Deerhound verzekeren? Een huisdierenverzekering voor honden vanaf €7,5 per maand

Jouw eigen Deerhound geeft jou een hoop gezelligheid. Misschien is het wel je beste vriend. Je staat er misschien niet altijd bij stil: jouw huisdier kan een rottige ziekte krijgen, of terechtkomen in een ongeval. In zo’n scenario wil je geen keuze hoeven maken tussen jouw maatje en een factuur van de dierenarts. Een huisdierenverzekering voor jou Deerhound kan moeilijke keuzes uit de weg nemen. Vanaf €5,00 verzeker je jouw hond veel behandelingen en medicaties. Bijvoorbeeld dwang- en sondevoeding of radioactieve jodium behandelingen. Maatschappijen als Aegon of andere aanbieders werken met max. vergoedingen variërend van €1.900 en €3.100. Op huisdierenverzekeringafsluiten.nl vergelijk je erkende Deerhound verzekeringen (juli 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Wat zijn de voordelen van een huisdierenverzekering?

Jouw Deerhound is jouw maatje. Natuurlijk verlang je naar de beste zorg voor hem of haar. Met behulp van zo’n dierenverzekering verzeker jij jouw hond van de juiste zorg mocht het zover komen. Je kunt denken aan een specifieke ingreep. Je hoeft niet na te denken over hoge rekeningen. Bij veel verzekeraars ben je gewoon welkom bij jouw eigen dierenarts. De onkosten dekt de verzekeraar online. De maximale vergoeding kan oplopen tot €4.700 per jaar.

 • Geen financiële verrassingen
 • Medische ingrepen en medicatie
 • Voor rasdieren en gekruiste honden
 • Veel aangesloten dierenartsen
 • Al vanaf €6,2 per maand

Euthanasie en inslapen

Is jouw hond oud aan het worden, of heeft hij een erge aandoening? Hier is laten inslapen soms het beste. Euthanasie regel je bij de dierenarts (ongeveer €95), maar mogelijk ook thuis (ongeveer €110). Jouw hond laten inslapen (afmaken) wordt voor een deel betaald binnen je polis. Aangaande afscheid nemen onderscheiden we een aantal varianten: cremeren, destructie of begraven.

Castreren en Steriliseren

Het casteren maakt dat een Deerhound niet meer vruchtbaar is. Vaak resulteert het ook in een minder dominant dier. Dit is doorgaans na 6 maanden al mogelijk. Kosten van sterilisatie zijn al snel €210. Bij Real dier & zorg is dit gewoon inbegrepen. Bij de meeste andere polissen is de castratie een premium dekking.

dierenverzekering-deerhound

Wat kost een Deerhound verzekering?

Een dierenverzekering werkt hetzelfde als de zorgverzekeringen van Univé, FBTO of VGZ. In de overeengekomen polis zijn een heleboel kosten / handelingen gedekt. Jouw hond verzekeren is natuurlijk veel goedkoper dan de zorgpremie die jij en ik betalen. De premie ligt tussen de €17,25 – €44,5 (maandelijks). Op basis waarvan wordt de verzekering voor dieren berekend? Meerdere factoren zijn bepalend voor de kosten. De verzekeraars kijkt primair naar het type ras of de kruising. Daarnaast kijken verzekeraars naar het gewicht in KG en leeftijd. Ook de gekozen dekking en het eigen risico zijn van belang. Een verzekering is er al vanaf €7,15 per maand. Direct uitvinden wat de verzekering voor jouw Deerhound nu echt kost? Kies direct een aanbieder, beantwoord de vragen, en je ziet meteen hoe hoog de premie van juli 2024 bedraagt. Je kunt ook direct een verzekering Chart Polski afsluiten.

Hoe moet ik een dierenverzekering afsluiten?
Zo’n Deerhound verzekering afsluiten stelt niet veel voor. Een aanbieder tegengekomen die betaalbaar is, of met een dekking die bij jou past? In de regel ziet het er ongeveer zo uit:

 1. Kies het geslacht van het dier (man of vrouw).
 2. Kies het ras van jouw hond.
 3. Heb je te maken met een kruising? Klik dan op het volgroeide gewicht.
 4. Hoe oud is jouw hond?
 5. Vul je postcode in.
 6. Selecteer de gewenste dekking en vergeet niet de aanvullende dekkingen.
 7. Maak een keuze voor de max. vergoeding en de hoogte van het eigen risico.
 8. Je krijgt nu de premie per maand te zien. Klopt het? Dan kan je jouw dierenverzekering online afsluiten.

