Thai verzekeren? Een huisdierenverzekering voor uw kat vanaf €8,75 per maand

Jouw trouwe Thai geeft jou onmetelijk veel liefde. Een onderdeel van de familie. Je denkt er liever niet over na: jouw kat kan een aandoening krijgen, of een erge verwonding krijgen. In zo’n scenario is het niet leuk om te moeten kiezen tussen jouw huisdier en een rekening. Een huisdierenverzekering voor de Thai biedt dan uitkomst. Vanaf €5,00 is jouw kat verzekerd tegen de meeste medische kosten. Onder andere shockwave therapie of nest enting voor fokkers. Assuradeurs als Hema of andere aanbieders vergoeden tussen de €1.800 en €4.700. Via deze pagina vind je alle Thai verzekeringen (juni 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Waarom een huisdierenverzekering afsluiten?

Jouw Thai is jouw trouwe kater. Vanzelfsprekend wens je optimale zorg voor jouw kater. Via een dierenverzekering garandeer jij jouw maatje van de beste zorg. Onmisbaar bij bijvoorbeeld een operatie. Je hoeft dan niet in te zitten over financiële zaken. In veel gevallen kies je zelf de dichtsbijzijndste dierenarts. De factuur declareer je eenvoudig online. Vergoedingen lopen op tot €4.300 per jaar.

 • Geen zorgen meer over geld
 • Veel operaties zijn verzekerd
 • Voor kittens en oudere katten
 • Vrije keuze dierenarts
 • Al vanaf €8,45 per maand

Euthanasie & inslapen

Is jouw kat erg oud, of is hij ongeneeslijk ziek? In een dergelijke situatie is laten inslapen soms het beste. Voor euthanasie maak je een afspraak bij jouw dierenarts (om en nabij €80), echter kan dit ook lokaal (zo’n €115). Het laten inslapen (afmaken) wordt grotendeels vergoed door een verzekeringsmaatschappij. Omtrent het afscheid heb je ’n aantal mogelijkheden: cremeren, begraven of destructie.

Castratie en Sterilisatie

Het casteren maakt dat een Thai zich niet meer kan voortplanten. Vaak resulteert het ook in een minder onrustig dier. Het gebeurt vaak op jonge leeftijd. Denk hierbij al wel snel aan €290. Bij Real dier & zorg is dit gewoon inbegrepen. Bij de meeste andere polissen is castratie een extra dekking.

dierenverzekering-thai

Wat kost een Thai verzekeren?

De dierenverzekering kan je goed vergelijken met de zorgverzekering zoals wij die kennen. In de overeengekomen polis worden operaties en medicijnen grotendeels vergoed. Jouw poes verzekeren is vele malen goedkoper dan een polis voor mensen. De bandbreedte ligt doorgaans tussen €17,25 – €31,5 per maand. Maar hoe komt de prijs voor een verzekering tot stand? Veel aspecten bepalen de premie. Een belangrijke factor is het ras of de kruising van het dier. Natuurlijk houden verzekeraars rekening met gewicht en leeftijd. Ook het verzekeringspakket en jouw eigen risico worden meegenomen. Een huisdierenverzekering sluit je af vanaf €8,6 per maand. Binnen een paar minuten te weten komen wat de verzekering voor de Thai precies kost? Selecteer een assuradeur, voer de details over jouw huisdier in, en check de premie van juni 2024. Suggestie: Kattenverzekering voor de Bombay afsluiten.

Hoe werkt het afsluiten van een verzekering
Een goede Thai verzekering afsluiten stelt niet veel voor. Een aanbieder tegengekomen met een aantrekkelijke polis, of met een dekking die bij jou past? In de regel krijg je de volgende vragen:

 1. Is jouw poes een kater of een kat?
 2. Gaat het om een ras of kruising?
 3. Gaat het om een kruising? Markeer dan het volgroeide gewicht.
 4. Hoe oud is jouw kat?
 5. Kies jouw woonplaats.
 6. Kies jouw basisdekking en indien nodig extra zekerheden (aanvullende dekking).
 7. Selecteer de gewenste vergoeding en het vrijwillig eigen risico.
 8. Je ziet nu wat de maandelijkse polis is. Klopt het? Dan kan je jouw dierenverzekering online afsluiten.

