Seychellois verzekeren? Een verzekering voor katten vanaf €8,75 per maand

Jouw trouwe Seychellois biedt jou ontzettend veel liefde. Misschien is het wel je beste vriend. Je staat er misschien niet altijd bij stil: jouw kater kan ziek worden, of een erge verwonding krijgen. In dat geval wordt je niet graag gedwongen te kiezen tussen je poes en een flinke nota van de arts. Een huisdierenverzekering voor de Seychellois is een oplossing. Tegen een klein bedrag per maand is jouw kat verzekerd tegen veel behandelingen en medicaties. Je moet dan denken aan gebitsbehandeling en gebit schoonmaken. Aanbieders als Reaal en lokale verzekeraars werken met max. vergoedingen variërend van €1.400 en €3.600. Op deze website ontdek je populaire Seychellois verzekeringen (juni 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Wat zijn de voordelen van een huisdierenverzekering?

Jouw Seychellois is jouw trouwe kameraad. Uiteraard verlang je naar het allerbeste voor jouw kat. Met behulp van zo’n dierenverzekering waarborg jij jouw poes van de beste zorg. Bijvoorbeeld bij ziekte of een ongeluk. Je hoeft je dan niet druk te maken over hoge rekeningen. Vaak kan je gewoon naar de dichtsbijzijndste dierenarts. De factuur declareer je eenvoudig online. Het maximum uitgekeerde bedrag kan oplopen tot €4.600 per jaar.

 • Geen grote onverwachte uitgaven
 • Verzekerd tegen groot aantal behandelingen
 • Alle rassen en kruisingen zijn welkom
 • Vaak geen verplichte dierenartsen
 • Vanaf €5,35 per maand

Euthanasie en inslapen

Is jouw kat erg oud, of is hij ernstig ziek? Mogelijk is inslapen de beste optie. Euthanasie regel je bij de dierenarts (ongeveer €85), maar soms is thuis ook een optie (circa €140). Inslapen (afmaken) wordt grotendeels gedekt binnen je polis. Inzake het afscheid zijn er diverse keuzes: destructie, cremeren of begraven.

Castreren of Steriliseren

Het effect van castratie is dat jouw Seychellois zijn vruchtbaarheid zal verliezen. Het positieve effect is: een minder dominant dier. Dit kan al vrij snel na de bevalling. Kijk niet vreemd op van bedragen als €215. Standaard gedekt bij Reaal dier & zorg. Bij veel van de andere partijen is een castratie als extra optie te verzekeren.

dierenverzekering-seychellois

Wat kost een Seychellois verzekering?

Een dierenverzekering verschilt niet veel van de standaard zorgverzekering bij mensen. In de overeengekomen polis zijn een heleboel kosten / handelingen gedekt. Jouw poes verzekeren is natuurlijk veel betaalbaarder dan een zorgverzekering voor jou en mij. De bandbreedte ligt doorgaans tussen €8,5 en €37,5 per 4 weken. Hoe berekenen ze de premie voor mijn huisdier? Een aantal factoren zijn bepalend voor de kosten. De verzekeraars kijkt primair naar het ras of de kruising van het dier. Daarnaast wordt er gekeken naar het gewicht in KG en leeftijd. Ook de dekking die je kiest en het gekozen eigen risico bepalen de premie. Een verzekering is er al vanaf €7,65 per maand. Gelijk ontdekken wat de verzekering voor jouw Seychellois exact kost? Klik op een van de partijen, vul de vragen over jou en je dier in, en check de premie van juni 2024. Suggestie: Kattenverzekering voor de American Curl Shorthair afsluiten.

Verzekering afsluiten in 8 stappen
Zo’n Seychellois verzekering afsluiten stelt niet veel voor. Een dekking gevonden met een lage premie, of waar jij veel vertrouwen in hebt? Grofweg werkt het als volgt:

 1. Selecteer het geslacht van jouw kat.
 2. Kies het ras van de kat uit de lijst.
 3. Is jouw kat een kruising? Kies dan het gewicht van het dier zodra het volgroeid is.
 4. Hoe oud is jouw kat?
 5. Voer de postcode (1234AB) in.
 6. Kies een dekkingspakket en optioneel aanvullende verzekeringen.
 7. Kies een van de opties m.b.t. de max. vergoeding en kies het eigen risico.
 8. Je treft nu de maandpremie. De gekozen dierenverzekering sluit je direct online af, en kan vandaag nog ingaan.

