Tiffany verzekeren? Een verzekeringspolis voor jouw kat al vanaf €9,25 per maand

Jouw eigen Tiffany biedt jou onmetelijk veel gehechtheid. Misschien is het wel je beste vriend. Je denkt er liever niet over na: jouw huisdier kan een rottige ziekte krijgen, of een aanrijding krijgen. In zo’n scenario wordt je niet graag gedwongen te kiezen tussen jouw huisdier en jouw portemonnee. Een huisdierenverzekering voor jou Tiffany is een oplossing. Al vanaf een paar euro per maand is jouw kat verzekerd tegen veel voorkomende ingrepen. Bijvoorbeeld ontwormen en/of dwang- en sondevoeding. Aanbieders als Aegon en andere partijen staan garant voor bedragen tussen de €1.100 tot en met € 3.200. Aan de hand van deze pagina vergelijk je gangbare Tiffany verzekeringen (mei 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Wat zijn de voordelen van een huisdierenverzekering?

Jouw Tiffany is misschien wel je beste vriend. Natuurlijk ga je voor uitstekende zorg voor jouw kater. Met een dierenverzekering verzeker je het dier van de beste zorg. Je kunt denken aan een specifieke ingreep. Je hoeft je dan niet druk te maken over financiële zaken. Vaak kan je gewoon naar jouw eigen dierenarts. De rekening gaat naar de verzekeraar. Bij sommige aanbieders ontvang je tot wel €3.100 per jaar.

 • Geen grote onverwachte uitgaven
 • Verzekerd tegen groot aantal behandelingen
 • Ook voor kruisingen
 • Veel aangesloten dierenartsen
 • Al vanaf €7,6 per maand

Euthanasie en inslapen

Wordt jouw kat een dag je ouder, of is hij ernstig ziek? Wellicht is inslapen een mogelijkheid. Euthanasie vindt plaats bij de dierenarts (kost ongeveer €90), maar mogelijk ook thuis (plus minus €175). Jouw kat laten inslapen (afmaken) wordt voor een deel betaald door de verzekeraars. Ten aanzien van het afscheid zijn er diverse opties: cremeren, begraven of destructie.

Sterilisatie of Castratie

Het casteren maakt dat een Tiffany niet meer vruchtbaar is. Het grote voordeel hiervan is: een huisdier dat minder wegloopt. Meestal gebeurt het bij kittens. Sterilisatie kost al gauw €275. Bij Reaal dier & zorg is dit standaard gedekt. Bij het gros van de andere aanbieders is het castreren een aanvullende verzekering.

dierenverzekering-tiffany

Wat kost een Tiffany verzekeren?

De dierenverzekering kan je goed vergelijken met de zorgverzekering zoals wij die kennen. In ruil voor een terugkerende premie zijn een heleboel kosten / handelingen gedekt. Een huisdierenverzekering is vele malen voordeliger dan de zorgpremie die jij en ik betalen. De prijzen variëren enorm, tussen €16,5 tot €44 per 4 weken. Maar hoe komt de prijs voor een verzekering tot stand? Meerdere elementen bepalen de premie. Het meest belangrijke is het ras van jouw kat. Ook tellen ook de leeftijd en het gewicht. Ook het gekozen pakket en het (vrijwillig) eigen risico hebben invloed. Een dierenverzekering is er vanaf €5,55 per maand. Gemakkelijk uitvinden wat de verzekering voor jouw Tiffany exact kost? Klik op een assuradeur, beantwoord de vragen, en vind meteen uit hoe hoog de premie van mei 2024 is. Je kunt ook direct een Kattenverzekering voor de Brits Korthaar afsluiten.

Hoe sluit ik een verzekering af?
Een goede Tiffany verzekering afsluiten is in een paar minuten geregeld. Een dekking gezien die niet al te duur is, of juist met de beste voorwaarden? In de regel doorloop je de volgende stappen:

 1. Is het een kat of een kater?
 2. Gaat het om een ras of kruising?
 3. Staat het ras er niet bij? Voer dan in het gewicht in KG zodra het dier volgroeid is.
 4. Selecteer de leeftijd van het dier.
 5. Voer de postcode (1234AB) in.
 6. Selecteer de gewenste dekking en vergeet niet de aanvullende dekkingen.
 7. Selecteer de gewenste vergoeding en een eigen risico.
 8. De verzekeraar toont de premie per maand. Tevreden? Sluit de huisdierenverzekering online af.