Prijzen dierenarts Thai

Ingreep Onkosten
Consult €28
Consult weekend / avond €52
Chippen €29
Vaccinatie €45
Urine onderzoek €17
Bloedonderzoek €43,5
Röntgenfoto €58
CT-scan €105
MRI-Scan €375
Castratie Vanaf €62
Sterilisatie Vanaf €80,5
Tanden en kiezen trekken Vanaf €115
Reinigen gebit Vanaf €49,5

Welke kattenverzekering moet ik kiezen?

Overweeg jij een kitten verzekering kiezen voor jouw Thai (kat of kater? Graag noemen we belangrijke factoren waar je op moet letten bij het afsluiten van een polis. Wist je dat: de goedkoopste polis is die voor een kitten. Je vindt dan al snel minimale kosten. Maar ook deze zaken zijn van belang:

1. Kosten per maand (premie)
Het type poes, en z’n leeftijd liggen ten grondslag aan de premie per maand Let op, de ene polis is de ander niet. De basis is een gedegen prijsvergelijking.

2. Type dekking?
Bekijk grondig wat er wel/niet is inbegrepen. Niet alle ingrepen en medicijnen worden vergoed bij elk ras. Controleer nauwkeurig de kleine lettertjes. Wordt Europese medische zorg ook inbegrepen? En hoe zit het met fysiotherapie?

3. Wat wordt er jaarlijks maximaal betaald?
Het bedrag wat je maximaal vergoed krijgt is vaak een bedrag tussen de €1.600 t/m 6.400. Kies je een hoog bedrag, dan betaal je meer premie. Noteer voor jezelf de max. kosten die jij verwacht.

4. Eigen risico
Bij enkele partijen giet met het eigen risico in een bedrag dat je betaalt voor iedere behandeling. Sommige aanbieders hanteren een percentage van circa 15%. Een vooraf gekozen bedrag ligt zo rond de €75, het procentuele eigen risico ligt rond de ongeveer 30%. We hebben ook info over: Haaskat verzekering.

Dierenverzekering Thai vergelijken juni 2024

Jij wilt de zorg voor jouw kat goed regelen. Deze tijd is het aanbod enorm. Waar vind ik nu een verzekering zonder poespas? Geholpen door deze website kan je in een paar minuten kattenverzekering voor de Thai vergelijken. Hier tref je aanbieders als Inshared. Onderdelen die invloed hebben op de premie zijn onder andere medisch verleden, geslacht, postcode, het ras, leeftijd. Hierna vind je de meest bekende dierenverzekeraars. Elke verzekeraar heeft weer zijn voordelen.

petplan-verzekering

Petplan

Vandaag nog verzekerd
Met tips & weetjes
Gemoedsrust

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Operaties
Bewust of Comfort
Goede adviseur

ohra-verzekering

Ohra

14 dagen bedenktijd
Delta Lloyd
Hoge klanttevredenheid

inshared-verzekering

Inshared

Tandzorg
Health check
Alle kruisingen welkom

hema-verzekering

Hema

Fysiotherapie
Thuiswinkel waarborg
Eenvoudig

aegon-verzekering

Aegon

Snelle klantenservice
Geen erfelijke ziektes
Vrije dierenarts keuze

Wat betaalt mijn kattenverzekering?

De dekkingen van een dierenverzekering lopen uiteen. Het gros van de aanbieders werken met een basisverzekering. Zo zijn de standaard ingrepen afgedekt. Vanzelfsprekend een regulier consult, een röntgenfoto laten maken, opname + verblijf in kliniek of hulpmiddelen. In de regel is de minimale dekking tot 80% van de rekening. Niet zelden kan je het vergoedingspercentage zelf kiezen. Bij veel partijen is er vaak een “Plus” of “Top” pakket. De dekking is hierbij veel uitgebreider, en je kunt aanspraak maken op een hogere uitkering. Check ook: verzekering Inshared afsluiten.

Aanvullende huisdierenverzekering
Veel van de maatschappijen bieden daarnaast uitgebreidere pakketten (aanvullende verzekering). Het maandbedrag valt iets hoger uit, maar het biedt meer zekerheid. Voorbeelden van populaire aanvullende verzekeringen zijn:

 • Castratie van de kat
 • Uitvaart
 • Europa dekking
 • Fysio-module
 • Gebit-module
 • Ct-scans

Verzekering Thai afsluiten? Gewaarborgde goedkope verzekeringspremie voor jouw dierenverzekering!