Tarieven dierenarts Seychellois

Behandeling Onkosten
Consult €34
Consult weekend / avond €50
Chippen €22
Vaccinatie €42
Urine onderzoek €17,5
Bloedonderzoek €45
Röntgenfoto €64,5
CT-scan €101
MRI-Scan €350
Castratie Vanaf €63,5
Sterilisatie Vanaf €81
Tanden en kiezen trekken Vanaf €95
Reinigen gebit Vanaf €50

Welke kattenverzekering past bij mij?

Meer weten over een kitten verzekering afsluiten voor de Seychellois (kat of kater? Graag noemen we verschillende onderdelen waar je op moet letten bij het vinden van de juiste polis. Handig: sluit op jonge leeftijd een kattenverzekering af voor je kitten. Je profiteert dan van een lage premie. Vergeet ook niet deze onderdelen:

1. Jouw premie
Het type poes, en z’n leeftijd bepalen grotendeels de hoogte van de premie. Maar, de ene polis is de ander niet. Start altijd met het vergelijken van de prijzen.

2. Type dekking?
Achterhaal altijd wat er wel/niet is inbegrepen. Niet alle behandelingen en geneesmiddelen zijn inbegrepen. Achterhaal grondig de voorwaarden van de polis. Is bloedonderzoek wel of niet vergoed? En wat kan ik verwachten omtrent radioactieve jodium behandelingen?

3. De maximale vergoeding
De max. vergoeding p/jaar ligt tussen de €1.000 t/m 4.500. Wil je een lekker hoog bedrag, dan betaal je meer premie. Bedenk voor jezelf wat acceptabel is.

4. Eigen risico
Bij een aantal aanbieders giet met het eigen risico in een bedrag dat je betaalt voor iedere behandeling. Een aantal andere assuradeurs doen dit met een percentage per behandeling. Vaste vergoedingen liggen rond de €75, en het percentage is vaak 20% of meer. Check ook alles over een Cypers verzekering.

Dierenverzekering Seychellois vergelijken juni 2024

Jij zoekt een verzekering voor jouw kat. Deze tijd is het aanbod enorm. Hoe vind ik nu snel een kwalitatieve verzekering? Geholpen door de dierenverzekeringvergelijker kan je razendsnel kattenverzekering voor de Seychellois vergelijken. Hier tref je aanbieders als Inshared. Elementen die ten grondslag liggen aan de premie zijn zaken als leeftijd, het ras, medisch verleden, geslacht, gewicht. Nu tref je de 6 grote NL’se dierenverzekeraars. Elk met eigen pluspunten.

petplan-verzekering

Petplan

Buitenlanddekking
Basis, Plus, Totaal en Ongevallen
Eenvoudig

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Vaccinaties
Alternatieve therapieën
Online account

ohra-verzekering

Ohra

14 dagen bedenktijd
Ook aansprakelijkheid
Ook kittens verzekeren

inshared-verzekering

Inshared

Fysiotherapie
Medische kosten tot €3.500
Uitstekend beoordeeld

hema-verzekering

Hema

Operaties
Wat je van Hema verwacht
Veel keuzevrijheid

aegon-verzekering

Aegon

Uitgebreide basisdekking
Bij ziekte en ongeval
Account via internet

Waar ben ik tegen verzekerd met mijn kattenverzekering?

De afgedekte behandelingen van een dierenverzekering wisselen enorm. De genoemde maatschappijen hanteert een basisverzekering. Met deze polis worden algemene kosten gedekt. O.a. een consult bij de dierenarts, röntgenfoto’s, een ingreep of medicijnen. Doorgaans wordt er zo’n 50% tot 75% vergoed van een declaratie. Handig: steeds vaker kan je het vergoedingspercentage zelf kiezen. Bij het gros van de aanbieders zijn er duurdere “top” pakketten. Dit een volledig pakket qua dekking, en het uit te keren bedrag is vaak wel het dubbele. Bezoek ook: Petplan dekking.

Aanvullende verzekering voor jouw kat
Veel van de aanbieders hebben de beschikking over aanvullende verzekeringen. De premie zal wat stijgen, maar jij hoeft je nergens meer druk om te maken. Aanvullende verzekeringen die regelmatig worden afgesloten zijn:

 • Sterilisatie en castratie
 • Uitvaart
 • Verzekerd in het buitenland
 • Fysiotherapie
 • Tandartsdekking
 • Radio- en chemotherapie

Verzekering Seychellois afsluiten? Betrouwbare en aantrekkelijke verzekeringspremie voor jouw dierenverzekering!