Dierenarts Tarieven Deerhound

Behandeling Vergoeding
Consult €32
Consult weekend / avond €67
Chippen €44
Vaccinatie €57
Urine onderzoek €17,5
Bloedonderzoek €50
Röntgenfoto €73,5
CT-scan €154
MRI-Scan €800
Castratie Vanaf €185
Sterilisatie Vanaf €280
Tanden en kiezen trekken Vanaf €165
Reinigen gebit Vanaf €73

Welke hondenverzekering past bij mijn dier?

Vandaag nog een puppy verzekering afsluiten voor de Deerhound (reu of teef? Graag noemen we een aantal variabelen die je in het achterhoofd moet houden bij het kiezen van een aanbieder. Goed om te weten: sluit op jonge leeftijd een hondenverzekering af voor je puppy. Er is dan meestal wel een voordelige polis. Houd ook rekening met deze zaken:

1. Hoogte van de premie
Het type hond, en z’n leeftijd beïnvloeden de premie per maand Echter, premies zijn per maatschappij erg wisselend. De basis is premies naast elkaar zetten.

2. Dekkingsgebied van de polis
Achterhaal altijd hoe het gekozen pakket eruit ziet. Niet alle behandelingen en medische hulpmiddelen zitten in het basispakket. Check nauwkeurig de voorwaarden van de polis. Wordt fotodynamische therapie vergoed of niet? En in welke mate krijg ik een vergoeding voor KC of Pneumo vaccinatie?

3. Maximum uitkering per jaar
De max. vergoeding p/jaar is vaak een bedrag tussen de €1.200 – 5.900. Kies je een hoog bedrag, dan betaal je meer premie. Noteer voor jezelf de max. kosten die jij verwacht.

4. Eigen risico
Bij meerdere verzekeraars giet met het eigen risico in een vaststaand bedrag per behandeling. Maar andere assuradeurs hanteren een percentage van circa 15%. Bij een vaststaand bedrag moet je denken aan €100, en het percentage is vaak 10% of meer. Misschien ook interessant: Coton de tulear verzekering.

Dierenverzekering Deerhound vergelijken juli 2024

Jij zoekt een goede verzekering voor jouw hond. Deze tijd vinden we talloze verzekeraars. Bij welke aanbieder vind ik een verzekering op maat? Aan de hand van de dierenverzekeringvergelijker kan je erg eenvoudig hondenverzekering voor de Deerhound vergelijken. Hier tref je aanbieders als Hema. Onderdelen die ten grondslag liggen aan de premie zijn zaken als leeftijd, postcode, geslacht, gewicht, medisch verleden. Onderstaand vind je de meest gekozen dierenverzekeraars. Per aanbieder tref je belangrijke pluspunten.

petplan-verzekering

Petplan

14 dagen bedenktijd
Basis, Plus, Totaal en Ongevallen
Account via internet

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Eigen risico kiezen
Dier & Zorg label
Declaren via internet

ohra-verzekering

Ohra

Steralisatie
Ook andere verzekeringen
Alle rassen welkom

inshared-verzekering

Inshared

Vaccinaties
50% of 100% gedekt
Uitstekend beoordeeld

hema-verzekering

Hema

Tandzorg
Dagelijks opzegbaar
Vele tevreden klanten

aegon-verzekering

Aegon

Tandzorg
Bij ziekte en ongeval
Uitstekend beoordeeld

Wat wordt er gedekt door de hondenverzekering?

De voorwaarden van een dierenverzekering zijn wisselend. De nationale partijen gaat uit van een basisverzekering. Hiermee zijn de standaard ingrepen afgedekt. O.a. een consult bij de dierenarts, eenvoudige foto’s, specifieke operaties of medische hulpmiddelen. Vaak vergoeden verzekeraars 50% tot 80% van een declaratie. Bij een aantal aanbieders kan je het eigen risico kiezen dat bij jou past. Meestal kun je een totaalpakket of plus-polis nemen. De dekking is hierbij veel uitgebreider, en je kunt aanspraak maken op een hogere uitkering. Bekijk alles over: Petplan huisdier polis.

Aanvullende huisdierenverzekering
De erkende verzekeraars geven jou de optie voor extra aanvullende verzekeringen. Het verzekeringstarief wordt wat duurder, echter ben je verzekerd voor bijna alles! Veel voorkomende aanvullende verzekeringen zijn:

 • Castratie
 • Euthanasie + crematie
 • Buitenlanddekking
 • Fysio-dekking
 • Tandheelkunde
 • Ct-scans

Verzekering Deerhound afsluiten? Betrouwbare en voordelige verzekeringspremie voor een dierenverzekering!