Kosten dierenarts Tiffany

Situatie Prijzen
Consult €30
Consult weekend / avond €55
Chippen €25
Vaccinatie €40
Urine onderzoek €18,5
Bloedonderzoek €49,5
Röntgenfoto €60,5
CT-scan €105
MRI-Scan €375
Castratie Vanaf €63
Sterilisatie Vanaf €80,5
Tanden en kiezen trekken Vanaf €85
Reinigen gebit Vanaf €47

Welke kattenverzekering past bij mij?

Meer weten over een kitten verzekering afsluiten voor de Tiffany (kat of kater)? Er zijn een aantal zaken essentiële zaken die je in het achterhoofd moet houden bij het vinden van de juiste polis. Wist je dat: sluit op jonge leeftijd een kattenverzekering af voor je kitten. Je profiteert dan van minimale kosten. Houd ook rekening met deze zaken:

1. Maandelijkse premie
Het ras/kruising van de poes bepalen de de maandelijkse kosten. Echter, prijzen verschillen nogal per aanbieder. Begin steevast met een gedegen prijsvergelijking.

2. Hoe ziet de dekking eruit?
Analyseer zorgvuldig wat er in de basisdekking zit. Niet alle aandoeningen en medicaties zitten in het basispakket. Check nauwkeurig de inhoud van het pakket. Wordt shockwave therapie wel afgedekt? En hoe gaat het met vaccinaties?

3. Wat wordt er jaarlijks maximaal vergoed?
De maximale vergoeding per jaar bedraagt tussen de €1.300 – 5.500. Ga je voor een hoog bedrag, dan ga je meer betalen. Probeer de kosten ongeveer in te schatten.

4. Eigen risico
Bij enkele polissen betaal je het eigen risico als een vooraf gekozen vast bedrag voor elke declaratie. Echter, weer andere verzekeraars hanteren een percentage van circa 15%. Vaste vergoedingen liggen rond de €150, percentages zijn rond de 25%. Check ook alles over een Hasseltse blauwe verzekering.

Dierenverzekering Tiffany vergelijken mei 2024

Jij zoekt een goede verzekering voor jouw kat. Deze tijd is er nogal wat te kiezen. Waar vind ik nu een gewoon goede verzekering? Op basis van deze website kan je erg eenvoudig kattenverzekering voor de Tiffany vergelijken. Je vind de voor- en nadelen van Hema. Variabelen die ten grondslag liggen aan de premie zijn zaken als postcode, het ras, geslacht, leeftijd, medisch verleden. Verderop lees je meer over de 6 grote NL’se dierenverzekeraars. We sommen de belangrijkste voordelen voor je op.

petplan-verzekering

Petplan

Tandzorg
Vergoeding tot €5.000 p/jaar
Goede adviseur

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Eigen risico kiezen
Betrouwbaar Reaal
Gemoedsrust

ohra-verzekering

Ohra

14 dagen bedenktijd
Voor hond & kat
Begrijpelijk

inshared-verzekering

Inshared

Heupen verzekerd
Staat 24/7 voor jou klaar
Begrijpelijk

hema-verzekering

Hema

Opname kliniek
Wat je van Hema verwacht
Vele tevreden klanten

aegon-verzekering

Aegon

Ellebogen verzekerd
Lage poliskosten
Vrije dierenarts keuze

Welke dekking biedt mijn kattenverzekering?

De afgedekte behandelingen van een dierenverzekering zijn per aanbieder weer anders. Het gros van de verzekeraars werken met een basisverzekering. Daarmee ben je afgedekt tegen veel voorkomende kosten. Vanzelfsprekend een regulier consult, foto’s maken bij de dierenarts, een uitgebreide behandeling of medicijnen. Vaak wordt er zo’n 50% tot 75% vergoed van de gemaakte kosten. Soms kan je het vergoedingspercentage zelf kiezen. Bij veel partijen er zijn mogelijkheden voor top of totaal polissen. Dit is een meer complete verzekering, en het max. bedrag per jaar is dan ook hoger. Lees meer over: verzekering AEGON afsluiten.

Aanvullende dierenverzekering
Steeds meer organisaties bieden daarnaast extra aanvullende verzekeringen. Het kostenplaatje zal wellicht toenemen, echter ben je verzekerd voor bijna alles! Aanvullende verzekeringen die regelmatig worden afgesloten zijn:

 • Castratie van de kat
 • Euthanasie + crematie
 • Verzekerd in het buitenland
 • Fysio-dekking
 • Tandarts module
 • Ct-scans

Verzekering Tiffany afsluiten? Zeker een scherpe verzekeringspremie voor de dierenverzekering!