar en selecteer het eigen risico.
 8. De kosten staan meteen in beeld. Je kunt de dierenverzekering meteen online afsluiten.

Tarieven dierenarts Neva Masquerade

Behandeling Tarieven
Consult €38
Consult weekend / avond €56
Chippen €23
Vaccinatie €43
Urine onderzoek €17
Bloedonderzoek €40
Röntgenfoto €64
CT-scan €96
MRI-Scan €250
Castratie Vanaf €60
Sterilisatie Vanaf €80,5
Tanden en kiezen trekken Vanaf €130
Reinigen gebit Vanaf €52

Welke kattenverzekering moet ik kiezen?

Bezig met een kitten verzekering voor jouw trouwe Neva Masquerade (kat of kater? Hieronder vind je een aantal dingen die je niet moet vergeten bij het vinden van de juiste polis. Wist je dat: ideaal gezien sluit je de polis af als het nog een kitten is. Er is dan meestal wel een lage premie. Houd ook rekening met deze zaken:

1. Maandelijkse premie
Het soort poes en z’n leeftijd hebben invloed op de hoogte van de premie. Vergeet niet, premies zijn per maatschappij erg wisselend. Jouw startpunt is dus een prijsvergelijking.

2. Hoe ziet de dekking eruit?
Bekijk grondig wat de verzekeraar wel en niet dekt. Niet alle behandelingen en medische hulpmiddelen betaalt de verzekeraar. Achterhaal goed de kleine lettertjes. Is kitten vaccinatie wel vergoed voor mijn kat? En hoe gaat het met gebit schoonmaken?

3. Maximum vergoeding
Het bedrag wat je maximaal vergoed krijgt ligt tussen de €1.200 – 5.900. Bij een hoge maximale vergoeding, dan zal het maandelijkse bedrag toenemen. Bedenk voor jezelf wat acceptabel is.

4. Eigen risico
Bij een aantal assuradeurs is het eigen risico een absoluut bedrag per behandeling/declaratie. Een aantal andere assuradeurs eisen een percentage voor elke declaratie. Het vaste bedrag ligt rond de €50, bij een percentage ga je vaak richting de circa 35%. Misschien ook interessant: Balinees verzekering.

Dierenverzekering Neva Masquerade vergelijken mei 2024

Jij zoekt een goede verzekering voor jouw kat. Sinds een aantal jaren zijn er veel aanbieders. Wat is nu een verzekering zonder poespas? Door gebruik te maken van de huisdierenverzekering vergelijken kun je snel en gemakkelijk een kattenverzekering voor de Neva Masquerade vergelijken. Je komt hier in contact met o.a. Reaal dier & zorg. Aspecten die ten grondslag liggen aan de premie zijn o.a. postcode, het ras, leeftijd, gewicht, medisch verleden. Hieronder ontdek je enkele populaire dierenverzekeraars. Ieder met hun eigen voordelen.

petplan-verzekering

Petplan

Kies je eigen dekking
4 pakketten
Begrijpelijk

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Aanvullende dekkingen
€65 preventieve zorg
Ook voor kittens

ohra-verzekering

Ohra

Aanvullende dekkingen
Tel: 126-4004040
Ook kittens verzekeren

inshared-verzekering

Inshared

Opname kliniek
50% vergoeding mogelijk
Ook voor kittens

hema-verzekering

Hema

Tandzorg
Wat je van Hema verwacht
Begrijpelijk

aegon-verzekering

Aegon

Buitenlanddekking
Korte wachttermijn
Vele tevreden klanten

Wat betaalt mijn kattenverzekering?

De behandelingen die vergoed worden door een dierenverzekering zijn per aanbieder weer anders. De grote partijen werken met een basisverzekering. Hiermee zijn de meest standaard kosten gedekt. Natuurlijk een bezoek bij de dierenarts, foto’s maken bij de dierenarts, een intensieve opname of andere hulpmiddelen. Normaliter vergoeden verzekeraars 50% tot 80% van te declareren rekeningen. Handig: steeds vaker kan je het vergoedingspercentage zelf kiezen. Daarnaast er zijn mogelijkheden voor top of totaal polissen. Je krijgt dan nog meer dekking, en de verzekeraar biedt jaarlijks een hoger bedrag uit. Lees meer over: Petplan huisdier dekking.

Aanvullende kattenverzekering
De Nederlandse maatschappijen geven jou de optie voor uitgebreidere pakketten (aanvullende verzekering). De premie zal wellicht toenemen, echter ben je verzekerd voor bijna alles! Om je een beeld te geven van een aantal aanvullende verzekeringen:

 • Sterilisatie
 • Crematie
 • Verzekerd in het buitenland
 • Fysiotherapie
 • Gebit
 • Radio- en chemotherapie

Verzekering Neva Masquerade afsluiten? Betrouwbare en aantrekkelijke verzekeringspremie voor de dierenverzekering!